Vielä elokuun alussa olo oli hieman toivoton. Tuntui, ettei kesää ollut näkynyt eikä kuulunut. Seuraava vuodenaika oli jo tulossa tilalle. Olisi ollut kovin sääli siirtyä suoraan keväästä syksyyn, ilman pientä palaa kesästä. Onneksi monen toiveet kuultiin, ja tänäkin vuonna kesä lopulta tuli ja on nyt hellinyt auringonpaisteella ja lämmöllä. Kohta tuntuu jo hyvältä antaa tilaa syksylle. 

Viime vuonna blogissa maisteltiin jo elokuun alkupuolella viimeiset kesän kosmetiikkapalat. Tänä kesänä vuodenajan viivästyksestä johtuen monen kivan kesätuotteen esittely on jäänyt loppukesään. Kesä-heinäkuussa aurinkotuotteiden testailuun ei ollut samanlaista intoa mitä yleensä, sillä "Suomen kesä" ei tarjonnut ideaalisia testiolosuhteita. Raahasin heinäkuun alussa Espanjan aurinkoon jonkin verran testikosmetiikkaa, mutta koko konkkaronkka ei sattuneesta syystä mahtunut mukaan, sillä halusin tietenkin tuoda mukanani jotain Suomeenkin. Puhdas+ Beauty Oil Porkkanaöljy ei ollut mukana matkalla, mutta se on ollut yksi loppukesän ystävistäni. En ole öljyiloani viime aikoina peitellyt, mutta toivottavasti jaksatte vielä yhden hyvän öljyvinkin kotimaisesta kauneusöljystä.


Tämä kasvoille ja vartalolle tarkoitettu kauneusöljy valmistaa ihoa auringonottoa varten ja edistää ruskettumista, mutta hellii ihoa muutenkin auringonkukkaöljyn ja manteliöljyn voimin. Puhdas+ -sarjan Porkkanaöljy on lisäaineeton ja siinä on mukana myös beetakaroteenia, joka suojaa ihoa ja saa rusketuksen tarttumaan iholle paremmin. Tällä saa näin loppukesästä ruskettuneelle iholle kivan hehkun, joka korostaa rusketusta kauniisti. Oranssi väri voi aluksi mietityttää, mutta lupaan, että vaatekertani ei ole mennyt uusiksi! Puhdas+ aurinkokapseleista täytyy myös vielä vinkata erikseen: tulen nimittäin uusimaan kuurin ensi vuonna aivan taatusti. Ihoni tykkäsi kapseleista siinä määrin, että heitti epäpuhtaudet ja näppylät naapuriin asumaan. Ei-toivottuja vieraita ei minun kasvoillani kuurin aikana näkynyt. Sen jälkeen kyllä sitten taas muutama. Tuo kapselikuuri oli siis aika hitti! 

Puhdas+ tarjoaa laajan valikoiman puhtaita, orgaanisia ja ekologisia terveys- ja hyvinvointituotteita, joista suosituimpia ovat esimerkiksi kollageenilisät ja erilaiset painonhallintatuotteet. Terveystuotteet on riisuttu kaikesta ylimääräisestä eli ne eivät sisällä esimerkiksi säilytysaineita, väriaineita, makuaineita tai piilotettuja täyteaineita. Ihonhoitotuotteet ovat sarjan uusinta uutta ja nekin on valmistettu Suomessa. 

Puhdas+ Beauty Oil Porkkanaöljy 100ml 26,50 euroa Hyvinvoinnin Tavaratalosta
Laajempaan valikoimaan pääsee sukeltamaan täällä

Onko teillä kokemusta Puhdas+ tuotteista? *Tuote lehdistönäyte. Sis. mainoslinkkejä.

15 kommenttia:

 1. Itsellä kanssa nämä testissä juuri ja oon tykänny todella paljon :) Muutamia öljyjä on kanssa tullut tänä vuonna kokeiltua ja öljyt jää kyllä käyttöön itsellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olen kyllä aivan öljyjen pauloissa nykyään! Iho tykkää :)

   Poista
 2. Mulla olis tää kaapissa, en oo uskaltanut korkata. Jos tällä lähtisi. ;)

  Guinotin aurinkosuojaöljyssähän on tuollainen oranssiväri, mutta se on just se juju, että se jättää aivan ihanan näköisen pinnan. Joten tän väriä en pelkää. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt, nyt! Saisikohan tämä sut viimein innostumaan :D Jos tykkäät vähän sävyä antavista öljyistä, voi olla, että tämä on just sun taivuttamiseen tehty ;) Korostaa kyllä kivasti rusketusta ja antaa vähän sävyä kalpeammallekin iholle. Mun mielestä tämä sopii alkukesään, kun ei ole vielä niin ruskettunut, ja myös loppukesään, kun haluaa korostaa rusketusta :)

   Poista
 3. Minulla on ollut testissä pari öljyä. Mutta uskon näiden olevan minulle sopivampia vasta talven kuivattaessa ihoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin ennen ihan samoilla linjoilla, enkä voinut kuvitellakaan käyttäväni öljyä kesäaikaan. Ne tuntuivat jotenkin aivan liian paksuilta ja tahmaisilta iholla. Mutta niin se vaan mieli on muuttunut, kun oikeat pullot on osuneet kohdalle. Nykyään siis länträän öljyjen kanssa kesäisinkin ;) Moni kyllä innostuu talvella öljyistä vieläkin enemmän!

   Poista
 4. Todellakin on ja tuo porkkanaöljy on ollut yksi ehdoton tämän kesän suosikki! Ainoa vaan että sitä ei kannata suorin käsin lätkiä, oli kynnet viikon oranssit hih. :) Eli beautyblenderillä passaa vallan mainiosti lätkiä tuota joka paikkaan ja niin ihanasti iho voi ja näyttää päivettyneeltä. :)

  Ihanaa päivää Mia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua! Mulla ei onneksi ole sävyä tarttunut kynsiin :D Olen ihan reippaasti levitellyt paljain käsin iholle, eikä vaatteetkaan ole tahriintuneet. Testi läpäisty siis! ;) Kiva, että säkin olet tykännyt tästä!

   Poista
 5. Ei ole kokemusta, mutta jo ensi kesää ajatellen nuo Puhdas+ -aurinkokapselit tai jotkut vastaavat olisi kiinnostavaa kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne aurinkokapselit on mulla ensi kesän pakkohankinta! Huomasin todellakin eron niitä napsiessa. Talvellakin kyllä uusin kuurin, jos tulee jonnekin aurinkoiseen lähdettyä :) Suosittelen siis ehdottomasti!

   Poista
 6. Voisi olla hyvä vähän väriäkin antava kosteuttaja säärille. Terkkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen tämä on kyllä juuri sopiva! Mukavaa viikkoa sinne! :)

   Poista
 7. Hyvä ja tärkeä postaus. Kiitos :)
  T. Nelliina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että pidit postauksesta! :) Lisää öljyvinkkejä luvassa syksymmälläkin.

   Poista
 8. Voi kun näyttää ihanalta tuotteelta.

  VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!