Ihon kuoriminen on yksi tärkeimpiä asioita ihonhoidossa. Ilman säännöllistä kuorintaa iho muuttuu harmaaksi ja nuutuneeksi. Kuorinta onkin täydellinen keino paitsi pitää kasvot elinvoimaisina myös herättää ne uuteen eloon! Kun ihon pinnalle kertynyt kuollut ihosolukko saa kyytiä, näyttää iho näkyvästi hehkeämmältä ja kirkkaammalta - eikä siihen vaadita kuin parin minuutin panostus omasta ajasta.


Kasvot olisi hyvä kuoria noin 1 - 2 kertaa viikossa, ihotyypistä riippuen. Normaalille iholle kerta viikossa riittää pitämään kasvojen ihon kauniina ja hyväkuntoisena. Epäpuhdasta ja rasvaista ihoa voi sen sijaan kuoria kaksikin kertaa viikossa, kun taas kuivalle iholle saattaa riittää ihon kuoriminen vain kerran tai kaksi kuukaudessa. 

Minulle kuorintavoiteet ovat yksi tehokkaimmista tavoista pitää iho hyvässä kunnossa; kuulaana, heleänä ja pehmeänä. Suosin raekuorintoja, mutta kuten arvata saattaa, kauneusintoilijana kokeilen mielelläni erilaisia tuotteita, joista ihollani ei ole aiempaa kokemusta. V10Plus -sarjan tuotteisiin tutustuin ensi kertaa viime syksynä. Testissäni ovat aiemmin olleet sarjan korjaava, antioksidanttinen Pycnogenol Seerumi sekä huikean tehokas, ihoa silottava ja viilentävä Okinawa Deep Sea Water Mask. Arvioni tuotteista löydät täältä. Lisäksi olen testannut myös V10Plus Keramidi Kasvojen Puhdistusgeeliä, joka on yksi ihanimmisista geelimäisistä puhdistustuotteista, jota olen koskaan kokeillut. (Postauksen löydät täältä.) Puhdistusgeeliä on vielä muutama puristus jäljellä ja edelleenkin käytän sitä niinä aamuina, kun herään silmät ristissä ja haluan itseni nopeasti hereille ja virkeäksi. Luonnonvaraisen ranta- eli peltomintun lehtiöljystä tuleva tuoksu on vertaansa vailla, ja tuote onkin kokeilemisen arvoinen varsinkin raikkaiden puhdistusgeelien ystäville.


V10Plus -sarjan tunnetuimpia tuotteita lienee värikkään seerumikatraan lisäksi sarjan Vesipohjainen Kuorintageeli, joka on varsinkin blogimaailmassa kerännyt runsaasti suitsutusta. Tätä tuotetta rakastavat kaikki. En ole vielä ainuttakaan negatiivista arviota tuotteesta lukenut, joten odotukseni olivat korkealla. Sain tuotteen testattavakseni maahantuojalta blogia varten jo viime vuoden loppupuolella ja nyt on aika antaa tuotteen esittäytyä. 

V10Plus Vesipohjainen Kuorintageeli on jotain, mihin en ole aikaisemmin törmännyt. Nimensä mukaisesti tuote on vesipohjainen ja rakeeton kuorintageeli, joka soveltuu kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja akneiholle. Kuorintageelin tehoaineet (Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Dicocodimonium Chloride, Steartrimonium Bromide) reagoivat kuolleen ihosolukon proteiinien kanssa ja saavat näin iholta irtoamaan kuolleen ihosolukon. Epäpuhtaudet irtoavat iholta hellästi, mutta tehokkaasti. Kuorintageelin sisältämien riisinkuori- ja merileväuutteiden ansiosta iholle luvataan välitöntä kirkastusta ja kosteutusta.


Kuorintageeli ei sisällä keinotekoisia hajusteita, parabeeneja, väriaineita eikä mineraaliöljyjä, kuten ei mikään V10Plus-sarjan tuotteista. Jokainen sarjan tuote on lisäksi vesipohjainen ja dermatologisesti testattu. Geeliä hierotaan puhtaalle ja kuivalle iholle. Sen annetaan vaikuttaa 5 sekuntia, jonka jälkeen geeli hierotaan kevyesti sormenpäillä pyörivin liikkein. Kuollut ihosolukko sekoittuu geelin sekaan pieninä hiutaleina. Lopuksi iho huuhdellaan lämpimällä vedellä. Käyttösuositus tuotteelle on 1 - 3 kertaa viikossa, mutta koska tuote on vesipohjainen, sitä voi käyttää herkkäihoinenkin vaikka päivittäin. Rakeettomat kuorintavoiteet sopivat erityisen hyvin kuivalle, herkälle sekä ikääntyvälle iholle. Mitä herkempi iho, sitä hellävaraisempi kuorinta.


Kokemukseni sensaatioksi muodostuneesta Vesipohjaisesta Kuorintageelistä osoittautuu paremmaksi mitä kuvittelin. Sormenpäillä hipsuttaessa geeliä tipahtelee iholta valkoisena ryyninä aika runsaasti, mutta tässä vaiheessa en ole vielä täysin vakuuttunut tuotteen tehosta, sillä käsitän sen, etteivät kuoriutuneet hiutaleet ole pelkästään kuollutta ihosolukkoa. Geelihän ei itsessään häviä mihinkään, vaan kuollut ihosolukko sekoittuu tuotteen sekaan. Toisin sanoen kuorimisvaiheessa on vaikea sanoa kuinka paljon kuollutta ihosolukkoa iholta oikeasti irtoaa. Huuhdottuani kasvot vedellä, on minun kuitenkin tunnustettava: tämä tuote oikeasti toimii. Jään miettimään, miten rakeeton, vesipohjainen kuorinta voikaan saada ihon niin äärettömän sileäksi ja kauniin kuulaaksi. Ero kasvoilla on huomattava, vaikka edellisestä kuorimissessiosta rakeellisella kuorinnalla on kulunut vasta pari päivää. Mitähän tämä tekee sellaiselle iholle, jota ei ole kuorittu viikkoihin? Haastan kokeilemaan. 

V10Plus Vesipohjainen Kuorintageeli on saatavilla 50ml koossa noin 33,70 euron hintaan. Sarjan tuotteita voi ostaa apteekeista, ja verkkoapteekissa tuotteeseen pääsee tutustumaan esimerkiksi täällä. Kaikki jälleenmyyjät löydät täältä. Sarjan tuotteista voi lueskella tarkemmin suomalaisilta nettisivuilta.

Onko teillä on kokemuksia V10Plus-sarjan tuotteista? Pidättekö enemmän rakeettomista vai rakeellisista kuorinnoista?


*Tuote saatu maahantuojalta.

8 kommenttia:

 1. Tykkään rakeellisista, mutta niidenkin koostumus pitää olla oikea. Olen kyllä antanut periksi tuosta rakeellisuudesta ja löytänyt muutaman loistavan rakeettomankin kuorinnan. Silti en voisi kuvitella käyttäväni lopun ikääni rakeetonta kuorintaa. Välillä pitää päästä "raastamaan" iho kunnolla. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen aika lailla samoilla linjoilla sun kanssa. Tuntuu, että rakeelliset kuorinnat kuorii ihon paremmin, mutta rakeettomien kuorintojenkin joukosta löytyy yllättäjiä: tämä on ehdottomasti yksi niistä. Ei ole tätä tuubia turhaan suitsutettu ;) Mutta en minäkään kyllä voisi raekuorinnoista kokonaan luopua. Rakeettomia kuorintoja on kuitenkin mielenkiintoista testata ja kun ne on hellävaraisempia iholle, niitä voi käyttää useammin :)

   Poista
 2. Kiinnostava tuote! Rakeet olisivat ihania, mutta pari vuotta sitten siirryin hellävaraisimpiin kuorintoihin. Terkkuja :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos rakeettomia kuorintoja suosit, niin kannattaa kyllä antaa tälle tuubille mahdollisuus :) Kiva kun pistäydyit, ja terkkuja myös!

   Poista
 3. Mulla on tuo ja annostelu tuntui vähän hankalalta ja helposti "lörähtää" liikaa. Pidemmässä käytössä aiheutti vielä ärtyneisyyttä kasvoilla. Mut pari ekaa kokeilukertaa tuntui hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen huomannut, että annosteltaessa saattaa helposti humpsahtaa liikaa geeliä. Harmi, että tämä on aiheuttanut ärtyneisyyttä kasvoillesi. V10Plus-tuotteet sopivat yleensä myös herkimmälle iholle.

   Poista
 4. Alan olla kohta aivan huumaantuneena koko sarjaan.:) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. V10Plus-sarjasta löytyy kyllä monia kokeilemisen arvoisia tuotteita! :)

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!