Ranskalaisen Terre d'Ocin tuotteet tulivat minulle tutuksi viime vuoden puolella, kun sukelsin syvemmälle luonnonkosmetiikan ihmeelliseen maailmaan. Tuttavuuteni Terre d'Ociin sai alkunsa BB-voiteesta, jota hehkutettiin viime vuonna blogeissa niin tiuhaan tahtiin, että kiinnostukseni heräsi, vaikka Terre d'Oc oli tuolloin vielä vieras sarja. Nyt olemme Terren kanssa jo sydänystäviä. Se oli aika lailla rakkautta ensi tuoksulla.


ECOCERT -sertifioitu Terre d'Oc on saanut inspiraationsa maailman naisten kauneusrituaaleista. Luonnonkosmetiikkasarja on perustettu vuonna 1995. Yritys tunnetaan ympäristöä kunnioittavista arvoistaan, joihin kuuluvat Reilu Kauppa ja kestävä kehitys. Sarja koostuu ihon- ja vartalonhoitotuotteista, meikkituotteista sekä luomuteestä. Ihonhoito- ja meikkituotteissa vilahtavat Marokko, Intia, Bali, Japani ja Burkina Faso.


Rakkauteni liehahti sillä hetkellä, kun avasin viikunavoidepurkin hopeisen korkin ensimmäisen kerran ja sivelin sulavan kermaista voidetta kasvoilleni. Se tuoksu oli jotain, mitä en ollut aikaisemmin kokenut; niin makea ja huumaava, mutta silti pehmeä.  Jo parina ensimmäisenä päivänä huomasin, kuinka ihoni sädehti. Silloin tajusin, että luonnonkosmetiikka tarjoaa tosiaankin jotain, mihin tavalliset markettipurnukat eivät kykene: luonnollista hehkua.

Oriental Fig Anti-ageing Face Cream on kaikille ihotyypeille sopiva uudistava ja korjaava voide, joka sisältää muun muassa luomu kaktusviikunaöljyä, omega 9-rasvahappoja, oliiviöljyä, manteliöljyä ja hyaluronihappoa. Voide auttaa pitämään ihon kiinteänä ja heleänä. Oriental Fig Anti-ageing Face Cream on koostumukseltaan kermaisen pehmeää ja se levittyy iholle täydellisen sulavasti. Tuoksu on koukuttava viikuna. Voide jättää ihon kuulaaksi, hieman valoa heijastavaksi ja samalla unelmanpehmeäksi. Illalla kun levitän voiteen kasvoilleni, on ihana mennä nukkumaan viikunan tuoksun leijaillessa nenänpäähän. Tämä on yksi niistä voiderakkauksista, jota tulen varmasti ostamaan uudelleen testipurkin loputtua! 50ml voidepurkilla on hintaa 42 euroa. Voiteen löytää Biodellystä täältä


Voiteen alla loistavana ihon heleyttäjänä toimii Radiant Face Serum. Se kirkastaa ja kosteuttaa ihoa saaden kasvot säihkymään. Seerumi sisältää muun muassa viikunaopuntiaöljyä ja hyaluronihappoa. Viikunaopuntiaöljy sisältää runsaasti antioksidantteja ja hyaluronihappo puolestaan sitoo kosteutta ihoon tehden ihon pinnasta siloisen ja pehmeän. Seerumi on väriltään hennon vaaleanpunaista ja koostumukseltaan erittäin kevyttä. Se levittyy iholle hyvin, imeytyy nopeasti ja jättää ihon hehkeäksi. Tuoksu on Oriental Fig -linjalle ominainen makea viikuna. 30ml purkki on riittoisa, sillä vain kaksi painallusta seerumia riittää koko kasvoille. Seerumilla on hintaa noin 40 euroa. Oriental Fig Radiant Face Serum on saatavilla Biodellyn nettikaupassa täällä


Terre d'Ocilla on esteettistä silmää myös pakkauksien suhteen, jotka on luotu mielikuvitusta käyttäen ihailtavan kauniiksi: pakkaukset aukeavat kuin ruusunnuput ja purkit on pakattu fuksianpunaiseen satiinipussukkaan. Tuotteet antavat hyvän mielen jo avausvaiheessa, ja sisältö sinetöi Terre d'Ocista muodostamani mielipiteen: laadukasta luonnonkosmetiikkaa, joka kaunistaa ihoa ja piristää mieltä!

Terre d'Ocin tuotteita saa esimerkiksi Biodellystä ja Joliesta.  

Millaisia kokemuksia teillä on Terre d'Ocin tuotteista?






*Tuotteet saatu.

4 kommenttia:

  1. Oriental Fig -seerumia on kehuttu paljon, ehdottomasti aion joskus kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä! Minä olen kyllä niin rakastunut noihin Terren viikunatuotteisiin. Tuo Oriental Fig anti-age voide on aivan huippu :) Jos pitäisi valita noiden kahden väliltä, valitsin ehdottomasti voiteen. Se on saanut minut pahasti koukkuun ;)

      Poista
  2. Oih en kestä noita pahvipaketteja ja lasipurkkeja. <3 Ovat aivan ihania. <3 Ja ihania on ottamasi kuvatkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia kommenteistasi! :) Tämä on kyllä sellainen kaksikko, jolle sydän sulaa. Varsinkin tuo Terren viikunavoide on yksi mun suurimpia rakkauksia... ;)

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!