Tuote pr-malli / *mainoslinkit merkitty

Moni teistä blogiani pidempään seuranneista tietää, että kuvailen harvoin tuotteita sekä hyväksi että halvaksi. Edulliset tuotteet ovat kyllä toisinaan ihan toimivia, mutta ne ällikällä lyövät tapaukset ovat itselläni harvassa. Saattaa olla, että kriteerini ovat aika korkealla, mutta minkäs sille voin, että rakastan laadukasta kosmetiikkaa, jossa yhdistyy kaunis pakkaus hyvien, tehokkaiden raaka-aineiden kanssa. Halpa kosmetiikka harvoin tuo sitä luksusfiilistä, mutta täytyy myöntää, että viime aikoina olen tehnyt erityisen mainioita löytöjä myös edullisen kosmetiikan puolelta, joista olen ollut aika onnessani. Eihän sitä nimittäin ihan joka päivä löydä alle kaksi ja puoli euroa maksavaa tuotetta, jota uskaltaa kutsua huipuksi - ja vieläpä niinkin haastavasta kategoriasta kuin deodorantit.
Suosin ihonhoidossa aika pitkälti luonnonmukaista ja puhdasta kosmetiikkaa, mutta meikkituotteiden suhteen olen edelleen sekakäyttäjä. Luonnonmukaisista deodoranteista en ole uskaltanut edes haaveilla, sillä ne mitä olen testannut eivät ole saaneet oloani pysymään yhtä freesinä ja raikkaana kuin "normitapaukset". Muistelen kammoksuen niitä aikoja, kun joskus parikymppisenä paitaan saattoi ilmestyä vaivaannuttavat hikiläntit, minkä jälkeen käsiä ei uskaltanut heilutella tai nostaa missään tilanteissa, koska nolotti. Tuo aika oli melkein jo unohtunut, kunnes yhtenä päivänä kohtasin samassa tilanteessa olevan nuoren naisen, joka kyseli minulta deodoranttisuositusta kasvotusten. Aloin luetella hänelle antiperspirantteja, joihin itse luotan. Oman suosikkikolmikkoni mainitsinkin jo maaliskuisessa postauksessa. Tuolta postauksesta voi myös lukaista sen, mikä on deodorantin ja antiperspirantin ero. 
Itse valitsen nimenomaan antiperspirantit yhdestä syystä: ne pitävät kainaloni kuivina, ilman hajuja, hikilänttejä tai tunkkaista tunnetta. Ei ole kuitenkaan ihan sama, mitä antiperspiranttia kainaloihin sipaisen, koska kuten elämän karu faktakin kuuluu, kaikkiin ei voi luottaa. Niin ihmisten kuin deodoranttien kanssa tulee joko hyvä tunne tai epämukava tunne, ja jos homma ei toimi, sen kyllä tuntee ja tietää. Yksi päivä ei ehkä riitä nostamaan deodoranttia (tai ihmistä) huippujen listalle, mutta jos selviää ensimmäisestä koettelemuksesta, jatkuu homma muinakin päivinä. Ja sitten kun on hetki menty hyvällä fiiliksellä erilaisissa olosuhteissa, uskaltaa jo alkaa luottamaan. Tästähän voi tulla jotain! 

Ja Niveasta tuli. Kuukausi yhteistä matkaa kuljettuamme, se kohosi sille huippujen listalle, jonne deodorantit eivät noin vain ponkaise. Sillä muistutan, että testaajana en ole niitä onnekkaimpia ihmisiä, jotka eivät juurikaan hikoile, vaan tarvitsen ja haluan oikeasti luotettavan deodorantin, jotta minun ei tarvitse päivän aikana pysähtyä tarkistelemaan tilannetta. Nivean uusi Dry Fresh -antiperspirantti onkin suunniteltu kaikkiin elämän haasteisiin, siis sellaisiin, joissa tarvitaan luotettavaa deodoranttia. 


Moni deo lupailee tunteja kestävää raikkautta, mutta saattaa pettää heti, kun tulee vähänkin hikinen tilanne eteen. Nivea halusi vastata haasteeseen ja kehittää deodorantin, joka todella olisi lupauksien arvoinen. Usein deot testataan kontrolloiduissa laboratorio-oloissa, mutta Nivea onkin pistänyt paremmaksi, sillä se kehitti hikeä mittaavan älypaidan, jonka avulla antiperspirantit on voitu testata ihan tosielämässä. Kahden aktiivisen aineosan ansiosta Dry Freshiä kuvaillaankin jopa "kaikkien aikojen tehokkaimmaksi antiperspiranttisarjaksi". Hoitavuutta ei suinkaan ole unohdettu, sillä Nivea Dryt myös lupaavat pitää kainaloiden ihon pehmeänä ja hyvinvoivana. Ja eivätpä ole omatkaan kainaloni ärtyilleet, vaan pysyneet kaikinpuolin tyytyväisenä harmonisen raikkaan tuoksun lisäksi. Tällä kyllä selviää tukalistakin tilanteista kunnialla! 

NIVEA Dry -sarjasta löytyy stick, spray ja roll-on. Verkkokaupoista Nivean löytää esimerkiksi *Eleveniltä, josta tämäkin deodorantti löytyy *spray-muodossa täältä.


Onko teidän helppo löytää hyviä deodorantteja? 
8 kommenttia:

 1. Mä käytän aina välillä luonnollisia dödöjä, mutta etenkin kesällä haluan pelata varman päälle ja silloin suosin antiperspiranttia. Yleensä nappaan hyllystä jonkun Rexonan, mutta pitää laittaa tämä muistiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin kyllä testailen silloin tällöin joitain luonnollisia deodorantteja, mutta vaan sellaisina päivinä, kun ei ole mitään tärkeää menoa :D En uskalla laittaa mitään epävarmaa deoa sellaisena päivänä, kun tiedän, että pitää olla koko ajan menossa ja freesiyden pitää kestää aamusta iltaan. Silloin käytän just tällaisia antiperspirantteja, joiden tehoon voi luottaa niin tilanteessa kuin tilanteessa! :)

   Poista
 2. Käytin yhdessä vaiheessa aina Nivean dödöjä, mutta sitten ne alkoi pettämään. Varmasti juuri siksi, kun en koskaan vaihtanut dödöä. Nyt käytössä Rexona, mutta voisin taas kyllä testata Niveaa, koska se tuoksu on ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on elämän aikana ollut joitain luottodeodorantteja, joiden teho on yhtäkkiä vuosien jälkeen alkanut pettämään. Varmaan johtuu hormonaalisistakin seikoista :) Siksikin tykkään vähän vaihdella näitä, että teho pysyisi mahdollisimman pitkään. Testaa ihmeessä tätä, suosittelen todella! <3

   Poista
 3. Olen todennut, että Nivean dödöt ovat usein pettämätön valinta ja kestävät hyvin hikisimmätkin päivät :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Mäkin taidan tämän myötä liittyä Nivean deodoranttien fanijoukkoon :D

   Poista
 4. No niin, täytyypä testata tämä seuraavaksi :)

  VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!