Saksalainen Lavera on yksi niistä luonnonkosmetiikkasarjoista, joihin olen hyvällä tapaa hurahtanut. Sarja on hurmannut minut erityisesti ihastuttavilla, omaperäisillä ja Laveramaisilla tuoksuillaan, ja minun onkin vaikea kuvitella henkilöä, joka tuotteisiin ei mieltyisi. Suurimpia suosikkejani Laveralta ovat olleet "jokapaikanvoide" All-Round Cream, huulirasva-addiktin vaatimukset täyttävä vadelmainen Lips Rasperry sekä lumoavan tuoksuinen Purifying Scrub -kasvojenkuorintageeli


Tällä kertaa olen löytänyt ihanan tuoksuisia ja kasvoja hemmottelevia puhdistustuotteita, joista haluan vinkata myös teille. Toinen tuotteista on Gentle Cleansing Milk puhdistusmaito, joka on suunnattu kuivalle ja herkälle iholle, mutta on kosteuttanut mukavasti pintakuivaa normaali-sekaihoani näin talviaikaan. Puhdistusmaito sisältää ihon rakennetta korjaavaa, rauhoittavaa ja ärsytystä vähentävää luomumalvaa sekä ihoa hoitavaa, ravitsevaa ja hellästi puhdistavaa luomumanteliöljyä. Gentle Cleansing Milk lupaa nimensä mukaisesti hellävaraisen ihonpuhdistuksen, jolla meikit ja liat irtoavat kasvoilta ihoa kuluttamatta.

Gentle Cleasing Milk puhdistaa yllättävän hyvin jämäkämmätkin silmämeikit. Puhdistusmaidon koostumus on kevyen kermaista ja jättää kasvot luonnollisen pehmeäksi ilman rasvaisuuden tunnetta ja voidemaista pintaa. Tuoksu on ihanan makea ja hieman lakritsin vivahteinen. Tämä on sitä ihanaa Laveramaista tuoksumaailmaa, jota alussa kuvailin. I love it! Jos pelkkää tuoksua voisi ostaa purkissa, tämä olisi yksi jota säilöisin purkkiin ja levittäisin ympäri kotiani. Ohh. Viime päivien ihonpuhdistustoimenpiteet ovat kyllä tuntuneet erityisen elämyksellisiltä tuoksun ansiosta, siitä kiitos Gentle Clensing Milk Puhdistusmaidolle. Tätä hieroo kasvoille mielellään! 


Gentle Clensing Milk Puhdistusmaito kerää ainoat parannusehdotuksensa pakkauskokoonsa liittyen, joka purkilla on 125ml. Puhdistustuotteissa kun olen tottunut kunnollisen kokoiseen purkkiin, josta riittää pitkäksi aikaa. Toki vaihtelua kaipaavalle koko on erinomainen ja eihän 125ml purkkikaan hetkessä tyhjene, vaikka kuinka anteliaasti tuotetta annostelisikin. Hintakin on vain noin 10 euroa.

Laveran Purifying Facial Toner Kasvovesi ei suoranaisesti ole Gentle Cleansing Milk Puhdistusmaidon pari, mutta olen käyttänyt niitä yhdessä, sillä vaikka ihoni onkin talviaikaan joiltain osin pintakuiva, ihotyyppiäni se ei silti muuta miksikään. Normaali-sekaihoni kärsii stressin, hormonien ja arjen kiireiden keskellä myös satunnaisista epäpuhtauksista ja kaipaa hellästi ihohuokosia supistavaa kasvovettä, johon Purifying Facial Toner Kasvovesi soveltuu enemmän kuin hyvin. Vaikka kasvovesi onkin suunnattu epäpuhtaalle ja sekaiholle intensiivisenä syväpuhdistuksena, toimii se kosteuttavan puhdistusmaidon kanssa erittäin hyvin täydentävänä hoitona.


Purifying Facial Toner Kasvovesi tuoksuu samalta kuin Laveran Purifying Scrub -kuorintageeli, joka on yksi parhaimmista kokeilemistani kasvojenkuorintatuotteista. Kuorintageelin tapaan kasvovesi sisältää Ginkgouutetta, jota saadaan Ginkopuun lehdistä uuttamalla ja jolla on ihoa kirkastava, mikroverenkiertoa stimuloiva ja uusien solujen muodostumista edesauttava vaikutus. Lisäksi kasvovedessä oleva luomugreippiuute tasoittaa ja pehmentää ihoa.

Kasvovesi tuntuu iholla puhtaalta ja raikkaalta. Se supistaa tuntuvasti ihohuokosia jättäen ihon pinnan kirkkaaksi ja valmiiksi vastaanottamaan kosteusvoiteen, jonka iho imaisee uumeniinsa hetkessä. Kasvovesi on sen verran voimakas, etten käyttäisi sitä talviaikaan ihollani ilman tarpeeksi kosteuttavaa ja hoitavaa puhdistustuotetta sekä sopivan täyteläistä voidetta. Näiden parina Purifying Facial Toner on kuitenkin toiminut ihollani ihanasti. Kesäaikaan tämä olisi iholleni varmasti osuva valinta, ja rasvoittuvalle sekaiholle ehdottomasti kokeilemisen arvoinen tuote!Purifying Facial Toner Kasvovesi on pakkauskooltaan samankokoinen 125ml Gentle Cleansing Milk Puhdistusmaidon kanssa. Hinta on myös noin 10 euroa. Laveran tuotteisiin voi tutustua sarjan nettisivuilla. Jälleenmyyjät näet täältä. Kivijalkakaupoista Laveran löytää muun muassa Sokokselta ja Stockmannilta, netissä Laveran tuotteita on laaja valikoima esimerkiksi Biodellyssä ja Hyvinvoinnin Tavaratalossa.

*Puhdistusmaito saatu Laveran goodiebagista, kasvovesi oma ostos

Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!