Läpi talven, ihollani on ollut jano. Se on kärsinyt pintakuivuudesta ja tuntunut kosteusköyhältä. Niinpä saadessani maahantuojalta Phytomerin Hydracontinue Flash Hydratant -kosteusgeelin blogia varten testattavakseni, päätin koetella geeliä oikein kunnon testijaksolla ja äärimmäisen kuivilla olosuhteilla, katsoen mitä salamakosteuttaja siitä oikein tuumaa.

Kuva: Phytomer

Ranskalainen Phytomer tunnetaan merellisen kosmetiikan pioneerina. Sarja hallitsee erityisellä tavalla luonnolliset ja tehokkaat aktiiviaineet jo yli 40 vuoden kokemuksella. Phytomerin kauneus- ja ihonhoitofilosofia korostaa sisäisen hyvinvoinnin, luonnollisen kauneuden ja aidon, yksilöllisen ihonhoidon merkitystä. Tuotteet hemmottelevat ihoa aidoilla, merellisillä, ja luonnollisilla raaka-aineillaan, jotka vaikuttavat ihoon mineralisoivasti, rentouttavasti ja hyvinvointia edistävästi. Merelliset raaka-aineet soveltuvat myös herkimmille ihotyypeille. Sarjan tuotteet lupaavat nopeita tuloksia ja rentoutuneen mielen raikkaan, merellisillä tuoksuillaan. Tuotteet valmistetaan alusta loppuun lähellä Saint-Maloa sijaitsevassa Phytomerin omassa tuotantolaitoksessa niiden moitteetoman laadun ja eettisen tuotannon läpinäkyvyyden takaamiseksi. Phytomer on myös sitoutunut valtamerten suojeluun ja kestävään kehitykseen. 

Phytomerin Hydracontinue Flash Hydratant on seerumin ja geelin välimuoto, jolla on monta käyttötapaa. Geelimäinen tuote sopii kaikille ihotyypeille, jotka janoavat kosteutta ja raikkautta. Sitä voidaan käyttää iholla aamuin illoin joko yksistään tai voiteen alla. Lisäksi geeliä voi halutessaan sekoittaa voiteen tai meikkivoiteen sekaan lisätäkseen voiteiden kosteuttavaa tehoa. 30ml lasipullosta riittää iholle kosteushoitoa pidemmäksi aikaa, sillä vain yksi pisara tuotetta riittää kosteuttamaan ihoa jopa 12 tunnin ajaksi! 

Hydracontinue Flash Hydratant -kosteusgeelin teho perustuu muun muassa Undaria-leväuutteeseen, joka on Phytomerin kosteuttavan linjan tuotteiden tähtiaineosa. Levä omaa erinomaisen kyvyn sitoa vettä ihon syvimpiin kerroksiin saakka. Se täydentää ja vahvistaa ihon vesivarastoja ja parantaa ihon kosteudensitomiskykyä. Flash Hydratant sisältää myös kahdeksan tehokosteuttavan molekyylin yhdistettä, HYDRA-8:aa, joka vahvistaa epidermiksen vedensitomiskykyä ja muodostaa suojaavan kalvon ihon pinnalle.


Kuva: Phytomer


Hydracontinue Flash Hydratant antaa Phytomerin lupausten mukaisesti iholle ja mielelle raikkaan elämyksen hennon merellisellä tuoksullaan. Kätevässä lasisessa pipettipullossa tarjoiltu kosteuspommi on koostumukseltaan ohuen geelimäistä, miltei vesimäistä. HYDRA8:n johdosta geeli jättää iholle ensituntumalla suojaavan kalvon ja tuntuvasti kosteutetun pinnan, mutta muutaman sekunnin jälkeen geeli imeytyy syvemmälle ihoon jättäen pinnan pehmeäksi ja sileäksi.

Parin kuukauden tiiviin testijakson aikana Flash Hydratant on toiminut nimensä mukaisesti salamakosteuttajana pintakuivuudesta kärsivälle talvi-iholleni. Vaikka geeli ei olekaan seerumi, se on toiminut erinomaisena lisäkosteuttajana päivä- ja yövoiteen alla normaali-sekaihollani. Kesällä geeli riittäisi varmasti myös yksinään kevyen meikkivoiteen alle. Hydracontinue Flash Hydratant -kosteusgeeli on saatavilla 30ml koossa 40 euron hintaan. Phytomerin tuotteita saa esimerkiksi Sokokselta ja Emotioneista sekä kauneushoitoloista ympäri Suomen. Kaikki jälleenmyyjät löydät täältä

Alennuskoodi verkkokauppaan


Koodilla BHL14 saat 10% alennuksen Spashopin tuotteista 30.4.2014 saakka! Alennus koskee blogissani esillä olleita tuotteita eli esimerkiksi Hydracontinue Flash Hydratant  -kosteusgeelille jää hintaa vain 36 euroa. Alennuksen voi hyödyntää myös Matiksen Hyaluronic Performance Mask -naamioon, josta jaoin kokemuksiani pari viikkoa sitten. Nyt on oiva hetki testata myös Fleur'sin Gentle Scrub -kasvojenkuorintavoidetta, josta arvioni voi lueskella täältä. Mukavia shoppailuhetkiä! 

Onko teillä Phytomerin tuotteista kokemuksia?


2 kommenttia:

 1. Hei, kirjauduin juuri blogisi lukijaksi. Hyviä juttuja, mutta olisi kiva nähdä postauksissa omia kuviasi, eikä niinkään mainoskuvia. Tervetuloa vastavierailulle minun blogiini!

  http://dzinninajatuksia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Dzinni! Kiitos kommentistasi. En kuvaa tuotteita silloin, kun tuote on testikäyttöön jaettava tuote, jossa lukee "not for sale" tai "gift", koska se eroaa kuluttajalle myytävästä tuotteesta. Haluan, että kuvissa oleva tuote näyttää samalta, miltä myytävä tuote :) Tässä tapauksessa turvauduin mainoskuviin juuri edellä mainitusta syystä. Uskon, että yhteistyökumppaneillekin tämä on tärkeä asia. Jos selaat edellisiä blogitekstejäni, omia kuviani löytyy joukosta, esimerkiksi heti edellisestä ja sitä edellisestä blogitekstistä alkaen. Kiva, kun tulit lukijaksi! Toivottavasti blogistani löytyy hyödyllisiä vinkkejä ja jotain uutta! :)

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!