Kosmetiikkaa rakastavana olen aina ajatellut, että olisi tylsää käyttää loppuelämän samoja tuotteita. Olen melkeinpä ajatellut sen mahdottomaksi. Toki johtuen siitäkin, että iho muuttuu ja elää erilaisia aikoja, siinä missä ihminenkin. Jo pelkästään sen vuoksi pysähdys ja tuotteiden päivittäminen tulee välillä tarpeeseen. Suurempana haasteena olen kuitenkin kokenut sen, että rakastan kokeilla uusia tuotteita. Miten siis voisin millään jumittua samoihin tuotteeseen, kun kosmetiikkamaailmassa riittää loputtomasti nähtävää ja kokeiltavaa? 

Huolimatta halustani kokeilla jatkuvasti uutta, olen sen verran kuitenkin hidastanut tahtia ihoni parasta ajatellen, etten enää aivan muutaman päivän välein sentään vaihda jatkuvasti uusiin tuotteisiin, vaan yritän käyttää samoja purkkeja hetken aikaa. Positiivista tässä on se, että silloin myös tulokset näkyvät paremmin - jos ovat näkyäkseen. Joskus tuotteen potentiaali selviää kuitenkin jo ihan parissa päivässä. Kotimainen Inari Sleeping Cream onkin tuote, joka osoittautui rakkaudeksi ensilevityksellä ja jaksaa edelleen ihastuttaa päivittäin.


Sain voiteen I love me -messuilla Jolien pr-pussukassa testiin. Olin kuullut INARI Arctic Beautysta nimeltä, mutta ainuttakaan tuotetta en ollut sarjasta kokeillut. Tiesin vain sen, että tuotteet ovat selektiivistä tasoa ja hintavampia. Myönnänkin ensi kertaa tuotteista kuultua miettineeni, ovatko ne oikeasti hintansa arvoisia vai ylihinnoiteltuja. Tämän yövoiteen perusteella en enää mieti. Satsaisin nimittäin jatkossakin yhtään empimättä tähän voiteeseen satasen. Inari Midsummer Magic Sleeping Creamia kuvaillaan tavallista tehokkaammaksi yövoiteeksi. Sitä se onkin. Lupaukset voiteen hemmottelevuudesta ja korjaavista vaikutuksista lunastetaan yön aikana, kun sitä nukkuu tuiki tietämättömänä siitä, mitä iholla tapahtuu. No, iho uudistuu - ja tämän kanssa näkyvästi uudistuukin. Arktisen kasviyhdistelmän koostumus lakkaa, puolukkaa, mustikkaa, pakuria, mäntyä ja ruusunjuurta näyttää olevan jonkinlainen taikaseos, mitä ei muissa voiteissa ole vielä nähty. Antioksidanttipitoiset aineosat toimivat yhdessä synergiassa ja muodostavat tehokkaasti ihoa silottavan vaikutuksen. Siloisen ihon lisäksi aamulla saa herätä myös päivä päivältä tasaisempaan ihonsävyyn, jota kelpaa ihastella, vaikka välillä olisi tullut sorruttua puristelemaan näppylöitä turhaan. Ja jotta tämä liian hyvältä kuulostava voide kuulostaisi liikaakin liian hyvältä, voide sisältää myös hyaluronihappoa jopa kolmessa eri molekyylikoossa! Ei siis ihme, että vaikutukset näkyvät. Suurempi ihme olisi, jos mitään ei iholla huomaisi.

Olen niin tämän voiteen pauloissa, että voisin harkita sitä loppuelämäni yövoiteeksi, jos pakon edessä joutuisin valitsemaan vain yhden. Sen lisäksi että sen tehot ovat huippuluokkaa, ansaitsee koostumuskin ison kasan pisteitä. Kermaisen täyteläinen voide ei tunnu pintakuivalla sekaihollakaan liian paksulta. Se imeytyy ihoon heti eikä jätä maskimaista tunnetta tai kiiltoa kasvoille. 

Tämä Napapiirin pohjoispuolelta inspiraationsa ja raaka-aineensa saava sarja on ehdottomasti herättänyt huomioni, ja aion jatkossa tutustua myös sarjan muihin tuotteisiin. Tällä hetkellä INARI Arctic Beautylta löytyy neljä tuotetta: Kevyt päivävoide, Kosteuttava päivävoide, Kiinteyttävä seerumi sekä tämä kyseinen Uudistava yövoide. Sarja kuvailee kaikkien tuotteiden koostumuksia ohuiksi, kevyiksi, ylellisiksi, tehokkaiksi ja nopeasti imeytyviksi. Tuotteiden hinnat ovat yli 100 euroa, mutta koostumuksien kerrotaan vastaavan vaativammankin käyttäjän tarpeisiin ja toimivan erityisesti ikääntyvän ihon hoidossa. Yövoiteessa rahoilleen saa ainakin vastinetta! Luulen, että tällä brändillä on varmasti mahdollisuuksia menestyä myös kansainvälisillä markkinoilla, mutta saattaa olla, että pullot kaipaisivat ulkoisesti jotain pientä lisäystä tai muutosta, jotta erottuisivat paremmin. Ehkäpä jotain samankaltaista värimaailmaa kuin ulkopakkauksessa? 

Inari Midsummer Magic Sleeping Cream saatavilla Joliesta hintaan 119,00 euroa. Black Fridayn eli perjantain 23.11. ajan voide on kuitenkin saatavilla Joliesta jopa -25% edullisemmin eli noin 89 eurolla. Tuotteen löydät täältä.

INARI Arctic Beauty on suomalainen luonnonkosmetiikan luksusbrändi, joka yhdistää pohjoisen puhtauden ja luonnonvarat kosmetiikkaan innovatiivisella tavalla. Sarjan raaka-aineet kerätään Suomen Lapista, ja tuotteet myös valmistetaan Suomessa. INARI tehdään tuotantolaitoksessa, joka on sertifioitu korkeimpien eurooppalaisten valmistusstandardien GMP ISO 22716, ISO 9001, Nordic Eco Label sekä Ecocert mukaisesti. INARIn tuotekehitystä ja tuotantoa tukevat luonnonkosmetiikkamaailman johtavat kemistit ja ekspertit.

Maksaisitko sinä erityisen tehokkaasta luonnonkosmetiikan yövoiteesta yli satasen? Millaisia ajatuksia tämä sarja muuten herättää, ja mitä mieltä olette ulkoasusta?

*Tuote pr-malli. Postaus sis. mainoslinkkejä.

8 kommenttia:

 1. Maksaisin ja olen maksanutkin, maksaisin päivävoiteestakin ja sy-voiteesta. :D Annas jos joku meikkituote on 100€, niin siinä alkaakin olla kipukynnys sitten itselle, mutta ihonhoidon suhteen se liikkuu satasta korkeammalla.

  Inari Cosmetics on todella ihana uusi tuttavuus, tuossa syksyllä jonkun aikaa testailin tuotteita ja niistä voisi jokusen sanasen kirjoittaa blogiinkin, kunhan ehdin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulla aivan sama! Pystyn helposti satsaamaan ihonhoitotuotteisiin, varsinkin, jos tiedän tuotteen tehokkaaksi ja toimivaksi, mutta meikkituotteissa satanen alkaa olla jo aika paljon. Täytyisi olla joku aivan ihmetuote, että noin paljon meikkituotteesta maksaisin - enkä tiedä maksaisinko silloinkaan :D

   Poista
 2. Inari kuulostaa sarjana erittäin mielenkiintoiselta, toki ei tuota voidetta ihan tuosat noin vaan osteta, mutta aion jossain vaiheessa tutustua sarjaan paremmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin suosittelen tätä voidetta! <3 Varmasti tuun hankkimaan tätä jossain vaiheessa lisää. Black Fridayna tää on muuten Joliessa aika hyvässä alennuksessa, jopa -25%. :)

   Poista
 3. Kuulostaa upealta, mutta en maksaisi sataa euroa mistään voiteesta, jollei sitten löydy jokin täysin pomminvarma tuote, joka poistaa rypyt kertaheitolla;) :D Inarin tuotteita olisi kiva kokeilla, mutta ei noilla hinnoilla, vaikka varmasti tuotteet ovatkin tuotekehittelyn huipulta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on, että kipurajat kosmetiikan suhteen menee meillä jokaisella eri kohtaa :) Mun täti joskus sanoi mulle, että on nyt käyttänyt "kalliimpaa voidetta" ja kun kysyin hintaa, niin selvisi, että kyseessä on Lumenen 25 euron voide :D Hänelle se on kallis, itse taas luokittelisin tuon hintaisen voiteen vielä halpaan kategoriaan. "Kallis" voide on mun mielikuvissa yli 50 euron voide :) Mutta tosiaan, nämähän riippuu ihan siitä, kuinka paljon on itse tottunut satsaamaan :)

   Poista
 4. Kokeilin sarjalta näytteen Moisture Boost -voiteesta. Se oli kieltämättä todella hiottu kokonaisuus koostumukseltaan, tunnultaan ja tuoksultaan. Aivan mahtava tuote. Mutta. Ei silti tuon hinnan arvoinen mielestäni. Tosin tarvitsen aikamoisen määrän tutkittua ja perusteltua tietoa, että sijoitan noin suurta rahaa voiteeseen. Mutta silloin ja tuotteen toimiessa sijoitan sitten ihan mielelläni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kommentoit! :) Niin, eihän reilu satanen tosiaan mikään pikkusumma ole, joten ymmärrän hyvin, että monelle sellaisen voiteen pitää olla jo "varma valinta". Onneksi monia tuotteita voi nykyään ensin testata testerin muodossa ja sitten vasta tehdä päätöksiä. Ajattelen itse, että sijoitus ihonhoitoon on samalla myös sijoitus itseen ja palkitsee varmasti, jos tuote on oikeasti toimiva. Tämä on kyllä sellainen tuote, että vakuuttaa jo ihan ensimmäisinä päivinä!

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!