Kosmetiikkameren naamiotarjonta on yltiömäinen: aallokossa lainehtii monen moista purnukkaa ja putkiloa kosteuttavista ravitseviin, syväpuhdistavista heleyttäviin ja kiinteyttävistä uudistaviin naamioihin. Koostumukset vaihtelevat voidemaisten, geelimäisten ja kalvomaisten välillä, tarjoten jokaiselle ihotyypille oman oljenkortensa ihon kulloiseenkin tarpeeseen ja sos-tilaan. Mikäpä siis estää keräilemästä kokonaista kokoelmaa ja varautumasta niin hyvien kuin pahojenkin päivien varalle?

Kuva: Matis Paris

Maahantuoja lähetti minulle viime vuoden puolella ranskalaisen Matis -sarjan Hyaluronic Performance Mask -naamion testattavaksi blogia varten. Matis on arvostettu, monien kehuma ammatti-ihonhoitosarja, joka oli minulle vielä muutama viikko taaksepäin täysin tuntematon. Matista kuvaillaan ylelliseksi ja laadukkaaksi sarjaksi, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen valikoiman ihoa hoitavia ja vahvistavia tuotteita, niin kasvojen kuin vartalonhoidon osalta. Tuotteilla luvataan olevan vaikuttava ja näkyvä teho eivätkä kosmetologit suotta luota Matiksen laatuun: sarjan kerrotaan sopivan juuri niille, jotka vaativat ihonhoitotuotteiltaan tehokkainta hoitavuutta ja parasta laatua. Ja kukapa ei haluaisi iholleen parasta?


Matikselta löytyy valikoimistaan monta tuotelinjaa, jotka on osoitettu erilaisille ihotyypeille ja eri-ikäisille käyttäjille. Hyaluronic Performance Mask kuuluu Corrective Response -linjaan, joka taistelee ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä vastaan. Linjan tuotteet on tarkoitettu käytettäväksi 30 ikävuodesta ylöspäin. Corrective Response -tuotteet rentouttavat, täyttävät ja uudistavat ihoa sekä lupaavat iholle nuorekkaan hehkun.

Hyaluronic Performance Mask on ihoa tehokkaasti kosteuttava ja silottava kasvonaamio. Sen vaikutus perustuu hyaluronihappoon, joka erittäin tehokas ihon kosteuttaja. Hyaluronihappoa esiintyy ihossa luonnostaan ja se pystyy sitomaan itseensä hurjan määrän kosteutta. Siksi se myös silottaa juonteita ja pitää ihon kimmoisana. Hyaluronic Performance Mask imeytyy syvälle ihoon, tehostaa solu-uusiutumista ja lisää ihon luonnollista hyaluronihapposynteesiä. Se tekee iholle ohuen kalvon, joka täyttää juonteita.


Musta purkki hopeisella korkilla viestii luksusta. Naamio on koostumukseltaan kristallinkirkasta hyytelöä ja tuoksu on miellyttävän sensuelli. Iholla geelikerros tuntuu raikkaan viilentävältä ja virkistävältä. Naamiota ohjeistetaan levittämään iholle reilu kerros 1-2 kertaa viikossa ja 15 minuutin vaikutusajan jälkeen naamio huuhdellaan pois. 

Vaikutusajan jälkeen iho tuntuu siloiselta ja näyttää hyvinhoidetulta. Myös pienoiset juonteet ovat luvatusti hälventyneet. Iho huokuu hillitysti luonnollista elinvoimaa! Hyaluronic Performance Mask on oiva tehohoito syväkosteutusta ja silotusta kaipaavalle iholle ja samalla myös rentoutumista havittelevalle mielelle. Pitkän päivän päätteeksi ei ole mitään ihanampaa, kuin levittää iholle kasvonaamio, istahtaa alas, ja nauttia siitä kun naamio hoitaa kasvot kauniiksi ja samalla hemmottelee myös väsynyttä mieltä.


Matiksen tuotteita saa yli 69 maasta. Suomessa sarjan tuotteita voi ostaa kosmetologeilta ja kauneushoitoloista, joiden yhteystiedot löydät täältä. 50ml riittoisalla purkilla on hintaa 56 euroa. Netistä tuotteen voi tilata esimerkiksi Spashopista. Matis-sarjaan pääsee paremmin tutustumaan maahantuojan sivuilla.

Onko teillä kokemuksia Matiksen tuotteista?

2 kommenttia:

  1. Matiksen Eyes & Lips Treatment Mask, josta en suostuisi enää luopumaan. En tiennyt tarvitsevani, mutta koukkuun jäin. Matiksen tuotteiden ulkonäkö on kovasti makuuni: yksinkertaisen ylellinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin pidän Matiksen tuotteiden ulkonäöstä kovasti ja kyllä tämän purkin sisältökin miellyttää ;)

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!