*KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - OSLO SKIN LAB*

Kerroin viime vuoden puolella kokemuksiani 
Oslo Skin Labin The Solution -kollageenikuurista, johon sain mahdollisuuden tutustua blogiyhteistyön kautta. Silloin tunnustin, että ajatus juotavasta kollageenista oli tuntunut minusta ajatuksen tasolla jopa hieman vastenmieliseltä, minkä vuoksi en juotaviin kollageeneihin ollut aiemmin koskenutkaan. 

Oslo Skin Labin kollageenilisää kuvailtiin kuitenkin täysin mauttomaksi ja sellaiseksi se onneksi osoittautuikin. Olen tyhjentänyt pienen pussillisen jauhemaista kollageenia luomutuoremehun sekaan joka aamu, eikä ole tarvinnut irvistellä juomisen aikana tai jälkeen. Mauttomuuden puolesta lisä on siis ollut täysosuma, koska itse en kasvissyöjänä halua maistaa eläinperäisyyttä millään muotoa. 

Kuukauden käytön jälkeen huomasin selkeästi ihon täyteläistymisen. Vaikka kolmikymppisenä minulla ei kovin syviä juonteita vielä ihossa olekaan, oli aika ihmeellistä, miten selkeästi eron ihossa kuitenkin huomasi. Pienet juonteenalut hävisivät ja iho näytti terveemmältä. Myös haperokynteni saivat nauttia kollageenin jälleenrakentavasta vaikutuksesta, kun ne alkoivat vihdoin vahvistua ja kasvaa ilman, että luovuttivat ja katkesivat heti alkumetreillä. Jatkoin kuuria innoissani toiselle kuukaudelle ja mietin, saisinko vielä todellakin nauttia pitkistä ja terveistä kynsistä, kuten joskus vuosia sitten. 

Toinen kuukausi näyttikin alkuun hyvältä. Itse asiassa todella hyvältä. Iho tuntui säteilevän päivä päivältä enemmän. Toki hoidan ihoani tunnollisesti muutenkin ja käytän kaikenlaisia tehotuotteita, mutta kollageenin vaikutus on erilaista. Vaikutuksen voisi sanoa olevan hieman samantyyppinen, mitä esimerkiksi puhdas ja terveellinen ruokavalio tuo iholle: sitä selittämätöntä hehkua ja tasoittuneempaa ihonsävyä. Jopa 70% ihon proteiinista on kollageenia, joten kollageenilisän tankkaamisella on taatusti vaikutuksensa. 

Tein kuitenkin ison virheen toisen kuukauden lopulla. Aloin nimittäin säästelemään viimeisiä pussukoitani ja harvensin tuotteen käyttöä. Myönnän miettineeni, että ei kai se pieni tauko haittaa. Lähes kuukausi hujahti niin, että käytin vain pari pussukkaa viikossa. En tiedä mitä tapahtui, mutta alamäki alkoi. Kynnet alkoivat "mystisesti" taas katkeilla herkemmin ja ihokin näytti erilaiselta. Radikaalimmin kollageenilisän vähentäminen näkyi kuitenkin juurikin kynsissä. Ne alkoivat oikeasti rapistua. Menetin kaiken sen työn, minkä olin kollageenilisän voimin kynsissäni saavuttanut. Se alkoi jopa ärsyttää.
En tiedä johtuiko käytön harventamisen tehovaikutus siitä, että Oslo Skin Labin kollageenilisä on ollut itselläni oikeasti tehokkain myös tuloksien suhteen. Järkeenhän se käy, että kun jonkin tehokkaan tuotteen käytön lopettaa, negatiiviset vaikutukset näkyvät siinä missä positiivisetkin. Aiemmat testaamani kollageenilisät ovat olleet peräisin kalasta, kun taas The Solution -valmiste pohjautuu naudasta saatavaan kollageeniin. Moni tutkimus väittää, ettei kalakollageeni imeydy ihoon yhtä tehokkaasti kuin sika- ja nautapohjaiset kollageenivalmisteet ja omien tuloksieni pohjalta voisin asettua väittämän puoltajiin vaikka heti. Toki silti kaikkien valmisteiden ja tuotteiden vaikutukset ovat aina yksilöllisiä. 


Oikeastaan vasta käytön harventamisen tuoman takapakin jälkeen päätin, että tässä on se kollageenilisä, jonka käyttöä aion jatkaa. Enkä vain kaksi kertaa viikossa, vaan ohjeistuksen mukaisesti kerran päivässä, tunnollisesti omaan tapaani joka aamu tuoremehun joukossa. Koska sillä saan ne tulokset, mitä kollageenilisältä kaipaankin: ihon kimmoisuutta, juonteiden tasoittumista, hiusten vahvistumista ja mikä parasta - ne kynnet. Niitä lähden taas hakemaan takaisin!

The Solution Anti Wrinke Collagen ei sisällä minkäänlaisia lisäaineita ja koostuu 100% hydrolysoidusta kollageenista, joka elimistön on helppo hyödyntää. Ensimmäisen paketin saa -50% ja jatkuva tilaaja saa tulevistakin lähetyksistä aina -30%. Kollageenisetti lähetetään kerran kuukaudessa.

Kuurin pääsee tilaamaan täältä.

Käytättekö te kollageenilisiä? Millaisia vaikutuksia olette käytön myötä huomanneet?18 kommenttia:

 1. Kyllä ton kollageenilisän näkee heti minun hiuksista. Ovat kasvaneet ja vahvistuneet kummasti.
  Ihanaa torstai-iltaa Mia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että olet myös huomannut kollageenilisän vaikutuksen. Mulla suurin vaikutus näkyy ihon lisäksi etenkin kynsissä. Stressi on vuosien varrella haparoittanut ne niin pahasti, että pitkään tuntui, etteivät enää kunnolla kasvakaan, katkeilivat aina heti. Kollageenilisän käytön myötä ovat selvästi vahvistuneet! :)

   Mukavaa uutta viikkoa, Outi!

   Poista
 2. Ei pari viikkoa ilman kollageenilisää vaikuta mitään jo kasvaneeseen kynteen tai hiukseen, molemmat ovat kuollutta solukkoa. Toinen juttu on tietenkin sen, mitä syö tai juo kynsien ja hiusten kasvaessa, eli mitä rakennusaineita sille antaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, pari viikkoa ei varmasti kynsiin kovin paljoa vaikuta, mutta kuukausi kyllä vaikutti jo yllättävän paljon. Jouduin ihan laskeskelemaan päässäni uudestaan, että oliko kyse vain parista viikosta, mutta tajusin, että harvensin tuotteen käyttöväliä jo marraskuussa ja vasta joulukuun lopulla aloin taas käyttämään tuotetta päivittäiseen tahtiin. Se kyllä näkyi kynsissä. Mutta toki väliä silläkin, miten ravinteikkaasti muuten syö ja onko stressi seurana ;)

   Poista
 3. Moi!

  Kiitos mielenkiintoisesta blogista! Löysin sen hiljattain ja "jäin koukkuun". :) Kysymys tuosta Oslo Skin Labin kollageenista: Sisältääkö se magnesiumstearaattia tai mitään muuta lisäainetta vai ihan vain pelkästään tuon hydrolysoidun kollageenijauheen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi ilahduttavasta palautteesta :) Ihanaa kuulla, että olet löytänyt tänne ja jäänyt seurailemaan juttuja!

   Tämä kollageenilisä ei sisällä mitään lisäaineita, ei siis edes tuota magnesiumstearaattia. Aineosaluettelossa lukee pelkästään hydrolysoitu kollageenijauhe, joka on siis peräisin naudasta. Itse suosittelen tätä lämpimästi, jos haluaa puhtaamman ja tehokkaan kollageenilisän ilman turhia lisäaineita :)

   Poista
 4. joo haluaisin tietää tarkkaan mitä muuta aine osia tuotteessa on ? kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole mitään muita aineosia, tuote koostuu 100% hydrolysoidusta kollageenista :)

   Poista
 5. Miten vaikuttaa kolesterooli arvoihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulisin, ettei mitenkään, mutta täytyy vielä tarkistaa tämä asia Oslo Skin Labilta! :)

   Poista
 6. Kasvissyöjä? Tuote on tehty naudasta! ??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monissa karkeissakin on liivatetta, joka on usein peräisin siasta. Syön myös kananmunia, en siis ole vegaani :)

   Poista
 7. Voiko rintasyöpä potilas käytt tätä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti paras, jos varmistat omalta lääkäriltäsi asian :) Luulisin, että ei ole mitään estettä, mutta en tosiaan ole valmisteen asiantuntija tai lääkäri.

   Poista
 8. Olen käyttänyt toista viikkoa ja kynnet ei lohkoile enää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla kokemuksistasi! Itsellänikin kynsien kunto on parantunut paljon kollageenin käytön myötä :)

   Poista
 9. Kyllä varmaan 30kymppisellä ,kun eioo vielä ryppyjä .Mutta toimiiko 70 kyppisellä???

  VastaaPoista
 10. Useammat tuttavani ovat puhuneet lähiaikoina kollageenista ja itseäkin hieman alkanut kiinnostaa tämä. Kiva, että omassa käytössäsi olet huomannut eron ja ollut tyytyväinen. Itsekin nyt kolmenkympin ylittäneenä huomaan, että ihon kimmoisuus alkaa vähentyä ja juonteitakin on jo ilmaantunut.

  VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!