Jos pitäisin kosmetiikkamaailmassani missikisat kauden meikkituotteille, nyt puhuttaisiin kisan kohahduttavista ennakkosuosikeista - eikä pelkästään ulkoisesti. Jane Iredalen Country Weekend -kokoelmasta on nimittäin löytynyt kolme "missikandidaattia", joille soisin omat ääneni. Kokoelman kaikki tuotteet ovat päässeet aktiivikäyttöön. Ensisilmäyksellä innostuin vain luomiväripaletista, mutta kun kaksi muutakin tuotetta pääsivät kunnolla testaukseen, tämän postauksen luonne muuttui täysin. 


Yllättävin suosikki Country Weekend -kokoelmasta on ollut Gel Eyeliner. Ajattelin, että tulisin vain kokeilemaan sitä blogipostausta varten ja sen jälkeen se jäisi kaappiin. Tapahtuikin ääripää: Gel Eyeliner on syrjäyttänyt monet muut rajauskynäni. Himmeästi hehkuvalla harmaanruskealla geelirajauksella saa niin pehmeän, kauniin ja luonnollisen jäljen, että utuinen rajaus saa ripset näyttämään tuuheammilta ja syventää katsetta juuri sopivasti. Lopputulos on kovasti mieleeni. Hassuinta on, että olen viime aikoina saanut vierailta ihmisiltä kyselyitä, olenko suomalainen. Vastattuani kyllä, kyselijät ovat varmistaneet asian vielä toistamiseen ja tähdentäneet, että näytän italialaiselta tai espanjalaiselta. Vaikka minulla onkin vihreät silmät, ihonsävyni on vaalea eikä lainkaan oliiviin vivahtava. Hiukseni ovat tummanpunertavat, mutta värjätyt. Onko kuitenkaan sattumaa, että kyselyt ovat tapahtuneet juuri niinä päivinä, kun minulla on ollut Jane Iredalen utuinen geelirajaus. Silmämeikillä saa ilmeisen helposti ripauksen eksotiikkaa ilmeeseen! 

Espresson sävyisen geelirajauksen suositushinta on 39,90 euroa. Lisää tietoa Gel Eyelinerista löydät täältä. Jelly Jar -geelirajaus on vettähylkivä ja kestävä.


Kokoelman huulia hellivä osuus on Just Kissed -huulivoide. Puikko näyttää aivan tavalliselta persikkaiselta huulivoiteelta (Iredalelle ominaisessa tyylikkäässä hylsyssä, tietenkin), mutta huulille sipaistaessa se osoittautuukin varsinaiseksi kesäyllätykseksi: Forever Peach muuntuu huulillani syvän persikkaiseksi sävyksi. Odotin nudesävyä, mutta sainkin kesämeikkiini katseenkiinnittäjän. Olen pH-arvon mukaan muuntautuvien huulivoiteiden suuri fani, mistä kertonee se, että olen käyttänyt Diorin versiota jo vuosia. Omistan myös Clarinsilta samankaltaisen tuotteen. Forever Peach on kuitenkin kokoelmani oranssisin ja persikkaisin sävy. Clarinsin voide antaa hennon persikkaisen sävyn, Dior taas pinkimmän. Jane Iredalen Just kissed on siis kokoelmaani varsin tervetullut. Puikko tuntuu huulilla erittäin hoitavalta oliivi- ja avokadovoin sekä villiruusun ja mehiläisvahan ansiosta.

Just Kissed Lip & Cheek Stainin suositushinta on 32 euroa. Just Kissed toimii myös poskilla. Tuotteeseen voit tutustua tarkemmin täällä.


Mutta, mutta! Joko olette valmiita kohtaamaan kokoelman vetonaulan? Viime syksyn paletti oli mukava, mutta Getaway-paletille sana mukava olisi liian pliisu. Tälle paletille ei upeakaan riitä! En malta pitää adjektiivejä aisoissa, sillä tässä on juuri sellaisia sävyjä, joita kesäaikaan suosin: hohtavaa kuparikultaa, mattamaisempaa vihreänharmaata, kullankimalteista persikkaa ja intensiivisempää mustaa, jossa on kaunista kullan kimmellystä mukana. Bonuksena valkean helmen sävy, jota voi sipaista silmäkulmiin ja kulmaluulle! Tällä paletilla pärjää monessakin kesäriennossa. Näkisin kullan ja utumustan sävyt myös pikkujoulumeikissä, vaikka joulua en tässä vaiheessa vuotta suostu sen enempää ajattelemaan, kun kesästäkään ei ole vielä kunnolla saatu nauttia.

Ruusukultaiseen rasiaan pakatun Getaway-luomiväripaletin suositushinta on 62,90 euroa.


Tällaisia kohahduttajia tämän vuoden kesäkisoissa. Country Weekend -kokoelma on minulle parhaimpia kokemuksiani Jane Iredalen osalta. Tosin en ole vielä Iredale-tuotteiden konkari, mutta tämän jälkeen voisin haluta ollakin. Kyllä näiden avulla kelpaa!

Jane Iredalen tuotteisiin voit tutustua tarkemmin suomalaisilla nettisivuilla, josta löytyy runsaasti ohjeita tuotteiden käyttöön liittyen opastusvideoiden kera. Jane Iredalen tuotteita saa Kauneushoitoloista ja Parturi-Kampaamoista ympäri Suomen. Lähimmän jälleenmyyjäsi voit tarkistaa täältä.

Millaisia kokemuksia teillä on Jane Iredalen tuotteista? Oletteko löytäneet kohahduttavia suosikkeja?






*Tuotteet saatu maahantuojalta.

12 kommenttia:

  1. Minulla on myös tuo sama paketti, ilman huulivoidetta ja olen kyllä tykännyt noista sävyistä. Geelirajauksena minulla on tumma liila ja se on ihana, niin pehmeä sävy, joka pysyy yllättävän hyvin. Sillä saa rajaukset tosi nätisti. Myös tuo luomivärisetti on syrjäyttänyt minun muut luomivärit ja päivittäin käyttelen tätä. Tasokasta laatua kauniissa korumaisissa rasioissa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se tumma lila geelirajauskin on varmasti ihana! Näillä kyllä saa oikein kauniita kesämeikkejä tehtyä, ja laatu on kohdillaan! Eikä näiden ulkoisessa olemuksessakaan ole tosiaan valittamista ;)

      Poista
  2. Getaway oli ainoa luomiväripaletti, mitä otin lomalle mukaan. En edes harkinnut muita. Siinä on kaikki sävyt, mitä tarvitsee meikkiin. Tai no kaikki mun lempivärit. Ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Getaway on niin kaunis paletti! Saattaa hyvinkin valikoitua mullakin lomapaletiksi :) Tykkään varsinkin tuosta vihreänharmaasta sävystä, ja tuo hohtava kuparikulta on niin ihana!

      Poista
  3. Tuossa paletissa on kyllä tosi kivan värisiä ja ennen kaikkea käytettäviä sävyjä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin! Todellakin sävyt myös mun makuun. Näissä on hyvin pigmenttiäkin :) Mun mielestä tämä paletti menee loistavasti myös syksymmällä.

      Poista
  4. Varsin harmoninen kokoelma, jolle löytyy varmasti ottajia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä! Pitkästä aikaa kokoelma, jossa nappasi kaikki. Tykkään ihan hirveästi! Nämä jää kyllä kesänkin jälkeen mulla varmasti käyttöön. Muutenkin olen nyt innostunut Jane Iredalen tuotteista enemmän :) Aion ehdottomasti tutustua sarjaan syvemmin.

      Poista
  5. Herramunjee<3 Nyt on upea paletti!

    VastaaPoista
  6. Tuo paletti ah rakastan ja tuo huulijutska ah rakastan. Tuota gel eye lineria en ole kokeillut, mutta kylläpä aloin kiinnostumaan. Aivan ihanat ja upeat kuvat Mia, saa niin hyvin kuvan jane iredale meikeistä, miten ihania ovat. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rakkautta täälläkin! <3 Tuota Gel Eyelineria suosittelen ehdottomasti. Yllätti mut kovin! Ja kiitos Tiia, parhaan yritin taas kuvien suhteen. Kiva jos miellyttää silmää! :)

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!