Nyt sukellamme Italian aurinkoon ja ihanien tuoksujen maailmaan. Sen tarinan pariin, joka alkoi vuonna 1869 ja jonka johdosta Acca Kappa on syntynyt. Sarjan elegantit tuotteet kertovat rakkaudesta luontoa kohtaan ja kunnioituksesta ihmisvartaloa kohtaan. Tuotteet on valmistettu Italiassa: paikassa, jossa luonto, taide, historia ja kauneus kohtaavat.

Acca Kappa on historiallinen brändi, joka kertoo Krüllin perheen tarinan. Neljä sukupolvea käsityöläisiä on vienyt eteenpäin intohimoaan yksinkertaisuutta ja aitoa kauneutta kohtaan. Tämä näkyy Acca Kappan jokaisessa tuotteessa ja jokaisessa pienessä yksityiskohdassa, joka huokuu viimeisteltyä designia. Purkit ja niiden aisteja hivelevät tuoksut saavat käyttäjänsä haaveilemaan Italiasta, matkasta aurinkoiseen Trevisoon Acca Kappan synnyinseuduille.
Acca Kappa hyödyntää huippuosaamistaan luomalla tuoksuja, ammattimaisia harjoja, ihastuttavia vartalonhoitotuotteita ja wellness-tuotteita, joiden tuoksuihin on saatu inspiraatio Italian kauniiden puutarhojen kukista ja kasveista.  Acca Kappa on elämäntapa, joka henkii italialaista tyyliä, kulttuuria ja eleganssia. Perheyrityksestä on muodostunut vuosien saatossa teollinen yritys, mutta se on silti pysynyt uskollisena ajattomille arvoille. Tuotteista tulee hyvä mieli ja ihana olo. 

Tutustumiseni Acca Kappan houkuttelevaan maailmaan sai alkunsa ylellisen tuoksuisesta White Moss Eau de Cologne hajuvedestä, jonka sain maahantuojalta testattavakseni pari viikkoa sitten. Jo ensimmäisellä nuuhkaisulla menetin sydämeni Acca Kappalle. Olen kertakaikkiaan aivan lumoutunut siitä uudesta maailmasta, johon tuoksu vie minut joka ainoalla suihkaisulla. White Moss saa tuntemaan oloni puhtaaksi ja raikkaaksi tuoden mukanaan hivenen ylellisyyttä ja palan ihanaa Italiaa. 

White Moss Eau de Cologne tuo jo ulkoisella olemuksellaan Acca Kappan arvot täydellisesti esille: pullo on yksinkertaisen kaunis ja tyylikäs. Se huokuu luonnollista kauneutta ja hyvää oloa. Usein sanotaan, että yksinkertainenkin voi olla kaunista. Acca Kappa tuo lausahdukselle uuden syvyyden.


Ensituoksu: sitruuna, bergamotti ja kataja
Sydäntuoksu: laventeli ja kardemumma
Pohjatuoksu: valkoinen myski, meripihka ja seetripuu


White Moss on  Acca Kappan klassikko ja tuoksun kuvaillaan sopivan sekä miehelle että naiselle.  White Moss on puhtaan raikas, mutta silti makeahko ja hyvällä tapaa hienostunut tuoksu. Se sisältää muun muassa laventelin ja katajan eteerisiä öljyjä sekä meripihkaa ja sammalta. Jo pullon suuta nuuhkaisemalla erottaa selvästi pehmeän myskin ja laventelin vivahteet. Itse en koe tuoksua ollenkaan "miesmäiseksi", mutta totuushan on, että yksi ja sama hajuvesi tuoksuu jokaisen iholla erilaiselta, sillä ihon oma pH, ruokavalio, ikä ja vartalon "kemia" vaikuttavat tuoksun muodostumiseen. Tämä voi siis tuoksua myös miehen iholla todella hyvältä. Riippuu aivan ihmisestä ja millaisesta tuoksusta itse tykkää.


Acca Kappa on suhteellisen uusi tulokas Suomessa. Tällä hetkellä sarja löytyy esimerkiksi Sokoksen, Vierumäki Span ja Helsinki Day Span valikoimista. Acca Kappa -tuotteisiin voi tutustua tarkemmin myös Acca Kappan kansainvälisillä sivuilla.  White Moss Eau de Colognea saa 50ml ja 100ml koossa. 50ml tuoksulla on hintaa noin 38 euroa. Netistä tuoksun voi tilata esimerkiksi Netkosmetiikan verkkokaupasta.

Onko Acca Kappa jo jollekin tuttu? Pidättekö enemmän koristeellisista hajuvesipulloista vai oletteko samaa mieltä, että myös yksinkertainen voi olla kaunista?
6 kommenttia:

 1. Kuullostaa kivalta, jotenkin ajattelin tuon pullon perusteella sellaista puhdasta pyykkiä twistillä. :) Tykkään koristelluistakin pulloista, mutta tosi krumeluurit eivät ole makuuni. Mieluummin tällaisia yksinkertaisen simppeleitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotkut hajuvesipullot on oikeita taideteoksia, mutta niitä on kyllä vaikeampi kuljettaa mukana ja vaikka matkoilla, kun korkki irtoaa melkein aina laukussa. Mutta siltikään en kyllä valikoi tuoksua pullon perusteella, eli kaikenlaisia pulloja löytyy :) Jotkut pullot on todella hienoja, mutta sisältö on kuitenkin aina tärkein, tässäkin tapauksessa! ;)

   Poista
 2. Löysin sattumalta muschio bianco tuoksun täältä etelä - tirolilaisesta parfymeriasta jossa noin 60 vuotias madam esitteli sen minulle. Aivan valloittava tuoksu ja historia sen takana.
  Harmi että Suomessa tuotteet ovat niin paljon kalliimpia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi ja mukavaa kun poikkesit blogiini. Minusta White Moss on ihana tuoksu juuri siksi, ettei se ole perinteisen raikas, vaan mukana on tietynlaista pehmeyttä ja hienostuneisuutta :) PS. Etelä-Tiroli kuulostaa upealta paikalta! Nautihan maisemista!

   Poista
 3. Aivan ihana tuoksu, löysin täysin vahingossa! Nyt en tiedä mistä saisin lisää, täällä itä suomessa ei oo Sokoksellakaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Velourmet Oy tuo maahan ACCA KAPPAA. Sivustollamme http://velourmetoy.blogspot.com löytyy lisää tietoa sekä Facebookissa https://www.facebook.com/AccaKappaFinland
   Terveisin Mika Rekilä Velourmet Oy:stä
   Ota rohkeasti yhteyttä :)

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!