Olen kuvaillut tuoksumakuani täällä monesti: Syvät ja sensuellit tuoksut, joissa on ripaus viettelevyyttä tuntuvat kaikkein eniten omilta, kun taas pirteät hedelmätuoksut kaikkein kaukaisimmilta. Jonkinlainen mysteerisyys tuoksuissa kiehtoo minua. Haluan, että tuoksussa on sitä jotain, josta en saa otetta. Monet lempituoksuni ovatkin enemmän iltatuoksuja, joita en uskalla käyttää arkena kaikissa työtilanteissa, jotta tuoksu ei hyökkää liikaa asiakastilanteissa päälle. Työtuoksuni ovat hieman raikkaampia, mutta silti monivivahteisia ja omalla tavallaan täyteläisiä. 

Millaisia tuoksuja suosin sitten vapaalla, niinä päivinä, kun olen kotosalla ja saatan nopeasti piipahtaa vain postissa tai lähikaupassa? Kerroin taannoin yhdestä vapaapäivän suosikistani, Pradan Mimosasta. Kevyt puhdas tuoksu sai minut heti pauloihinsa ja onnistuu viimeistelemään vapaapäivän rennon fiiliksen juuri oikealla tavalla. Niin tekee myös uusin kevyempi tuoksulöytöni, Cleanin Ultimate Beach Day.


Ultimate Beach Day on puhdas, pehmeä ja rento kesätuoksu. Juuri pehmeyden takia tähän varmasti tykästyinkin, sillä kaikkia tuoksusuosikkejani yhdistää ehdottomasti juuri niiden pehmeys. Tuoksun alku on kesäinen cocktail mandariinia, bergamottia, sitruunaa ja kafferilimettiä. Alkutuoksu on jopa hieman kirpeähkö, mutta parin sekunnin kuluttua tilalle alkaa tulvia herkät ja kauniit kukkaissävelmät, jotka koostuvat valkoisista ruusuista, tuberoosasta, jasmiinista ja nerolista. Kaksi viimeisimpänä mainittua kuuluvatkin sattuimoisin suosikkeihini, kun puhutaan tuoksunuoteista. Sydäntuoksussa on myös laventelia ja meren nuotteja, jotka nerolin lisäksi tuovat tähän tuoksuun sen rauhoittavan vaikutuksen. Pehmeydestä on kiittäminen myskistä ja ambrasta koostuvaa pohjaa, johon on lisätty myös ripaus hiekan tuoksua. Se jos mikä tekee tästä aivan täydellisen tuoksun rentoon kesäpäivään!

Clean Ultimate Beach Day EdT 60ml saatavilla hintaan 59,90 euroa. Tuoksu saatavilla rajoitetun ajan.

Millaisista tuoksuista te pidätte rentoina kesäpäivinä? Ovatko Cleanin tuoksut tuttuja? *Tuoksu pr-malli. 

8 kommenttia:

 1. Cleanin tuoksut ovat tuttuja, aina yhdistän ne raikkaiksi tuoksuiksi :). Rentoon kesäpäivään itselläni kuuluu yleensä kukkaiset, mutta kevyet tuoksut. Kesäiltana taas joku tummempi tuoksu, ehkä kukkaistuoksu yhdistettynä myskiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Clean on valinnut hyvin kuvaavan nimen brändilleen :D Mä en ihan helposti näistä puhtaammista tuoksuista innostu, mutta tässä on sitä jotain! Taisi olla jasmiini ja neroli + myskipohja, joka mut koukutti ;)

   Poista
 2. Guerlainin Terracotta on mun lemppari rantatuoksu, myös Estée Lauderin Bronze Goddess on ihana. Silti kaikkien aikojen suosikkini tulee aina olemaan Diorin Sweet Sun, todella harmi, että sitä ei ole saanut enää vuosiin mistään. NYYH.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Guerlainin Terracotta on kyllä ihana! Multa ei sitä tuoksuna löydy, mutta toissakesänä käytin aivan haltioissani Guerlainin After Sun-voidetta, joka tuoksui ihan samalta :)

   Poista
 3. Kaikki Cleanin tuoksut eivät sovi omalle iholle, mutta lempparini ovat Skin ja tämän kesän Lemongrass. Joskus olen ostanut laivalta tai lentokentältä pakkauksen, jossa on ollut useampi Clean tuoksu ja sitä kautta tutustunut useampaan kerralla. Ne viime kesän mist tyyppiset Cleanit kylläkin kolahti ja kovaa ja bongailin juuri niitä Sokoksella -50%. :)

  Rantatuoksu, hmmm. kaipaan rannalle aina jotain tosi pirteää, en välttämättä sellaista auringon lämmittämää, vaan jotain sorbettimaista raikkautta. Esim. Escadan kesätuoksut on ihan täydellisiä rantatuoksuja. :)

  Ihanaa viikkistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jotkut tuoksut saattaa rannalla helposti muokkaantua iholla vähän tunkkaisiksi, jos tuoksu on liian "lämpöinen". Tästä ei kyllä varmasti saa tunkkaista tekemälläkään, raikkautta riittää koko päiväksi! ;) Ihanaa viikkoa, Tiia! <3

   Poista
 4. Cleanin tuoksut ovat ihania <3 Tykkään muutenkin kevyistä ja raikkaista tuoksuista, ja suosinkin melko simppeliä tyyliä. Clean-suosikkejani ovat Rain ja Air.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cleanin tuoksuihin ihastuu varmasti helposti, jos tykkää kevyistä ja raikkaista tuoksuista :) Mulle itselleni tämä oli vasta ensimmäinen Clean-ihastus, normaalisti kun tykästyn vähän syvempiin tuoksuihin. Mutta eipä sitä tiedä, vaikka jatkossa kolahtaisi joku toinenkin Cleanin tuoksu!

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!