Tänä kesänä on tapahtunut jotain ihmeellistä. Sellaista, mitä ei ole tapahtunut vuosiin. Olen nimittäin jumittunut käyttämään yhtä ja samaa tuoksua pidemmäksi aikaa! Monelle se on ehkä aivan normaalia käyttää samaa tuoksua päivästä toiseen, ehkä jopa vuodesta toiseen, mutta tällaiselle tuoksuhullulle kuin minä, se on todella poikkeuksellista. Olen tottunut vaihtelemaan tuoksuja melkein jopa päivittäin. Ne kulkevat usein käsi kädessä mielialan ja yleisen fiiliksen kanssa, joten saman tuoksun suosimisesta voisi humoristisesti olettaa, että tänä kesänä mieli on pysynyt suhteellisen tasaisena - hah. Mutta millaisena?


Kuten viimeaikaisista postauksista saattaa aistia, olen viime aikoina ollut aika lailla hymy herkässä ja tuntenut oloni onnelliseksi. Siitä kertoi viime viikkoinen postauskin. Yrittäjänä etenkin heinäkuu on aina ollut minulle hiljaisinta aikaa, joten minulla on ollut paljon aikaa miettiä ja pysähtyä ajatusteni kanssa. Tuntuu, että välillä olen ollut jotenkin erityisen läsnä. Se on minulle pelkästään hyvä asia, koska läsnäolon taitoa olen opetellut vuosia ja harjoittelen sitä edelleen. Olen tottunut olemaan se, joka ei juuri pysähdy, vaan tekee, tekee ja tekee, kunnes uupuu niin, että on pakko pysähtyä. Onneksi kolmekymppisenä sitä on jonkin verran viisaampi kuin kaksikymppisenä. Näitä ajatuksia jaoin myös aiheeseen liittyvässä postauksessa


Tänä kesänä minulla on ollut kevyempi olo kuin aikoihin. Eikä se liity millään tavalla painoon, vaan henkiseen tilaan. Tätä postausta kirjoittaessani huomasin, että ehkä keveys olotilassa näkyy myös tuoksuvalinnassa. Siinä missä olen normaalisti tottunut käyttämään tummempia, utuisampia ja mystisiä tuoksuja - mikä näkyi myös viime kesän tuoksuvalinnoissani - tämän kesän ykköstuoksuksi on noussut Michael Korsin uutuus, joka kantaa nimeä Sheer. Tämä rajoitetun ajan saatavilla oleva uutuus on lumonnut pehmeillä ja valoisilla sävyillään, johon tuoksun nimikin viittaa. Sheer nimittäin tarkoittaa seitinohutta, harsomaista ja puhdasta. Sellaiselta tuoksukin tuntuu; kevyeltä, ohuelta harsolta, jonka läpi valo pääsee helposti. 

Puhtaudestaan huolimatta tuoksussa on aistittavissa viekoittelevaa kerroksellisuutta. Alkutuoksussa pirskahteleva bergamotti ja viettelevä rakuuna sekoittuvat vihreän lehtien raikkauteen. Sydäntuoksussa vetovoiman lisääjinä toimivat pioni, appelsiininkukka ja jasmiinin terälehdet. Pehmeän loppusilauksen tuoksuun tuovat cashmere-puu, myski ja ambra. Näistä syntyy ylellinen, kevyt ja magneettisen puoleensavetävä Sheer.

Michael Kors Sheer on saatavilla rajoitetun ajan. Suositushinta 69€/30ml ja 89€/50ml. 

Onko teistä joku käyttänyt Michael Korsin tuoksuja? Vaikuttaako jollain muullakin mieliala tuoksuvalintoihin?
*Tuoksu pr-malli. Postaus sis. mainoslinkin.

4 kommenttia:

 1. Minä vaihtelin aina ennen hajuvesiä päivittäin, mutta nyt olen yrittänyt käyttää vain muutamaa hajuvettä säännöllisesti, että ne joskus kuluisivat pois ja voisi uudet hankkia tilalle :D. Käytän töissä yhtä hajuvettä, kotona/vapaapäivinä toista ja sitten illanvietossa minulla on käytössä kolmas hajuvesi, mikä on hieman "parempi" hajuvesi :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä periaate tuokin! :D Mustakin on ihanaa saada joku ihonhoitotuote kulutettua loppuun, mutta hajuvesien kohdalla muutun loppua kohden jotenkin säästeliääksi, koska iskee paniikki, että nytkö tää ihana tuoksu loppuu :D Niin harvoin saan mitään pulloa kulutettua tyhjäksi ja silloin kun jonkun hajuveden kohdalla niin käy, sen on täytynyt olla todellinen lemppari!

   Poista
 2. Huomaan käyttäväni tummempia tuoksuja talvisin ja kevyempiä kesäisin. Välillä tulee jymähdettyä samaan tuoksuun, jos se kovasti omaa tuoksunenää miellyttää. Aurinkoista keskiviikkoiltaa sinulle Mia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin yritän keventää tuoksuja kesää kohti, mutta se oma pohjimmainen tuoksumaku näkyy kyllä myös kesän tuoksuvalinnoissa, vaikka ne kevyempiä onkin :) Kiitos samoin; aurinkoista loppuviikkoa, Outi! <3

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!