TUOTE SAATU PR-NÄYTTEENÄ

Elokuu on vihdoin pyörähtänyt kunnolla käyntiin, ja blogi tulee ripotellen taas täyttymään syksyn uutuuksista ja sen ohella muista uniikeista tuotelöydöistä, joita on tällekin kuulle luvassa taas useampia. Instagramissa on lisäksi tälläkin hetkellä käynnissä useampia arvontoja, joista toinen liittyy hiljattain Suomeen rantautuneeseen luonnonmukaiseen hiustenhoitosarjaan ja toinen ihastuttaviin kotimaisiin kierrätysnahkakoruihin. Suosittelen siis viimeistään nyt seurailemaan myös Instagramin puolella, mikäli kauneuteen ja hyvinvointiin liittyvät löydöt kiinnostavat, pienillä elämänmakuisilla päivityksillä höystettynä. Löydät minut täältä.

Tämänkertaisessa postauksessa haluan kuitenkin johdatella vartalonhoidon maailmaan. Joku saattaa muistaa parin vuoden takaisen postaukseni "Selluliitit reisissä kohti kesää", jossa avauduin selluliitista ja kerroin tepastelevani shortseissa muhkurat reisissäni, yrittämättä välittää siitä, että kärsin selluliitista. Tänä kesänä olen yrittänyt noudattaa samaa mallia, mutta myönnän, etten ole ollut ihan yhtä rohkea kuin pari vuotta sitten. Tuntuu, että viime aikoina olen enemmänkin ihastellut muiden reisiä ja jopa tuntenut pienimoista häpeää omista muhkuroistani, vaikka siihen ei olisi syytä. Välimeren maissa, kuten Espanjassa tai Ranskassa, ei kukaan kiinnitä huomiota siihen, onko reisissä ryppyjä, koloja tai suonikohjuja. Suomessa taas tuijotellaan hieman enemmän, mikä on sinänsä sääli. Toivoisin, että myös täällä jokainen voisi olla rohkeasti oma itsensä, oli vartalo millainen tahansa.  En oikeastaan enää juurikaan käytä selluliittivoiteita (vaikka muhkurat ovatkin yhä tiukasti tallella), mutta panostan muuten vartalovoiteisiin ja kuorin ihoni viikottain. Vartalon rasvailu on tosin nyt kesällä jäänyt hieman vähemmälle, mihin osasyynä on ollut paitsi hiostava kuumuus, myös se, että säännöllinen vartalon kuoriminen on pitänyt ihon pehmeänä ja vähentänyt rasvailun tarvetta, koska se heivaa ihon pinnalta kuolleet ihosolut, jotka näyttäytyvät usein sameana ja hilseilevänä ihona. Ihon kuoriminen onkin asia, josta suosittelen vartalonhoidossa pitämään kiinni viimeiseen asti. Siitä on yhtä paljon hyötyä ihon uudistumisen kannalta kuin kasvoillakin. 


Lieracin Body-Hydra+ Micropeeling Scrub on ollut pitkästä aikaa sellainen löytö, että halusin tuoda sen esille blogissakin. Viehättävän kukkaistuoksunsa lisäksi se on koostumukseltaan mukavan erilainen verrattuna perinteisiin vartalonkuorintoihin. Geelimäinen koostumus on veden sijasta glyseriinipohjainen, mikä tekee siitä helpon hierottavan ihoon. Koostumukseen on lisätty myös kasviperäistä kookosglukosidia, joka kosteuttaa ihoa välittömästi ja saa myös kosteuden säilymään iholla senkin jälkeen, kun geeli on huuhdeltu pois. Kosteuttavien ominaisuuksiensa lisäksi tämä ei myöskään ole niitä raapivan rouheita vartalonkuorintoja, vaan hienojakoinen mikrokuorinta, joka tuntuu iholla kuin kauneudenhoitoon suunnitellulta lempeältä hiekkapaperilta. Sellaiselta, joka vie mennessään ihon pinnalle kertyneet kuolleet ihosolut ja paljastaa hetkessä pehmeämmän ihon, tartuttaen siihen appelsiininkukan, gardenian ja temppelipuun kukan naisellisen tuoksun. 

Ranskalaisena apteekkisarjana tunnettu Lierac tuo usein markkinoille tuotteita, joissa hyödynnetään edistyksellistä teknologiaa. Tässä tuotteessa edistyksellistä on se, että tuotteeseen on nimenomaan haluttu tuoda myös tehokas syväkosteuttava ominaisuus, jotta iho pysyisi täyteläisempänä ja kosteutettuna. Sillä kun ihossa ei ole tarpeeksi kosteutta, se tunnetusti menettää täyteläisyyttään ja muuttuu karheammaksi. Glyseriinipohjan ja kasviperäisen kookosglukosidin lisäksi tuote sisältääkin kahden hyaluronihapon yhdistettä, joista toinen on suuren molekyylipainon omaava hyaluronihappo ja toinen mikrokapseloitu, vähitellen vapautuva hyaluronihappo. Muita mainittavan arvoisia aineosia ovat muun muassa kiinteyttävä pii ja hibiskusuutteen AHA-tiiviste, joka aktivoi kemiallisesti solujen uusiutumista. Tuotteeseen on lisätty myös kasvilimaa, joka torjuu hedelmähappojen mahdollista ärsyttävää vaikutusta. Itselläni tuote ei tosin ole aiheuttanut minkäänlaista ihoärsytystä - päinvastoin: iho on tuntunut todella pehmeältä kuorimisen jälkeen, ja tämä on vieläpä ollut todella riittoisa tuote, vaikka normaalisti saan vartalonkuorinnat kulumaan aika vauhdilla.

Mainittava tietenkin on myös se, että kartettavien muovirakeiden sijaan mikrokuorinnassa homman hoitavat bambun piihapporakeet sekä pienet, pyöreät maissin polymaitohappojyväset. Niiden yhdistelmä saa aikaan sen lempeän ja tasaisen hiekkapaperimaisen tunnun, jota aiemmin kuvailin. Ja kun selluliitistakin puhuttiin, kliinisen tutkimuksen mukaan tämä häivytti epätasaisuuksia jopa 95%:lla koehenkilöistä ja antoi kaikille siinä samalla kosteutetun, miellyttävän tuntuisen ihon. Vaikka omat muhkurani istuvatkin tiukassa, kuorimisella on kuitenkin aina hyviä vaikutuksia myös selluliitti-iholle, sillä se parantaa ihon rakennetta ja sävyä. Jos siis minulta kysytään; selluliittialueiden rankempikin kuoriminen tekee muhkuroille aina hyvää!

Lieracin Body-Hydra+ Micropeeling Scrub 200ml suositushinta 25 euroa. Tuotteeseen voi tutustua apteekeissa kautta maan. Kaikki myyntipaikat löydät täältä.

Kuoritteko te vartaloa säännöllisesti? Muita ajatuksia muhkuroista?4 kommenttia:

 1. Muhkurat on ja pysyy, mutta ihoa kuorin kuitenkin. Vartalon kuorintaan tykkään käyttää isompi rakeisia kuorinta-aineita. En tiedä miksi, kuvittelen ehkä ne tehokkaammaksi niille muhkuroilleni :D
  Ihanaa viikkoa sinulle Mia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no tuokin on yksi näkökulma! Kyllä itsekin tykkään muhkurakohtia hankata oikein kunnon rouheilla rakeilla, myönnän :D Mutta tässä on muuten hyvät raaka-aineet, esim. tuo hibiskusuutteen AHA-tiiviste, joka aktivoi kemiallisesti solujen uusiutumista. Sitä moni tavallinen vartalonkuorinta ei tee :)

   Kivaa viikkoa sinnekin! <3

   Poista
 2. Kliininen tutkimus missä olosuhteissa ja monella osaanottajalla? Mua aina nämä epäilyttää..

  Mutta! Otin saman tuotteen tänään suihkussa käyttöön ja oikein "tuntui" kun kuollut kesivä iho lähti sääristä. Kesän jäljiltä on jalat olleet tosi kuivana, joten tuli tarpeisiin. En voi vielä suositella täysiä, kun olen vasta kerran kokeillut, mutta so far so good!

  xx Laura / Laura Loukola Beauty Blog

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, nää on näitä - yhtä lailla kyseenalaistan noita itsekin! :D Mutta lähinnä halusin nostaa esiin sen, että kaikille tutkimukseen osallistuville oli ainakin jäänyt se miellyttävän tuntuisempi iho, jonka tällä varmasti saa, vaikkei muhkurat tasoittuisikaan silminnähden ;) Hyvä kuorinta joka tapauksessa ja erilainen kuin monet perinteiset kuorinnat, jo pelkästään koostumuksen perusteella. Tykkään kyllä itse!

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!