Siitä huolimatta, että BB- ja CC-voiteet eivät enää olekaan kuumin puheenaihe kosmetiikkamarkkinoilla, olen tämän vuoden aikana löytänyt yhden hyvän löydön kummastakin kategoriasta. L'Occitanen CC-voiteen jo esittelinkin, mutta tänään haluan vinkata teille loistavasta luonnonkosmetiikan BB-voiteesta, joka lähentelee ominaisuuksiltaan kaikkien aikojen suosikkiani eli Iroisien BB-voidetta. Toistaiseksi ranskalaista Iroisieta ei ole onnistunut peittoamaan mikään muu BB-kokelas, mutta nyt olen hiljattain tutustunut uuteen ranskalaiseen luonnonkosmetiikkasarjaan, So'BiO Eticiin, jolla on valikoimassaan aikamoisen toimiva BB-voide. 

BB-voiteet ovat aina edustaneet minulle helppoa ja nopeaa meikkaustapaa. Siksi turvaudun niihin yleensä silloin, kun en jaksa tai ehdi tehdä kunnon meikkipohjaa ja haluan päästä nopeasti liikkeelle. BB-voiteet ovatkin minulle yleensä vapaapäivän valinta, kun täytyy käydä postissa tai kaupassa ja en halua täysin viimeistelemättömänä lähteä ihmisten ilmoille. BB:t saavat nopeasti kasvojen ihon näyttämään virkeämmältä ja tasaisemmalta. 


Kuten BB-voiteissa yleensäkin, myös So'BiO Eticin BB-voiteessa yhdistyy monta eri ominaisuutta: se tasoittaa, kosteuttaa, puhdistaa ja suojaa ihoa sekä sisältää suojakertoimen 10. Voide on koostumukseltaan hieman jähmeän oloista, kuten suosikkini Iroisiekin, mutta sulaa kasvoille silti kauniisti ja levittyy helposti. Peittävyyskin on parempi kuin perinteisissä BB-voiteissa. Voide sisältää antioksidanttista, ihoa suojaavaa granaattiomenaöljyä ja tuoksuu kevyen marjaiselta. Tuntu iholla on kosteuttava, mutta iho jää silti puolimattaisen satiiniseksi. Puuteriakaan ei siis tämän BB:n päälle välttämättä tarvitse, vaikka sekaihon merkkejä ihossa olisikin. BB:n alle voi halutessaan laittaa kosteusvoiteen, mutta omalle iholleni on riittänyt tämän alle myös pelkkä kosteuttavampi seerumi. Jos siis etsit hieman peittävämpää, mutta silti kevyttä ja satiinisen lopputuloksen antavaa luonnonmukaista BB-voidetta, tämä saa minulta vahvan suosituksen! Hintakaan ei kirpaise. 

So'BiO Etic Perfect Cover 5in1 BB-Cream 30ml saatavilla hintaan 12,70 euroa. Raaka-aineista 99% on luonnollista alkuperää eikä tuote sisällä parabeeneja, silikoneja tai synteettisiä hajusteita. So'BiO Etic-sarja on täysin luomua. Tuotevalikoimaan voit tutustua Rosaliksen verkkokaupassa

Käytättekö te BB-voiteita ja kuinka usein? Mitkä ovat teidän BB-suosikit?







*Tuote saatu maahantuojalta. Sis. mainoslinkkejä.

14 kommenttia:

  1. Mä käytän BB-voiteita etenkin nyt, kun iho kuivuu talven lähestyessä. Multa löytyy pari korealaista BB:tä ja Lumenelta muutama tuubi. Tämä merkki on tuttu, muttei BB-voiteiden osalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, BB:t antaa hyvää lisäkosteutta iholle talvella. Mä en ole vielä noihin korealaisiin BB-voiteisiin tutustunut ollenkaan, kun tutustuttavaa on ollut tarpeeksi muiden maiden voiteissa :D Mutta niitä on kyllä kehunut niin moni, että täytyy ehdottomasti nekin jossain vaiheessa katsastaa.

      Poista
  2. Minäkin käytän BB-voiteita vapaapäivinä. Tällä hetkellä ainoa BB-voiteeni on Misshan voide. Se on kyllä niin peittävää, että muistuttaa ohuempia meikkivoiteita. Ja sehän sopii mulle:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. BB-voiteet on niin helppoja vapaalla, kun ei jaksa tehdä meikkipohjaa pidemmän kaavan mukaan :) Tässäkin on vähän enemmän peittävyyttä, toisin kuin perinteisissä BB-voiteissa.

      Poista
  3. Itse käytän BB-voiteita harvoin, mutta CC-voiteista löytyy muutamia omia lemppareita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. BB-voiteet on mullakin enemmän vapaa-ajan valintoja, joten vähemmällä käytöllä ovat toisin kuin CC-voiteet, jotka menee usein työpäivinäkin :) Tykkään siitä, että CC:t on enemmän meikkivoiteen kaltaisia ja kestää omalla iholla kauniina pidempään.

      Poista
  4. Nyt olen ihastunut Misshan M Perfect Cover BB-voiteeseen, joka kyllä kiilasi mun suosikiksi, varsinkin kun läysin sen kanssa täydellisesti toimivan pikakaunistajan :D

    Tämä So´Bio vaikuttaa kivalta tapaukselta ja onpa muuten edullinen hinta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, en olisi todellakaan odottanut tämän hintaluokan BB-voiteelta näin hyvää lopputulosta! Oon tykännyt tästä tosi paljon. Suosittelen testaamaan! Tämä kiilasi aika lähelle Iroisieta, vaikka ei sitä vielä ihan ykkössijalta tipauttanut ;)

      Poista
  5. Käytän sekä BB, että CC-voiteita paljon ja onkin kiva kuulla aina uusista löydöistä !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos luonnonkosmetiikan BB-voidetta jossain vaiheessa kaipailet, tässä yksi hyvä vaihtoehto. Hintakin on älyttömän halpa luomu-voiteeksi! :) Ei ole mitään läpikuultavaa litkua, niinkuin moni muu BB-voide. Muistuttaa ehkä enemmän jopa CC-voidetta.

      Poista
  6. Laitan ehdottomasti korvan taakse tämän ;) Ja taas uusi verkkokauppa tutkittavaksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laita! ;) Uskon, että voisit tykätä tästä, jos haluat vähän enemmän peittävyyttä, mutta silti luonnollisen ja kevyen lopputuloksen. Mä en helpolla luonnonkosmetiikan pohjista innostu, mutta tämä on ollut mulle ihan täydellinen valinta vapaapäivään. Ja myönnän, että pari kertaa olen työpäivänäkin tähän tarttunut! :D

      Poista
  7. Hei! Mikä sävy kuvan voide on ja sopiiko vaalealle iholle? ☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja kiitos kommentistasi! :) Tätä BB-voidetta on saatavilla vain yksi sävy ja se on tuo kuvassa oleva eli Nude Beige 01. Itselläni on aika vaalea iho, mutta tämä kyllä sulautuu iholle aika hyvin ja antaa samalla hieman tervettä sävyä kasvoille. Voide on muuten jopa 37% luomua! Juuri nytkin tätä kasvoilla, olen siis kyllä tykännyt.

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!