Maanantain ratoksi haluan esitellä teille kaksi tuoksutapausta, jotka laittavat pään pyörälle hyvällä tavalla. Tiedätte varmasti elämyksen, kun taivaalliselta maistuva ruoka-annos jättää ihmettelemään, mikä salainen aineosa teki ateriasta niin maukkaan? Nämä kaksi Agent Provocateurin vangitsevaa tuoksua jättävät saman ihmetyksen tunteen, kun mietit "mikä iski" - eikä se ole migreeni. 

Agent Provocateur on Joe Corren ja Serena Reesin perustama alusvaatemerkki. Se perusti ensimmäisen naisten alusvaateliikkeen Lontooseen vuonna 1994. Agent Provocateur on tuotemerkkinä itsevarma ja naisellinen, ja sitä huokuvat myös nämä  viime vuonna lanseeratut arvoitukselliset tuoksut, jotka tulivat vihdoin Suomeen saataville keväällä. Tuoksut ovat hyvin omaperäisiä, addiktoivia, naisellisia ja intohimoisia. Ei liikaa, mutta juuri sopivan koukuttavasti. 


Aloitetaanko vaaleanpunaisesta unelmasta? Fatale Pink EdP on viekotteleva ja täyteläinen kukkaistuoksu. Se on samanaikaisesti suloinen ja pehmeä, mutta silti jännittävästi puoleensavetävä. Mandariini, päärynän kukka ja Yuzu-hedelmä vastaavat alkushow'sta. Sydäntuoksu vie jo intohimoisille teille hulluruohonkukan, kameliankukan ja lootuksen saattelemana. Viettelevyyttä kukkaissoittoon tuovat bambuu, myski ja sahrami, jotka muodostavat tuoksun huumaavan pohjan. Fatale Pink EdP ei missään nimessä ole raskas tuoksu ja sopii loistavasti päivätuoksuksi. Tuoksu on hattaramainen sekoitus iltatuoksun huumaa ja päivätuoksun keveyttä. I'm in love!


Fatale EdP on enemmänkin iltatuoksu ja syksyn salaperäinen unelma. Tuoksua kuvaillaan uhkeaksi, seksikkääksi ja addiktoivaksi kukkais-itämaiseksi tuoksuksi. Pinkkiin verrattuna tuoksu onkin selkeästi tummempi, mystisempi ja makeampiAlkutuoksu koostuu punapippurista, mangon nektarista ja mustaherukasta, joiden jälkeen gardenia-kukka, iiris ja patsuli ottavat vallan. Lopputunnelmissa ollaan myskin, vaniljaorkidean ja suklaan syövereissä. Tuoksun vetoavuuden todistavat lukuisat kyselyt, joita olen saanut niin ystäviltä kuin ventovierailta (naisilta ja miehiltä). Kesällä olen käyttänyt tätä iltatuoksuna, mutta talvella tämä saattaa hiipiä päivätuoksukseni, jota riittää vain se yksi maaginen suihkaus. 


Fatale Pink EdP ja Fatale EdP ovat saatavilla 30ml ja 50ml koossa. Tuoksut ovat olleet saatavilla Suomessa yksinoikeudella Kicks -myymälöistä, mutta nyt ne ovat saapuneet myös Sokoksen valikoimaan. 30ml tuoksu kustantaa Sokoksella noin 39,90 euroa. Agent Provocateurin makeissa ja arvoituksellisissa tuoksuissa on todellakin sitä jotain, joten suosittelen suihkauttamaan näitä salaperäisyyksiä, kun seuraavan kerran satutte tuoksuosastolle! 

Onko Agent Provocateur tuttu merkki? Saako teidän tuoksuissanne olla salaperäisyyttä?*Tuoksut lehdistönäytteitä.

8 kommenttia:

 1. Salaperäisyys on juurikin se juju :)

  Olen näitä tuoksutellut ja ovat kyllä ihania

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Agent Provocateur oli itselleni ihan uusi merkki, mutta jos kaikki tulevat tuoksutkin on tätä luokkaa, todellakin nappaa. Näistä kahdesta on tullut hetkessä suosikkejani! Tänäkin aamuna suihkautin pari suihkausta tuota pinkkiä unelmaa :)

   Poista
 2. Nää on ihania, mun lemppari oli näistä yllättäen Fatale, vaikka Pink on myös kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen mä tuohon Fataleenkin aivan koukussa! Siitä tuli jo ensimmäisenä päivänä yllättävän monia kyselyitä :) Tulen varmasti käyttämään sitä enemmän syksymmällä ja talvella. Pink on ollut tähän aikaan vuodesta kivempi päivätuoksuna. Ja se on jotenkin niin omanlaisensa <3 Muhun vetoaa nimenomaan se, ettei se ole mikään perusmakea tusinatuoksu, vaikka onkin täyteläinen kukkaistuoksu. Siinä on silti jotain salaperäistä, mistä ei saa kiinni. Täydellistä!

   Poista
 3. Ooh miten ihania kuvia ja miten kauniit pullot! Täysin tuntemattomia tuoksuja, mutta salaperäisellä tavalla kiinnostavia, etenkin olen tälläinen lörppö, niin nuo voisivat tuoda mystisyyttä meikäläisen pirtaan. ;)

  Iloa viikkoon <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Tiia! Nämä on molemmat omalla tavallaan mystisiä tuoksuja ja varmasti antavat salaperäisen sipauksen omaan olemukseen ;) Olen koukuttunut kumpaiseenkin! Varsinkin tuo Pink on ollut tähän aikaan vuodesta ihana. Fatale tulee varmasti olemaan yksi syksyn suosikeista.

   Iloa viikkoon sinnekin! <3

   Poista
 4. Ei ollut ollenkaan tuttuja! Tuo Fatale voisi tulla mun luokse! <3 Täytyykin pitää nämä mielessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fatale on yksi mun syksyn herkuista! Muuttaa varmasti sinnekin asumaan, jos poikkeat tuoksuosastolla ;)

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!