Oloni on yleensä aika innostunut, kun aloitan uuden tuotteen testaamisen. Olen jollain tapaa toiveikas, sillä uusi tuote tarjoaa aina uudet mahdollisuudet. Jännittää, mihin tuote pystyy, tulenko pitämään siitä vai jääkö se sivummalle muutaman päivän jälkeen. Yhden asian olen kuitenkin huomannut toistuvan, vaikka tuote olisi ihan hyväkin: jossain vaiheessa alan odottamaan purkin tyhjentymistä, jotta pääsen kokeilemaan taas uutta. Toisinaan vastaan tulee kuitenkin niin yltiömäisen erinomaisia tapauksia, että huomaan käyttäväni tuotetta erityisen säästeliäästi ja vaalivani sitä kuin aarretta, odottaen jokaista hetkeä, jolloin pääsen taas käyttämään tuotetta iholleni. Sanomattakin selvää, että tällaisten tuotteiden en toivoisi ikinä loppuvan. 

Kuvailen harvemmin blogissa tuotetta ihanaksi, vaikka arjessa sanaa tuleekin helposti käytettyä. Blogissa ajattelen sen kuitenkin olevan liian helppo tapa kuvailla tuotetta. Jaksaisiko kukaan lukea arvioitani, jos kuvailisin jokaista tuotetta pelkästään ihanaksi? Mitä ihana oikeastaan edes tarkoittaa? Minulle se on jotain niin ihastuttavaa, että vähän jopa pakahtuu. Käytän itse sanaa ihastellen ja innostuneena. Tällä kertaa turvaudunkin tuohon sanaan, sillä Mia Höytön Lempeä Uni on yksinkertaisesti järjettömän ihanaIhonsävyä tasoittava ja kirkastava öljyseerumi hellii ihoa intensiivisellä vitamiiniterapialla.  A-, B-, C- ja E-vitamiinit suojaavat soluja ja korjaavat iholla jo syntyneitä vaurioita. Öljyinen unelma ei tahmaa, vaan sulautuu iholle kuin se kuuluisi sille ensi hetkestä lähtien. Koostumuksen lisäksi myös tuoksu on aivan täydellinen: Kevyt ja aromaterapeuttinen kukkaisuus saattelee lempeille unille iltaisin. Tuote tuo juuri sitä ylellisyyden tuntua ihonhoitoon, mistä minä pidän. Pakkaus, tuoksu ja koostumus ovat kaikki viimeisen päälle hiottuja. Tästä ihonhoidossa on juuri kyse; arjen luksuksesta! 

Iholle on hyvä tarjota iltaisinkin annos ravinteita, jotka se voi hyödyntää yöaikana uudistumiseen. Lempeä Uni saa ihon näyttämään levänneeltä ja heleältä aamuisin. Iho myös tuntuu erityisen pehmeältä. Tähän suomalaisen luonnonkosmetiikkasarjan tuotteeseen on helppo ihastua, kun kaipaa iholle jotain todella ylellistä ja ravitsevaa. Öljyseerumi hellii kaikkia ihotyyppejä, myös herkkää, atooppista ja couperosaihoa.

Mia Höytön Lempeä Uni öljyseerumi 30ml on saatavilla Biodellystä, Mia Höytön verkkokaupasta sekä Hyvinvoinnin Tavaratalosta.Tuote on Ecocert-sertifioitu, 100% luonnollista alkuperää (98,2% luomua) ja valmistettu Suomessa. Sopii vegaaneille.

Onko teillä kokemuksia Mia Höytön tuotteista? Käytättekö ihonhoidossa kasvoöljyjä?

*Tuote pr-näyte. Sisältää mainoslinkkejä.

10 kommenttia:

 1. Käytän säännöllisesti kasvoöljyjä, koska ne ovat oikeita hyvinvointituotteita:) Mia Höytön tuotteita en ole kokeillut. Ovat aika hintavia. Se rajoittaa hieman intoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öljyt ovat kyllä hyvä tapa antaa iholle lempeää tehoboostausta :) Mia Höytön tuotteet on olleet ihania, ainakin ne, mitä olen heiltä jo ehtinyt kokeilemaan. Itsehän olen nimenomaan heikkona luksuskosmetiikkaan ja vielä kun kyseessä on kotimainen luonnonkosmetiikkasarja ja tuotteiden raaka-aineilla on vielä korkea luomupitoisuuskin, niin kyllä kiitos! <3 Ja pakko myöntää, että ovathan nuo pakkauksetkin huokailtavan kauniita. Tykkään panostaa sellaiseen kosmetiikkaan, jossa kaikki jutut ovat viimeisen päälle hiottuja :)

   Jos päädyt Mia Höytön tuotteita testaamaan, niin öljyt ovat ainakin tosi riittoisia ja tästäkin saa nauttia pitkään! :) Biodellyllä on muuten välillä kivoja alekoodejakin, joilla saa hinnasta pois tuntuvan alen.

   Poista
 2. Olen kokeillut kaikki tuotteen läpi ja tykkään ihan hirveästi. Tässä sarjassa hivelee ihan kaikki ulkonäöstä lähtien. Tuoksumaailma voi olla toisille vähän vaikea osassa tuotteita, mutta tässä Lempeässä Unessa on sellainen tuoksu, joka varmaan miellyttää kaikkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelinkin, että sä olet Höytö-fani! Lempeässä Unessa on kyllä tosi kiva tuoksu, en usko sen ärsyttävän monia ;) Muhunkin kolahtaa tässä sarjassa se, että tuotteet paitsi näyttää luksukselta, tuntuu siltä myös iholla. Ja vielä kun Mia Höytö on kotimainen luonnonkosmetiikkasarja, niin jes!

   Poista
 3. Mä mietin kovasti miten Höytö taivutetaan, ja taisin käyttää d-kirjainta t-kirjaimen sijaan (eli Höydön). Suomen kieli on joskus vaikeaa :D. Säihke hoitovesi oli mun ensikosketus merkkiin ja mielelläni tutustuisin tuotteisiin lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on näitä mun lempiaiheita, mä kun olen aina tykännyt äidinkielen koukeroista :D Mun tietääkseni menee niin, että kun kyseessä on esim. brändi tai nimi, sana pysyy taivutuksessakin samanlaisena. Eli juurikin Mia Höytö -> Mia Höytön tuotteet tai nimenä Satu, esim. Satun oma, Satun luokse tmv. Jos taas kyseessä on satu (eli tarina), niin silloin luet lapselle "sadun", etkä "satun". Sama juttu, jos kyseessä on vaikka löytö, niin teet hyvän "löydön", etkä "löytön".

   Suomen kieli ei todellakaan ole helpoimmasta päästä, I know! Mutta mua nämä jutut on aina kiehtoneet. Mua häiritsee esim. se, kun joidenkin mielestä joku asia kuulostaa kivalta, niin kirjoitetaan "kuullostaa", joka tarkoittaa sitä, että kuullotetaan jotain ruokaa pannulla tai vastaavaa :D Koska sanahan kirjoitetaan yhdellä l-kirjaimella. Mutta no, kyllä mun blogiin saa kommentoida vaikka kirjoittaisi miten, mulla on vaan päässä oikoluku aina päällä, vaikka kuinka yrittäisin sulkea sen pois :D Kertoo ehkä jotain sekin, että halusin aina opettajaksi ja mietin äidinkielen opettajan tai kielten opettajan ammattia hyvin vakavasti ;)

   Ja Mia Höytöön liittyen, sarja vaikuttaa kyllä kaikin puolin ihanalta niiden tuotteiden perusteella, joita olen jo ehtinyt kokeilemaan :) Kiva, että säkin olet tykännyt siitä kasvovedestä! Mäkin tykkään.

   Poista
  2. Mulle taas suomen kieltä yliopistossa aikoinaan lukenut työkamuni muistutti, että esim. brändi Luhta taipuu Luhdan, ei Luhtan. Tälle oli hieno sääntönimi, mutta en äkkiseltään sitä löytänyt. Mutta kieli muuttuu, ja kielitoimiston sivuilla oli Satu taivutettuna sekä Sadun että Satun 😃 Joka tapauksessa mitä enemmän kirjoittaa, sitä enemmän huomaa tekevänsä virheitä mutta myös niistä oppivansa 😃 Mun pitäisi skarpata lyhenteiden suhteen, niiden taivuttaminen on välillä haastavaa 🤔

   Mutta Mia Höytö vaikuttaa vallan ihastuttavalta sarjalta, ostin just tarjouksesta puhdistusvoiteen ja ensi vaikutus on ihastuminen 😍

   Poista
  3. Joo, mäkin kyllä taivuttaisin Luhdan, kuten sä! :) Kai se on vähän tapauskohtaistakin ja täytyy aina kuulostella, kumpi muoto tuntuu järkevämmältä. Joskus nuo taivutussäännöt on silti sellaisia, että sääntöä noudattaessa sana tuntuu enemmän "väärältä", vaikka taivutusmuoto olisikin oikea :)

   Poista
 4. Olen kokeillut useita, kasvorasvat ja kasvovesi ei oikein innostaneet, puhdistusgeelin tuoksukin tökki. Sen sijaan Valo-sy-voide sekä seerumi Lumous ja tämä Lempeä uni ovat jääneet käyttöön. Luin joskus että Lumousta ja Lempeää unta suositellaan käytettävän yhdessä toisiinsa sekoittaen, joten niin olen tehnyt ja tykännyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että olet löytänyt sarjalta omat suosikit! Tosi harva sarja on sellainen, että kaikki tuotteet olisi itselläkään täydellisesti toimivia. Paitsi jos kyseessä on sarja, johon kuuluu vain pari tuotetta :D Mua on muuten pitkään kiinnostanut kokeilla tuota Valo silmänympärysvoidetta, joten ehkä testaan sen seuraavaksi. Just lähdössä Luonnonkaunis-messuille, jospa siellä olisi tuote vastustamattomassa tarjouksessa ;)

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!