Ihonhoidossa on yksi tuoteryhmä, josta löytyy nopea apu melkein kaikkiin ihonhoidon pulmiin: kasvonaamiot. Myönnän, että kaltaiseni kärsimättömän ihmisen piirteitä omaava on aika onnessaan, kun ei tarvitse odotella kahta viikkoa huomatakseen tuloksia. Naamiot kun tarttuvat toimeen heti ja kaunistavat ihon parhaimmillaan vain 10 minuutissa. Niitä voisikin helposti kuvailla ihonhoidon nopeimmiksi ihmeidentekijöiksi. Oikeastaan sen vuoksi naamioita rakastankin. 



Oli iho sitten vailla kiinteytystä, kosteutusta tai kirkastusta, naamioiden parista löytyy pika-apu. Ne voivat antaa nopeaa liftausta iholle, häätää sekunneissa sameuden ja väsymyksen tai tankata ihoon kunnon kosteutusta. Yksinään ne eivät toki riitä ihon huolelliseen hoitoon, mutta muiden ihonhoitotuotteiden rinnalla ne ovat kuin jääkiekkojoukkueen hyökkääjiä. Valmiita tarttumaan toimeen ja kukistamaan vastustajat. Siksi olen monesti ihmetellytkin ja vähän jopa harmitellut, miten moni pitää kuitenkin naamioita ainoastaan "hemmottelutuotteina". Minulle naamioista on vuosien varrella muodostunut tärkeä osa ihonhoitoa. Ilman niitä ihonhoitorutiinit tuntuvat itselleni jollain tapaa vajailta. 

Pyrin pitämään naamiovalikoimani suhteellisen laajana. Se on vähän sama asia kuin huolehtisi siitä, että lääkekaappi on ajan tasalla. Kun iholle iskee ongelma, naamioista valitaan paras ratkaisu. Kun esimerkiksi huomaan, että epäpuhtauksia alkaa puskea, valitsen monesti savinaamion, joka usein ehkäisee joitain patteja nousemasta pintaan ollenkaan. Savinaamiot ovat loistavia aseita epäpuhtauksiin ja toimivat erinomaisesti myös kuolleen ihosolukon irroittajana. Käytän myös entsyyminaamioita säännöllisesti, yleensä kerran viikossa, jotta iho pysyisi hyvässä kunnossa. Kosteuttavat naamiot ovat myös must-tuotteita - etenkin tähän aikaan vuodesta, kun iho janoaa jatkuvaa kosteutusta.  


Kirkastavat naamiot ovat ehkä suurimpia suosikkejani. Savinaamiot ja entsymaattiset kuorinnat kirkastavat tehokkaasti, mutta kuorittavia peel off-naamioita välttelin pitkään, koska joku (=äiti) sai joskus nuorempana istutettua päähäni ajatuksen, että jos kerran repii kasvoilta kalvonaamion, sen jälkeen peli on menetetty ja karvat alkavat kasvaa - siis kasvoilla. Tälle voi nyt ehkä jo nauraa, sillä olen saanut häädettyä kammon mielestäni. Kepron Mustapäänaamio on ollut yksi pois kuorittavista naamioista, joilla olen totuttautunut peel off-naamioiden maailmaan. Nyt olen tutustunut sarjan uusimpaan naamioon, The Gold Maskiin. Kultanaamio lupaa säännöllisen käytön tuloksena säilyttää iholla eloisuuden, kauniin hehkuvan sävyn ja kuulauden. Tätä kaikkeahan tavoittelen omassa ihonhoidossani jatkuvasti. 

Kultainen kalvonaamio on suunnattu etenkin väsyneelle iholle, joka kaipaa uutta energiaa. Sen kiinteyttävä anti-age-vaikutus lupaa vähentää ja ehkäistä myös juonteita. Koska naamio levitetään iholle noin puoleksi tunniksi ja sen jälkeen poistetaan yhtenäisenä kalvona, kuorii se myös samalla ihon pintakerroksia poistaen epäpuhtauksia. 




Täytyy myöntää, että jos joskus olen kokenut peel off-naamioiden painajaisia, The Gold Mask ei kuulu niihin. Se on iholle yllättävän hellävarainen ja irtoaa kalvona iholta helposti. Liian lähelle hiusrajaa kultaista geeliä ei kuitenkaan kannata levittää, sillä silloin voi joutua poistovaiheessa pikkuisen irvistelemään. Silmänympärysseutua kannattaa myös välttää. Iho tuntuu naamion poiston jälkeen tavattoman sileältä, mutta sitä peel off-naamioilta osaa odottaakin. Raju kuorinta tämä ei silti onneksi ole, sillä muutoin en tätä haluaisi käyttääkään. Naamio on kuitenkin järjettömän tehokas vetämään ihosta ulos epäpuhtauksia. Kun tämän kuorii pois iholta, kaikki pienet tukkeumat ovat pinnassa ja helposti poistettavissa. Iho näyttää seuraavanakin päivänä hyvältä: kirkkaalta, syväpuhdistetulta ja hehkeältä. 

The Gold Mask on saatavilla suositushintaan 15,90-19,90 euroa hyvinvarustelluista kampaamoista sekä nettikaupoista, kuten Bellandolta. Maahantuojana toimii Hairmail Oy, joka on suomalainen kampaamo- ja kauneusalan tukkuyritys. Kaikki jälleenmyyjät löydät listattuna täältä.



The Gold Mask - arvonta! 

Arvon yhteistyössä maahantuojan kanssa kaksi kultaista naamiota blogini seuraajille. Yhden The Gold Maskin arvon täällä blogin puolella ja toisen Instagramin puolella. Osallistua voit jättämällä kommentin tämän postauksen alle ja kertomalla esimerkiksi millaisista naamioista sinä pidät eniten tai onko sinulla kokemusta peel off-naamioista. Kaikki kommentit osallistuvat naamion arvontaan. Laitathan kommenttiin myös sähköpostiosoitteesi voiton varalta!

Muistathan, että osallistua voit myös toiseen kertaan Instagramin puolella tägäämällä kuvan alle ystäväsi! 

Arvonta päättyy sunnuntaina 18.2.2018 klo 23.59.











*Yhteistyössä Hairmail Oy.
Arvonta sponsoroitu.

60 kommenttia:

  1. Mukana arvonnassa💖💖💖
    mircamaria@luukku.com

    VastaaPoista
  2. Ei ole kokemusta peel off-naamioista.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Mukana, kokemusta ei ole, mutta tykkään kosteuttavista naamioista :)
    minna1995@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Tykkään kaikenlaisista kasvonaamioista ja tartun milloin minkäkinlaiseen koostumukseen aika pitkälti jo senkin mukaan mitä iho kulloinkin vaatii. Peel-off -naamioihin itselläni on myös hieman hankalahko suhde sen vuoksi, koska olen aikanaan kokeillut naamioita, jotka eivät tosiaankaan helposti kalvona kasvoilta irtoa vaikka odottaisi ikuisuuden kuivumisen kanssa :D Tämä naamio kuullostaa kuitenkin mielenkiintoiselta ja olisi hauska päästä kokeilemaan toimiiko tämä paremmin ;D

    shimmerblinger@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Mukana ollaan ja en muista että olisin koskaan aikaisemmin naamioita kokeillut. :)

    hippohiiri at gmail.com

    VastaaPoista
  6. Mä olen nykyään innostunut kovasti sheet maskeista :) Mun ekoja naamiokokemuksia oli joku YR:n kalvonaamio, ja kyllä mä näistä tykkään; peel off naamioissa on jotain jännää ja leikkisää :D Varastossa pitää myös aina olla GG:n Supermudia kosteuttavien kangasnaamioiden seurana :) Ainiin ja pakko mainita myös Lumenen 60 sekunnin pikanaamio, ihan parasta! :)

    Arvonnassa myös mukana: vandaalia ät outlook.com.

    VastaaPoista
  7. Joitakin peel off naamioita on tullut kokeiltua. Tykkään kyllä!

    VastaaPoista
  8. Tykkään eniten kosteuttavista voidenaamioista. Peel-off -naamioita olen joskus yrittänyt kokeilla, mutta en vissiin osannut tekniikkaa riittävän hyvin, kun meni ihan räpeltämiseksi;)
    Kultainen kalvonaamio voisi olla ihan passeli meitsille;) Merkki ei ole tuttu.
    Mukana arvonnassa.
    blooomxo at gmail.com

    VastaaPoista
  9. Itse tykkään käyttää kangasmaisia naamioita. Ne on helppo "heittää" kasvoille. Yhtä savinaamiota olen kokeillut ja pidin myös siitä. Peel-off naamiot ovat itselle vieraita ja sellaisia olen halunnut kokeilla. Kiva lukea miten erilaiset naamiot vaikuttavat ihoon. Ei ole koskaan tullut noin laajasti mietittyään mihin mikäkin naamio oikeasti vaikuttaa. Valikoima on huima ja välillä ei tiedä edes mitä hankkii. Kiitos mielenkiintoisesta postauksesta ja nyt voi käydä kasvonaamio ostoksilla ihan toisenlaisesta näkökulmasta asiaan! :) merwii@hotmail.com

    VastaaPoista
  10. Olen tällä hetkellä innostunut kangasnaamioista! Kokemusta on vain my beautyn mustista peel off-naamioista ja eivät olleet hyvä kokemus :/ Kivuliaita ja tehottomia.
    Kepa
    mar.marttinen(at)gmail.com

    VastaaPoista
  11. Olen joskus testaillut peel off-naamioita, ja totta on että jättävät ihon tavattoman puhtaan tuntoiseksi.
    heli.studiokaira@gmail.com

    VastaaPoista
  12. En ole kokeillut, mutta kultanaamio vaikuttaa tehokkaalta joten olisi kivaa päästä kokeilemaan anusalmen(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  13. Peel off-naamioita en ole kokeillut!
    siirun@luukku.com

    VastaaPoista
  14. On kokemusta MyBeautyn naamioita :)
    nannaliini10@gmail.com

    VastaaPoista
  15. Peel off-naamioista on kokemusta, ja niissä on tärkeää, ettei pois vetäminen ole liian repivää. Tätä olisi siis mielenkiintoista kokeilla :)
    kivipuuteri(a)gmail.com

    VastaaPoista
  16. kokemusta on joistakin peel off -naamioista. lempinaamioita on kosteuttavat.

    VastaaPoista
  17. Minulla ei ole juurikaan kokemusta naamioista. Minulla on tällä hetkellä käytössä 'viilentävä' ja 'raikastava' naamio, mutta en ole ihan varma tekeekö se mitään. :D Muita naamioita en ole kokeillut, ne on uusi juttu minulle. Peel off -naamio tai joku kosteuttava tai puhdistava naamio olisi kiva.
    yuenkynnet(ät)gmail.com

    VastaaPoista
  18. En ole kokeillut naamioita :)

    emppu_98@windowslive.com

    VastaaPoista
  19. Nuo peel-off -naamiot ovat käteviä, niitä ei tarvitse jynssätä tai liotella naamalta kuin sinne jämähtäviä savipohjaisia naamioita. Minulla on blogijuttujonossa ainakin pari peel-off -naamiota, joten jos ne kiinnostavat, kannattaa pysyä langoilla.

    Jännä tuote, en ole kuullutkaan!

    dzinni@europemail.com

    VastaaPoista
  20. Kaikenlaisia naamioita on tullut testattua. Kerran tyttären kanssa testattiin sitä mustaa naamiota, joka kuivui niin tiukasti ihoon kiinni, että poisti kaikki pienetkin ihokarvat mukanaan :D
    Mukana arvonnassa <3
    o.krimou@suomi24.fi

    VastaaPoista
  21. En ihan hirveästi käytä, mutta väsähtänyt naamani kaipaisi nyt jotain :) katjape@gmail.com

    VastaaPoista
  22. Ei ole kokemusta.Mukana.
    karhuoja@gmail.com

    VastaaPoista
  23. Joitakin naamioita olen kokeillut, mutta en vähään aikaan. Tämä kuulosti lupaavalta.
    klaara49@luukku.com

    VastaaPoista
  24. Mukana ihanassa arvonnassa! :) Pidän savi- ja mutanaamioista, ja mielelläni kokeilisin myös peel off -naamioita, sillä haluaisin saada poistettua epäpuhtauksia. Myös kirkastavat ja heleyttävät naamiot kiinnostavat, sillä kärsin epäpuhtauksien lisäksi pigmenttiläiskistä.
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  25. Tällä hetkellä suosikkina kosteuttavat (ylläri :D) ja erityisesti kangasnaamiot <3
    supernatural-93 at hotmail.com

    VastaaPoista
  26. Eniten käytän kangasnaamioita mutta myös jokunen peel-off naamio löytyy :) charmingnails@suomi24.fi

    VastaaPoista
  27. Mukana arvonnassa! Ei ole tullut kokeiltua peel-off naamioita. Mari.h_84@netti.fi

    VastaaPoista
  28. Olen käyttänyt kangasnaamioita, mutta tällaisista ei ole kokemusta :3

    liina.mamma(a)gmail.com

    VastaaPoista
  29. Ei ole kokemusta perl-off-naamioista.
    Kosteuttavia kangasnaamioita olen kokeillut.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  30. Minäkin tykkään kirkastavista naamioista kaikkein eniten. Näitä peel-off -naamioita on tullut käytettyä tosi harvakseltaan. Olispa kiva päästä testaamaan 😊

    VastaaPoista
  31. kosteuttavia naamioita olen käyttänyt

    VastaaPoista
  32. Kosteuttavat naamiot on lemppareita :) Peel off maskeja olen jonkun verran testaillut, mutta mitään supersuosikkeja ei niiden joukosta ole löytynyt.

    VastaaPoista
  33. Kosteuttavat naamiot eniten olleet mun makuun:)Mukana.
    nelliina(@)yahoo.com

    VastaaPoista
  34. Pitää kyllä myöntää, että minulla ei ole paljoakaan kokemusta naamioista, muutamia kosteuttavia naamioita olen vain kokeillut :). Tätä naamioo olisi mielenkiintoista kokeilla :).
    laurasblogi@outlook.com

    VastaaPoista
  35. Peel off-naamioista on kokemusta :)
    mariaheinonen1@hotmail.com

    VastaaPoista
  36. Suosikkini on kangasnaamio, pidän aasialaista eniten. Peel off naamioista on kokemusta juuri sellaisesta repivästä ja kamalasta, enkä ole niihin koskenut vuosikausiin. krista.eerika@gmail.com

    VastaaPoista
  37. Ei ole kokeiltu, mutta soallistun hippu(at)outlook.com

    VastaaPoista
  38. Peel off -naamiot ovat suosikkeja, muita naamioita en tykkää käyttää.
    Villavalkea@yahoo.com

    VastaaPoista
  39. Pidän syväpuhdistavista naamioista. Olen kokeillut peel-off naamioita harvakseltaan.
    tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

    VastaaPoista
  40. Peel off -naamiot ovat ehdottomasti lemppareitani!
    juulia.myllykangas@outlook.com

    VastaaPoista
  41. Peel offit! 👌👌 Tykkään.

    eve.wallenius@gmail.com

    VastaaPoista
  42. Peel off ja kangasnaamiot on suosikkejani :)
    ellijapii@gmail.com

    VastaaPoista
  43. tykkään eniten kemiallisista kuorinnoista, ovat vähän hellävaraisempia kuin tiukkaan liimaantuvat peel-offit - mutta tämä kuulosti mukavan hellävaraiselta :-) ansode@gmail.com

    VastaaPoista
  44. Aika vähän käytän naamioita. Sellaiset helppokäyttöiset ja helposti poispestävät on suosikkejani.
    Tiina
    miumiu83 at gmail.com

    VastaaPoista
  45. Mukana! Harvoin käytän naamioita, tuollaisia en ole vielä kokeillutkaan.
    ainosuklaa@gmail.com

    VastaaPoista
  46. Olen käyttänyt peeloff ja kosteuttavia naamioita, kangaslappunaamioista en pdä-
    Tätä en ole kokeillut.
    mari
    mari.pajunen@meiliboxi.fi

    VastaaPoista
  47. Tykkäsin joskus vuosia sitten peel off -naamioita, mutta nykyään turvaudun tehokosteuttaviin. Aika harvakseltaan käytän, voisin kyllä ryhdistäytyä sillä saralla. :)
    naerppae@gmail.com

    VastaaPoista
  48. Pidän eniten kosteuttavista ja kirkastavista naamioista! :) kokkonen.heini(at)gmail.com

    VastaaPoista
  49. Kosteuttavat naamiot on itselle parhaita. Täytyy kuitenkin sanoa, että hyvin vähän kokemusta naamioista ylipäätänsä, eli en tarkemmin osaa sanoa :-)

    Jonnarawr @hotmail.fi

    VastaaPoista
  50. Ei ole kokemusta peel off-naamioista. Jonkin verran harvakseltaan tulee käytettyä syväpuhdistus naamioita. Useammin saisi käyttää naamioita, kuorinta-aineita tulee käytettyä säännöllisesti.
    nina.alakoskela@netikka.fi

    VastaaPoista
  51. Ei ole kokemusta ja muutenkin käyttänyt naamioita niin vähän, että ei ole mitään suosikkia.
    Innolla kokeilisin!
    -minttu47-
    minttu47@gmail.com

    VastaaPoista
  52. Olen viime aikoina ihastunut kangasnaamioihin <3 Peel off-naamiot ovat myös mieluisia :)
    emmih96@hotmail.com

    VastaaPoista
  53. Minullakin niitä huonoja kokemuksia peel-off -naamioista, joten ehkä olisi aika laittaa mielikuvat uusiksi.. Erityisesti kaipaan naamiolta juuri tuota kirkastavaa ja raikastavaa vaikutusta.
    Mukana !
    vuosikerta (at) live (piste) fi

    VastaaPoista
  54. Näistä ei oo kokemusta ja pidän naamiosta melkeinpä kaikista naamioista. :D Tästä olis varmasti hyötyä mun väsyneelle ja samealle iholle.

    sannamaria77 at gmail.com

    VastaaPoista
  55. Mukana! Monenlaista on koettu, mutta vain eläinkokeettomat viikottaisessa käytössä.

    VastaaPoista
  56. Edelliseen lisäyksenä sähköposti, marianna1 at luukku.com

    VastaaPoista
  57. Kultanaamio kuulostaa aivan ihanalta!
    Käytän naamioita kerran pari viikossa.
    Peel-off -naamioita en ole kokeillut, olisi kiva testata tämä tuote.
    Päivi
    ppniemi@pp.inet.fi

    VastaaPoista
  58. Minulla ei ole kokemusta noista. Kosteuttavia naamioita olen käyttänyt. Mukaan arvontaan. Salli.moilanen35@gmail.com

    VastaaPoista
  59. Peel off naamiosta ei ole kokemusta, kiinnostaa, nyt olen tutustunut kangasnaamioihin. 66aurinkoinen@gmail.com
    terkuin Aurinkoinen

    VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!