Tämä kesä ei ole ollut ehkä ilmojen osalta kaikkein suotuisin, mutta kynsilakan väriin tai tuoksuvalintoihin se ei ole minulla vaikuttanut. Kesä on kesä, oli keli millainen tahansa. En suostu siihen, että sateet vetäisivät mielen syksyiseksi, vaikka kieltämättä harmaina sadepäivinä on välillä iskenyt pieni epävarmuus, että jääköhän kunnon kesä kokonaan välistä. Onneksi toivoa vielä on, sillä voihan loppukuu ja elokuu olla vaikka kuinka helteisiä. Loppuviikoksikin on onneksi lupailtu taas aurinkoa. Sitä odotellessa!


Yksi lempilakkabrändeistäni, eli Essie, ilahdutti jälleen kerran uudella kokoelmallaan kesän alussa. Tämän kesän sävyt olivat hieman erilaiset, mitä olisi voinut vuodenaikaan nähden odottaa. Itse yhdistän kesään vahvasti nimenomaan värikkäät, räikeät ja pirteät sävyt, mutta Essie onkin saanut kesän kokoelmaan inspiraationsa Pariisista ja sen herkullisista leivoksista. Hempeämpään sävymaailmaan kuuluvat pastellin sininen blue-la-la, vaalean lila baguette me not, sokerisen valkoinen sweet soufflé sekä kimaltelevan laventelinen s'il vous play, jotka sopisivat minusta yhtä lailla myös talvikokoelmaan, koska ovat sävyiltään viileämpiä. Mutta minä kun rakastan kesäisin pirteitä pinkkejä ja koralleja sävyjä, omiksi suosikkisävyiksi nousivatkin kokoelman värikkäimmät lakat eli upea korallinpunainen éclair my love sekä hennosti hohtava aprikoosin oranssi fondant of you. Etenkin jälkimmäinen sävy on minusta aivan täydellinen kesäsävy! 


Essien lakoissa voi aina luottaa laatuun. Lakat levittyvät kynsille vaivattomasti ja kuivuvat nopeasti. Ei ihme, että Essien lakoista on tullut viime vuosien aikana lempilakkojani, sillä aiemmin menetin melkein järkeni huonojen lakkojen kanssa taistellessa. Siinä missä Essien lakoilla saan lakattua kynnet vartissa, huonojen lakkojen kanssa taistelee helposti tunnin ja sen jälkeen ärsyyntyy vielä siitä, kun katsoo epätasaista tai paakkuista lakkausta. Näistä aiemmista kokemuksistani olen blogissa joskus jo avautunutkin. Onneksi nuo ajat ovat takanapäin! 


Vaalean oranssi fondant of you on kyllä niin kaunis aprikoosinen sävy, jota jaksaa ihailla. Näiden kesäsäiden osalta toisaalta myös naurattaa, että kokoelman sininen blue-la-la on tähän saakka ollut aivan kuin Suomen kesää varten luotu sävy - täydellinen sadepäiviin siis. Itse vierastan vieläkin sinisen sävyisiä lakkoja kynsilläni, vaikka parin syksyn takainen Essien Bell Bottom Blues onnistuikin saamaan minut pauloihinsa. 

Kuvissa näkyvä kello on Daniel Wellingtonin Classic Petite Melro
se, joka oli esillä parin viikon takaisessa postauksessani, jossa kerroin korujen käyttötottumuksistani. Postauksessa oleva alekoodi beauty-highlights on edelleen voimassa ja sillä saa kaikista Daniel Wellingtonin kelloista ja asusteista tuntuvan 15% alennuksen 15.8.2017 asti. Kotiinkuljetuskin on ilmainen kaikkialle maailmaan.

Mikäs näistä sävyistä vetosi teihin eniten? Millaisista kynsilakkasävyistä ylipäätään innostutte kesäisin? 
*Lakat pr-malleja, kello saatu.
En hyödy aleunnuskoodin käytöstä.

12 kommenttia:

 1. Aprikoosin värinen lakka näyttää aivan ihanalta ja sopii kyllä täydellisesti kesään.
  Ihanaa viikkoa sinulle Mia <3

  VastaaPoista
 2. Toi babyblue on näistä ehdottomasti sellainen must have -sävy. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oikein vieläkään osaa käyttää sinisiä kynsillä :D Se on mulle kaikkein vierain sävy. Eli tunnustan, että tuo vaalean sininen on jäänyt multa kokeilematta ;) Punaista, aprikoosia ja tuota kimaltelevaa laventelia olen näistä käyttänyt kaikkein eniten.

   Poista
 3. Kaikki ihastuttaa, ihan täydellinen kokoelma ja tänään omilla kynsillä on sama oranssi ja niin on oman kamunkin kynsillä,laittoi tänään kuvan kynsistään ja oli postauksestani sen bongannut. Olisiko se sitten tämän kesän lempiväri, vaikka on se vaaleanpunainenkin ihana ja ja ;)

  Ihanaa iltaa Mia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo aprikoosi on vaan niin kiva! Aivan täydellinen raikas oranssin sävy :)

   Kivaa viikkoa, Tiia! <3

   Poista
 4. Kesällä tulee käytettyä enempi kirkkaita neonsävyjä ja väriä vaihtavia kynsilakkoja :) tästä kokoelmasta olisin tykännyt eniten tuosta lilasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla sama juttu, tykkään kesällä kirkkaista ja värikkäistä sävyistä. Syksyllä siirryn sitten niihin tummempiin sävyihin. Tuo kimalteleva lila on ollut myös tosi ihana, paljon olen käyttänyt sitä aprikoosin ja korallinpunaisen lisäksi :)

   Poista
 5. On kyllä kauniita sävyjä ja Essien lakat ovat kyllä muutenkin omaankin mieleeni :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essien lakat on kyllä ihanan laadukkaita, mutta ei silti onneksi pahan hintaisia! :)

   Poista
 6. Essiellä onkauniita värejä lakoissa ja myös laadukkaita ovat.Amerikasta ostin tumman nuden ja hempeän roosan.

  VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!