On aika jälleen antautua tuoksutuulien vietäväksi. Aikaisemmin blogissani on nähty enemmän uutuustuoksuista koostettuja yhtenäisiä perhepotretteja, joissa esille on päässyt samaan aikaan hyvin erityyppisiä tuoksuja. Suosikin leima on ollut helppo antaa yhdelle tai kahdelle, sillä vetoavimmat tuoksut ovat usein jo ensisuihkaisulla erottautuneet joukosta. Tänä keväänä iski kuitenkin yllättävä valinnanvaikeus. Tarjolla on niin monta eri tilanteisiin sopivaa hurmaavaa "asustetta", että päätin sirotella uutuustuoksuista kauneimmat blogiini yksitellen. 


Jos minulta kysyttäisiin suosikkituoksua Hugo Bossilta, en joutuisi valitsemaan monenkaan tuoksun joukosta. Merkin tuoksut ovat minulle tuttuja, mutta oikeastaan vain yksi tuoksu on saanut minut ihastumaan: Boss Orange Celebration of Happiness. Tuo tuoksu on seurannut mukanani hämärtyvinä kesäiltoina ja syksyn sykkeessä. Vaikka Boss Orange ilmestyi aikoinaan kevään tuoksuna (2010), on se minulle ehdottomasti enemmänkin iltatuoksu ja hyvin koukuttava sellainen. Siinä on juuri sitä jotain selittämätöntä mystisyyttä, joka vetää puoleensa. Mystinen viettelevyys on itselleni parhaimpia tuoksukokemuksia.

Hugo Bossin viime syksynä ilmestynyt Ma Vie Pour Femme oli kelpo tuoksu, mutta ei kuitenkaan tuntunut omalta. Tänä keväänä Boss saa minulta kuitenkin runsaasti ylistystä: maaliskuussa ilmestynyt Boss Jour Lumineuse on nimittäin varastanut huomioni onnistuneesti. Käytän tuoksua jo kolmatta kuukautta (pullon tyhjentyessä uhkaavasti), ja rakastan sitä päivä päivältä enemmän. Tämä on minun täydellinen kevättuoksuni. Tässä on sitä jotain, jonka vietäväksi haluaisin heittäytyä ja jota tekee mieli suihkauttaa vielä yksi ylimääräinen suihkaus. 


Boss Jour Lumineuse on puuterinen, valoisa ja raikkaan elegantti tuoksu. Se puhuttelee erityisesti naisia, joita perinteisen raikkaat tuoksut eivät sytytä. Se vetoaa niihin, jotka kaipaavat raikkauteen pehmeän ja naisellisen twistin. Ripauksen säihkettä. Juuri sitä minä kaipaan. Alkutuoksu on kuplivan sitruksinen. Sydäntuoksussa valta vaihtuu kukkaisille nuoteille, kun aprikoosiin vivahtava osmanthus-kukka yhdistyy kuusaman hunajaisuuteen. Pohjatuoksu piirtää tuoksun viimeiset naiselliset muodot ambran, valkoisen koivun ja iiriksen säestyksellä. Tuoksu on itsevarma, tyyni ja tyylikäs - aivan kuten tuoksun keulakuvana toimiva Gwyneth Paltrow. 

Boss Jour Lumineuse EdP 30ml suositushinta 63,90 euroa, 50ml 86,90 euroa.


Onko teillä uusia kevään suosikkeja? Suositteko tietyn merkin tuoksuja?*Tuoksu lehdistönäyte.

8 kommenttia:

 1. Hugo Bossin tuoksut on kyllä tosi paljon omaan makuuni, klassisia, raikkaita, sellaisia arkipäivään loistavasti sopivia. Olen käyttänyt vuosien saatossa brändiltä vaikka mitä, mutta silti Deep Red taitaa olla se ykkössuosikkini. Itse en osaa suosia vain yhden merkin tuoksuja, sillä maailmassa on ihan liikaa ihania erilaisia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on mulle vähän erilainen tuoksurakkaus, kun normaalisti haksahdan niihin vietteleviin ja syvempiin tuoksuihin ;) Keväällä ja kesällä tämä on kuitenkin ihan täydellinen arkituoksu! Niin ihanan puuterinen ja tyylikäs.

   PS. Juu en mäkään yhteen tuoksuun sitoutuisi loppuelämäksi! Rakastan tuoksuja ihan liikaa. Mutta tätä tulee kyllä ostettua uusi pullo, mulla on kulunut ennätysajassa jo melkein puoli pulloa. Paniikki iskee - tämähän loppuu liian pian! :D

   Poista
 2. Kuulostaapa hyvältä, sillä olen juuri noiden puuteristen tuoksujen ystävä. Tämä pitää käydä nuuhkimassa!

  VastaaPoista
 3. Tämä on niin toivelistalla, ai että ihana, ihana tuoksu. Upea Gwyneth vielä keulakuvana, tyylikkyyden perikuva. Niin elegantti ja koruttoman kaunis tyylikäs pullo. Kunpa tämän tuoksun saisin hyppysiini. <3

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tämä on tyylikäs pullo kaikessa yksinkertaisuudessaan. Niinkuin Jonnalle jo kommentoinkin, niin aivan täydellinen arkituoksu. Tunnen oloni niin omaksi tässä tuoksussa :)

   Poista
 4. Tämä on niin mun ehdoton lemppari tuoksu. Viime marraskuussa käytiin miehen kanssa risteilyllä ja bongasin sen silloin ja tuoksutin sitä ja tykästyin siihen heti. Niin pitihän se ostaa.

  Jaana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että olet tykästynyt tähän! Tästä on kyllä kovaa vauhtia muodostumassa myös yksi omista kaikkien aikojen lempparituoksuistani :) Täytyy kyllä hankkia uusi pullo, kun tämä loppuu. Aina ihanaa, kun löytää sellaisen tuoksun, joka tuntuu niin omalta.

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!