Kenellekään ei varmasti tule yllätyksenä, että viihdyn kosmetiikan parissa ja päivitän omia kauneudenhoitorutiineitani aika ajoin. Koska kaikilla meillä on kuitenkin omat mukavuusalueemme ja eri kiinnostuksen kohteet, tiedän, että osalle kauneustuotteiden valitseminen voi joskus aiheuttaa jopa pientä päänsärkyä. Sopivien tuotteiden löytäminen ei ole aina helppoa ja tietenkin sitä haluaisi välttää turhat hutiostokset. Liikkeissä ja tavarataloissa saa toki henkilökohtaista palvelua, joskus pyytämällä tai pyytämättäkin, mutta itse myönnän, että tilaan tänä päivänä suurimman osan tuotteista netistä, koska se on helppoa, enkä jaksa aina mennä ihmisvilinän keskelle pyörimään. Netistä tilattuna valinta on kuitenkin tehtävä usein pelkän tuotekuvauksen perusteella ja siinäpä vasta suuri vaara hutiostokseen onkin, kun kosmetiikkaa ei voi palauttaa siinä missä vaatteita voi ensin sovitella. Mutta mitäpä jos olisi olemassa henkilökohtainen kauneuskonsultti netissä, joka ensin selvittää kauneuspulmasi, sitten tekee tuotevalinnat puolestasi ja lopulta lähettää ne sinulle kotiin? 

Puhun nyt uudesta palvelusta nimeltä Glamlin, joka alkoi keväällä hiljalleen hiipiä useampien huulille sosiaalisessa mediassa. Alkuun luulin palvelun olevan vain uusi tapa vastaanottaa kosmetiikan yllätyspaketti, mutta sitten ymmärsin, että Glamlinin idea onkin jossain syvemmällä. Paketin sisältö on nimittäin räätälöity jokaiselle erikseen, eikä kukaan vastaanota samanlaista pakettia kuin toinen. Palvelussa otetaan huomioon juuri sinun oma tyylisi, elämäntapasi, ihon- ja hiustenlaatusi - jopa budjettisi! Jos et ole valmis sijoittamaan yli 20 euroa yhteen tuotteeseen, sinulle ei sellaista lähetetä. Kokonaisuus valikoituu siis aidosti juuri omien toiveidesi perusteella, vaikka sisältö onkin loppujen lopuksi yllätys. Kuulostaa aikamoisen loistavalta, mutta pitihän idean toimivuus testata myös käytännössä.


Aloitin sillä, että täytin kauneusprofiilin Glamlinin sivuilla, johon kului noin viitisen minuuttia. Palvelussa voi valita mieluisimman tuoteryhmän eli ihonhoidon, hiustenhoidon tai meikit. Aihealueista saa valita yhden, useamman tai vaikka kaikki. Kauneusprofiilin kysymyksissä huomioidaan myös elämäntavat ja budjetti. Juttu ei kuitenkaan pääty tähän, sillä kauneusprofiili on vasta alkusilaus sille, miten paketin sisältö tullaan valikoimaan. Tässä vaiheessa palvelu siirtyy nimittäin Glamlinin sivuilta joko Facebookin Messengeriin, Whatsappiin tai halutessasi Glamlinin kauneuskonsultti voi vaikka soittaa sinulle. Keskustelun aikana hän kyselee kauneushuolistasi, jotta osaisi tarjota niihin mahdollisimman oikeanlaisen ratkaisun ja vältyttäisiin juuri niiltä hutiostoilta. Jos olet valinnut aiheeksi esimerkiksi meikkituotteet, konsultti kyselee, millainen tuote olisi sinulle mieleinen. Tällöin voit esimerkiksi kertoa, että toivoisit pakettiisi tuuheuttavan ja pidentävän ripsivärin, joka on erityisen kestävä.


Minä valitsin tällä kertaa kiinnostuksen kohteeksi vain ihonhoidon. Facebookissa käydyn keskustelun aikana kerroin kauneuskonsultilleni Idalle, että toivoisin pakettini sisältävän jonkin puhdistustuotteen, kasvoveden ja naamion. Ida esitti tarkentavia kysymyksiä, kuten miltä ihoni tuntuu aamuisin herätessä, entä illalla pesun jälkeen. Kysymykset olivat niin monipuolisia, että niistä todella huomasi, että Glamlinilla halutaan tehdä homma huolella. Itse kuitenkin koin, että tiesin jo mitä halusin, joten kerroin Idalle, että suosin maitomaisia ja öljymäisiä puhdistustuotteita ja naamioista toivoin jotain kirkastavaa tai kosteuttavaa. Näiden perusteella osasin odottaa jo aika tarkkaan, mitkä tuotteet paketissa tulisi olemaan, mutta brändejä en toki tiennyt. 

Erityisenä pluspuolena haluan nostaa esille sen, että palvelun käyttö ei ole rajattu pelkästään markettipuolen tuotteisiin tai selektiiviseen kosmetiikkaan, vaan paketin sisällöksi on mahdollisuus valita myös pelkästään luonnonkosmetiikkaa, kuten itse tein. Yllätyspaketin hintakaton saa myös määrittää itse ja tuotteet veloitetaan vasta, kun olet itse ehtinyt päättää, haluatko pitää niistä kaikki vai ainoastaan osan. Mikäli päättää pitää kaikki tuotteet, loppusummasta saa 10% alennuksen. Glamlinin toimitus ja palautus on aina ilmaista.


Oma personoitu ja kauniisti pakattu pakettini sisälsi neljä tuotetta: Patykan puhdistusmaidon, Patykan kasvoveden, Islan kehutun uutuuskasvonaamion sekä L'atelier des Délices -kuitunaamion. Jokainen tuote oli minulle mieleinen ja pääsi heti käyttöön. Yksittäisarvo tuotteilla oli keskimäärin noin 25 euron luokkaa, kangasnaamiota lukuunottamatta, jonka arvo oli 10,50 euroa. Glamlin-paketti sisältää aina 4-5 kosmetiikkatuotetta sekä henkilökohtaisen kirjeen, jossa kerrotaan jokaisesta tuotteesta yksityiskohtaisesti ja neuvotaan vielä tuotteiden käytössä. Tuotteet on siis helppo ottaa käyttöön, vaikka ne olisivatkin itselle entuudestaan täysin tuntemattomia. Hintahaarukan saa myös tosiaan määritellä itse ja tilaus on aina kertatilaus eikä palvelun käyttö vaadi mitään jäsenmaksuja. Mikäli siis haluaa joskus myöhemmin uuden Glamlin-paketin, tulee keskustelu kauneuskonsultin kanssa aloittaa uudestaan. Samaan keskusteluun voi aina palata ja konsultti neuvoo mielellään tuotteiden käytössä, mikäli niistä ilmenisi jotain kysyttävää ohjeiden lisäksi. 

Minulle jäi Glamlinista oikein positiivinen kuva, sillä tuotteet oli selvästikin valittu huolella ja ajatuksiani kuunnellen. Paketin ulkonäkö myös ihastutti ja sisältä paljastunut nimikoitu kortti lämmitti melkeinpä yhtä lailla kuin olisi saanut lahjan hyvältä ystävältä! Jos siis kaipaat helppoutta ja asiantuntevaa apua kauneustuotteiden valitsemiseen tai rakastat yllätyksiä (joihin voit vaikuttaa), suosittelen antamaan Glamlinille mahdollisuuden. 

Kaikki Glamlin-konsultit ovat koulutettuja estenomeja. Heidän tärkeimpänä tavoitteenaan on löytää ratkaisut asiakkaan kaikkiin mahdollisiin kauneusongelmiin ja luoda ihastuttava asiakaskokemus. Palautukset ovat aina ilmaisia ja paketissa on valmiiksi maksettu Postin osoitetarra. Maksat vain niistä tuotteista, jotka päätät pitää. Palautettavien tuotteiden tulee olla avaamattomia. Palveluun pääset tutustumaan Glamlinin nettisivuilla

Miltä tällainen palvelu kuulostaa? Kuinka usein te tilaatte kosmetiikkaa netistä ja miten usein sattuu kohdalle hutiostoksia?
*Yhteistyössä Glamlin.
Postaus sisältää mainoslinkkejä.

9 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä palvelulta ja kiva, että saa oikeasti niitä tuotteita joita oma iho tarvitsee.
  Ihanaa viikkoa sinulle Mia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nimenomaan se tässä palvelussa on mustakin aivan loistavaa, että vaikka tuotteet onkin sinänsä yllätyksiä, ne on kuitenkin juuri oman ihon tarpeet ja omat toiveet huomioiden valittuja! <3

   Poista
 2. Sisällöstä tuli mieleen Jolie boxin syyskuun sisältö, koska siinä oli mukana Patykan puhdistusmaito, Islan naamio ja L'atelier des Délices silmänympärysnaamio :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa sainkin syyskuun Jolie Boxin ja sisältö kyllä sattui olemaan melkein samanlainen :D Mutta ei se mua haitannut, kun onneksi tykkäsin tuosta puhdistusmaidosta ja naamiokin on myyntihitti. Jos olisi jotain huonoja tuotteita tullut tuplana, sitten olisi vähän harmittanut :D

   Poista
 3. Kuulostaa tosi hyvältä systeemiltä, jos kerran ei kaikkia tuotteita tarvitse lunastaa ja voi määritellä hintatason itse. Täytyy joskus itsekin testata tätä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Systeemi on kyllä hyvin suunniteltu ja viilattu loppuun asti! :) Itsekin ajattelin, että varmasti tilaan jossain vaiheessa vielä uuden paketin - vaikka joululahjaksi, jos ei muuta :D Tuo on niin kaunis tuo pakettikin!

   Poista
 4. Mulla oli Glamlin jokin aika sitten testissä ja valinnat menivät aivan nappiin. Myös mä sain Patykaa.<3 Ja köh, tilaan kosmetiikkaa netistä aivan taatusti vähintään kerran kuussa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olin kyllä itsekin näihin valintoihin tosi tyytyväinen! Ja eniten tykkäsin just siitä, että boxiin sai valita pelkästään luonnonkosmetiikkaa, joka on mun tämän päivän superhullutus kosmetiikassa <3 Ei ohimenevä hullutus kuitenkaan ;)

   Poista
 5. Tosi kiinnostava palvelu, oon pitkään näitä jo katsellut ja uteliaana miettinyt, että mitäköhän mulle valittaisiin :). Sä sait ainakin tosi kivoja tuotteita!

  VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!