Blogistani varmasti huomaa, että suosin aika paljon selektiivistä kosmetiikkaa, varsinkin meikkituotteissa. Tiedän, että kaikki eivät halua panostaa kosmetiikkaan rahallisesti suuria summia, mutta itse olen tottunut satsaamaan kosmetiikassa laadukkaisiin tuotteisiin. Selektiivinen kosmetiikka ei kuitenkaan onneksi aina tarkoita huokeita hintoja. Clarins kuuluu siihen harvinaiseen kastiin, joka ei huimaa hinnoillaan, vaikka laatu vakuuttaakin. Brändi olikin itse asiassa minulle aikoinaan niitä aivan ensimmäisiä YSL:n ohella, joiden tuotteita aloin kahlaamaan lävitse kiinnostuttuani lukioikäisenä selektiivisestä kosmetiikasta. 

En normaalisti kovin helposti innostu yksittäisistä luomivärinapeista, sillä koen monisävyiset paletit käytössä paljon helpommiksi, jos haluaa käyttää silmämeikkiin useampia sävyjä. Silloin ei tarvitse alkaa penkomaan muita samaa sävymaailmaa olevia luomivärejä esille, kun paletin sävyt ovat kaikki siinä samassa rasiassaan vierekkäin. Toki myös reissussa paletit ovat ehdottomasti helpompia, enkä kovin helposti pakkaakaan yksittäisiä luomivärinappeja mukaan.

Clarinsin Ombre Iridescente -luomivärejä testasin kuitenkin jo viime vuonna ensimmäistä kertaa ja tykästyin niihin oikeastaan heti. Sävyt ovat kauniita luomilla yksinäänkin ja voidemaisen ja puuterimaisen luomivärikoostumuksen yhdistelmä ihastutti heti! Tänä vuonna Clarins toikin kevätkokoelmansa myötä jälleen kolme uutta sävyä Ombre Iridescente -valikoimaan. Tällä kertaa sävyt ovat hopeanhohtoisia.Helmiäisiin sävyihin kuuluu hempeän kaunis roosa 09 Silver Rose, hopeanhohtoinen tummanharmaa 10 Silver Grey sekä hohtava helmenvalkoinen 08 Silver White. Luomivärien pigmentti on erinomainen ja hienojakoisen bambupuuterin ansiosta sävyt eivät varise luomilta, vaan pysyvät kauniisti paikoillaan koko päivän. Ombre Iridescente -luomivärejä voi levittää luomelle sormin tai siveltimellä, mutta näiden kanssa koen sormella levittämisen paljon helpommaksi ja siistimmäksi. Pigmenttiä tarttuu luomelle todella hyvin ja helmiäishohde kirkastaa katsetta ihanasti tuoden sopivaa kimallusta kesään. Jos siis etsit laadukkaita yksittäisiä luomivärinappeja, suosittelen ehdottomasti katsastamaan nämä. Söpöjen nappien keräämiseen jää helposti koukkuun, kun laatu vakuuttaa.

Ombre Iridescente helmiäisluomivärit saatavilla hintaan 22,50 euroa. Sävyt jäävät pysyvään valikoimaan. Jos haluaa netissä tutkailla valikoimaa, luomivärit löytää myös eleveniltä

Käytättekö te yksittäisiä luomivärinappeja vai suositteko enemmän paletteja? 
*Tuotteet pr-malleja. Sisältää mainoslinkin.

12 kommenttia:

 1. Minulla on kumpaakin, sekä paletteja, että nappeja. Silmät on ne joita tykkään meikkaille enemmän myös arkena, joten luomivärejä pitää olla paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli pitkän aikaa sellainen kausi, että kuljin aika luonnollisessa silmämeikissä ja käytin vain vaalean ruskeita ja beigejä luomivärejä, mutta nyt olen taas innokkaasti kokeillut erilaisia luomivärisävyjä arkenakin. Kai se on se kesä, kun alkaa värit vaihteeksi vetoamaan ;)

   Poista
 2. Käytän jonkun verran, näistä tuo pinkki on mun suosikki. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yllätyin, että tykästyin myös tuohon tummempaan harmaaseen. Luulin, että se olisi luomilla liian tumma arkimeikkiin, mutta sävyssä on sen verran hohdetta, ettei se näytä liian raskaalta, kun laittaa kevyesti :) Tosin silloin en kyllä rajaa silmiä millään mustalla, vaan ihan kevyesti pehmeällä harmaalla.

   Poista
 3. Noissa on kyllä huikean hieno kermaisen samettinen koostumus. Oma suosikkini onkin kappas vaan valkoinen. Aurinkoista viikkoa Miuli <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään näiden koostumuksesta itsekin ihan älyttömästi! Tuota valkoista olen käyttänyt silmän sisänurkassa ja laittanut esim. tuota tummempaa harmaata muuten koko luomelle. Ei ole yhtään niin tumma arkenakaan, kun laittaa kevyemmin :)

   Ihanaa loppuviikkoa Tiiuska! <3

   Poista
 4. Mä luulen, että tykkäisin näistä, mä tykkään yksittäisistäkin napeista, sillä tosi monta kertaa käytänkin vain yhtä luomiväriä :)

  VastaaPoista
 5. Kauniita sävyjä :). Minä käytän enemmän paletteja niiden käytännöllisyyden vuoksi. Ja reissuissa paletit ovat vain helpompia. Joitain yksittäisiä luomivärinappeja kyllä omistan, mutta olen huomannut, että ne vain jäävät nurkkiin pyörimään, kun aina turvaudun luomiväripaletteihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, paletit on kyllä käytännöllisempiä ja etenkin matkoilla paljon helpompia :) Mullakin jää suurin osa yksittäisistä napeista aika helposti laatikon pohjalle, mutta nämä on niitä harvoja, joita oon käyttänyt yllättävän aktiivisesti. Johtuu varmasti siitä, että nämä levittyy kuin unelma ja sävyt on ihania!

   Poista
 6. Näistä mun suosikkini on tuo vaaleanpunainen. Yhdistän sitä usein mattaan ruskeaan ja äkkiä on arkimeikki valmis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä itsekin kokeilla tuota vaaleanpunaista matan ruskean parina! :)

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!