Aloitin viime kuussa blogissani Vartalon kiinteytysosion, jossa tulen esittelemään säännöllisin väliajoin erilaisia tuotteita muhkuroiden tasoittamiseen. Kerroin aiemmassa postauksessani, etten usko minkään voiteen yksinään kykenevän karkoittamaan selluliittia, sillä taisteluun tarvitaan muutakin. Selluliittivoiteet edustavat minulle "hyvän mielen voiteita", joilla saa pienen palan mielenrauhaa ja hetkellistä napakkuutta iholle. Huolimatta siitä, että kuopat eivät pelkillä voiteilla oikene, selluliittivoiteet ovat vankkumaton osa vartalonhoitorutiinejani. Vaihdan toiseen voiteeseen kun edellinen loppuu, ja vertailen tuubiehdokkaita mielenkiinnolla. 


Viime viikkojen taisteluparinani appelsiini-ihoa vastaan on toiminut maahantuojalta blogia varten testiin saamani Phytomerin Celluli Attack, joka on kehitetty erityisesti vaikeaa selluliittia vastaan. Seeruminkaltainen tehotiiviste sisältää kofeiiniakin tehokkaampaa rasvanpolttajaa, jonka avulla itsepintaistenkin muhkurakertymien luvataan tasoittuvan näkyvästi jo 15 päivän aikana. Celluli Attack polttaa rasvaa lantiolta, reisistä, pakaroista ja vatsasta. Se häivyttää rasvakertymiä, jolloin muhkurainen ihonpinta silottuu ja selluliittikertymät poistuvat. 

Celluli Attack'in salaisuus perustuu kolmeen uskomattoman tehokkaaseen, merelliseen vaikuttavaan aineeseen: brasialianroseepippuriöljyyn, Sea Absinthium -merenrantakasviin ja merenrantarypäleeseen. Brasialianroseepippuriöljy estää rasvasolujen esiasteiden (=preadiposyyttien) kehittymisen rasvasoluiksi (=adiposyyteiksi) ja pienten lipidipisaroiden kehittymisen isoiksi. Sea Absinthium puolestaan sitoo sokereita ja vähentää rasvan varastoitumista sekä edistää lipolyysiä eli "rasvojen pilkkoutumista" ja hajoamista. Merenrantarypäle vahvistaa ihon tukikudosta ja pienentää rasvasoluja. Celluli Attack sisältää myös glykolihappoa, joka tasoittaa ihon pinnan rakennetta välittömästi ja vähentää selluliitin näkymistä.


Phytomerin Celluli Attack on koostumukseltaan hyvin ohutta, miltei vesimäistä tiivistettä. Tuoksu on erittäin mieto ja raikas, jossa on pieni häivähdys pippuria. Celluli Attack on erityisesti kiireisen naisen valinta, sillä tämän kanssa ei ole pelkoa ajan tuhlaamisesta: tehotiiviste imeytyy ihoon sekunnissa eikä tahraa vaatteita. Välittömiin vaikutuksiin kuuluu napakoitunut ja kimmoisan tuntuinen iho. Kuiva iho voi vaatia vielä erillisen kosteusvoiteen tehotiivisteen päälle, mutta minulle tipat ovat riittäneet ongelma-alueille yksinään. 


Kokonaisuudessaan Phytomerin Celluli Attack -tehotiiviste on kelpo tuote. Vaikka pidänkin enemmän kosteutetun ja pehmeän pinnan jättävistä selluliittivoiteista, välitöntä ihon napakoitumista on vaikea vastustaa. Kuten aiempienkaan voiteiden kohdalla, en odottanut Celluli Attackin tarjoavan simsalabim -ratkaisua muhkuroideni kadottamiseen, eikä se sitä tehnytkään. Sen sijaan Celluli Attack onnistui antamaan minulle sen, mitä selluliittivoiteilta odotan: hetkittäistä voitontunnetta muhkuroita vastaan.

100ml tippapullossa saatavilla oleva Phytomerin Celluli Attack -tehotiivisteen suositushinta on 69,90 euroa. Phytomerin tuotteita löytää muun muassa Sokoksilta, Emotion -myymälöistä sekä kauneushoitoloista ympäri Suomen. Netistä tuotteen voi tilata Spashopista. Kaikki Phytomer -jälleenmyyjät löydät täältä. Ranskalaiseen, merelliseen kauneudenhoitosarjaan voi tutustua tarkemmin maahantuojan nettisivuilla. Postaukseni Phytomerin CC-voiteesta voi kurkata täältä.

Onko teillä kokemuksia tästä tai muista Phytomerin tuotteista? Onnistuvatko selluliittivoiteet tuomaan teille hetkittäistä hyvää mieltä kamppailussa selluliittia vastaan? 

2 kommenttia:

  1. Mä tykkään tän koostumuksesta tosi paljon, samoin tätä on tosi kiva annostella. Simsalabim-vaikutusta en minäkään havainnut. :p Tähän mennessä ainoa ihmeitä tehnyt on RVB:n kuuri, jolla katosi senttejä ja iho oli tosi paljon sileämpi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, harva näistä toimii, mutta tosiaan sitä hyvää mieltä ja mielenrauhaa ainakin saavat aikaiseksi, kun huomaa iholla hetkellistä silottumista ja napakkuutta ;) Ei siis huono tuote, vaikka ei huipulle yltänytkään!

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!