Täydellinen iho on varmasti kenen tahansa toive. Monilla tämä yksinkertainen, pieni haave voi olla toteutumattomien toiveiden laatikossa, mutta onneksi nykyajan CC-voiteet toimivat kuin Aladdinin taikalamppu ja tuovat toiveiden täyttymyksiä. Nykyään monellakin tuubilla saa ihon pinnasta uskomattoman heleän ja tasaisen eikä kauniin ihon perään tarvitse enää huudella. Sen saa, jos tarpeeksi etsii ja haluaa. 


Kuulun itse niihin ihmisiin, jotka tavoittelevat kauniin tasaista ihoa - myös meikittömänä. Eihän meikitön iho voi tietenkään olla täysin samanlainen kuin heleyttävien BB- tai CC-voiteiden ja muiden superkaunistavien meikinpohjustajien jälkeen, mutta ylimääräisiltä epäpuhtauksilta välttyisin mielelläni. Tämä toive oli aikoinaan minulle selviö, sillä en ole koskaan aiemmin kärsinyt sen suuremmista epäpuhtauksista. Valitettavasti ilkeämieliset hormonit ovat kuitenkin nostaneet päätään ja taikoneet iholleni kivoja pikkuyllätyksiä, joiden kanssa toisinaan takkuilen. Onneksi on kuitenkin apuvoimia: tuotteita, jotka tehoavat jopa hormonihurrikaaneja vastaan, jos vain osaa napata sopivat purkit oikeaan hetkeen.

On vaikea kuvitella ihmistä, joka sanoisi luonnollisen kauniille ja tasaiselle iholle ei kiitos. Kauniin ihon salaisuuksia on useita: monipuolinen ja terveellinen ruokavalio, riittävä vedenjuonti, uni, liikunta ja säännöllinen ihonhoito, johon kuuluu myös ihon suojaaminen. Kauniin ihon "salaisuus" voi olla myös tuote, joka saa ihon näyttämään valovoimaiselta, vaikka pienet epäpuhtaudet vaivaisivatkin. CC-voiteet ovat nykyajan "10in1-tuotteita", joissa yksi tuubi haluaa toteuttaa kaikki ne toiveet, mitä ihoon liittyy: kosteuttaa, hoitaa, suojata, taikoa pois virheet, tasoittaa, heleyttää ja kaunistaa ihoa. Kukapa tällaista voittopottia ei huolisi?


Phytomerin CC-Crème on uutuustuote, jonka olen saanut testiin maahantuojalta blogia varten. Se kuuluu CC-voiteisiin, joka antaa iholle luonnollista kauneutta: ihon, jollaisen minä haluaisin meikittömänä. Voide on koostumukseltaan täyteläistä, mutta levittyy mukavasti jättäen iholle hyvin kevyen ja luonnollisen hunnun.  Vaikka sävy on aavistuksen verran tummempi kuin kasvojeni iho, sulautuu se silti vaaleaan ihonsävyyni täydellisesti. Tuoksu on Phytomerin tuotteille ominaisesti raikkaan merellinen - siis ihana. Suojakerrointa on riittämiin (SK20), joten tähän voi turvautua myös kuuman kesäauringon alla. Samalla kun voide tasoittaa ihonsävyn, se myös kosteuttaa, hoitaa ja suojaa ihoa, aivan kuten CC-voiteet lupaavatkin. Voide sisältää myös Phytomerin ainutlaatuista bioteknologista merellistä sokeria, jonka kerrotaan pehmentävän ihoa, supistavan ihohuokosia ja säännöllisessä käytössä myös kohentavan ihon kuntoa.

Voide lupaa tasoittaa ihoa korkealuokkaisten pigmenttien ja merellisten hoitavien aineosien avulla. Peittävyydeltään Phytomerin CC-voide muistuttaa enemmänkin BB-voidetta, sillä se on sävyttävän kosteusvoiteen tapainen. Vaikka voide ei teekään ihosta täydellisen tasaista, tasoittaa se ihoa näkyvästi ja nimenomaan luonnollisesti. Tuloksena on iho, joka tuntuu meikittömältä, näyttää lähes meikittömältä ja on heleä, mutta ei siltikään kiiltelevä. Iho saa hengittää ja olo on sitä myöden meikittömän kevyt. Arvelen tämän yltävän yhdeksi kesäsuosikeistani, ja korkea suojakerroin on iso plussa. Voide on myös parabeeniton.


Phytomerin CC-Crème on saatavilla riittoisassa 50ml tuubissa 39 euron hintaan. Phytomerin tuotteita saa esimerkiksi Sokokselta ja Emotion-liikkeistä. Kaikki jälleenmyyjät näet täältä. Netistä Phytomerin CC-Crèmen löytää Spashopista tästä. Vielä tämän kuun loppuun (30.4.2014 saakka) voi hyödyntää alennuskoodin BHL14, jolla saa 10% alennuksen kaikista blogissani esillä olleista Spashopin tuotteista. Alennuskoodin käytön jälkeen CC-voiteellekin jää hintaa vain 35,10 euroa. (Bloggaajana en hyödy alennuskoodin käytöstä millään lailla). 

Kuka kuuluttaa luonnollisen kauniin ihon perään? Entä mitkä ovat teidän CC-voidesuosikkinne? 

4 kommenttia:

 1. Olen ehtinyt testata tätä Phytomeria nyt pari kertaa, voin sanoa, että taidan olla myyty. Toki vaatii vielä hieman tarkempia testejä. ;) Levittyy aivan ihanasti iholle ja jättää kuulaan pinnan. Mitään isoja virheitähän tällä ei peittoon saa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin ensireaktio oli se, että hitsi miten ihana. Mutta tämä postaus syntyi useamman viikon testauksen tuloksena eli ei ole alkuinnostusta ;) Isoja virheitä ei tosiaan peitä, mutta tasoittaa silti sopivasti ja iho näyttää hehkeämmältä.

   Poista
 2. Taas uusi ja mielenkiintoinen CC-voide. Olen muuten huomannut, että monet CC-voiteet ovat yllättävän kevyitä, eivätkö peitä ihovirheitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, CC-voiteita pukkaa nyt joka merkiltä tasaiseen tahtiin :) Koko ajan tulee jotain uutta! Minäkin olen huomannut saman: nyt on ilmaantunut myös kevyempiä CC-voiteita. Phytomerin CC-voide kuuluu ehdottomasti siihen kevyempään kastiin. Perinteisestihän CC-voiteet ovat meikkivoiteen tapaisia ja peittävät paremmin kuin BB-voiteet, mutta poikkeuksiakin on. Myös Laveran CC-voide kuuluu tähän kevyempään kastiin :)

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!