Jos joku olisi kaksi vuotta sitten kysynyt mielipidettäni vartaloöljyistä, olisin empimättä vastannut, etteivät ne ole minun juttuni. Pari ensimmäistä öljykokeiluani saivat ihoni ainoastaan kutisemaan ja joko halajamaan lisää kosteutta tai kärsimään tahmeudesta. Olin jo tyytymässä kohtalooni, jossa öljyjä ja minua ei ollut tarkoitettu yhteen, kunnes vuoden 2013 lopulla jylläävän vartaloöljyhuuman keskellä hellyin antamaan öljyille uuden mahdollisuuden. Ja miten kävikään: olen siitä saakka seikkaillut vartaloöljyjen maailmassa aivan uudella innolla, enkä enää voisi kuvitellakaan luopuvani öljyjen käytöstä. Hyvä vartaloöljy jättää ihon niin ilahduttavan pehmeäksi, ettei ihoa voisi uskoa omakseen.


Tähän saakka vartaloöljyjen kuningattaren kruunua on pitänyt englantilaisen luonnonkosmetiikkasarja Inlight Organic Skincaren Firm & Tone Oil. Sen iholle tuomaa pehmeyttä on ollut vaikea peitota, vaikka yrittäjiä onkin riittänyt. Palkitsin Inlightin öljyn aikoinaan myös vuoden 2013 parhaana vartaloöljynä. Sittemmin olen huomannut ihastuneeni kahteen muuhunkin luonnonkosmetiikan vartaloöljyyn: Khadiin ja Dr. Hauschkaan. Molemmilta sarjoilta löytyy monia varteenotettavia ehdokkaita, mutta Inlight Organic on pitänyt ykkössijastaan visusti kiinni. Nyt on kuitenkin myönnettävä, että ykköseni asema pahasti vaarassa. 


Ihastuin Acorellen Firming Oil vartaloöljyyn ensi levittämällä. Se kertonee jo paljon, etten ole mitään muuta vartaloöljyä viimeisen kuukauden aikana käyttänytkään. Joka ilta olen tarttunut Acorellen öljyyn samanlaisella innolla, kun kokeilisin sitä ensimmäistä kertaa. Tiedättehän, kun usein kehutaan, että vartaloöljyt jättävät ihon pehmeäksi? Tämäpä jättää ihon sata kertaa pehmeämmäksi! Iho tuntuu vielä seuraavanakin päivänä yhtä siloiselta kuin vauvan pylly. Hurraa-huudot myös siitä, että tämä ei tahmaa lainkaan, sillä kyseessä on kuivaöljy - ja vieläpä luonnonkosmetiikan sellainen! Öljy antaa myös iholle oikein kivasti kimmoisuutta. Tuoksu on hyvin miedosti ruusun- ja mantelinvivahteinen. Pikkuisen kismittää, etteivät Acorellen ja minun tieni ole kohdanneet aikaisemmin. Jopa mieheni tokaisi yhtenä iltana, että onpa sulla tosi pehmeä iho. Kiitos vain Acorelle!


Mikäli samettisen pehmeä iho houkuttelee puolison kehujen kera, suosittelen tätä riemulla. Vuosi on vasta alussa, mutta olisin jo melkein valmis kruunaamaan tämän vuoden ykkösöljyksi. Tällä on taatusti pysyvä paikka luonani, tulipa eteen parempaa tai ei. Öljy hellii ja hoitaa ihoa manteliöljyn, ruusumarjaöljyn ja baobab-öljyn voimin. Manteliöljy pehmentää ja rauhoittaa ihoa, ruusunmarjaöljy stimuloi ihon uusiutumista ja kiinteyttää ihoa. Baobab-öljylläkin on tärkeä tehtävänsä: se lisää ihokudosten kimmoisuutta ja ennaltaehkäisee samalla raskauden tai painonpudotuksen seurauksena muodostuvia raskausarpia. Öljyn 100% luonnolliset tuoksut ovat sertifioituja eivätkä sisällä lainkaan eteerisiä öljyjä tai allergeeneja. Siksi Acorellen Firming Oil sopii käytettäväksi myös raskauden aikana.

Acorellen Firming Oil on saatavilla 100ml koossa 24,50 eurolla esimerkiksi Biodellystä. Acorellen tuotteita löytää myös Life-myymälöistä ympäri Suomen sekä muista luontaistuotekaupoista ja Ekokauppa Ekolosta. Lähimmän jälleenmyyjäsi voit tarkistaa maahantuojan sivuilta.


Ja sitten mukava yllätys maanantaihin teille ihanille lukijoilleni! Tykästyin tähän öljyyn niin suuresti, että kysyin maahantuojalta saisinko arpoa yhden jollekin onnekkaalle lukijalleni. Joten nyt sinulla on mahdollisuus voittaa tämä ihanuus omaksesi!

Arvontaan voit osallistua nimeällä suosikkivartaloöljysi, kertomalla piristysvinkin maanantaille tai vaikka antamalla minulle palautetta blogistani. Saat itse valita!

Yhden arvan saat kommentoimalla johonkin yllämainittuun liittyen. Kaksi arpaa annan lukijoilleni, jotka seuraavat blogiani bloggerin, bloglovinin tai blogilistan kautta. Uudet lukijat ovat tottakai tervetulleita mukaan seurailemaan kauneusseikkailuitani. Kolme arpaa napsahtaa niille, jotka jakavat arvonnan facebookissa tai vinkkaavat arvonnasta omassa blogissaan. Mainitsethan kommentissasi mitä kautta seuraat blogiani sekä sähköpostiosoitteesi, josta saan sinut kiinni, mikäli onnetar suosii juuri sinua. Aikaa osallistua on kaksi viikkoa eli maanantaihin 30.3.2015 klo 23.59 saakka. Onnea arvontaan!





*Tuote saatu blogia varten testiin. Arvonnan sponsoroi maahantuoja.

76 kommenttia:

  1. Suosikkivartaloöljy tällä hetkellä on Weledan Wild Rose. Kahdella arvalla mukana, seuraan Bloggerin kautta.
    66aurinkoinen@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Täytyy sanoa etten ole kovinkaan montaa vartaloöljyä testannut, mutta mieluisin on ollut Vichyn Nutriextra Extraordinary oil.
    Lueskelen bloglovinin kautta nimellä haaruhainen, joten kahdella arvalla yritetään voittoa.
    haaruhainen@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Paras piristyvinkki maanantaille on se, kun raahaa itsensä jumppaan. Tuleepa tylsä päivä käytettyä hyödyksi =). Mukaan kahdella arvalla.
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä vinkki! Olen huomannut, että vaikka tuntuukin toisinaan vaikealta saada itsensä liikkeelle, olo on aina hyvä liikkumisen jälkeen :) Tämä vinkki toimii oikeastaan minä tahansa päivänä!

      Poista
  4. Mun suosikki on YR:n Monoi. Käytän aika vähän vartaloöljyjä, koska monet tekee mulle sellaisen liukkaan olon. :D Kasvot sitten nauttivat öljyistä senkin edestä. Mukana kahdella arvalla.

    hakusanarakkaus(at)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä suosin nykyään vartalolla enemmän kuivaöljyjä, koska välttelen tahmaisuutta :) Haluan että öljy imeytyy nopeasti ja kuivaöljyt on kesälläkin mukavampia käyttää. Tuo mainitsemani Inlightin öljy ei ole kuivaöljy, mutta se jättää ihon niin super unelmaisen pehmeäksi, että tykkään siitä silti. Tämä Acorellen öljykin yltää samaan pehmeystasoon, ja on vieläpä kuivaöljy! <3 Mun toiveet on täytetty ;) Uskon, että saattaisit tykätä tästä!

      Poista
  5. En ole paljon vartaloöljyjä käyttänyt (Ceralania ei varmaan lasketa :D), enkä muista sen ainoan vartaloöljyn nimeä, en sitten millään. Blogisi kuvat ovat todella laadukkaita, niistä ehdottomasti plussaa!
    Kahdella arvalla mukana.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos piristävästä palautteesta! :) Ihana kuulla, että olet tykännyt kuvistani.

      Poista
  6. Mun luottoöljy on apteekista saatava Ceridal-öljy, se on niin monipuolinen! Tässä postaus Ceridalista: http://neitiminttukihara.blogspot.fi/2015/01/ceridal-liplotion-eli-oljy-joka-sopii.html
    Seuraan blogiasi bloggerissa nimellä Nella, s-posti: neitiminttukihara(at)gmail.com

    VastaaPoista
  7. Paras piristysvinkki olisi hakea makuunista iso läjä karkkia ja mennä leffaan.

    marikax@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannatan! :D Leffassa käyn nykyään harvemmin, mutta leffailta kotona (ja makuunin irtokarkit) on kyllä hyvää piristystä ja stressilievitystä ;) Mulla tulee tosin usein vedettyä niitä karkkeja aika ähkyyn asti :D

      Poista
  8. Kiva arvonta, kuivaihoiselle vartaloöljyt ovat aina miellyttäviä. Tähän saakka olen käyttänyt iHerbistä ostamaani monoï-öljyä, jossa tuoksuna on gardenia (tiare). Kahdella arvalla mukana!

    dzinni@europemail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Guerlainin tuotteissahan tuoksuu usein Tiare-kukka, ja rakastan sitä tuoksua! :) Varmasti ihanan tuoksuinen öljy käytössäsi!

      Poista
  9. Kaksi arpaa. En ole vielä päässyt öljyämään itseäni, joten toivottavasti onni suosii:)
    mysteriousmx3@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeilehan ihmeessä. Ensimmäiset valinnat eivät itselläni osuneet nappiin, mutta onneksi uskalsin kokeilla myöhemmin eri öljyjä. Koostumus vaikuttaa paljon!

      PS. Olipa kiva vihdoin tavata eilen :)

      Poista
  10. Oho, tätä haluan ehdottomasti kokeilla! En ole yhtään vartaloöljyä vielä kokeillutkaan :D Joten mun piristysvinkki maanantaille on iso kuppi kahvia, hymy huulille ja se asenne heti aamusta lähtien, että tästä tulee hyvä päivä :) Seuraan blogiasi bloggerin kautta ja s-postiosoitteeni on salkanposti@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta tuntuu, että mun ennakkoasenne maanantaita kohtaan vaikuttaa päivän kulkuun paljonkin :D Välillä maanantait on kyllä ihan hyviäkin päiviä, mutta silloin tiistai on yleensä se "maanantai", jolloin asiat takkuaa :D Mutta oot oikeassa; hymyllä ja hyvällä asenteella pääsee jo pitkälle! (Kahvia en juo, mutta tiedän senkin olevan monelle pelastus, haha).

      Poista
  11. Maanantain piristysvinkki on viettää töiden jälkeen kaikki aika juuri niin kuin itse haluaa. Kyllä ne kotityöt tiistaille jaksaa odottaa!
    noraemilia.seppala (at) hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kotitöiden siirtäminen päivällä eteenpäin - hyvä vinkki! :D Maanantaisin ei kyllä innosta imuroiminen ja siivoaminen jostain kumman syystä, haha.

      Poista
  12. Kookosöljy on suosikkini, mutta se tuoksu on aika voimakas...siksi olisi kiva kokeilla tuota kovasti kehumaasi öljyä. Seuraan bloggerin kautta :D matkatarmail@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä on kyllä aika mieto tuoksu :) Ei varmasti aiheuta päänsärkyä ;)

      Poista
  13. Weledan Wild rose on suokkarini ja kookosöljy toimii myös.
    Maanantaita piristää tulppaanikimppu ja irtokarkit :)

    vaatehuttuja(@)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kukkakimppu ja irtokarkit - aika loistava yhdistelmä! Otan toteutukseen heti ensi maanantaina :) Yleensä ostan karkit ja kukat eri päivinä, mutta ilohan on kaksinverroin suurempi, kun ostan ne samaan aikaan ja vielä maanantaina! :D

      Poista
  14. Itse käytän kookosöljyä kuivahkoon ihooni. Tätä olisi myös kiva päästä testaamaan :)
    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kookosöljy onkin monen suosikki :) Kosteuttaa hyvin ja tuoksuu hyvältä!

      Poista
  15. Öljysuosikkini on Khadin violet-öljy (tai joku semmoinen.. mä oon aika toivoton tuotteiden nimien kanssa :D) Seuraan bloggerin kautta :)
    supernatural-93 at hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Khadin öljyt on ihania! Mä omistan yhden, josta tykkään kovasti :)

      Poista
  16. Minulla ei ole suosikkia vartaloöljyistä, mutta tuo vaikuttaa kyllä kokeilemisen arvoiselta :) Kahdella arvalla mukana, seuraan Bloglovinin kautta.
    cherrycloud@luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä todellakin kokeilemisen arvoinen, jos havittelee silkkisen pehmeää ihoa! :) Yksi parhaista!

      Poista
  17. Maanantain piristysvinkki on tehdä jotain nopeaa mutta hyvää herkkua, kuten smoothieta tai muffinsseja :) ei liikaa vaivaa mutta paljon iloa :) Yhdellä mukana kivassa arvonnassa!
    saya
    sayav(a)hotmail.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannatan smoothieta ja muffinsseja! :) En olekaan pitkään aikaan tehnyt muffinsseja, smoothieta kyllä. Nyt vaan etsimään joku hyvä resepti ensi maanantaille ;)

      Poista
  18. Patykan vartaloöljy on ollut tähän saakka suosikkini, mutta tätä on pakko päästä kokeilemaan! :)

    silja.uusikangas@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin olen kokeillut Patykan vartaloöljyä, se on kyllä myös ihana. Mutta Acorellen öljyn antama pehmeys on kyllä ihan omaa luokkaansa! <3

      Poista
  19. Voi kun tietäisinkin mikä maanantaita piristäisi, joka viikko sama tuska :)
    Jostain syystä minulta on vartaloöljyt jääneet melkolailla kokeilematta.
    Kahdella mukana.
    heli.studiokaira@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi et ole ainoa, joka kärsii samasta tuskasta (vaikka se tuskin maanantaisin lohduttaakaan)! :D Täytyisi keksiä ihan joku oma selviytymisrutiininsa maanantaille. Kommenteissa on kyllä tullut jo hyviä vinkkejä :) Poimin niistä itse jo joitain.

      Poista
  20. Kaksi arpaa. Vinkkini maanantain piristykseen on tehdä/kokeilla jotain uutta! Itse kipaisin eilen kaupasta tuorepuuron ainekset ja väsäilin sitä ensikertalaisena illalla innosta puhkuen. mar.marttinen(at)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuorepuuroa en ole vielä kokeillutkaan! Kiitos vinkistä, oli muuten hyvä vinkki :) Siis ylipäätään tuon jonkun uuden kokeileminen. Jos kokeilisi jotain uutta herkkua/ruokaa joka maanantai? En tiedä uskaltaisinko maanantaina lähteä riskeeraamaan ja kokeilemaan jotain kiipeilyä tai muuta "vaativampaa" :D

      Poista
  21. Kookosöljy on tällä hetkellä käytössä. Ihan toimiva tuote, mutta iho jää turhan pitkään öljyiseksi.
    Maanantain kunniaksi kävin hierojalla. Piristi mukavasti.
    Kahdella arvalla mukana. Seuraan bloglovinin kautta.

    honkanenpa (at) gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hierojalla käynti maanantaisin onkin hyvä idea. Jos ei ihan joka maanantai, niin ainakin jos varaisi kuukausittaisen käynnin aina maanantaipäivälle, voisi tuntua maanantaikin vähän mukavammalta :)

      Poista
  22. Aurinko on toiminut hyvänä piristäjänä monen päivän ajan pimeän talven jälkeen.Nautitaan siitä.
    Mukana kahdella.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aurinko piristää kyllä aina ja antaa sopivasti lisävirtaa! :)

      Poista
  23. Ooh vielä en ole ehtinyt tänne. Tämä suklaattomus on tehnyt tosi väsyneeksi, hööh. Ihana arvonta, ehdottomasti mukana ja kaikilla kolmella. Laitan blogiin mainoksen ja Mia nyt heti. Huomenna nähdään, jee älä pelästy hirviösilmää, jonka vuoksi sen meikkauksen peruutin eli ehdin vaikka kahville tai jotain aamuhommelin jälkeen. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia, kolme arpaa sinulle siis! <3 Jutellaan huomenna lisää. Kiva nähdä taas!

      Poista
  24. Mun piristysvinkki on käydä lenkillä auringonpaisteessa & raittiissa ilmassa, toimii!
    Kahdella mukana.
    sari piste susanna at hotmail piste com

    VastaaPoista
  25. Kookosöljyä kesäisin, muut vielä kokeilematta. Kiitokset saat kauniista kuvistasi ja suuresta paneutumisestasi aiheeseen. Piristystä antaa aurinko - kunpa puheet takatalven tulosta osoittautuisivat vääriksi...

    funkyandfifty AT ymail piste com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Yritän kyllä aina panostaa kuviin ja aiheeseen. Kiva, jos olen onnistunut! Toivotaan, ettei takatalvi iske ja saadaan mennä hyvillä mielin kohti kevättä (ja kesää!).

      Poista
  26. Piristysvinkki maanantaille: Tee jotain kivaa. Katso hyvää tv-sarjaa, sovi maanantaille joku kiva harrastus tai valmista hyvää ruokaa :)

    Olen mukana kahdella arvalla. Olen Blogger-lukija.

    pokkaritaivas(a)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinäpä tuli monta hyvää vinkkiä - kiitos! :) Osaa näistä olen jo noudattanutkin :D

      Poista
  27. Tällä hetkellä käytössä Ruohonjuuresta hankittu kaktusviikunaöljy. Ihanaa mutta turhan kallista jatkuvasti käytettynä.
    Kahdella arvalla mukana. Luen bloggerin kautta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaktusviikunaöljy tuoksuu ihanalta, ainakin mitä olen Terren kaktusviikunatuotteita käyttänyt :) Tämä öljy ei paljoa tuoksu, mutta pehmentää ihoa sitäkin tehokkaammin.

      Poista
  28. Kahdella arvalla mukana. Kookosöljy. sitä olen käyttänyt ja hyväksi havainnut.
    Piristystä on ylimääräinen vapaapäivä keskellä viikkoa, tänään omia juttuja ja sitten jaksaakin taas pari päivää.
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta puhut, ylimääräinen vapaapäivä keskellä viikkoa piristää aina! :)

      Poista
  29. Kookosöljyä käytän päivittäin :)
    mmyheartishere@gmail.com

    VastaaPoista
  30. En ole koskaan käyttänyt vartaloöljyä, olisi mahtava päästä kokeilemaan. Olen jonkin aikaa seurannut blogiasi. Kiitos hyvistä kirjoituksistasi. Minua kiinnostaa erityisesti luonnonkosmetiikka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle kommentistasi! Mukavaa, jos pidät blogistani :) Rakastan luonnonkosmetiikkaa, joten siitä tulee taatusti juttua jatkossakin - ja paljon! ;)

      Poista
  31. Tää kiinnostais kyllä, sillä en ole vielä löytänyt sitä "omaa" vartaloöljyä. Mikään ei ole kosteuttanut tarpeeksi...Tuoksun puolesta tykkään Deep Steepin Honeydew-Spearmint öljystä, mutta sekin vaatii kosteusvoiteen kaveriksi...

    Bloglovinin kautta seurailen :) eli varmaan siis kahdella arvalla mukana.

    hopeapupu@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän mitä tarkoitat! Mä en aluksi syttynyt vartaloöljyistä ollenkaan. Piti pettyä muutaman kerran, ennenkuin alkoi löytyä omalle iholle sopivia :) Toivottavasti sulla nappaa pian! :D

      PS. Deep Steepillä on muuten aivan ihana jalkavoide. Viilentää ihanasti ja tuoksuu piparmintulta!

      Poista
  32. Kasvoille tarkoitettuja öljyjä käytän säännöllisesti. Suihkussa pesen suihkuöljyllä talviaikaan, mutta varsinaiset vartaloöljyt on testaamatta. Mielelläni kokeilisin. Kaksi arpaa, seuraan blogilistan kautta.
    anne.puumala@anvianet.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kasvoöljyt ovat kyllä myös ihania. Loistavia ihon kosteuttajia varsinkin talvella :)

      Poista
    2. Kahdella arvalla mukaan arvontaan, bloggerin kautta luen. Ja vartaloöljyt ovat minulle aivan uusi tuttavuus, käytän yleensä vaan kasvovoidetta.. hippohiiri@gmail.com

      Poista
  33. Heheh tunnistin oitis itseni sinun tekstistäsi-olen ollut kovin epäluuloinen moniakin kosmetiikkatuotteita kohtaan.Varsinkin kun minulla ei ole nuoruudessani ollut yhtään kuiva iho.Mutta kuinkas ollakaan neljän muksun syntymän jälkeen iho muuttui ihan tyystin ja kuivuutta alkaa ilmestyä sinne sun tänne.Pitäisiköhän minunkin rohjeta kokeilla vartaloöljyä...
    Yhdellä mukana : amto@suomi24.fi

    VastaaPoista
  34. Olen tykästynyt Born to Bion monoi-kuivaöljyyn :) Seuraan bloggerin kautta.
    ilovegreencosmetics@gmail.com

    VastaaPoista
  35. Piristysvinkki maanantaille: https://www.youtube.com/user/HermanniMindrape/videos

    Kahdella arvalla mukana!

    jolannian@gmail.com

    VastaaPoista
  36. Mukana yhdellä arvalla.
    Vartaloöljyt ovat jääneet minulle ihan vieraiksi, sellaisen hankinta voisi olla seuraavana ostoslistalla.
    barbababa(ät)hushmail.com

    VastaaPoista
  37. luumunkukka(at)luukku.com
    2arpaa Blogger
    leivo focacciaa maananataina:)

    VastaaPoista
  38. Kahdella arvalla, vakkarilukija Bloggerin kautta.
    Öljyt saavat ihmeitä aikaan, itselläni on käytössä Barry Searsin Zone skin care sarjan omega öljy-seerumi ampullit + käytän myös puhdasta helokkiöljyä. Ilman niitä en selviäisi talvesta:). Niitä ei tosin raahdi lontrata kovin laajalle alueelle, joten vartaloöljyvoitto olisi todella kiva!
    -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

    VastaaPoista
  39. Ceridal öljy. Kiva blogi ja kivoja juttuja. Kahdella mukaan. papweritypy ät hotmail.com

    VastaaPoista
  40. Yhdellä mukana :) Suosikkia ei ole, koska ei valitettavasti ole yhdestäkään vartaloöljystä kokemusta!!?? :D Olispa kiva kokeilla, itselläni aina karhea iho vaikkei mitään ihottumaa olekaan - iho vaan on karhea! jasminella82 ät gmail.com

    VastaaPoista
  41. Voisin kuvitella vartaloöljyn täplittävän housuni :) Ilmeisesti ei näin käy.. eikä kyllä kävisi minun santapaperi kropassanikaan :)) Mukana kaikilla arvoilla..Linkitin omaani.. bikkenpilttuu@hotmail.com

    VastaaPoista
  42. Ei ole hirveästi kokemusta vartaloöljyistä, mutta olisi kiva kokeilla. Piristysvinkki maanantaille on jokin kiva telkkarisarja ja jäätelökippo tai muuta herkkua :D
    Kahdella arvalla mukana.
    sopeutuja(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  43. On tullut käytettyä vartaloöljyjä, en nyt osaa nimetä mitään erityisesti, ja oikein ihanaa kevätmaanantaita!

    VastaaPoista
  44. Kolmella arvalla mukana! Tunnustan, etten ole koskaan kokeillut vartaloöljyä, ehkä olisi aika kokeilla :) Mukavaa uutta viikkoa säästä huolimatta :)
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  45. Niin ja lisäys äskeiseen, että seuraan Bloggerin kautta ja jaoin Fb:ssa.

    VastaaPoista
  46. Monoi Öljyä olen käyttänyt ja tykkään kovastikin.

    bloggerin kautta luen. Rauhallista pääsiäisen aikaa!

    2 arpaa. mariestrange(a)hotmail.com

    VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!