KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - BIODELLY

Tunnustan, että minusta on viime vuosina tullut enemmän verkkokauppojen ystävä. Tilaan mieluiten niin vaatteet kuin kosmetiikankin netistä, vaikka toki kosmetiikkaa on aina kiva päästä testailemaan paikan päälläkin. Esimerkiksi sävyjen valinta netin kautta voi olla haastavampaa, mutta ihonhoitotuotteiden testaaminen kämmenelle ennen ostoa ei juuri auta. Tuotteen todellinen toimivuus ja sopivuus selviää vasta käytössä, osti sen sitten kaupasta tai verkosta.


Jokaisella meistä verkkokaupoista shoppailevilla on varmasti omat suosikkisivustonsa. Siitä lähtien kun itse aloin enemmän tutustumaan luonnonkosmetiikkaan, olen tehnyt suurimman osan omista hankinnoistani Biodellystä. Monipuolisesti luonnonkosmetiikkaa tarjoava Biodelly avasi verkossa ovensa vuonna 2009, ja minusta tuli heidän asiakkaansa muutama vuosi myöhemmin, vuonna 2014. Nykyään Biodellyllä on myös kivijalkamyymälä Turun Rauhankadulla, jossa on laajan luonnonkosmetiikkavalikoiman lisäksi meikkaus- ja ihonhoitovalmennuspalvelut. 

Mikä sitten tekee Biodellystä niin "ihmeellisen" verrattuna muihin luonnonkosmetiikan verkkokauppoihin, joita tänä päivänä alkaakin olemaan jo ihan kiitettävästi? Rehellisyyden nimissä minun on sanottava, että itselläni siihen on vaikuttanut eniten kolme asiaa: nopea toimitus, parhaimmat hinnat ja monipuolinen valikoima luonnonkosmetiikan brändejä, joiden joukosta löytyy niin tuttuja kuin hieman tuntemattomiakin sarjoja. Neljänneksi voisi myös lisätä ystävällisen asiakaspalvelun, sillä Biodellyssä ollaan aina valmiita auttamaan ja jokainen asiakas on yhtä tärkeä. Tähän toki tähtäävät varmasti myös muut verkkokaupat - ainakin toivottavasti, jos toiminnalla tavoitellaan menestystä.


Biodelly toimii maahantuojana myös muutamille todella mielenkiintoisille sarjoille, kuten Nui Cosmetics, Lovely Day sekä Lué by Jean Seo. Nämä tuovat omanlaisensa lisän verkkokaupan valikoimaan, sillä jos jokaisella verkkokaupalla olisi valikoimassaan täsmälleen samat brändit, silloin loppupeleissä kilpailun ratkaisisi luultavasti nettisivujen ulkoasun ja tilausprosessin helppouden lisäksi tilauksen toimituksen nopeus ja tuotteiden hinnat. Näin ainakin itse ajattelisin. Jos kuitenkin valikoimassa on eksklusiivisia brändejä, joita ei saa muualta ja tuotetarjonta on muutenkin laaja, kyllä silloin tulee useimmin klikattua itsensä juuri sellaiseen verkkokauppaan. Tästä syystä löydän itseni usein seikkailemasta juuri Biodellyn sivuilta


Yksi Biodellyn maahantuomista sarjoista on Lué by Jean Seo, joka tarjoaa cheap & chic -luonnonkosmetiikkaa Beverly Hillsistä. Californiassa valmistettujen tuotteiden idea on yksinkertainen: ne on suunnattu tasapainottamaan rasvoittuvuuteen taipuvaista ihoa iästä ja sukupuolesta riippumatta. Monesti epäpuhtauksista kärsivää ihoa hoidetaan liian voimakkain keinoin, mikä saattaa saada ihon entistä enemmän epätasapainotilaan. Lué by Jean Seo -sarjan tuotteet on juuri tästä syystä haluttu tehdä lempeiksi, mutta tehokkaiksi. 

Pelkän akneihon ja rasvaisen iho sarja kyseessä ei silti ole. Sarjasta löytyy vain kolme tuotetta, mutta esimerkiksi rauhoittavasta ja kosteuttavasta Balance -hyaluronihapposeerumista on hyötyä myös kuivalle ja normaalille ihotyypille. Vain neljää aineosaa sisältävä vegaaninen seerumi pursuaa kasviperäistä hyaluronihappoa ja on vieläpä ilahduttavan edullisen hintainenkin: 30ml pumppupullon saa alle kahdellakympillä! 


Oma pintakuivuuteen taipuvainen normaali-sekaihoni on nauttinut Luén hyaluronihapposeerumista kovasti. Geelimäinen koostumus humahtaa ihoon vauhdilla, mutta jättää silti ihon mukavan tuntuiseksi. Näin edulliseksi ja yksinkertaiseksi tuotteeksi seerumi on todella huippu. Epäpuhtauksiin taipuvainen ihokin tarvitsee kosteutusta ja tämä on tuntunut sopivasti ihoa balansoivalta tuotteelta - aivan kuten seerumin Balance -nimikin lupaa. Saattaapa olla, että tämä pääsee vielä tulevaisuudessa edullisten ihonhoitosuosikkieni postaukseen mukaan...

Kaksi muuta Lué by Jean Seolta löytyvää tuotetta ovat Erase -puhdistusjauhe sekä Clear -finnigeeli. Puhdistusjauhe on kuorintanaamion tyyppinen tuote, joka sopii myös herkkäihoisille. Jauhe sisältää vain kaurajauhetta, maitojauhetta ja magnesiumia. Epäpuhdas iho saattaa usein vain ärsyyntyä entisestään, jos sitä kuorii liian usein ja liian ronskein ottein. Tällä iho ei ainakaan ärsyynny, vaan saa lempeän syväpuhdistuksen. Iho näyttää kauniin kuulaalta jauhekuorinnan jälkeen. Glow'ta voisi verrata siihen, kun on juuri tullut kasvohoidosta. Luén tuotteet ovatkin olleet aikamoisen positiivinen yllätys, sillä yksinkertaisten purkkien, yksinkertaisten koostumusten ja edullisten hintojen takaa onkin paljastunut oikea "hyvää halvalla" -hittisarja. Tuotteet ovat 100% luonnonmukaisia eikä niitä testata eläimillä.Vegaaninen Nui Cosmetics -meikkisarja on ollut blogissa esillä aiemminkin, tosin vain yhden tuotteen osalta. Se tuote ei kuitenkaan ollut aivan mikä tahansa tuote, vaan parastakin parempi meikkivoide. Ihosta silkkisen kauniin tekevä meikkivoide tienasikin heti itselleen 11 pistettä kymmenestä, mihin mikään aiempi luonnonkosmetiikan meikkivoide ei ole minun käytössäni yltänyt. Ylipäätään toimivan luonnonkosmetiikan meikkivoiteen löytäminen on ollut iso haaste sen jälkeen, kun halusin siirtyä tavallisen kosmetiikan osalta käyttämään luonnollisempaa meikkipohjaa. Vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja ja entsyymejä sisältävää Nuin meikkivoidetta ei kuitenkaan turhaan kehuta "kylillä" parhaaksi. Se on maineensa veroinen. Täydellisesti ihoon sulautua, sopivan peittävä, mutta silti ohut ja niin luonnolliselta iholla tuntuva. Palkitsin tämän myös Vuoden 2017 parhaana meikkivoiteena. Meille lumikki-ihoisille myös ilouutinen: vaalein sävy 01 Intense Kanapa on jopa melkein liian vaalea! Olenkin sekoitellut nyt kesän jälkeen kahta eri sävyä toisiinsa. Biodellystä löytää kaikki sävyt "kämmenkartasta" täältä.


Saksalaiselta Nui Cosmeticsilta löytyy myös muita varteenotettavia tuotteita. Huulipuniin olen tutustunut vasta ihan hiljattain, mutta 100% luonnonkosmetiikan punaksi näissä on sekä kosteutusta että kestävyyttä aika ihanteellinen määrä. Sävyä kyllä irtoaa helposti hankaamatta! Yllä olevassa kuvassa kaksi uusinta sävyä: Kura ja Tempora. Kaikki punat löydät Biodellystä 32,90 eurolla. Jokainen sävy on täysin vegaaninen.


Berliiniläinen Lovely Day on jonkin verran kerännyt blogeissa suitsutusta, ja nyt olen vihdoin minäkin uppoutunut sarjan maailmaan. Löysin heti tältä vegaaniselta, ihoystävälliseltä sarjalta pari kultalöytöä, joista ensimmäisenä haluan nostaa esille Glow Juice Instant Radiance -heleytysvoiteen. En tiedä yllättääkö ketään pidempään blogiani seurannutta se, että intoilen heleyttävästä voiteesta, mutta tämäpä ei olekaan mikään perinteinen hohdevoide. Glow Juice sisältää kevyesti hohtavia mineraalipigmenttejä, joiden ansiosta ihosta ei todellakaan tule kiiltävä, vaan juuri niin kevyen kuulas ja tasainen, että omaa ihoaan "joutuu" todella ihastelemaan paristakin eri kulmasta. Elinvoimainen, se olisi oikea sana. Meikin alla tämä on aivan täydellinen. Kuivalle ja ikääntyvälle ihollekin sopiva voide sisältää antioksidanttista vadelmauutetta, soijaproteiinia, akasiauutetta ja hyaluronihappoa. Näiden ansiosta vaikutus on paitsi erittäin kosteuttava, silti kevyeltä tuntuva ja vieläpä ihoa kohottava. Hintaa Glow Juicella on 26,50 euroa.Naamiorintamaa Lovely Dayn valikoimassa edustavat kuivan ja samean ihon syväkosteuttava Hyaluron + Bloom Pink Clay Mask  sekä aktiivihiilen ja manukaöljyn avulla iholta epäpuhtauksia poistava Charcoal Manuka PHA Cleansing Mask. Molempien vaikutuksen huomaa jo yhden käyttökerran jälkeen. Vaikka aktiivihiiltä sisältävä naamio sisältää myös 2% ihoa kuorivia ja kirkastavia polyhydroksihappoja, naamio tuntuu iholla silti lempeältä. Se ei kiristä, kihelmöi tai aiheuta mitään ikävää tuntemusta. Trendikkään aktiivihiilen lisäksi manukaöljy on aineosa, joka näyttää tekevän ihon epäpuhtauksille todella hyvää - tai "pahaa", miten sen nyt sanoisi. Luontaisesti antibakteerinen manukan eteerinen öljy ei kuivata, mutta vie silti epäpuhtauksia mennessään melkein kuin huomaamatta. Tämän kerrotaan toimivan myös aknearpien häivyttämiseen! Purkki saikin heti ihan vakituisen paikan peilikaappini hyllyltä.


Olin varma, että minun olisi helppo valita Lovely Dayltä yksi tai maksimissaan kaksi suosikkia, mutta postauksen pituus kertonee, että ihastelut eivät jääneet pelkästään yhteen tai kahteen tuotteeseen. Jotta postaus ei kuitenkaan venyisi aivan kilometrin pituiseksi, totean, että jos etsit luonnonkosmetiikasta vauhdilla imeytyvää superkosteuttavaa seerumia, joka jättää melkein kuin "silikonisen" pinnan iholle, Hyaluron + Bloom Tropical Hydration Nectar -seerumi saattaa olla etsimäsi. Kamomillan kukkaisveteen ja Aloe veraan pohjautuva seerumi on erittäin miedon tuoksuinen, eikä sisällä minkäänlaisia lisättyjä tuoksuja. Lovely Day ottaa muutenkin hyvin huomioon myös herkkäihoiset ja tuoksuherkät, sillä missään tuotteissa ei käytetä lisättyjä hajusteita, eteeristen öljyjen käyttö on minimoitu, eikä etyylialkoholia käytetä ollenkaan. Näiden kanssa ei siis kannata lähteä tavoittelemaan tuoksueuforiaa, mutta toisaalta, tehokkuus paikkaa sen kyllä varmasti. 

Sarjan tuoksuvin tuote lienee Mellow Mallow Calming Everyday Moisturizer -kosteusvoide, jossa erottaa miedon vaahtokarkkimaisen häivähdyksen. Glow Juicessakin on pieni hedelmäinen vivahde, mutta muuten tuotteet ovat aika lailla tuoksuttomia. Sarjan voiteisiin ihastuin ehkä eniten, sillä nämä kummatkin ovat loistavia meikin alla, mutta muutenkin aivan täydellisesti imeytyviä, keveän tuntuisia ja silti tarpeeksi kosteuttavia. Hintakaan ei päätä huimaa, sillä molemmat kustantavat sen 26,50 euroa. Kummatkin voiteet sisältävät hyaluronihappoa, mutta jos haluaa voiteen myös pienentävän ihohuokosia, Mellow Mallow on parempi valinta, sillä se sisältää pienen määrän polyhydroksihappoja (mitä Charcoal Manuka -naamiossakin on) ja rauhoittaa lisäksi tulehduksia iholla. Kuivuuteen taipuvaiselle iholle valitsisin ennemmin elinvoimaa antavan Glow Juice -voiteen.

Lovely Day -tuotteet täyttävät sertifioidun luonnonkosmetiikan kriteerit ja ovat myös 100% vegaanisia. Lovely Day valmistaa kaikki tuotteensa käsin omassa laboratoriossaan Berliinissä ja yritys lahjoittaa verkkokauppansa myynnistä 5% eläintensuojeluun. Biodelly mukana I love me -messuilla!


Biodelly on tänä vuonna ensimmäistä kertaa mukana I love me -messuilla Helsingin Messukeskuksessa 19.10.-21.10.2018. Messuteemana Biodellyllä on heleä iho, ja pisteeltä saakin pikameikkejä ja meikkiopastusta koko messujen ajan. Lisäksi osastolla voi osallistua 200 euron arvoisen tuotepaketin arvontaan, joka sisältää myös tässä postauksessa mainittujen sarjojen tuotteita. Lué by Jean Seo, Nui Cosmetics ja Lovely Day -sarjojen lisäksi Biodellyn pisteeltä löytää myös Bulgarin ruusulaaksosta peräisin olevan Alteya Organicsin, mineraalimeikkisarja Lily Lolon bestsellerit sekä Ileur-sarjan aitoa kultaa sisältävän hyaluronihapposeerumin, joka lanseerataan messuilla!

Biodellyn löytää osastolta 7g108. Jos messut jäävät välistä, kannattaa käydä Biodellyn nettisivuilla kurkkailemassa ja tilata myös uutiskirje, sillä kaikki uutiskirjeen tilaajat saavat tarjoukset tiedoksi jo torstaina! Lisäksi uudet uutiskirjeen tilaajat saavat myös 10% alennuskoodin verkkokauppaan. Uutiskirjeen pääsee tilaamaan täällä


Shoppailetteko te enemmän kosmetiikkaa netistä vai kivijalkakaupoista? Onko Biodelly teille jo tuttu verkkokauppa? Entä oletteko kokeilleet näitä sarjoja tai joitain näistä tuotteista?*Postaus sis. mainoslinkkejä.

6 kommenttia:

 1. Biodelly on tuttu, mutta enpä oo näitä merkkejä vielä ehtinyt testata. Mulle on kovasti tuota Lovely Dayta kehuttu, siihen täytyy ehdottomasti tutustua joskus! Vaahtokarkkivoide kuulostaa hauskalta, mä olisin kuvitellut että sen koostumus ois voinut olla vaahtoisaa, mutta niin ei taida olla 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä rakastuin noihin molempiin Lovely Dayn voiteisiin :) Toimii iholla niin loistavasti! Mellow Mallow on ihana, käytän sitä öisin, ja kun laittaa vielä jotain kasvoöljyä päälle, niin iho on niin tasainen aamulla ettei tosikaan! Toi voide ei itse asiassa sisällä "vaahtokarkkia", vaikka siltä vähän tuoksuukin :D Biodellyn sivuilla on selitys, että vaahtokarkki valmistettiin ennen vanhaan rohtosalkoruususta, jota voide siis sisältää ja on saanut siitä nimensä :) Mutta onhan vaahtokarkkivoide houkutteleva nimi ;)

   Poista
 2. Mua vähän harmittaa, koska tänä vuonna en taida päästä messuille ja nyt mietin kaikkia hyviä tarjouksia, jotka jää käyttämättä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, tunnen sun tuskan! Nettishoppailu ei tosiaankaan korvaa messuja, mutta ehkä se tuo kuitenkin vähän helpotusta pahimpaan olotilaan? :D Mä ainakin varmasti seikkailisin netissä ihan hulluna ja seuraisin muiden somekanavia, jos sattuisi, etten pääsiskään messuille. Mutta tietenkään en nyt ala sellaisia puhumaan, ettei niin käy! :D

   Poista
 3. Mä olen muutamia tuotteita käyttänyt Lovely Daylta ja ne on olleet ihania. Mä olen kyllä nettishoppailija, varmasti 90% sekä vaatteita että kosmetiikkaa ostan netistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä! Jotenkin ei vaan tuu enää kierreltyä kaupoissa, paljon rennompaa selailla tuotteita omassa rauhassa kotosalla :)

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!