Suihkugeelit ovat niitä tuotteita, joita tulee ja menee. Myönnän, että niiden suhteen en ole aivan yhtä tarkka kuin muiden ihonhoitotuotteiden. Olenkin huomannut, että käytän nykyään loppuun sellaisiakin suihkugeelejä, jotka eivät herätä yltiöpäisiä ihastumisen tunteita. Riittää, että suihkugeeli pesee ihon kuivattamatta sitä ja tuoksuu ihan hyvältä. Vaikka kriteerini ovatkin suhteellisen matalalla, tuoksun suhteen en kuitenkaan missään nimessä jousta, sillä vaikka suihkugeeli olisi kuinka hoitava, en todellakaan halua kuorruttaa sillä ihoani, jos tuoksu tökkii.


Aina välillä tulee kuitenkin vastaan sellaisia suihkutuotteita, joiden loppumista jää jopa harmittelemaan. Niitä, joiden tuoksuun oikein rakastuu ja joita haluaa ostaa lisää. L'Occitanen Néroli & Orchidée -suihkugeeli on sellainen. Vaikka rakastaminen on vahva sana, voin käsi sydämellä vannoa, että tämä suihkugeeli on minusta niin ihana, että oikeasti rakastan sen tuoksua. Oikeastaan tuoksuun liittyy myös muistoja. Jos ei lasketa sitä, että lähdin 14-vuotiaana yksin Ruotsiin ja 16-vuotiaana yksin Jenkkeihin, tämä tuoksu muistuttaa minua ensimmäisestä matkastani, jonka aikuisiällä tein yksin. Vuosi oli 2014 ja kohde oli Nizza. 

Minun piti alunperin lähteä Nizzaan ex-mieheni kanssa, mutta olimme tuolloin jo eron partaalla ja päädyin lopulta lähtemään matkalle yksin, koska se oli ehditty maksaa ja varata. Silloin matka jännitti ja olin lentokoneessa jopa vähän surumielinen, koska tiesin, että koneessa ainoa vapaa paikka olisi kuulunut exälleni. Kun lentokoneessa vieressäni istuva pariskunta kyseli, olenko yksin matkassa, en halunnut kertoa koko tarinaa, vaan sanoin, että mieheni oli joutunut töiden vuoksi jäämään matkalta pois. Takaisin tullessa olin kuitenkin niin voimaantunut matkasta, että kerroin uusille vierustovereille todellisen syyn. Että olimme eronneet ja matka oli varattu, kun olimme vielä yhdessä. 

Tutustuin Nizzan matkalla L'Occitaneen ensimmäistä kertaa. Koska brändi on ranskalainen ja lähtöisin Provencen alueelta, johon Nizzakin kuuluu, liikkeitä oli melkein joka kadunkulmassa. Muistan vieläkin, miten Néroli & Orchidéen tuoksu sai minut niin pauloihinsa, että ostin silloiselta matkalta kyseisen hajuveden. Käytän tuoksua edelleen, ja aina kun suihkaisen sitä ylleni, se muistuttaa tuosta matkasta, jonka tein yksin. Nerolia kuvaillaan tuoksuna todella rauhoittavaksi ja sitä suihkugeelikin on. Tuoksussa yhdistyy valkoisten kukkien pehmeät vivahteet. Se on lempeä, elämäniloinen, herkkä ja naisellinen. Tuoksu, josta on helppo lumoutua.

L'Occitanen Néroli & Orchidée Shower Gel 250ml 16 euroa. Saatavilla L'Occitanen omasta verkkokaupasta sekä eleveniltä. Tuoksun löydät täältä. Kaikkien L'Occitane-liikkeiden sijainnit täällä.

Oletteko te joskus rakastuneet jonkin suihkugeelin tuoksuun? Entä miten moni teistä on matkustellut yksin?
*Tuote pr-malli. Postaus sisältää mainoslinkin *eleven.

8 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä tuoksulta! Ja vaikka olikin haikea tuo matkalle lähtö yksin, niin varmaankin voimaannuttava, koska takaisin tullessa halusit kertoa oikeat syyt. Nizza on koettu joskus nuorena ja en oikein innostunut, koska kukaan ei puhunut englantia. Nyt on varmasti toisin ja mieleni tekisi reissata sinne joskus:) Ehkäpä teenkin sen vielä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, yllättävän paljon sitä mieli ja ajatukset kirkastuu, kun lähtee reissuun yksin. Onhan se erilaista, mutta kuten kaikessa, yksin matkustamisessakin on omat hyvät puolensa :) Nizza on ihana paikka ja ehdottomasti haluan sinne vielä joskus uudestaan. Kyllä siellä tänä päivänä englantiakin puhutaan ja ymmärretään, Pariisissa taidetaan pitää ranskan kielestä tiukemmin kiinni ;)

   Poista
 2. L'Occitanen tuotteet ovat ihania ja tämäkin suihkugeeli kuulostaa kyllä tosi kivalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. L'Occitanelta löytyy kyllä vaikka mitä ihanaa! Ja tähän tuoksuun kytkeytyy mulla aina Nizza ja muistot tuolta matkalta :)

   Poista
 3. Suihkugeelissä mulle tärkeintä, parhaimpia on juurikin ne muistoja herättävät tuoksut :) Aivan ihania kuvia jälleen kerran <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on se erilaista käyttää sellaista tuoksua, johon sisältyy jotain tiettyjä muistoja!

   Ps. Voi kiitos! <3

   Poista
 4. Ihana tarina taustalla, joten olisi mielenkiintoista nuuhkia tämän tuoksua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä tuoksuttamassa tätä! Mulle tästä tuoksusta on tosiaan tullut jo erityinen noiden muistojenkin takia :)

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!