Bloggaajan työssä on fakta, että jotkut tuotteet päätyvät blogiin vasta kuukausia myöhemmin niiden vastaanottamisen jälkeen. Toisten tuotteiden kohtalo on vielä surullisempi: ne saattavat hukkua niin syvälle muiden testituotteiden uumeniin, että parasta ennen -päiväys tulee vastaan ennen tuotteeseen tarttumista. Tätä viimeisintä kohtaloa yritän toki välttää, jotta tuote ei aivan hukkaan menisi, ja siksi käynkin varastojani säännöllisesti läpi. Se ei kuitenkaan ole mikään nopein urakka, joten ihan joka kuukausi sitä ei tule tehtyä. 


Kesällä kävin läpi hiustuotevarastoja ja silmiini osui Silk Oil of Moroccon Argan REP-Hair -proteiininaamio. Tuo onnekas tuote pääsi sillä hetkellä seulan läpi ja nappasin sen pois muiden purkkiseuralaisten joukosta. Kipitin kylpyhuoneeseen ja raivasin sille paikan. Jostain syystä se kuitenkin taas unohtui. Mainitsinkin juuri viime postauksessa että, vaikka kasvonaamioita käytän todella usein ja erittäin mielelläni, silmänympärysnaamiot ja hiusnaamiot tuntuvat unohtuvan. Kun kuitenkin lopulta tähän proteiininaamioon tartuin, päässä heräsi taas ajatus: Miksen ole tarttunut tähän aiemmin!

Tavallaan ajatuksessa oli mukana pientä torumista, mutta sitäkin suurempaa innostusta. En toki suihkussa testihetkellä osannut sanoa naamion vaikutuksista vielä mitään, mutta se tuoksu, mikä tuubista tulvahti sen avaushetkellä, oli niin ihanan hedelmäinen, että sillä hetkellä mietin vakavasti kirjoittavani tuotteesta jo pelkästään tuoksun vuoksi. 


Kävi kuitenkin niin hyvin, että Silk Oil of Moroccon proteiininaamio ei hurmannutkaan pelkän tuoksun vuoksi, vaan osoittautui myös varsin toimivaksi tuotteeksi. Hiukset ovat olleet jokaisen käyttökerran jälkeen pehmeät ja hyvin hoidetun oloiset - terveemmätkin! Kerroin elokuussa hiusteni uusista tuulista ja värjäysprojektista, jossa olen siirtynyt tummasta vaaleampaan sävymaailmaan. Projekti on kieltämättä pikkuisen rapisuttanut hiusten latvoja, joten proteiininaamio tuli ilmiselvästi tarpeeseen. Tämä syvävaikutteinen hoito hyödyntää tehokasta ja luonnollista Keratrix anti-breakage -teknologiaa, joka parantaa, rakennepaikkaa ja vahvistaa katkeilevia ja hauraita hiuksia.

Keratrix -proteiinin lisäksi naamio hoitaa hiuksia arganöljyn vitamiineilla, antioksidanteilla ja omega-rasvahapoilla. Myös kookosöljy, B5 Pro-vitamiini ja jojobaöljy ovat mukana kuivia ja hauraita hiuksia korjaamassa. Ehkei haittaakaan, että tämä tuote odotti testivuoroaan melkein vuoden. Nyt se on nimittäin päässyt aivan täydelliseen aikaan käyttööni! Harmiksi huomasin, että tuote näyttää maahantuojalla olevan poistuva tuote, mutta googlailemalla löysin tuotteen ainakin Kauppapuu -verkkokaupasta, joka näyttää olevan täysin suomalainen verkkokauppa ja palvelevan myös englanniksi. Täytyykin käyttää tätä säästeliäästi ja koittaa löytää vastaavanlainen paikkaaja hiuksille jatkossa!

Silk Oil of Moroccon vegaaninen Argan REP-Hair Protein Masque 200ml 36 euroa. Sarjan hiustenhoitotuotteissa hyödynnetään runsaasti kylmäpuristettua arganöljyä. Tuotteet eivät sisällä sulfaatteja, mineraaliöljyjä, parabeeneja eivätkä keinotekoisia hajusteita. Silk Oil of Morocco -hiustuotevalikoimaa voi tutkailla täällä.

Käytättekö te hiusnaamioita? Onko Silk Oil of Morocco -sarja tuttu? 


*Tuote pr-malli. 

6 kommenttia:

 1. On tuttu tuote ja kyllä vaan käytän hiusnaamioita. Minulla on ohuet, pitkät ja helposti takkuuntuvat hiukset ja ne vaativat paljon hoitoa. Hiusnaamioilla saa helposti apua pidemmäksikin aikaa!
  Ihanaa viikkoa sinulle Mia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiusnaamiot tekee kyllä hyvää aina välillä - ja tämä sattui olemaan hyvä löytö! :)
   Samoin; ihanaa viikkoa vaikka myrskyääkin! <3

   Poista
 2. Käytän, yleensä kerran viikossa tai kahdessa, itsellä on sellainen hiuslaatu, että se määrä riittää hyvin. Olen käyttänyt brändiltä lähinnä vain värikosmetiikkaa ja ne tuotteet on kyllä olleet ihania. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä aloin käyttämään tätä kuuriluontoisesti ihan hoitoaineen sijasta, mutta vaan pääasiassa latvoihin ja sen kolmisen kertaa viikossa, mitä pesen hiuksia :) Silk Oil of Moroccon värikosmetiikasta mulla ei ole kokemuksia, paitsi sitä ripsiväriä taisin joskus vuosia sitten kokeilla! Muistanko ihan väärin, vai hehkutitko joskus sarjan huulikiiltoja?

   Poista
 3. Mä niin tiedän ton tunteen ja muuten sama tuote taitaa olla mulla jossain uumenissa....lähtee häpeään nurkkaan.

  Ihanaa tiistaita Mia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, nyt kaivat tän esiin ja otat käyttöön! Ettei ehdi ihana tuoksu hävitä tuotteen vanhetessa :D

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!