Olen monesti myöntänyt blogissani olevani pahasti koukussa huulivoiteisiin. En osaisi elää ilman huulirasvaa ja siksi minulla on aina huulivoide käden ulottuvilla: yöpöydällä, käsilaukussa ja työpisteelläni. Koska käytän huulivoidetta joka päivä, olen elämäni aikana testannut lukuisia puikkoja. Haluaisin käyttää sanaa "miljoonia", mutta se olisi ehkä pientä liioittelua. Jonkinlaisen pallomeren niistä kuitenkin varmasti saisi aikaiseksi, se on varma. Siellä lojuisi monia hyviä ja monia huonoja testikappaleita, mutta parhaita, niitä olisi vain pari. Se kaikkein paras saattaisi olla tässä.

Huulivoiteen idea on kosteuttaa huulia ja pitää ne pehmeinä ja hyväntuntuisina. Siihen pystyy aika monikin huulivoide, mutta ehkä eniten sytyn kuitenkin sellaisista, jotka oikeasti vievät huulivoiteen roolin hieman pidemmälle. Jos huomaan haluavani laittaa huulivoidetta päivän punavalinnan sijasta, silloin huulivoiteessa on jo jotain spesiaalia. By Terryn Baume de Rose -huulivoide osoittautui sellaiseksi, johon rakastun jokaisella käyttökerralla uudelleen. Ja rakastuminen "pelkästä" huulivoiteesta on oikeasti aika vahva sana.  

Vaikka huulivoiteita majailee monessa paikkaa kotonani, pidän ainoastaan yhtä huulivoidetta kylpyhuoneessa. Siellä on yleensä se huulirasva, jota laitan viimeisenä ennen nukkumaanmenoa. Tästä voiteesta onkin tullut iltarutiinieni päättäjä. Kun aloin käyttämään tuotetta, By Terry -merkki oli minulle tuikituntematon, samoin tuotteen hinta. Voide oli kulkeutunut minulle blogitapahtumasta, eikä minulla ollut odotuksia sen suhteen. Hätkähdyinkin täysin, miten ihanan ylellinen ja tehokas huulivoide tästä paljastuikaan. Se saa huulet tuntumaan ja näyttämään erityisen kosteutetuilta ja täyteläisiltä. Tuote on vieläpä ollut todella riittoisa, sillä se on ollut minulla käytössä jo pari kuukautta. Riittoisuus johtuu varmasti siitäkin, että tätä ei tarvitse lisäillä joka hetki, vaan huulet pysyvät pehmeinä pitkään. 


Verkkokauppa elevenin sivuilta selviää, että By Terry -kosmetiikkamerkin takana on nainen, joka on työskennellyt muun muassa kansainvälisenä meikkitaiteilijana ja tuotekehittelijänä Yves Saint Laurent Beautélla. Uskomatonta, mutta nainen on kehittänyt esimerkiksi kulttituotteen maineen saavuttaneen YSL:n Touche Eclat -valokynän, joka oli minunkin ensimmäinen valokynärakkauteni. By Terry -tuotemerkkinsä Terry de Gunzburg perusti vuonna 1998. 

Tämän ruusu-uutetta, karitevoita, E-vitamiinia ja keramideja sisältävän, pehmeästi huulille sulavan voiteen myötä kiinnostukseni brändiä kohtaan on herätetty ja tulen ehdottomasti syventymään sen pariin enemmän. Moni bloggaaja on ainakin kehunut hyaluronihappoa sisältävää irtopuuteria, joka näyttää hurmanneen käyttäjiä ympäri maailman. Kun jo huulivoide on tätä luokkaa ja sarjan perustaja on kehittänyt valokynien ykkösen, sarjassa täytyy olla potentiaalia!

By Terry Baume de Rose -huulivoide saatavilla elevenin verkkokaupasta hintaan 43,20 euroa.

Onko teillä suuria huulivoiderakkauksia vai käytättekö huulivoiteita ollenkaan?*Tuote saatu blogitapahtumasta. Sisältää mainoslinkkejä.

12 kommenttia:

 1. Käytän huulirasvaa harvoin, mutta silloin kun käytän, se on Blistex. Oon vähän tylsä huulien rasvailija :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pääasia, että huulet pysyy hyväntuntuisina :) Eihän sitä välttämättä kaikessa kosmetiikassa ole seikkailija :D Mäkin tyydyn yleensä esim. tuttuihin deoihin, enkä paljoa niitä vaihtele.

   Poista
 2. Oo, mä veikkaan että tulisin tähän tykästymään! Se hyaluronipuuteri on vaan paras :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän tykästyisi varmasti monikin, kun kokeilisi! Mä olen tähän aivan rakastunut :D

   Poista
 3. Tää on kiinnostanut mua pidemmän aikaa, sillä tämä on klassikko ja kulttituotteen maineessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on kyllä kaikki ominaisuudet kohdallaan :) Jopa ruusuinen tuoksu on musta ihana, koska se on niin aidon oloinen.

   Poista
 4. Onpa upea tuote jo pelkästään purkkinsa ansiosta :). Minäkin käytän päivittäin huulirasvaa, tällä hetkellä on Yves Rocherin joulukalenterin mukana tullut huulirasva käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, purkki tuo kyllä luksusfiilistä puikon sijasta :) Kunhan muistaa kaivella voidetta puhtain käsin :D Mä en voisi kuvitella, että pitäisin tätä mukanani ja kaivelisin laukusta tätä pitkin päivää. Tää on nimenomaan mulle se voide, jota pidän kylppärin hyllyllä esillä ja laitan ihonpuhdistusrituaalien jälkeen viimeisenä :)

   Poista
 5. Ai hurja, kun hän on söpö! En ole testannut, en voi sanoa mitään, mutta parhaat huulivoiteet Nuxe ja Clarins. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän on vaikea olla tykästymättä! Tekee huulista tosi täyteläiset ja ihanan tuntuiset ja tuoksukin on vielä aidon ruusuinen! <3 Olen niin koukussa tähän. Onneksi purkki kestää ikuisuuden :D

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!