Kolmeakymppiä kiriessä sitä kaipailee jo pieniä kiinteytyskikkoja iholle, ainakin silloin tällöin pienenä tehohoitona. Kosmetiikkamaailma pursuaa erilaisia tehotuotteita: on superseerumeita, supernaamioita ja superkuorintoja. Suurin osa näistä paljon puhutuista tehotuotteista lupailee ihon napakoittamista, mutta harva tuote kiinteyttää kasvojen ihoa havaittavan paljon jo heti ensimmäisellä kokeilukerralla.

Naamiot ovat yksi kosmetiikkamaailman heikkouksistani. Voisin haalia kasvonaamioita kokonaisen armeijan joka lähtöön, sillä ne ovat omiaan kärsimättömälle ihmiselle (siis minulle), joka haluaa nähdä tuloksia heti eikä vasta viikkojen päästä. Naamiot vaikuttavat ihon pintakerroksessa, joten niillä saa hetkessä pikakaunistuksen iholle. Naamiota suositellaan käytettäväksi kerran tai kaksi viikossa, mutta jos iho vaatii, voi hoitavan kreemikerroksen tarvittaessa levittää jopa päivittäin. Ihoa ei kuitenkaan kannata hoitaa liikaa (tästäkin allekirjoittaneella on kokemuksia) sillä se saattaa aiheuttaa ihoärsytystä ja -ongelmia niiden parantamisen sijasta. 

Keittiön kaapeista saattaa löytyä ratkaisu yllättävän moneen ihovaivaan. Kuva:  Valua Vitaly  Copyright: Shutterstock
Kuva: Valua Vitaly Copyright: Shutterstock

Sain viime vuoden puolella PureLogicol -sarjan maahantuojalta Triple Helix Collagen Boosting Mask -naamion blogiani varten testiin. Olin iloinen saadessani kokeiltavakseni nimenomaan kiinteyttävän naamion, sillä niistä minulla ei juurikaan ole kokemusta ja onhan se hyväksyttävä: 25+ iässä kasvot alkavat olla jo avoimina kiinteyttäville ideoille. Elimistön kollageenin tuotanto alkaa hidastua 25 vuoden iässä ja lakkaa kokonaan noin 40-vuotiaana. Tämä tarkoittaa sitä, että kun vaihdevuodet alkavat, kollageenin tuotanto tyssää kuin seinään ja jokainen meistä on omillaan. Kollageeni on ihon yleisin proteiini ja se pitää ihon kimmoisana ja joustavana, joten mikäli mielii ihon pysyvän sellaisena, on aika tarttua purkkiin ja hakea kollageenia sieltä. Jos alle 30-vuotiaana miettii "ei ole vielä tarvetta" - ei tarvitse ollakaan! Kollageenivoiteeseen tai -naamioon tarttuessa vaatimuksena ei ole ryppyinen ja veltto iho, sillä kollageenia kannattaa tankata varastoon hyvissä ajoin ennen sen tuotannon loppumista. Kun kollageenin tuotantoa vilkastuttaa vielä kun elimistö tuottaa sitä, sitä jää enemmän varastoon tulevia vuosia varten. Iho pysyy mukana vanhenemisen tahdissa eikä rupsahda äkkiseltään, vaan vanhenee kauniimmin ja hitaammin.


Kuva: PureLogicol


PureLogicol -sarjan ydin on kollageeni. Sarjan tuotteissa yhdistyvät luonnon puhtaus ja tieteen logiikka. PureLogicol -tuotteet on kehitetty työskentelemään sisältä ulospäin, suojelemaan, parantamaan ja korjaamaan ihoa sekä ylläpitämään ihon terveyttä ja koskemattomuutta. Tuotteissa käytetään vain puhtaimpia luonnon uutteita eivätkä sarjan tuotteet sisällä parabeeneja, alkoholia, keinotekoisia väriaineita tai - hajusteita. PureLogicol on luotu yhdistelemällä luonnollisia aineosia, luonnon vitamiineja, eteerisiä öljyjä ja kasviuutteita eri puolilta maailmaa, ja näin ovat syntyneet hellävaraiset, mutta samalla erittäin tehokkaat ihonhoitotuotteet, jotka keskittyvät  ihon nuorekkaana, kimmoisana ja joustavana pitävään kollageeniin.

PureLogicol -sarja koostuu tehokkaista ihonhoitotuotteista ja ravintolisistä, jotka sisältävät vain turvallisimpia, kliinisesti tutkittuja, aktiivisia ja korkealuokkaisimpia aineosia, joiden teho on osoitettu tieteellisesti. Tuotteita ei testata eläimillä. Jokainen tuote käy läpi kaikki tarkat turvallisuustestit ja mikrobiologiset kokeet, ja lisäksi tuotteet testataan aina eri ihotyypeillä ennen kuin ne tulevat myyntiin. Näin ollen tuotteiden voidaan sanoa sopivan kaikille ihotyypeille: myös herkälle - ja akneiholle.

Kuva: eleven.se

Triple Helix Collagen Boosting Mask on virkistävä tripeptidinaamiolupaa kiinteyttää ihoa välittömästi, edistää kollageenisynteesiä ja vahvistaa ihoa. Naamio sisältää tehokkaita antioksidantteja ja ravitsevia kasviperäisiä aineita, kuten Acai, Edelweiss-alppiruusu, lohikäärmeenhedelmä, purasruohon siemenöljy ja puna-apila. Keski- ja Etelä-Amerikasta kotoisin oleva pieni, violetti Acai-marja tunnetaan voimakkaista antioksidanttisista vaikutuksistaan. Se sisältää myös runsaasti omega-rasvahappoja. Edelweiss-alppiruusulla on muun muassa tulehdusta estäviä ja antiseptisiä vaikutuksia. Lohikäärmeenhedelmä sisältää runsaasti vitamiineja, mineraaleja ja fenoleja. Sillä on myös haavoja parantavia vaikutuksia. Purasruohon siemenöljy on puolestaan pieni sininen kukka (toiselta nimeltään metsätähti), jota kasvaa ympäri maailmaa. Se sisältää enemmän omega-rasvahappoja kuin useimmat muut kasvit ja ravitsee sekä syväkosteuttaa ihoa. Puna-apila taas sisältää runsaasti C- ja B3 -vitamiineja, mineraaleja, kalsiumia, magnesiumia ja fosforia ja lisäksi se auttaa parantamaan ihottuman aiheuttamaa tulehdusta. Muut Triple Helix Collagen Boosting Mask -naamion aktiiviset aineosat ja niiden vaikutukset löydät täältä.


Kuva: PureLogicol


PureLogicol Triple Helix Collagen Boosting Mask tarjoilee iholle lisäksi pehmeyttä ja säteilevän pinnan. Se parantaa ihon kirkkautta sekä ravitsee ja kosteuttaa ihoa, vähentäen näkyvästi hienoja juonteita ja ryppyjä. Välittömän kiinteytyksen iholla saa aikaan naamion sisältämä Pepha-tight -mikrolevä, joka jatkuvasti käytettynä toimii myös kilpenä oksidatiivista stressiä vastaan ja stimuloi kollageenin luonnollista tuotantoa.

Triple Helix Collagen Boosting Mask tuntuu iholla erittäin miellyttävältä, jopa hieman viilentävältä. Naamion kiinteyttävä vaikutus alkaa tuntua noin viiden minuutin jälkeen, mutta iho ei jähmety kivikovaksi kuten esimerkiksi savinaamiot usein toimivat. Kasvojen iho vain hieman jämäköityy hienostuneesti. Teho on siis mukavalla tavalla tuntuva, eikä puske päälle kontrolloivasti. Naamio tuntuu iholla kaikin puolin rentouttavalta. Tämä on omiaan naisten hemmotteluiltaan!

Triple Helix Collagen Boosting Mask'ia ohjeistetaan käyttämään kerran tai kaksi viikossa. Minulla on taipumus venyttää naamion vaikutusaikaa aina yli suositusten, mutta PureLogicolin kollageeninaamion saa jättää iholle jopa 15-20 minuutiksi. No need to strech it this time! Parinkymmenenminuutin kauneushoito tekee ihmeitä: iho on kuin uudestisyntynyt. Tiedän, voi kuulostaa hieman kliseiseltä, mutta tämä kun oikeasti saa ihon niin täydellisen tuntuiseksi, että olo on kirjaimellisesti kuin kuningattarella! Ja eikö sellaista hemmottelua jokainen meistä kaipaa joskus? 

Kuva: voice.fi

PureLogicol Triple Helix Collagen Boosting Mask tekee sen minkä lupaa: parantaa näkyvästi hienoja juonteita, kiinteyttää ihoa välittömästi ja tekee ihosta säteilevän. Naamio sopii myös tuoksuherkille, sillä siinä on hyvin mieto tuoksu, jota ei juurikaan haista. Tuoksuja rakastavana kuningatar-kokemukseni kruunantuisi tietenkin jollain ihastuttavalla tuoksulla, mutta Triple Helix Collagen Boosting Maskissa tuoksu on lähes olematon. Onneksi naamio on niin toimiva, että voin unohtaa puuttuvan tuoksuelämyksen ihon tuntuessa ja näyttäessä niin mahdottoman hyvältä!

PureLogicol -sarjan tuotteisiin pääsee tutustumaan sarjan nettisivuilla ja naamiosta pääsee lueskelemaan lisää tästä. 50ml luksusta henkivällä Triple Helix Collagen Boosting Mask -naamiopurkilla on hintaa 80 euroa ja ostoksia voi tehdä vaikkapa maahantuonnin nettikaupassa. PureLogicol -tuotteita saa Stockmannilta, luotantaistuotekaupoista sekä joistain apteekeista (myös netistä). Lisäksi tuotteita saa verkkokaupoista, joilla on sarja valikoimissaan.

Onko teillä kokemusta luksusnaamioista, jotka onnistuvat antamaan ihanan kuningatarolon ja välitöntä heleyttä iholle? Entä onko jollain kokemusta PureLogicol -sarjan tuotteista?
1 kommentti:

  1. PureLogicol -tuotteista ei ole kokemusta. Mutta jaamme selvästi naamioriippuvuuden. ;) Itsellänihän on pintakuiva sekaiho ja ikääkin on, joten itselläni on käytössä montaa erilaista naamiota kerralla, on puhdistavaa, kosteuttavaa ja hemmottelevia, niistä aina sitten valitsen sen, mitä ihoni kulloinkin tuntuu tarvitsevan, en ikinä tulisi toimeen vain yhdellä naamiolla. ;)

    VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!