Onko täydelliseen ihoon vastausta? Kyllä on, eikä siihen välttämättä vaadita kuvankäsittelyä. Pohjatyöt lähtevät jo päivittäisestä ihon puhdistamisesta ja kosteuttamisesta, mutta meikkivoiteellakin on iso rooli. Oikein valittu meikkivoide ei juurikaan tunnu tai näy iholla, mutta saa ihon näyttämään kauniimmalta. Olen monesti kertonut ihon olevan pääosassa arjen meikkausrutiineissani, sillä kaunis iho kiinnittää usein huomion. Pidän heleästä lopputuloksesta, joten suosin ohuita meikkivoiteita, jotka sulautuvat iholle helposti, mutta tasoittavat silti ihon pienet virheet. 


Tunnollisen ihonhoidon ja hyvin valitun meikkivoiteen lisäksi salainen aseeni täydelliseen lopputulokseen on peitevoide. Tummat, vihertävät verisuonet kuultavat silmänalusihoni läpi hyvin selvästi, joten peitevoide on minulle ehdoton, jos haluan välttää kasvoillani lookin, joka viittaa viikon valvomiseen. (Se ei lookki muuten toimi, ei!) Olen jo vuosia luottanut Helena Rubinsteinin supertuotteeseen eli Magic Concealeriin sekä Make Up Foreverin Lift Concealeriin,  joka on toisiaan tuurannut Rubinsteinia. Nämä kaksi peitevoidetta ovat tähän saakka olleet käytössäni parhaimpia, ja kuten sanotaan, parhaan päihittäminen on vaikeaa. Mutta ei siltikään mahdotonta.

Sisley on minulle vanha tuttu. Tutustuin sarjaan ensi kertaa vuoden 2008 lopulla, kun tieni veivät Helsinkiin useammaksi vuodeksi. Olen käyttänyt paljon erityisesti sarjan ihonhoitotuotteita. Sisley edustaa minulle luksusta ja luotettavaa laatua. Tuotteet ovat ehkä hintavampia, mutta kun panostan Sisleyn tuotteisiin, tiedän saavani rahoilleni vastinetta. 

Sisley on perheyritys, joka perustettiin vuonna 1976. Visionääri-yrittäjä Hubert d'Ornano sai uudenlaisen vision lanseerata sarjan, joka hyödyntäisi edistynyttä teknologiaa ja yhdistäisi kauneustuotteissaan kasvien ja eteeristen öljyjen parhaat puolet. Hubert d'Ornanon johdolla ja hänen osaavan tiiminsä työskentelyn ansiosta jo lähes neljän vuosikymmenen ajan, Sisleystä on tullut yksi maineikkaimmista yrityksistä huippukosmetiikan maailmassa. Yrityksen alkutaipaleelta saakka Hubert d'Ornanon vierellä on ollut hänen vaimonsa Isabelle d'Ornano, joka on ollut alusta lähtien mukana etenkin tuotteiden ja brändin kehittämisessä. Myös pariskunnan lapsista kaksi on työskennellyt heidän kanssaan jo yli 20 vuotta: Philippe d'Ornano toimii hallituksen puheenjohtajana, ja yrityksen toimitusjohtajana toimii Christine d'Ornano, joka johtaa myös yrityksen markkinointistrategiaa sekä Iso-Britanniassa sijaitsevaa tytäryhtiötä. Sisleyn koko tuotanto tapahtuu Ranskassa, jossa sekä hallitus ja tutkimuslaboratoriot sijaitsevat.


Sisleylle on tärkeää tarjota laaja valikoima tehokkaita tuotteita, jotka ovat myös miellyttävän tuntuisia iholla. Jokaisen tuotteen tutkimustyö toteutetaan askel askeleelta: ensin valitaan sopivimmat kasvilajit. Sen jälkeen valitaan se osa kasvista, jossa on suurin pitoisuus perusteltuja aktiiviaineosia. Tämän jälkeen kasvilajike valitaan parhaimmalta sadonkorjuuseudulta. Lopuksi valitaan tehokkain uute ja kapselointimenetelmä. Luonnonmukaisilla tuoksuilla ja hienostuneilla, silkkisillä koostumuksilla halutaan saada jokainen Sisley-ihonhoitorutiini tuntumaan rentoutumisen ja hyvinvoinnin hetkeltä. Tuotteita kehitään jokaisen ihotyypin tarpeisiin.


Kuva: Sisley

Koska meikki on kosketuksissa ihon kanssa koko pitkän päivän, Sisley haluaa yhdistää meikkituotteissaan ihonhoitotuotteiden hyödyt väreillä leikkimisen iloon. Jokainen Sisleyn meikkituote hoitaa ihoa ja auttaa sitä puolustautumaan paremmin ympäristön stressitekijöitä vastaan. Niin myös Sisleyn viime vuoden puolella ilmestynyt uutuusmeikkivoide, Phyto-Teint Expert. Se onnistuu yhdistämään kaksi sellaista asiaa, jotka tuntuvat olevan meikkivoiteissa harvinaista herkkua samassa pullossa: Phyto-Teint Expert on koostumukseltaan erittäin hienojakoista, mutta kykenee silti uskomattoman peittävään lopputulokseen tuntumatta iholla lainkaan raskaalta.

Sisleyn Phyto-Teint Expert on noussut selektiivisen kosmetiikan meikkivoidesuosikikseni. Tarjontaa on paljon, mutta tälle olen ollut täysin myyty jo ensilevityksestä. Phyto-Teint Expertiä kuvaillaan erittäin pitkäkestoiseksi meikkivoiteeksi, joka sopii kaikille ihotyypeille. Meikkivoide on koostumukseltaan nestemäistä ja öljytön, joten se ei tuki ihohuokosia. Phyto-Teint Expert lupaa 12 tunnin keston, ja meikkivoiteen peittävyyttä on mahdollisuus säädellä keskitasoisesta peittävään.


Olen ajatellut, että peittävän meikkivoiteen täytyy tuntua iholla naamiona. Sisleyn Phyto-Teint Expert todistaa kuitenkin luuloni vääräksi: peittävyydestään huolimatta meikkivoide tuntuu iholla hämmentävän kevyeltä ja näyttää kauniin luonnolliselta. Se levittyy iholle saumattomasti ja tekee ihosta niin täydellisen tasaisen, että peilikuva näyttää miltei photoshopatulta. Kasviperäisellä lesitiniillä pinnoitettujen pigmenttien ansiosta meikkivoide tuntuu kuin toiselta iholta. Se myötäilee ihoa täydellisesti pehmeän puuterimaisella koostumuksellaan. Peitepuikkoa ei tarvitse sipaista kuin ihan ääritapauksiin, sillä meikkivoiteen peittävyyttä voi säädellä helposti taputtelemalla iholle lisäpeittävyyttä sitä vaativiin kohtiin. Meikkivoide suositellaan levittämään joko sormin tai siveltimellä. Itse levitän meikin aina sormin. 

Meikkivoidetta on saatavilla 8 eri sävyssä:

0 Porcelaine
0+ Vanilla
1 Ivory
2 Soft Beige
2+ Sand
3 Natural
4 Honey
5 Golden

Oma testipulloni on sävyä 1 Ivory. Alkuun ajattelin sävyn olevan aivan liian tumma vaalealle talvi-iholleni ja 0+ Vanillan olevan varmasti parempi. Mutta kuinkas kävikään! Kädellä niin tummalta näyttävä meikkivoide sulautuu ihonsävyyn yllättävän hyvin. Kevyen irtopuuteroinnin jälkeen tulos on täydellinen. Meikkivoide on todella riittoisaa, vain yksi pumppaus riittää koko kasvoille (asia, jonka tajuan joka aamu pumpattuani meikkivoidetta kämmenselälleni yhden tai kaksi pumppausta liikaa). Tuoksu on hyvin mieto ja luonnollinen. Voisin kuvitella, että meikkivoide sopii mainiosti myös tuoksuherkille.


Meikkivoiteen lisäksi olen löytänyt Sisleyltä uuden suosikin Phyto-Cernes Eclat Eye Concealer peitevoiteesta, joka on parhaimpia löytöjäni pitkään aikaan. Se häivyttää tummia silmänalusia, laskee turvotusta ja myös kosteuttaa silmänympärysihoa sisältämänsä porkkauutteen, Candeia-uutteen sekä luonnon glyseriinin ansiosta. Phyto-Cernes Eclat peittää hyvin, mutta ei silti kasaudu silmänalusille kuten useimmat kokeilemani peitevoiteet, jotka korostavat ikävästi pieniä silmänympärysjuonteita. Lopputulos on valoa heijastava, luonnollinen ja silkinpehmeä.


Peitevoide sisältää useita turvotusta poistavia aineosia, kuten kofeiinia, soijapeptidiuutetta sekä korteuutetta, jotka myös parantavat silmänympärysalueen kimmoisuutta. Tummia silmänympäryksiä vastaan taistelee muun muassa viinilehtiuute, joka edistää nesteenpoistoa kudoksista, parantaa verisuonten toimintaa ja kiihdyttää mikroverenkiertoa. Runsaasti flavonoideja sisältävä neidonhiuspuu-uute torjuu vapaita radikaaleja ja suojaa solukalvoja. Peitevoide on koostumukseltaan hajusteeton eikä sisällä eteerisiä öljyjä. Se on hyvin siedetty ja sopii kaikille ihotyypeille, myös herkille silmille. Tuote on testattu silmä- ja ihotautilääkärien valvonnassa. 

Phyto-Cernes Eclat Eye Concealer on saatavilla kolmessa eri sävyssä. Oma sävyni on vaalein eli nro 1. Peitevoide on pakattu valkoiseen 15 ml putkiloon, jossa on viileä zamac-metallinen annostelukärki. Peitevoiteen voi levittää joko siveltimellä tai kevyesti sormenpäillä taputtelemalla. 


Siinä vaiheessa kun kaksi tuntematonta naista tulevat marketissa kehumaan ihoani posliiniseksi ja kysymään onko minulla meikkiä, voi jo tietenkin vähän nolostua, mutta samalla antaa täydet pisteet Sisleyn Phyto-Teint Expertille. Sisleyn meikkivoiteella saa todellakin luonnollisen ja kauniin lopputuloksen. Tässä on kaksi huipputuotetta, joihin tulen luottamaan kestävän ja täydellisen meikin suhteen vastaisuudessakin. 

Phyto-Teint Expert meikkivoide 50ml 108 euroa, Phyto-Cernes Eclat Eye Concealer 84 euroa. 

Millainen meikkivoide on teidän mieleenne? Entä millä piilotatte tummat silmäaluset?*Tuotteet lehdistönäytteitä.

14 kommenttia:

 1. Oi Sisley, Sisley, on vain Sisleyn huulipuna mutta se on aivan mahtava! Ihanat tuotteet ja nuo sinun kynnet, ovat jotain aivan mieletöntä. .9

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisley on kyllä upea sarja! Voisin suositella niin montaa tuotetta sarjan valikoimista. Aikamoinen määrä tullut niitä kahlattua :)

   PS. Ajattelin, ettei kukaan varmastikaan kiinnitä huomiota mun kynsiin, mutta kiitos Tiia! :D Nämä kuvat on jo jonkin aikaa sitten otettu.

   Poista
 2. Huulipunat ja hajuvedet ovat tuttuja, mutta muista tuotteista olen saanut kokeilla vain näytteitä. Ja niihin olen jokaiseen ollut ihastunut. Voiteissa on ollut myös hurmaava tuoksu. Hinta vaan on toistaiseksi tuntunut liian isolta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huulipunia on moni kehunut, ja voiteet tuoksuvat minustakin ihanalta. Tuotteissa tuntuu olevan kaikki kohdallaan: tuoksu, koostumus ja ulkonäkö. Hinnat ovat kyllä huokeampia, mutta itse en ole koskaan tuntenut satsaavani tuotteisiin turhaan :) Monesti käytän myös Sokoksen etukuponkeja, ja Stockmannillakin on hyviä tarjouksia kuukausittain.

   Poista
 3. Kuulostaa todella täydelliseltä meikkivoiteelta ja peitevoiteelta. Harmi vaan, että hinta on minusta hieman liian korkea meikkivoiteelle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meikkivoide on kyllä täydellinen! <3 Yksi parhaista. Kannattaa pitää silmällä Sokoksen ja Stockmannin kuukauden tarjouksia :) Minäkin käytän monesti etuseteleitä. Tätä aion kyllä ostaa uuden pullon, kun joskus loppuu. Riittoisuudesta Sisley saa myös lisäplussan: vaikka hinta on huokeampi, tuotteet kestävät pitkään.

   Poista
 4. Toi peitevoide kuulostaa jänskältä. :) Omat tummat silmänaluset peittyy ihan Max Factorin Erace peitepuikolle tai diego dalla palman peitevoiteella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun luottotuotteisiin peitevoiteista kuuluu myös yksi edullinen tuote, Maybellinen Fit Me Concealer ;) Käytän sitä joka päivä. Silmänalusille tykkään kuitenkin käyttää ihan omaa peitevoidetta :)

   Poista
 5. voih, nyt mä kamppailen mitä näistä kolmesta kokeilisin seuraavaksi, sisleytä vai helena rubinsteinia vai estee lauderia. Minulla on meikki- ja peitevoidevalinnan kannalta mahdollisimman hankala iho, koska huokoset ovat isot ja peitettävääkin löytyy. Cher Cover on tällä hetkellä käytössä, mutta se ei peitä riittävästi ja huokosiakin se helposti korostaa jos sitä laittaa hitusenkaan liikaa. Estee Lauderin ihonhoitotuotteet muuten tuntuvat iholla taivaallisen hyviltä, mutta hinta hipoo kyllä pilviä. Onko sinulla Mia kokemuksta estee lauderin meikkivoiteista?
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Helena! Kiitos kommentistasi. Estée Lauderin meikkivoiteita en ole testannut, mutta sarjasta löytyy ainakin loistava Pore Minimizing Skin Refinisher -seerumi, joka häivyttää ihohuokoset lähes olemattomiin ja tasoittaa samalla mukavasti ihoa. Tuota käytin joskus meikin alla paljonkin ja tykkäsin lopputuloksesta! Jos peittävää ja ihohuokosia häivyttävää meikkivoidetta etsit, tämä Sisleyn meikkivoide on kyllä myös joka sentin arvoinen. Yksi niistä tuotteista, joista en luovu! :)

   Poista
 6. OK, kiitos vastauksesta. Pore Minimizing on mennyt multa ihan täysin ohi, pitääpä pyytää joskos siitä olisi koepakkaus olemassa. Juuri eilen ostin Estee Lauderin CP+R seerumin, joka kanssa sellainen "muotoileva" meikinalusvoiteeksi.
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyydä ihmeessä! Joskus tuota Idealist Pore Minimizing -seerumia saa pikkupullossa kampanjoiden aikaan kaupanpäällispussukan mukana :)

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!