Olen pitkin kevättä ja kesää antanut blogissani vinkkejä erilaisista puuterisista, mehukkaista ja hedelmäisistä kesätuoksuista, sillä ne tuntuvat tähän vuodenaikaan kolahtavan useampiin. Monikaan ei halua helteillä verhoutua voimakkaisiin tuoksuihin - tosin tänä kesänä helteistä ei ole vielä saatu nauttiakaanTänään haluan kuitenkin huomioida teitä, joihin perinteisen hedelmäiset ja raikkaat kesätuoksut eivät uppoa. Jos siis kaipailet syvempää kesätuoksua, nyt on tarjolla vinkki intensiivisemmästä kukkaistuoksusta, joka ei tuoksu iholla tunkkaiselta kuumanakaan kesäpäivänä. Kesäiltojen täydellinen tuoksuvinkki on Elie Saabin Resort Collection.


Elie Saabin Resort Collection on tuoksu naiselle, joka haluaa erottua massatuoksujen valtameressä. Naiselle, joka ei syty hedelmäisen hempeistä tuoksuista, vaan haluaa asenteellisemman kesätuoksun, joka ei kuitenkaan ole raskas. Upeaa jalokiveä muistuttava pullo viestii meren ja taivaan sinisistä sävyistä. Kun Resort Collectioniin verhoutunut nainen kävelee ohitse, hän jää mystisenä mieleen. Lämmin tuoksu viimeistelee salaperäisyyden. Tässä on täydellinen lomatuoksu auringonlaskun äärelle ja iltahämärän rientoihin. Sinulle, joka haluat erilaisen kesätuoksun.


Tuoksun makea alkusoitto avautuu viikunan ja mandariinin pehmeän raikkaalla säestyksellä. Sydäntuoksun appelsiininkukka ja jasmiini antavat tuoksulle aurinkoisia ja intensiivisiä vivahteita. Santelipuu ja ambra tuovat ripauksen utuisuutta. Jos kaipaat lämmintä, mystistä ja ylellistä kesätuoksua, tässä voi olla tuoksu sinulle!

Elie Saabin Resort Collection on saatavilla rajoitetun ajan. EdT 50ml suositushinta 62 euroa.

Loppuun vielä arvontavoittajien julkistamista: Crazy Rumors -arvonnassa arpaonni osui nimimerkin PS kohdalle. Dr. Hauschka -paketit puolestaan voittivat nimimerkit tuulanneli, Amelia sekä mariamaria. Voittajiin on oltu yhteydessä ja paketit ovat jo matkalla. Onnea kaikille voittajille ja kiitos vielä jokaiselle arvontaan osallistuneelle! Ensi viikolla on tiedossa taas uutta mukavaa arvontaa... Pysykäähän kuulolla!

Pidättekö te salaperäisistä kesätuoksuista vai pitääkö tuoksun olla hedelmäinen ja raikas?*Tuoksu lehdistönäyte.

18 kommenttia:

 1. Rakastan! <3 Olen tainnut saada myös muutaman tuttavapiirissä lankeamaan tähän, kun olen jaksanut vaahdota kuinka ihana ja erilainen tuoksu tämä on. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tiedän niin tuon vaahtoamisen, kun on rakastunut uuteen tuoksuun! Varsinkin jos joku kysyy mitä tuoksua käytän, niin vastaus ei hullaantuneena jää kyllä pelkän tuoksun nimeen :D

   Poista
 2. Kuulostaa hyvältä tuoksulta ja pullokin miellyttää silmää :)

  VastaaPoista
 3. Oi, rakastan tätä, ja kiitos kuuluu Jonnalle <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa! Tämä on niin mieleenpainuva tuoksu <3 Täydellinen kesäiltoihin!

   Poista
 4. Lähdössä matkalle, joten pitääpä testata tätä laivan parfymeriassa. Pidän sinisestä väristä, joten pullo ainakin kolahti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksuttele ihmeessä! Tämä vetoaa lämpimällä salaperäisyydellään. Ja pullo on todella kaunis. Mukavaa lomamatkaa! :)

   Poista
 5. Kaunis tuoksu ja varmasti erilainen! Pitää todellakin tsekata:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä kuin jalokivi, ja eikös ne ole naisen parhaita ystäviä?! ;)

   Poista
 6. Hedelmäinen ja raikas terkuin "ikuinen lapsi" <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiia, ei hedelmäiset ja raikkaat tuoksut ole pelkästään nuoremmille, ehei! <3 Tai sitten mäkin olen ikuinen lapsi, kun pidän myös makeahkoista ja hedelmäisistä tuoksuista, varsinkin kesällä. Mutta tykkään myös, jos tuoksussa on puuterisuutta ja hienostuneisuutta. Muuten olen kyllä näiden syvien ja intensiivisempien tuoksujen perään :) Varsinkin syksyllä ja talvella. Jotenkin mä olen ajatellut, että ne sopii mun persoonalle paremmin :D

   Poista
 7. Hedelmäinen ja raikas kuulostaa juuri sellaiselta tuoksulta mistä tykkään. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaisista tykkään itsekin kesäaikaan. Vähän makeutta täytyy kyllä olla silti mukana, että innostun :) Tämä Elie Saabin intensiivisempi kukkaistuoksu on myös aika vetoava, vaikka vähän eroaakin perinteisistä keveämmistä kesätuoksuista. Mutta makuja on monenlaisia, siispä hyvä, että on tuoksujakin ;)

   Poista
 8. Koukutuin blogiisi. :D Jäin sitten lukijaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiva kuulla, että blogini sisältö koukutti! :D Toivottavasti jatkossakin pysyt koukuttuneena :D Tervetuloa joukkoon! :)

   Poista
 9. Tätä pitää kokeilla!
  T. Nelliina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että sait kokeilemisen arvoisen tuoksuvinkin! Tämä tuoksu on niin erottuva, ettei varmasti huku tuoksujen mereen! :)

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!