Joka syksy ja talvi huomaan lankeavani vietteleviin ja sensuelleihin tuoksuihin. Rakastan syvistä tuoksuista kumpuavaa mystisyyttä ja niiden selittämätöntä puoleensavetävyyttä. Paras tuoksu tähän vuodenaikaan on minusta täyteläinen, makeahko ja uskalias, mutta silti pehmeä. Tiedän aamuisen tuoksuvalintani olleen onnistunut, kun huomaan nuuhkivani rannettani päivän aikana useaan kertaan.


Roberto Cavallilta ilmestyi syyskuussa kaksi uutuutta: Just Gold -tuoksut miehelle ja naiselle. Jos kyseisiä tuoksuja täytyisi kuvailla kahdella sanalla, valintani olisivat rohkea ja erilainen. Minusta Eau de Parfumien tuoksukuvauksissa käytetään toisinaan liian herkästi sanoja "vastustamaton" ja "mystinen", vaikka kaikki EdP:t eivät suinkaan sitä ole. Tuoksumieltymyksiä on tottakai monenlaisia, mutta omaan nenääni moni syvä tuoksu tuntuu välillä noudattavan samankaltaista kaavaa. Mieleenjääviä iltatuoksuja on nykyään harvassa, mutta kun sellainen leijailee eteen, tuoksua ei unohda.

Roberto Cavallin uutuuksissa on salaperäisyyttä, josta on vaikea saada otetta. Just Gold -tuoksut ovat aivan erityyppisiä kuin lukuisat muut vuosien varrella tuoksuttelemani viettelevät iltatuoksut. Nämä ovat jännittävällä tavalla erilaisia. Ne kutsuvat luokseen, mutta et tiedä miksi. Ja juuri se mystisyys tuoksuissa kiehtoo.


Roberto Cavalli julistaa ylenpalttisuuden olevan hänen suosionsa salaisuus. Minusta Just Gold -tuoksut eivät ole pröystäileviä, vaikka uskaliaita ovatkin. Tuoksukuvaus kertoo miehen ja naisen välille syntyvästä jännitteestä. Kun he kohtaavat jälleen ja jännite heidän välillään on entistä voimakkaampi ja kiihkeämpi. Ilmassa on aistillisuutta ja viettelyä. 

Just Gold for Him on karismaattinen, maskuliininen ja metsäinen tuoksu. Sen alkutuoksussa erottuvat mustapippurin, kardemumman ja muskottipähkinän kirpeän mausteiset tuoksuvivahteet, jotka sulautuvat sydäntuoksua lämmittävän ristretto-kahvin tuoksuun. Pohjatuoksu hurmaa maskuliinisuudellaan vetiverin ja nahan aistillisten häivähdysten vetäessä puoleensa. Voisinko tuoksutella sinua aina?

Just Gold for Him EdP 30ml suositushinta on 43 euroa.


Just Gold for Her antaa aistillisuudelle uuden ulottuvuuden. Sensuelli kukkaisitämainen tuoksu on ensituoksultaan kiusoittelevan pehmeä ja mausteinen sekoitus hasselpähkinää ja mandariinia. Sydäntuoksussa vallan ottavat jasmiini, rohtosalkoruusu ja metsäinen kurjenmiekka, jotka tekevät tuoksusta entistä utuisemman. Makeaa pohjatuoksua hallitsee seksikäs yhdistelmä palisanteripuuta ja ihon lämpöön sulautuvia nahan tuoksuvivahteita. Rohkea iltatuoksu, joka ei jätä kylmäksi!

Just Gold for Her EdP 30ml suositushinta on 43 euroa.


Mieheni tykästyi omaan Just Gold -tuoksuunsa jo ensisuihkaisulla ja se on ollut jo viikkojen ajan hänen suosikkituoksunsa. Minun hasselpähkinää sisältävä Just Gold for Her -tuoksuni on mieheni mielestä hyvin erilainen kuin aikaisemmat tuoksuni ja vaatii kuulemma totuttelua. Myönnän kyllä itsekin, että Just Gold for Her on ihan omanlaisensa kokemus, mutta joku siinä silti minua koukuttaa. Jännittävää Just Gold -kaksikkoa kannattaa ehdottomasti käydä tuoksuttelemassa! Mikäli kaipaat muita tuoksuvinkkejä, kurkkaa myös aiempi tuoksupostaukseni tämän syksyn uutuuksista.

Millaisia tuoksuja te suositte talviaikaan? Kuuluuko uusi tuoksu joululahjalistallenne?
*Tuoksut saatu blogia varten testiin.

4 kommenttia:

 1. Upeat nuo pullot!

  Itse tykkään käyttää talvisin syvempiä ja mausteisimpia tuoksuja. Mullahan on kesätuoksut tällä hetkellä talviteloilla kaapissa. Elän tavallaan vuodessa kahta tuoksukautta syksy-talvi ja kevät-kesä. Se jaksottaa mukavasti vuotta. Mulle ei uskalla kukaan ostaa tuoksuja, tiedät kyllä miksi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on sama juttu: syys-talvet käytän syvempiä tuoksuja ja keväällä tartun taas kevyempiin tuoksuihin, joita käytän läpi kesän. En jotenkin osaa käyttää kevyitä tuoksuja talvisin. Muutenkin olen raikkaiden tuoksujen suhteen aika tarkka. Mulle ei kelpaa ihan mikä tahansa raikas tuoksu, vaan siinä pitää olla "sitä jotain". Ainakin ripaus makeutta :)

   Poista
 2. Hienot pullot ja Livboxista taisi tulla näytteet näistä. :) En enää muista miltä tuoksuivat, mutta oma makuni on lapsekkaan yksioikoinen. :) Jo 10v mennyt Escadan kausituoksuilla, syrjähyppyinä Salvatore Ferragamo ja hirnuisesti hih tykkään tuoksua sitruunalta ja L'occitanen Verbana ja Kiehlsin tuoksut mieleen. Pitäisi vaan kokeilla muutaman päivän vaikka Livboxista tulleita näytteitä jos vaikka vihdoin "aikuistuisin". Ihania kuvia olit taas ottanut. Iloista keskiviikkoa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! Nämä kyllä taatusti erottuvat tuoksumerestä ;) Naisten tuoksussa mm. hasselpähkinää ja miesten tuoksussa on kahvin ja kardemumman vivahteita! Jännittäviä sekoituksia todellakin.

   L'Occitanen tuoksuista omistan ihanan Néroli Orchidéen, jonka ostin kesällä Nizzasta. Siitä tuli lomatuoksuni. Joka kerta kun suihkautan sitä ylleni, muistan Nizzan :) Kiehlsin tuoksuja en ole kokeillut, mutta täytyy jossain vaiheessa tutustua niihin, samalla kun uppoudun muihin sarjan tuotteisiin. Olen kyllä ollut kiinnostunut sarjasta jo pitkään! :)

   Mukavaa keskiviikkoa sinullekin! :)

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!