Tuotteet pr-näytteitä / *mainoslinkki

On aamusuihkuihmisiä ja on iltasuihkuihmisiä. Minä kuulun jälkimmäisiin, sillä suihkutuokio on itselleni enemmänkin iltatoimenpiteisiin kuuluva rutiini, joka valmistaa ja rauhoittaa nukkumaanmenoa varten. Pesen siis hiuksetkin iltaisin, mutta vain joka kolmas ilta, sillä se on riittänyt omille hiuksilleni hyvin. Hiukseni eivät juurikaan rasvoitu, enemmänkin ehkä vain latistuvat kolmatta päivää kohti. Joskus saattaa olla, että pärjään hyvin vielä neljännenkin päivän eikä tukka silti ole likaisen oloinen. Varsinkin, kun yleensä arkena pidän hiuksia aina kiinni ja suihkautan niihin vain kevyempää lakkaa ja kiiltosuihketta. Se on sitten toinen juttu, jos olen esimerkiksi kihartanut hiuksiani jotain tilaisuutta varten ja annostellut lakkaa roppakaupalla. Silloin hiukseni melkein vaativat sen, että pesen ne heti seuraavana päivänä.

En oikeastaan juuri koskaan kuivaa hiuksiani föönillä, vaan annan niiden kuivua itsekseen. Välillä tämä aiheuttaa iltaisin pienen ongelman, koska kun painan pääni tyynyyn, hiukset ovat useimmiten vielä aika märät, sillä eiväthän ne yhdessä tunnissa kuivu. Minua märät hiukset eivät haittaa, mutta tyynyäni ehkä kyllä. Kuulin nimittäin jokin aika sitten, että tyyny saattaa homehtua, jos nukkuu liian märillä hiuksilla. Nyt olen hieman yrittänyt ennakoida ja pestä hiukset aina useampaa tuntia ennen nukkumaanmenoa, jotta ne olisivat enää vain vähän kosteat nukkumaan mennessä.Olen aina arvostanut tuotteita, jotka vauhdittavat kuivumisaikaa ja samalla ehkäisevät pörröjä. Kesän alussa tutustuin pariin sellaiseen, kun Redken toi markkinoille kaksi uutta tuotetta föönittömään hiustenlaittoon. Jos ei siis jostain syystä ehdi - tai minun tapauksessani jaksa - käyttää aikaa hiusten föönaamiseen, Redkenin No Blow Dry -tuotteet auttavat siinä, että hiukset saavat nopeamman ja ilmavamman kuivatuksen. Molempien tuotteiden juju piilee Air-Tex-teknologiassa, jossa polymeerit kuivattavat hiukset nopeammin ja antavat samalla hiuksille liikkuvuutta ja hallittavuutta. 

Hennoille hiuksille suunnattu Airy Cream antaa ilmavampaa tekstuuria ja keskipaksuille hiuksille suunnattu Just Right Cream tuo hiuksiin enemmän hallittavuutta ja liikkuvuutta. Lupauksena on korostaa hiuksen luonnollista rakennetta ja antaa kevyt ja helposti hallittava kampaus. Myönnän olleeni hieman skeptinen, kun aloin tuotteita ensi kertaa testailemaan, sillä harvat hiuksiin jätettävät tuotteet sopivat hiuksilleni, vaikka Redkeniin olenkin yleensä ollut tyytyväinen. En ole esimerkiksi koskaan elämässäni innostunut mistään muotovaahdoista. Öljyt ovat ainoita, joita tykkään käyttää ja joitain suihkeita. 


Tällaisissa jätettävissä tuotteissa pelkoni on yleensä se, että hiuksista tulee kuivuessaan lässähtäneet ja likaisen oloiset, mitä todellakin yritän välttää. No Blow Dryn kanssa hiuksiin saa kuitenkin ikäänkuin rennon ja kevyen kampauksen: hiuksissa on enemmän rakennetta, mutta ne ovat silti sileät ja helposti hallittavat eikä pörröistä ole pelkoa. Siitä on aikaa, kun olen viimeksi tällaisista styling creme-tyyppisistä tuotteista innostunut, mutta nämä läpäisivät testin! 

Redken No Blow Dry -tuotteet voi kampaamojen lisäksi kätevästi hankkia myös *Lykolta ja *Eleveniltä.

Käytättekö te hiuksiin jätettäviä tuotteita? Entä föönaatteko vai annatteko hiusten kuivua itsekseen?6 kommenttia:

 1. Ooh, kuulostaa lupaavalta! Olen luvattoman huono laittamaan hiuksiani (kun en oikein osaa), mutta jotain tukea olisi kiva hiuksissa olla, jotta ne näyttäisivät huolitelluimmilta. Näitä täytyy käydä kaupassa tutkimassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä kyllä lunastivat lupaukset, yllättävää kyllä! Toisaalta Redkeniin olen kyllä aiemminkin ollut tyytyväinen, mutta näistä jätettävistä tuotteista mulla on aina erityisen suuria ennakkoluuloja, kun ei useinkaan toimi omissa hiuksissa halutulla tavalla. Käy ihmeessä tutkimassa näitä! Jos päädyt testaamaan, tulehan kertomaan, miten toimi :)

   Poista
 2. Mulla on niin paksut hiukset (Ja tällä hetkellä pidemmät kuin koskaan aiemmin) että on pakko föönata. Muuten menee ikä ja terveys niiden kuivumisessa :D Kuivaksi föönatessakin menee ärsyttävän kauan aikaa, ihan vaan kuivattamisen kannalta tekisi mieli leikata taas lyhyt letti ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mulla on ikä ja terveys jo mennyt hiusten kuivumista odotellessa :D No ei, siksi just yleensä tykkään mennä märillä hiuksilla nukkumaan, kun ne kuivuu yön aikana huomaamatta, eikä tarvi laskeskella tunteja! Paha vaan, että tyyny-raukka on siitä kärsinyt ja ties vaikka olisin homeisella tyynyllä joskus tietämättäni nukkunutkin - apua :D Mullahan siis menee tehokkaallakin föönillä varmaan joku 20min, että hiukset on kuivat. Ja se aikaa tuntuu mulle kahdelta tunnilta! Rannevaivat kyllä lisääntyisi, jos föönaisin joka kerta kun pesen hiukset :D Joten siis joo, tiedän todellakin mistä puhut! Sä varmaan vielä peset hiukset useammin kuin mä? :)

   Poista
 3. Mulla riippuu ihan siitä, kuinka myöhälle hiusten peseminen jää, täytyykö föönata vai ei :D Mutta nää saattaa vielä kolmenkin tunnin jälkeen olla märähköt. Mäkin vuosikaudet menin märillä hiuksilla nukkumaan ja täytyy sanoa, kun ekan kerran luin siitä että tyyny voi tosiaankin kärsiä ja jopa homehtua, vähän iljetti :P Mutta pistänpä nämä tuotteet mieleen, sillä myönnän föönaamisen olevan vähän sellainen pakollinen puuha. Ei siis lukeudu mun lempihommiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aloin sun kommentin luettuani ajattelemaan, etten oikeastaan ole koskaan tullut laskeneeksi, kauanko siinä menee kun mun hiukset "ilmakuivuu", kun yleensä annan niiden aina kuivua itsekseen yön aikana :D Sen mä olen tosin huomannut, että kuuden tunnin yöunet ei riitä kuivattamaan hiuksia kokonaan, mutta jos nukun 8h, hiukset on jo aamulla kuivat :D Varmasti tietty vaikutusta silläkin, että osa hiuksista on litistettyinä tyynyä vasten kuin jos kuivattaisi ihan vaan kotosalla oleillessa. Tällaiset tuotteet on just siksi hyviä, kun ne vauhdittaa illalla sitä kuivumisaikaa ja aamulla hiukset ei oo ihan kauhea pörrötakkukasa! Föönaamista kun tosiaan välttelen itsekin :)

   Joo yäk, en halua kyllä edes tietää millaisessa kunnossa mun tyynyt on oikeasti olleet, kun oon jo vuosia mennyt nukkumaan märillä hiuksilla. Onneksi oon sentään tyynyä vaihtanut aika usein :D

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!