Huulirasva-addikti on täällä taas innoissaan kuin lapsi tikkarista. Suurin osa teistä on jo varmasti ehtinyt tutustua suuren suosion saavuttaneisiin Hurraw! -huulivoiteisiin. Itsekin niitä hehkutin monin ylistyssanoin viime vuoden lopulla, joten enpä olisi uskonut, että vain puoli vuotta myöhemmin olenkin jo toisten puikkojen pauloissa. Kaikki te, jotka olette rakastuneet Hurraw! -huulivoiteisiin; nämä herkulliset puikot tulevat taatusti lumoamaan teidät.


Hurraw!:n tapaan nämäkin hullut huhut tulevat Jenkkilästä. Crazy Rumours tarjoaa kuitenkin hieman erilaisia makuja kuin hurraavat puikot: on suklaaseen dipattua mansikkaa, makeaa purkkapalloa, vadelmasorbettia ja banana splitiä. Kaikkea sellaista, mikä saa kamppailemaan sen kanssa, ettei popsi koko puikkoa suuhunsa. Lähellä on ollut varsinkin "purkkapallon" ja "vadelmasorbetin" kanssa. Suklaasen dipattu mansikkakin on kuulkaas aika vastustamaton.


En oikeastaan edes tajunnut mitä Hurraw!:lta kaipasin, ennenkuin sain käsiini Crazy Rumors -huulivoiteita. Suurin ero näissä on hurraaviin puikkoihin se, että hullut huhut levittyvät huulille hieman pehmeämmin ja mukavammin, koska puikon pää on pyöreä eikä soikio, kuten Hurraw! -huulivoiteissa. En tokikaan diskaa Hurraw! -huulivoiteita tämän myötä, mutta joudun myöntämään, että "Hullut Huhutkin" ansaitsevat omat hurraa-huutonsa ja tulevat varmasti haastamaan hurraavat puikot kovassa mittelössä. 


Maut on keksitty huolella ja ne ovat omaperäisiä. Siinä missä synteettisten huulipuikkojen maku on keinotekoisen ja muovisen oloinen, nämä luonnolliset puikot maistuvat siltä, miltä lupaavatkin. Eikä makuvalikoima tokikaan jää näihin neljään testaamaani puikkoon: tarjolla on myös esimerkiksi appelsiinimehua, kanelipullaa, kuumaa kaakaota ja piparkakkua. Jokaiselle päivälle löytyy taatusti oma makunsa. Jenkeissä "Hullut Huhut" on viety niin pitkälle, että erilaisille kahvin, teen ja limsojen mauille löytyy omat osastonsa - kukkia, hedelmiä ja jäätelömakuja unohtamatta! 


Nämä hullut huhut eivät loukkaa ketään, sillä ne ovat 100% luonnollisia ja vegaanisia. Puikkojen kosteutustehot ovat huippuluokkaa ja kerroinhan jo, että maut ovat hurrrrmaavia! Jos maailmasta löytyy yksikin ihminen, joka ei löydä tästä huikeasta valikoimasta omaa makuaan, kyllä haluaisin sen tietää. Toki kaikki eivät käytä huulivoiteita, mutta näiden kanssa huulivoiteisiin tottumatonkin sipaisee varmasti hoidetta useammin huulilleen.


Puikkojen kevyt ja makoisa maku on peräisin ripauksesta steviaa, joten nämä uutuudet saavat päivän varmasti maistumaan paremmalta! Hauskoilla ja herkullisilla puikoilla on hintaa noin 4,50 euroa. Crazy Rumors -huulivoiteisiin voi tällä hetkellä tutustua ainakin Ruohonjuuri-myymälöissä ja puikot ilmestyivät juuri myös Biodellyn valikoimaan


Makoisa arvonta!


Joku onnekas Beauty Highlightsin lukija voittaa itselleen neljä ihanaa makupuikkoa! 

Osallistut arvontaan kommentoimalla mitkä neljä Crazy Rumorsin huulivoidemakua ovat sinusta herkullisimman kuuloiset. Jätä kommenttiin myös sähköpostiosoitteesi, jotta saan sinuun yhteyden, mikäli arpaonni napsahtaa sinuun. Yhden arvan saat kommentoimalla, 2 arpaa saat, mikäli olet blogin lukija joko bloggerin tai bloglovinin kautta. (Uudet lukijat ovat iloisesti tervetulleita joukkoon!) Jos haluat maksimoida arpaonnesi, 3 arpaa annan niille, jotka jakavat tämän arvonnan joko facebookissa tai vinkkaavat jollain tavalla arvonnasta omassa blogissaan (ja ovat lisäksi blogini lukijoita). Makuvalikoimaa pääset selailemaan joko Biodellyssä tai maahantuojan nettisivuilla.

Aikaa osallistua on maanantaihin 25.5.2015 klo 23.59 saakka. Onnea arvontaan!







*Arvonnan sponsoroi maahantuoja. Puikot saatu blogitestiin.
Postaus sis. mainoslinkkejä.

80 kommenttia:

  1. Huomasinkin nämä Biodellyssä, vaikuttavat ihanilta :). Olisi kiva kokeilla Raspberry Sherbet, Mint chocolate, Bubble gum ja Chocolate strawberry. Seuraan bloggerin kautta.
    kivipuuteri@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Melkein samat makuvalinnat kuin mulla :) Minttusuklaata kyllä nuuhkuttelin myös - sekin on ihana! Näihin ei voi olla ihastumatta. Arpaonnea!

      Poista
  2. Oi joi miten herkullisilta nää kuulostaa! Joten ilman muuta mukana!

    Omat suosikit (pitääkö muka oikeasti valita vain neljä?!?)
    * Mocha
    * Banana Split
    * Mint Chocolate
    * Cola

    Kahdella arvalla mukana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No näistä on kyllä niin vaikea valita! Ja Jenkeissä valikoima on vielä suurempi :D Suomeenkin on tulossa enemmän makuja. Niitä odotellessa ;)

      Nim. Joku, joka sivaltaa näitä huulille useammin kuin olisi tarve :D

      Poista
    2. Ihan mahtava uutinen, että noita makuja on tulossa lisää! Pitää varmaan käydä kurkkimassa, mitä kaikkea on tarjolla ja niitä odotellessa... :D

      Poista
  3. S-posti tietenkin innostuksessa unohtui, vaikka olisit kyllä löytänyt sen. ;) hakusanarakkaus@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Oi voi! Miten näistä osaa valita vain neljä!? Noh sanotaan, että Mint Chocolate, Banana Split, Chocolate Strawberry ja Cola. Mukana kahdella arvalla
    marika.minkkinen@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et ole ainoa, jolla on valinnanvaikeuksia :D Colaa en nuuhkutellut, mutta sekin voisi olla kiva. Näitä tulee kyllä mullakin hankittua lisää aivan varmasti. Koukussa olen!

      Poista
  5. Vaikea valita, kun kaikki kuulostaa niin mieluisilta! :) Mutta, jos on pakko supistaa neljään vaihtoehtoon niin sanoisin Bubble Gum, Chocolate Strawberry, Rasberry Sherbet ja Mocha :).

    Mukana kahdella arvalla :)

    laura.lakiasuo@outlook.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mochasta en osaa sanoa, mutta muut on ainakin loistovalintoja! ;)

      Poista
  6. Oijoijoiomnomnom, kun herkun kuuloisia! Mulla on nyt jo ongelma liian hyvänmakusen huulirasvan kanssa, kun syön sen aina huulilta :D Mutta mikäs siinä, kaikista herkuimmilta kuulostavat strawberry chocolate, raspberry sherbet, bubblegum ja mint chocolate (suklaa <3)
    Arvonnassa mukana kahdella arvalla supernatural-93 (at) hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän tuon ongelman :D Ainakin näiden puikkojen suhteen takkuilen ihan saman asian kanssa! Ja nuo suklaat taitaa olla "pahimmat" :D Kyllä kelpaisi suupalanakin!

      Poista
  7. Oi oi! Valinnan vaikeus on kamala. Jos neljä on pakko nyt heittää kehiin niin Banana split, Cola, Chocolate strawberry jaaaa..... mocha! :D
    Seuraan ainakin bloglovinin kautta eli kahdella arvalla mukana jännittämässä. :)
    Hyvää yötä toivottaen Leben
    meikki_monsteri@luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuota Colaa voisin itsekin vielä tuoksutella. Kaikkien muiden puuttuvien makujen lisäksi! :D Hahaha.

      Poista
  8. Suklaa-mansikka kuulostaa parhaimmalta maulta, mutta muista vaikea sanoa, kun en ole kokeillut. Ihana olisi kyllä päästä näitä testailemaan. :) Yhdellä arvalla osallistun. vinna.vivi@yahoo.es

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suklaaseen dipattu on mansikka on ihana! Näistä neljästä omasta puikostani varmaan se vastustamattomin :)

      Poista
  9. Herkullisen kuuloisia makuja, vaikea valinta :) Noh laitetaanpas banana split, bubble gum, chocolate strawberry, mint chocolate. Kahdella arvalla lukijana mukana arvonnassa

    marikax@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuota minttusuklaatakin tuoksuttelin, sekin on ihana! Mutta päädyin sitten lopulta suklaaseen dipattuun mansikkaan, enkä viitsinyt kahta suklaista makua valkata ;)

      Poista
  10. Kuinka herkullisia makuja! Mun valinnat on mint chocolate, raspberry sherbet, mocha ja strawberry :)
    Yhdellä mukana kivassa arvonnassa!
    saya
    sayav(at)hotmail.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on herkkuja! Mocha olisi voinut olla yksi omistakin valinnoistani, mutta en juo kahvia ja tuo Mocha varmaan tuoksuu ihan aidolta kahvilta :)

      Poista
  11. Mielenkiintoisia makuja. Ja söpöjä pakkauksia. Minulla valikoitui näin ensinäkemältä Rasberry Sherbet, Cola, Strawberry Chocolate ja Bubblegum. s-posti: sokerikuorinta (at) gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on kyllä kivoja! Kannattaa testata, vaikka sattuisi että arvonnassa ei tärppäisikään :)

      Poista
  12. Nam mitä rasvoja! Näihin neljään päädyin (vai olisiko makuja ollut biodellyn valikoimaa enemmän jossakin mistä valita?): Bubble gum, Banana split, Rasberry Sherbet sekä Spiced Chai :) Kahdella arvalla mukana peukut pystyssä. mar.marttinen(at)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maahantuojalla on tällä hetkellä tarjota juuri ne maut, mitä Biodellyssäkin on :) Mutta lisää makuja on tulossa! Jenkeissähän makuja on lukemattomia :) Niitä siis odotellessa!

      Poista
  13. yhdellä arvalla mukana herkullisessa arvonnassa. makuvalintani: banana split, bubble gum, moccha ja spiced chai
    paula.susanna@hotmail.com

    VastaaPoista
  14. Vaikuttaa ihan huippukiinnostavilta! Oon hulluna Hurraw!-huulirasvoihin, mutta nuo vaikuttaa vähintäänkin yhtä kivoilta. Eniten mua houkuttaa Raspberry Sherbet, Mint Chocolate, Bubble Gum ja Banana Split.

    Kahdella arvalla mukana!:) saanaminervan(at)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin hullaannuin Hurraw! -huulirasvoihin, ja näiden kanssa on nyt aika samanlainen koukutustilanne meneillään :D No, nytpä on parhaat huulirasvamerkit löytyneet ;)

      Poista
  15. Hei, vähänkö nää vaikuttaa kivoilta :) Hurrawit on ollu kanssa jees, mutta tosiaan niinkin pieni asia kuin soikea muoto voi kyllä häiritä :D Mulle mieluisimmat maut noista vaihtoehdoista olisi ehdottamasti Rasberry sherbet ja Bubble gum sekä varmaankin Cola ja sitten Chocolate strawberry. Arvontaan osallistun kahdella arvalla, lukijana Bloggerin kautta siis :) Säpo: vilma.kauppinen1 ät gmail.com :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin ihan varma, ettei kukaan ymmärrä miksi mainitsen jostain soikeasta muodosta, haha :D Mutta se oli kyllä mulle se huomattavin ero Hurraw! -puikkoihin, että nämä on pyöreitä ja ehkä sen vuoksi mukavampia käyttää :) Vaikka nyt jos alkaa oikein vertailemaan, niin Hurraw!:t on ehkä vähän tyylikkäämmän näköisiä. Mutta sisällön osalta en osaisi valita vain toista. Onneksi ei tarvitsekaan. Aion hyvillä mielin hamstrata molempia :D Huulirasva-addiktiltahan ei voi päästä huulirasvat loppumaan, hah.

      Poista
  16. Oon yhden tämmöisen testannutkin, Spiced Applen, mutta se oli aika ällön tuoksuinen. Koostumukseltaan nää ei päihitä Hurraw!:eita, mutta voisin antaa muille tuokuille vielä mahdollisuuden. Siispä jos voittaisin niin valitsisin Mint Chocolaten, Raspberry Sherbetin, Spiced Chain ja Colan. Kahdella arvalla oon mukana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän, että pettymys voi olla niinkin pienestä kiinni kuin tuoksusta :) Tuoksuhan on oikeasti iso ja olennainen juttu kosmetiikassa (ainakin mulle!). Toivottavasti löydät jonkun mieluisamman maun näistä! Mä en osaisi koostumuksen perusteella tehdä valintaa Crazy Rumoursin ja Hurraw!:n välillä, mutta muodolta kannatan perinteistä pyöreää eli Crazy Rumoursia, kun taas ulkoiselta olemukselta miellyttää enemmän Hurraw!:t :)

      Poista
    2. Mua taas kiehtoo Hurraw!:eissa se epätavallinen muoto, vaikka se ei käytännön kannalta ole välttämättä yhtä hyvä. Mutta kun mietin niin eipä se ole hirveästi käytössä haitannutkaan. Koostumus ei ollut Crazy Rumorsissa mitenkään huono, mutta Hurraw! oli ehkä himpun verran kivempi. :)

      Poista
  17. Haluaisin kokeilla Mint Chocolate, Spiced Chai, Bubble Gum ja Banana Split -makuja. :) Kolmella arvalla mukana. Jaoin kilpailun Pikku Bambin Blogin -Facebook sivulla. Mukavaa viikonloppua!

    pikkubambinblogi@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Mint Chocolate on myös ihana :) Nuuhkin sitäkin, mutta kahta suklaista makua en kuitenkaan viitsinyt valkata, kun tuon suklaaseen dipatun mansikan valitsin :) Kiitos, kun jaoit arvonnan, Niina! :) Mukavaa äitienpäiväviikonloppua!

      Poista
  18. Muistaakseni Crazy Rumorseja myytiin vuosia sitten Cherry Culturen sivuilla! Sieltä muistan merkin hyvin, mutten oo vielä päässyt kokeilemaan siltä mitään :) Oon lukija Bloggerin kautta ja jaoin Facebookissa tämän!

    Lemppari on tietysti Bubble Gum! Kolme muuta voisi olla.. Banana Split, Mint Chocolate ja Raspberry Sherbet.

    Kolme arpaa :) cosmeticlandblog(at)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Purkkapallo on nams! Jotenkin arvasin, että valitset sen ;) Aika samat makuvalinnat sulla kuin mullakin :D Arvoin kauan, että otanko tuon mansikkaisen suklaan vai minttusuklaan, mutta lopulta päädyin ekaan vaihtoehtoon :) Minttu-suklaa tulee silti varmasti hankittua jossain vaiheessa! Kiitos kun jaoit arvonnan facebookissa, Catarina! :) Kivaa viikonloppua!

      Poista
    2. Hihi, kaikki makeat maut on lähellä sydäntä ;) Minttu-suklaasta tulee niin kesä mieleen, että se oli pakko valita :'D

      Poista
  19. Mukana, mukana, eli kahdella <3

    Tiia

    tiia68@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiia, mitkä maut saisi olla, jos onni osuu kohdalle? ;D

      Poista
    2. Jeiks minä pönttö, anteeksi <3 Cola, Mint Chocolate, Rasberry Sherbet, Chocolate Strawberry, iiks nää on niin ihanan kuuloisia. <3

      Poista
  20. Ihanilta kaikki kuulostaa, vaikea päättää! :) Mutta päädyin seuraavaan nelikkoon: Raspberry Sherbet, Mint Chocolate, Cola ja Strawberry.Yhdellä arvalla mukana. southafrica (at) luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valinnanvaikeutta on ollut liikkeellä :) Nuo on varmasti maukkaat vaihtoehdot!

      Poista
  21. Kaksi arpaa, kiitos.
    Raspberry Sherbet, Chocolate Strawberry, Bubble Gum ja Cola

    vaatehuttuja(@)gmail.com

    VastaaPoista
  22. Kiva arvonta, kahdella mukana. Rasberry sherbet, Mint Chocolate, Cola ja Strawberry.
    mysteriousmx3@gmail.com

    VastaaPoista
  23. kahdella arvalla mukana.
    mint chocolate,cola,bubble gum jachocolate strawberry
    kikke at live.fi

    VastaaPoista
  24. Mukana kahdella arvalla. Suosikkini ovat Mint Chocolate, Chocolate Strawberry, Cola ja Raspberry Sherbet.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  25. Itse hommasin jo bubble gumin biodellystä ja tykkään!

    Maut: Banana split, Chocolate strawberry, Rasberry Sherbet ja Mint Chocolate

    suvi83.mail(at)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tykästyit! Bubble Gum on yksi omistakin suosikeistani. Juuri tälläkin hetkellä huulilla :)

      Poista
  26. Ompa ihania makuja! Pitää osallistua ja jos ei arpaonni suosi, niin kyllä täytyy mennäs itten ostoksille.. Odotan innolla lisää makuja Suomeen,e sim kanelipulla ois tosi hauska päästä testaamaan. Nyt tarjolla olevista suosikeiltani vaikuttavat Chocolate Strawberry, Cola, Rasberry Sherbet ja Tropical. Säpo on charmedtaisan at hotmail.com ja liityin juuri lukijaksesi sekä bloggerissa että bloglovinissa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun liityit lukijoiden joukkoon! Tervetuloa ja toivottavasti viihdyt! :)

      Biodellyyn taisi muuten tänään tulla tarjous "osta kaksi ja saat edullisemman -30%" :) Kanelipulla kelpaisi mullekin, omistan sen tuoksuisen suihkugeelinkin Philosophyltä :D

      Poista
  27. Oi, ihanimmilta vaikuttavat ehkä bubble gum, banana split, rasberry sherbet ja strawberry! Kahdella arvalla mukana.
    cherrycloud@luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvät valinnat teit: Valitsit tismalleen samat maut kuin minä! :D

      Poista
  28. Heippa! Jos voitan niin toivon Banana splitin, Colan, Mocha ja Hibiskiss Sunsetin. Ja kaksi arpaa, eli seuraan bloggerin kautta :) ilovegreencosmetics@gmail.com

    VastaaPoista
  29. Mielenkiintoisimmilta kuulosta Bubble Gum, Chocolate Strawberry, Banana Split ja Cola =). Kahdella arvalla mukaan.
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  30. oijoi mitä herkkuja! mun makuuni ovat banana split, bubble gum, strawberry ja mint chocolate. Mukana 2 arvalla :)

    marjovaat@gmail.com

    VastaaPoista
  31. Ihanilta kuullostaa! Bubble Gum,Rasberry Sherbet,Mint Chocolate y Spiced Chai <3
    3:lla arvalla :)

    anzku-90@hotmail.com

    VastaaPoista
  32. Kahdella messin ja nämä ois ihanat: Banana Split, Cola, Mocha ja Mint Chocolate.

    unelmiaonnesta(at)gmail.com

    VastaaPoista
  33. Mocha, Banana Split, Mint Chocolate ja Cola on minun valinnat ja kahdella arvalla mukana :)
    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista
  34. Minttusuklaa, mansikkasuklaa,grazy rumors hibiskiss sunset,ja spiced chai kuulostavat kivalta :) Kahdella mukana matkatarmail@gmail.com

    VastaaPoista
  35. Kaikki kuulostavat hyviltä, mutta pitkän harkinnan jälkeen valitsin Raspberry Sherbet, Chocolate Strawberry, Bubble Gum ja Mint Chocolate.

    Mukana 3 arvalla! :)

    takeabreathblog@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän tunteen, itsellänikin meni hetki päättää, mitkä maut valitsen :D Oisin mieluusti valinnut KAIKKI! Kokoelma tulee siis varmasti karttumaan. Nämä vaan on niin ihania :)

      Tervetuloa lukijaksi, Susanna, ja kiitos, että jaoit arvonnan! :)

      Poista
  36. Ohhoh, erikoisemmat maut kiinnostavat, joten pakko kai osallistua! Kaksi arpaa....

    Mint Chocolate, Mocha, Banana Split ja Chocolate Strawberry kiinnostavat :D

    dzinni@europemail.com

    VastaaPoista
  37. Onpas kivan kuuloisia huulirasvoja, mukana kahdella arvalla.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teija, laitatko vielä lempimakusi, mitkä valitset, jos voitat? :) Sinulla kun on yleensä onnea arvonnoissa!

      Poista
    2. Kaikki ihania,mutta valitsin kolan,suklaavadelman,minttusuklaan ja värillisen huulikiillon Korallin.

      Poista
  38. Mielenkiintoisimmilta kuulostaa Raspberry Sherbet, Bubble Gum, Banana Split ja Chocolate Strawberry.
    Osallistun kahdella arvalla, luen bloglovinin kautta.
    haaruhainen@gmail.com

    VastaaPoista
  39. Haluaisin kokeilla Rasberryä sekä värillisistä Coralia, Sunset ja Sunrise Hibiskissejä :)
    Toistaiseksi luen vielä blogilistan kautta, joten yhdellä arvalla mukana.
    anne.puumala@anvianet.fi

    VastaaPoista
  40. Banana Split, Raspberry Sherbet, Mint Chocolate & Chocolate Strawberry kuulostavat parhaimmilta. Toivottavasti Suomeen saadaan vielä lisää "makuja" valikoimaan, valmistajan sivuilla näyttää olevan vaikka mitä kivaa.
    Kahdella mukana, kiitos! backinreverieÄgmailÄcom

    VastaaPoista
  41. Bubble gum ja vadelmasorbetti, aijaii!! :)
    h.e.n.n.a.h@hotmail.com

    VastaaPoista
  42. Wautsi, onpa kivoja makuja! Minun valintani olisivat Rasberry Sherbet, Cola, Bubble gum ja Chocolate Strawberry. Kahdella arvalla mukana. :)
    sopeutuja(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  43. Olenkin odotellut, että milloin pääsen näitä testaamaan, joten toivotaan arpaonnen suosivan! :) Mukana 2 arvalla. Voiton osuessa kohdalle valintani olisivat spiced chai, mocha, banana split ja mint chocolate. :)

    annetytt @ hotmail.com

    VastaaPoista
  44. Herkullisimmilta kuulostavat Mint Chocolate, Banana Split, Bubble Gum ja Chocolate Strawberry.
    Olen yhdellä arvalla mukana. Kiitokset ihanasta arvonnasta :)

    teijapeltola@hotmail.com

    VastaaPoista
  45. Mukana kahdella arvalla ja mieluisimmat olisivat Mocha, Bubble gum, Chocolate Strawberry ja Rasberry Sherbet. Kahvi on aika erikoinen, mutta tykkään kahvin tuoksusta, varmaan huulillakin olisi myös kiva. merikukka(a)gmail.com

    VastaaPoista
  46. Nämä kuulostavat hyviltä:
    Bubble Gum,Rasberry Sherbet,Mint Chocolate ja Mocha.
    mariah-79@suomi24.fi

    VastaaPoista
  47. Kahdella mukana! Kiinnostavimmilta vaikuttaa: Raspberry Sherbet, Chocolate Strawberry, Bubble Gum ja Banana Split. :)

    sari piste susanna at hotmail piste com

    VastaaPoista
  48. Mint Chocolate, Banana Split, Bubble Gum ja Chocolate Strawberry kuulostaa ihanimmilta. Söpö arvonta! - minde.nurminen@gmail.com

    VastaaPoista
  49. Neljä?! Olen niin sekaisin ajatuksesta, että on olemassa piparkakkuhuulirasvaa, etten pysty ajattelemaan mitään muuta..

    VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!