Olen monesti sanonut, että kosmetiikalla on minuun mieltä kohottava vaikutus. Eilinen maanantaipäivä oli kuitenkin niin armoton, että pelkällä kosmetiikalla sitä ei olisi pelastettu. Yleensä kaksi muuta tehokeinoa itselleni superstressaaviin päiviin ovat hyvä ruoka ja raikas ulkoilma. Juuri noista kahdesta tulen kuitenkin yleensä luistaneeksi, jos tekemistä tuntuu olevan liikaa. Eilen onneksi tiesin, että 12 tunnin sisätiloissa vietetyn työpäivän päätteeksi ei riittäisi pelkkä kasvonaamio ja oikein odotin sitä hetkeä, että pääsin sulkemaan työhuoneen oven ja voisin lähteä hetkeksi ulos. Menin pienelle iltalenkille metsään ja hengitin metsän tuoksuja oikein kunnolla. Pää tuntuikin tyhjenevän niin tehokkaasti kaikista työasioista, että osa stressistä jäi metsäpoluille. Loput halusin karistaa EkoPharman rauhoittavalla kasvonaamiolla. 


Rakastan hyvältä tuoksuvia, tehokkaita kasvonaamioita. Innostun vieläkin enemmän, jos tuote sattuu olemaan luonnonkosmetiikkaa ja vieläpä kotimaista sellaista! EkoPharma on kiinnostanut minua brändinä jo pidempään, etenkin sen jälkeen, kun sarja uudistui pakkauksia myöten. Herukka-hoitolinja on yksi EkoPharman neljästä ihonhoitolinjasta ja se on suunnattu herkälle iholle. Omaa ihoani en ole koskaan mieltänyt erityisen herkäksi, joten siksi en yleensä helposti kiinnostu herkän ihon hoitolinjoista, vaikka monia herkälle ihollekin sopivia tuotteita olen toki kokeillut. Viime kuussa ihoni kuitenkin ärtyi aika pahasti uusista tuotekokeiluista ja kiinnostuin Luonnonkaunis -messuilla tästä naamiosta, koska sen kerrottiin sopivan myös ärtyneen ihon hoitoon.


Herukka-hoitolinjan tuotteet ovat kaikki hajusteettomia, niin myös tämä Mustaherukka Kasvonaamio. Hajusteeton ei kuitenkaan aina tarkoita tuoksutonta, mistä itse olen onnessani, sillä kasvonaamio tuoksuu mukavan marjaiselta. Se lupaa tasapainottaa ihon kosteustasapainoa sekä kosteuttaa ja vahvistaa ihoa peptidien, keramidien ja vitamiinien avulla. Mustaherukan siemenöljyn sisältämät omega-rasvahapot myös suojaavat herkkää ihoa. Suositusvaikutusaika naamiolla on 10-15 minuuttia, mutta tapojeni mukaan tämäkin unohtuu kasvoilleni pidemmäksi aikaa. Onneksi kosteuttavien naamioiden suhteen ajan kanssa ei tarvitsekaan olla niin tarkka. AHA-happonaamioiden ja muiden puhdistavien naamioiden kanssa sen sijaan kannattaa vilkuilla kelloa, ettei vain tule jättäneeksi naamiota kasvoille liian pitkäksi aikaa. Tuloksena voi olla tomaatinpunainen ja hyvin ärtynyt iho, jonka olen itsekin saanut "palkaksi" unohtelevaisuudestani. 

En ole pitkiin aikoihin käyttänyt ainuttakaan naamiota niin aktiivisesti, että olisin onnistunut tyhjentämään purkin reilussa kuukaudessa. Tämän kanssa on kuitenkin käynyt niin. Pidän niin kovasti siitä pehmeyden tunteesta iholla tämän naamion jälkeen. Tällä saa todellakin rauhoitettua ärtyneen ja punoittavankin ihon nopeasti. Naamio sisältääkin allantoiinia, joka tunnetaan rauhoittavista ja parantavista ominaisuuksistaan. Herukka-hoitolinjan tuotteissa on myös paljon C-vitamiinia, joka kirkastaa ihoa. Minulta tämä naamio saa siis peukun ja tämän myötä innostun tutkimaan EkoPharman valikoimaa syvemminkin. 

Mustaherukka Kasvonaamio 50ml suositushinta 24,50 euroa. EkoPharman tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa ja tuotteissa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Sarjalle on myönnetty suomalainen FI-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti ja raaka-aineiden luomuprosentti on tyypillisesti 60–100% ja raaka-aineista luonnollista alkuperää on 95–100%. Jälleenmyyjät löydät täältä 

Onko teillä kokemuksia EkoPharman tuotteista (tai armottomista maanantaipäivistä)? 








*Tuote pr-malli.

24 kommenttia:

  1. Kuulostaapa hyvältä kasvonaamiolta :). Minä en ole montaakaan EkoPharman tuotetta kokeillut, mutta pitäisi kyllä paremmin tämän merkin tuotteita kokeilla, kun tuokin kasvonaamio kuulostaa todella hyvältä :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen todellakin testaamaan, jos kaipaa rauhoittavaa ja kosteuttavaa naamiota :) Iho jää tosi pehmeäksi tämän jälkeen ja ihonsävykin näyttää tasaisemmalta!

      Poista
  2. Ooh, kuulostaa hyvältä! En ole vielä testannut yhtäkään EkoPharman tuotetta, mutta kiinnostus on kova, kun niin moni niitä kehuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse tykästyin tähän niin paljon, että aion ehdottomasti hankkia uuden purkin! Hintakaan ei ole paha kotimaisesta luonnonkosmetiikasta, jossa luomuprosenttikin on noin korkealla :)

      Poista
  3. Olen käyttänyt purkillisen sarjan ravitsevaa tehohoitonaamiota hiuksille. Kyseistä naamiota ei ilmeisesti enää myydä. Tuote oli timanttinen! Kampaajanikin kyseli, että mitä tuotetta käytän, kun hiukseni ovat muuttuneet niin pehmeiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun kerroit kokemuksiasi! Ehkä uskaltaudun jossain vaiheessa testailemaan myös EkoPharman hiustenhoitotuotteita, vaikka olen vähän epäluuloinen luonnonkosmetiikan hiustuotteista ollutkin. Nyt on kyllä löytynyt pari hyvää poikkeusta, joista muutama päivä sitten blogissa vinkkasinkin :)

      Poista
  4. Eilen viimeksi oli ihan todellinen maanantai - vaikkei nyt varsinaisesti työpäivä mikään normaalista poikkeavan raskas ollut niin sain aivan järkyttävän päänsäryn iltapäivästä.. Tätä helpottamaan sitten särkylääkettä nassuun ja mies vielä suostui hieman päätä sivelemään, että pahimmat jumit väistyivät.. Illalla sitten vielä päälle hemmotteluna kasvonaamio niin illalla olo alkoikin olla jo kuin uudesti syntynyt :)

    Ekopharman tuotteista muutamia olen testannut viime vuoden puolella, tämä naamio ainakin kuullostaa sellaiselta, että pitää ehdottomasti pitää mielessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ollut aika lailla yhtä maanantaita tämä koko viikko :D Eilen pukkasi kyllä sellaista päänsärkyä, että migreenikin olisi ollut liian valju ilmaisu ;) No, saan syyttää itseänikin, kun vedän niin monesti itseni aivan äärirajoille ja jätän levon liian vähälle. Näinä viime päivinä olenkin miettinyt uudenlaista "elämänsuunnitelmaa" tulevan varalle. Työn ja levon osuus pitää ehdottomasti saada sopivaan suhteeseen.

      Ihanaa, kun sulla on siellä mies helpottamassa maanantaifiiliksiä ;) Mun täytyy sivellä itse omaa päätäni, haha.

      Poista
  5. Kuulostaa ihanalta naamiolta! :)

    VastaaPoista
  6. Miten minusta tuntuu, että vuodessa on enemmän noita armottomia maanantaita kun niitä ihania maanantaita. Tuo naamio kuulostaa täydelliseltä, rakastan muutenkin naamioita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle maanantait on yleensä suhteellisen leppoisia ja kivoja päiviä, kun olen viikonloput monesti töissä ja yritän maanantain pitää vapaana. Mutta nyt ei kyllä ole viime aikoina niitä ihania maanantaipäiviä näkynyt :D Ehkä niitä tässä kesän aikana taas tipahtelee!

      Ja joo, tämä naamio on ihana! Iholla kyllä näkee ja tuntee eron :)

      Poista
  7. Ekopharma ei ole tuttu kuin nimeltä, mutta kiinnostava brändi. Muistelisin että incit ovat tällaisen laatutietoisen silmissä miellyttävää luettavaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt hei tutustut! :D Incilistat näyttää kyllä hyvältä. Mäkin sain innon kahlata tätä sarjaa läpi enemmänkin :)

      Poista
  8. Olin työharjoittelussa EkoPharmaa valmistavalla yrityksella, joten tuotteet ovat minulle tuttuja :) Oma sekaihoni tykkää erityisesti heidän Karpalo Kasvovedestä sekä herkkä silmänympärysihoni Vadelma Silmänympärysvoiteesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sullahan on ollut kiva paikka työharjoittelulle! Mäkin rakastan työtä, jossa saa olla kosmetiikan ympäröimänä :) Purkkeihin ei vaan koskaan kyllästy. Aina yhtä ihana tunne, kun löytää jotain uutta, joka oikeasti saa iholla aikaan näkyviä tuloksia :)

      Poista
  9. Ihanan oloinen kasvonaamio minustakin:) EkoPharma on minulle sellainen merkki, jonka tuotteita ei tule varta vasten hankittua, mutta jos tulevat vastaan jossain hoitolassa ja messuilla, niin sitten saatan intotua. Hyviä tuotteita, mutta jotenkin pimennossa, ainakin minulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, mustakin olisi kiva, jos näitä olisi esimerkiksi jossain luonnonkosmetiikan verkkokaupassa myynnissä. Olisi varmasti tullut itselläkin testattua sarjaa aiemmin :)

      Poista
    2. Ekopharma on ammattilaisten, eli kosmetologien hoitolasarja, siksi sitä ei myydä suoraan kuluttajille missään verkkokaupoissa.

      T. Ekopharma kosmetologiyrittäjä

      Poista
    3. Hei! Kiitos kommentistasi. Tämä olikin tosiaan minulla jo tiedossa :) Osaa hoitolasarjoista myydään kuitenkin myös tarkoin valituissa verkkokaupoissa, jolloin tuotteet ovat kuluttajille helpommin saatavilla. Toki silloin sarjasta saattaa hävitä joiltain osin se hoitolasarjan hohto, kun tuotteet ovat saatavilla muuallakin kuin hoitoloissa. Siksi ymmärrän, että moni brändi ei halua tuotteitaan muualle myyntiin, vaikka jälleenmyyjäverkoston laajentaminen hoitoloiden ulkopuolelle voisikin tuoda lisää tyytyväisiä käyttäjiä ja samalla brändiä enemmän tutummaksi :) Mutta samalla se tietenkin saattaisi vähentää myyntiä myös hoitoloiden puolella ns. irtoasiakkaiden osalta, jotka tulevat hakemaan vain tuotteita.

      Poista
  10. Molemmista on kokemusta, mutta EkoPharmasta tykkään enempi. ;) Oon itse tykännyt etenkin Vadelma-puhdistusvaahdosta.

    VastaaPoista
  11. Mä tykkään tosi paljon EkoPharmasta brändinä ja tekis mieli nyt testata tota naamiotakin :) Se Tyrni-sy-voide on tosiaan huippu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidän kyllä tuon sy-voiteen mielessä! Mullakin iski innostus sarjaan tän naamion jälkeen :)

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!