Sanomattakin ehkä jo selvää, että rakastan kosmetiikkaa. Olen aina rakastanut. Pienenä tyttönä olin meidän sisaruksista se, jonka oli laitettava yhteiskuvaan huulipunaa. Luulin, ettei kukaan huomaisi, että olin salaa käynyt punaamassa huulet, mutta jos viisi päätä laitetaan vierekkäin ja yhdellä on tulipunaiset huulet, voitte arvata näkyikö se kuvassa. Äiti ei sentään laittanut minua pesemään huulipunaa pois ennen valokuvan ottamista, vaan antoi minun hymyillä suu leveänä. Yllättävän tasaisesti olin onnistunut levittämään punan. Naureskelen aina kuvalle, kun näen sen äidin makuuhuoneen seinällä. 


Vaikka yksi vahvoista intohimoistani on aina ollut kosmetiikka, ei minulle kukaan sitä mielellään osta. Ei ainakaan viimeiseen viiteen vuoteen ole ostanut, kun työnkuvaani on pääsääntöisesti kuulunut kosmetiikka. Kun täytin 30, äiti paljasti minulle, että pikkusiskoni oli ensimmäisenä sanonut heidän miettiessään yhteistä lahjaa minulle, että "ei ainakaan mitään kosmetiikkaa". Sitä minulla on kuulemma jo tarpeeksi. Myönnetään, että onhan sitä vuosien saatossa kertynyt. Silti sitä tulee aina välillä ostettua ja kokeiltua jotain uutta, vaikka ei oikeastaan edes tarvitsisi. Jokaisella on kuitenkin omat kiinnostuksen kohteensa, ja minulla niihin kuuluu kosmetiikka.


Jos kuitenkin saisin toivoa kosmetiikkaa lahjaksi, Guerlainilta löytyy niin kaunis lahjaidea, että se on saanut minutkin häkeltyneeksi. Kyse ei ole pelkästä huulipunasta, vaan kustomoidusta sellaisesta. Guerlain on nimittäin vastikään uudistanut Rouge G -huulipunansa ja uudistuksen myötä huulipunansa voi jatkossa kustomoida täysin itse! Korumaisen kotelon saa valita 15 upeasta vaihtoehdosta ja siihen mieluisimman huulipunasävyn yli 30 vaihtoehdon joukosta. Tämä tarkoittaa siis sitä, että lahjavaihtoehtoja on - uskokaa tai älkää - jopa 450 eri mahdollisuutta! Tähän perään tekisi mieli lisätä kymmenen huutomerkkiä, koska idea on niin loistava. Mielekkäin vaihtoehto löytyy varmasti jokaiselle huulipunia rakastavalle!

Kotelo on kaunis kuin koru ja siinä on peili mukana. Ja mikä parasta: kun huulipunan saa käytettyä loppuun, koteloon voi ostaa uuden punan uudessa sävyssä. Upea kotelo on siis ikuinen ja muistuttaa myös lahjan antajasta.


Guerlain on aina brändinä henkinyt minulle ylellisyyttä. Kuten tästäkin tuotteesta huomaa, kyse on paljon enemmän kuin huulipunasta. Se on sen tuomasta käyttökokemuksesta. Asia, josta itse puhun jatkuvasti blogissa, sillä minä haen kosmetiikalta myös elämystä. En turvaudu kosmetiikkaan vain, koska haluan pitää ihon hyväkuntoisena ja ehostaa itseäni, vaan rakastan myös tunnetta, mitä kosmetiikka parhaimmillaan antaa. Sitä tunnetta, kun käytän jotain ihanaa ihonhoitotuotetta ja levitän sitä kasvoilleni. Sitä on vaikea selittää, mutta tiedän, että teidän lukijoidenkin joukossa on sellaisia, jotka ehkä ymmärtävät mitä ajan takaa. 

Kauniin kosmetiikan tulee kuitenkin olla myös toimivaa. Guerlainin huulipunissa laatu on loistava, mitä huulipunistaan tarkkakin varmasti arvostaa. Punat levittyvät huulille vaivattomasti, tuntuvat ihanan kosteuttavilta ja antavat täyteläisen ja intensiivisen sävyn. Mangovoi ja hyaluronihappo tekevät huulipunasta hoitavan. Ylellisyyden tunnetta lisää huulille hehkua tuova rubiini-puuteri. Itse yllätyin todella positiivisesti myös Rouge G -punan pysyvyydestä. Se tuntuu huulilla niin kivan pehmeältä, että ajattelin sävyn hailakoituvan päivän mittaan aika nopeasti. Oikeasti puna on kuitenkin niin pysyvä, että vaikka sen kiilto päältä kuluukin, sävy jämäköityy huulten pohjalle tiukemmin. Päivän aikana joutuu kyllä muutamaan otteeseen punaa lisäilemään, mutta ei joka välissä. Ja hei, onhan tällainen huulipuna aina yhtä kiva kaivaa laukusta esille! 

Oma sävyvalintani on raikas ja kaunis kesäinen pinkki, Nro 70. Valitsemani kotelo on Perfect Black. Guerlainin järjestämässä PR-tilaisuudessa oli myös mahdollisuus kaiverruttaa kotelo ja minä valitsin siihen nimeni. 

Guerlain Rouge G -kustomoitaviin huulipuniin voi tutustua esim. Stockmannilla ja Sokoksilla. Korumaisen kotelon hinta 18 euroa ja huulipunan hinta 36 euroa. Huulipunan sävyn huulillani voi kurkata vielä tästä postauksesta.

Mitäs sanotte ideasta? Kuinka moni teistä olisi tällaisesta lahjasta innoissaan?*Tuote saatu pr-mallina.

6 kommenttia:

 1. On kyllä hauska lahjaidea :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin tää on todella uniikki ja ihana lahjaidea! Kun vaan tietää lahjansaajan maun tarpeeksi hyvin ;)

   Poista
 2. Ihana teksti <3 ja on toi kyllä aivan ihana tuote ja tosi hyvä lahjaidea nimenomaan. :)

  x Charlotta Eve

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Charlotta! <3 Nuo kotelot on kyllä niin kauniita ja samoin sävyt, mistä valita :)

   Poista
 3. Tietysti olisin, tää on niin mahtava idea Guerlainilta, että epäilen, että toiset luksusbrändit tekee vielä tulevaisuudessa saman. Esim. jollain pelkästään eri kausina esim. jouluna ilmestyvinä hylsyillä saadaan kyllä helposti Guerlain-fanit koukutettua keräilijöiksi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, varmasti ens jouluun mennessä moni brändi on jo tehnyt saman perässä omalla tavallaan :D Mä voisin kyllä keräillä koko hylsykokoelman eri sävyissä, nuo on niin kauniita!

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!