On aika hypätä lempiaiheeni pariin: heleään meikkipohjaan. Kukapa tähän aikaan vuodesta kieltäytyisi kauniista ja hehkeästä ihosta? Ideaalista tietenkin olisi, jos sen saisi tuosta noin vain sormia napsauttamalla ilman useampaa erillistä tuotetta. Heleytystuotteisiin hurahtaneena en olisi kuitenkaan koskaan voinut kuvitellakaan jättäväni erillisen highlighterin tai valokynän arkimeikistäni väliin, mutta nyt olen kohdannut sellaisen unelmatuotteen, joka on saanut minut tekemään niin. Saanko siis esitellä tämän kevään suosikkini: Guerlainin Métériotes Baby Glow -meikkivoiteen.


Tämä vaaleanpunainen tuubi on jo vilahtanut kevään aikana parissa blogissa ylistyssanojen saattelemana. Omani on odottanut laatikossa kiltisti testivuoroaan. Kun kuukausi sitten päästin Guerlainin kevään uutuuden vihdoin iholleni, ristin sen ensilevityksellä vaaleanpunaiseksi unelmaksi. Métériotes Baby Glow antaa nimittäin iholleni kaiken sen, mitä meikkivoiteelta haluan - ja paljon enemmän. Hehkun, heleytyksen ja tasoituksen lisäksi lopputulos niin meikittömän oloinen, ettei parempaa voisi toivoa. Olen mykistyneenä luovuttanut Baby Glow'lle paikan luottotuotteideni joukosta. 


Heleyttäviä ja hehkua antavia meikkivoiteita on markkinoilla värikäs pallomeri, ja uusia ehdokkaita nousee pinnalle toisen perään. Météorites Baby Glow erottuu joukosta sillä, että ensimmäisen kerran kautta aikojen Guerlain on yhdistänyt Météorites -valopuuterin taian meikkivoiteeseen, joka tekee saman kuin Guerlainin kuuluisat meteoriittihelmet: heleyttää, tasoittaa, silottaa, raikastaa, täyttää ja säilyttää ihon nuorekkuuden. Baby Glow levittyy iholle täydellisesti ja sen riittoisa koostumus valaisee kasvot yhdellä pumppauksella. Tuoksu on taianomainen, kuten moni Guerlainin meteoriittihelmiä tuoksutellut tietää. Heleytystä, tuoksuja ja luonnollisen kaunista lopputulosta rakastavana en voisi toivoa Météorites Baby Glow'lta enempää. Tuotteessa on yhtään liioittelematta kaikki kohdallaan. 


Métériotes Baby Glow on saatavilla kolmessa sävyssä: 2 Clair3 Medium ja 4 DoréJokainen sävy on ruusuisen beige. Vaalein on omalle iholleni täysosuma. Normaalisti puuteroin ihoni kevyesti meikkivoiteen jälkeen, mutta Baby Glow ei välttämättä vaadi puuterointia. Iho jää kuulaaksi, mutta pinta on huomaamattomasti puuteroidun näköinen. Siispä jälleen yksi tuote, jota Baby Glow'n kanssa ei tarvitse! Varsinkin kesällä tällaiset monta tuotetta korvaavat löydöt ovat aarteita. Vaikka kyseessä onkin meikkivoide, Baby Glow tuntuu iholla kevyeltä kuin kosteusvoide. Se ei näy eikä tunnu, mutta antaa iholle hempeän hehkun. Métériotes Baby Glow -meikkivoiteen suositushinta on 57 euroa.


Olen aikamoisen onnellinen tästä uudesta ystävästäni. Yllättävää, miten paljon aikaa meikkipohjan teossa voikaan säästää, kun kohtaa oikean tuotteen. Suosittelen Métériotes Baby Glow'ta nopean ja heleän meikin ystäville! Kuvittelisin voiteen sopivan hyvin kaikille ihotyypeille, sillä meikkivoide on koostumukseltaan "moist-in-glow". Omalle normaali-sekaiholleni Baby Glow on täydellinen valinta.

Oletteko te tutustuneet tähän uutuuteen? Onko teillä suosikkeja Guerlainilta?







*Tuote lehdistönäyte.

26 kommenttia:

  1. Ihan uusi tuote minulle. Kuulostaa kyllä aivan täydelliseltä! Olen muutenkin nyt hurahtanut kaikenlaisiin heleyttäviin ja valoa heijastaviin tuotteisiin. Jotenkin ne vaan saavat ihon näyttämään paremmalta, kirkkaammalta ja koko kasvojen olemuksen pirteämmältä. Kesää lähestyessä meikki saa muutenkin jo olla aika kuulas. :) Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä tuote kieltämättä hipoo aika lailla täydellisyyttä ;) Olen ihan koukussa tähän. Sopivan kevyt, ihanan heleyttävä ja mukavasti tasoittava. Kesäksi aivan loistava siis! :)

      Mukavaa Helatorstaita ja viikon jatkoa sinnekin! :)

      Poista
  2. Enpäs ole tälläisestä tuotteesta kuullutkaan - vaikuttaa tosi hyvältä :). Osaatko sanoa kuinka tämä meikkivoide peittää punakkaa ihoa vai tarvitseeko alle laittaa peitevoidetta? Itselläni on todella punakka iho poskien kohdalta, mikä kuultaa inhottavasti monien meikkivoiteitten alta ja tällä hetkellä Maybellinen Fit me!-meikkivoide on hyvin peittänyt punakan ihon eikä sen kummemmin ole tarvinnut peitevoiteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä käytän kyllä tämän kanssa silmänalusille vielä peitevoidetta, mutta johtuu ainoastaan siitä, että mulla kuultaa verisuonet niin näkyvästi silmien alla. Ihana "siunaus"! ;) Punoittaville näppylöille voi myös joutua sipaisemaan vähän lisäpeitettä, mutta muuten tämä kyllä tasoittaa yllättävän hyvin, vaikka onkin kevyt koostumukseltaan. Johtuu varmaan siitä, että meikkivoide heijastaa niin hyvin valoa :)

      Poista
  3. Vaikuttaa ihanalta ja tutustumisen arvoiselta. Hinta on kyllä kova, mutta mitäpä oikeastaan ei maksaisi meikin ykköstuotteesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinäpä sen sanoit: mitäpä sitä ei meikin ykköstuotteesta maksaisi :) Tämä on kyllä yksi tämän kevään parhaimmista löydöistä! Voi kun jäisi vakiovalikoimaan. Täytynee hankkia uusi tuubi varastoon kaiken varalta.

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Tämä on kyllä hyvin koukuttava uutuus täydellistä ihoa tavoitteleville! ;)

      Poista
  5. Tää on ihana, rakastan tätä! <3

    VastaaPoista
  6. Oijoi, kuulostaa kivalta. Kun olisi vielä kukkaroystävällisempi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa pitää silmät auki etusetelien varalta! Sokokselle on ainakin ao-päivät tuloilllaan, jolloin tästä saa -15%. Sekin on jo tuntuva alennus. Toisaalta tämä on kyllä todella riittoisa tuote, joten kestää käytössä pitkään. Hintansa väärti on kyllä muutenkin :)

      Poista
  7. Vastaukset
    1. Sitä tämä on! Käy ihmeessä testailemassa, jos haluat kevyen, heleyttävän ja sopivasti tasoittavan meikkivoiteen kesäksi :) Tämä on kyllä omanlaisensa!

      Poista
  8. Ooh Clarins ja Guerlain siinäpä omat meikkien aateliset. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pelkästään Guerlainin tuotteiden tuoksu saa mut aina pakahtumaan :D Ja ne pakkaukset... oih. Aatelistoa, todellakin!

      Poista
  9. Kuulostaa ja näyttää todella hyvältä! Ehkä vähän liian hintava just nyt, mutta joskus kyllä täytyy päästä testaamaan tätä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Testaa ihmeessä! Kun meillä on kerran samanlaiset meikkitottumukset, uskon, että voisit tykätä tästä :)

      Poista
  10. Kuulostaapa unelmatuotteelta, mutta se ei taida paljoa peittää, vai peittääkö se? Terkuin punanokka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä juuri sitä kosmetiikkaunelmaa! :D Tasoittaa kyllä ihonsävyä hyvin, vaikka onkin kevyt. Johtuu varmasti valoa heijastavuudesta. Punoittaviin näppylöihin voi joutua sipaisemaan pisaran peitevoidetta, mutta kyllä tämä punakkuuttakin peittää jonkin verran. Kannattaa kokeilla :)

      Poista
  11. Tää on ihana tuote! Mulla on jostain syystä jäänyt postaamatta tästä. :o Tåytyy korjata tilanne jossain vaiheessa! Rakastan tämän Guerlain-tuoksua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Guerlainin tuotteet tuoksuu kyllä niin järjettömän ihanalle! <3 Mietin pitäisikö ostaa se Terracotta tuoksu ja verhoutua siihen koko kesäksi, haha.

      Poista
  12. Ihan ehdottomasti saatava! Olen eksynyt sivuillesi vasta tänään ja heti tästä tuli ehdottomasti seuraamisen arvoinen blogi!Virven Ostolaksossa kommenteistä sinut löysin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos piristävästä kommentistasi, Pirjo! :) Kiva kuulla, että jäät seurailemaan blogiani! Toivottavasti löydät jatkossakin kiinnostavia vinkkejä :) Tämä on ainakin kokeilemisen arvoinen tuote, jos havittelee heleää meikkipohjaa! Yksi tämän hetken luottotuotteistani.

      Poista
  13. Löysin itsekin vastikään Baby glown kun etsin talvea varten hieman peittävämpää vaihtoehtoa Vichyn Idealian tilalle. Baby glow on ihanan kevyt, pehmeä, kirkastava ja sopivan peittävä. Se on täydellinen, mutta minun keltapohjaiselle iholleni aivan liian pinkki. Jos osaisit neuvoa jotakin samantyyppistä, mutta keltapohjaista tuotetta, niin kaikki neuvot otetaan vastaan!

    VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!