Viimeksi kirjoittaessani hiustuotteista, mainitsin Kevin.Murphyn kuuluvan TOP3 suosikkeihini, mitä shampoisiin ja hoitoaineisiin tulee. Myönnän mielipiteeseeni vaikuttaneen sen, että olin jo Mythic Oil-tuotteista hurmaannuttuani ehtinyt myös vakuuttua tästä sinisestä kaksikosta. Yleensä olen hieman huolissani, kun hyvä pesupari loppuu ja joudun siirtymään seuraavaan testipariin, mutta tällä kertaa tiesin, ettei tämä kaksikko jättäisi minua pulaan. Tänään siis muutama ylistävä sananen "kympin korjaajista" ja korjaavista hiustuotteista muutenkin. 

Tämä vuosi on ollut minulle poikkeuksellisen hyvä hiusvuosi, jos ei lasketa blogin kautta saamaani käsittelyä, joka tuhosi hiuslatvani hampuksi. Hyväksi hiusvuodeksi voin kutsua tätä vuotta siksi, että olen löytänyt poikkeuksellisen hyviä pesupareja. Sitä ei nimittäin tapahdu minulle normaalisti näin usein! Viime vuonna muistan kokeilleeni monia erilaisia tukkatuote-ehdokkaita, joista suurin osa siirtyi sivuun aika nopeasti. Kérastase oli ainoa, johon hiukseni viime vuonna rakastuivat. Tänä vuonna TOP-kolmoseen Kérastasen kavereiksi ovat hivuttautuneet Kevin.Murphy ja L'oréal Professionalin Mythic Oilit. Nähtäväksi jää, tulevatko niiden asemaa horjuttamaan jotkin parit vielä tulevaisuudessa.


Haastavan hiuslaatuni huomioiden voisi luulla, että lähes kaikki korjaavat hiustuotteet ovat tukalleni omiaan. Väärin! Vaikka hiukseni ovat helposti pörrööntyvät, paksut, taipuisat ja kuivahkot, korjaavat hiustuotteet eivät aina toimi tukassani kuten pitäisi. Yleensä korjaaminen nimittäin tapahtuu hiuksien lätistämisen kustannuksella. Hiuksistani tulee kiillottomat ja todella väsyneen oloiset, sillä korjaavat shampoot ja hoitoaineet imevät yleensä hiuksistani kaiken sen luonnollisen ilmavuuden. Samalla ne latistavat tukan sellaiseen kuntoon, että tyytymättömyys on huipussaan.


Sininen Repair-me-kaksikko on kuitenkin ollut harvinaista herkkua hiuksilleni. Jos olisin testannut näitä sokkona, olisin luullut purkkeja silottavan linjan tuotteiksi, sillä nämä antavat niin ihanaa kuohkeutta, kiiltoa ja pehmeyttä pitkiin hiuksiini, etten vieläkään voi uskoa näitä korjaaviksi. Mutta sehän korjaavien tuotteiden vaikutus tulisi ollakin: saada hiukset kuntoon, kauniiksi ja kiiltäviksi, ilman latistavia sivuvaikutuksia. Käytin näistä kympin korjaajista viimeiset tipat viime viikolla, mutta hyvästejä en silti jätä, sillä hankin taatusti uudet!

Kevin.Murphy Repair-Me.Wash ja Repair-Me.Rinse 250ml hinta noin 28 euroa kampaamoista. Tuotteita suositellaan kuiville, vahingoittuneille ja hauraille hiuksille. Myyntipisteet löydät täältä

Millaisia kokemuksia teillä on korjaavista hiustenhoitotuotteista? Oletteko kokeilleet Kevin.Murphyn tuotteita?*Tuotteet pr-näytteitä.

10 kommenttia:

 1. Tykkään noista molemmista hirmuisesti, itseasiassa olen käyttänyt ne loppuun jo aikoja sitten. Hoitoainetta ostin lisää, koska sen unisex-tuoksu on niin koukuttava. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun on myös saatava näitä lisää! Parhaita on just ne tuotteet, jotka saa oikeasti rakastumaan omiin hiuksiin <3 Nämä todellakin sai. Tykkäsin näistä järjettömästi!

   Poista
 2. Pidänpä tän sarjan mielessä! Mä käytän enemmän kosteuttavia tuotteita, tai siis jätän ne sellaiset keratiinia sisältävät, rakennepaikkaavat muille, kun itselleni ei oikein ole sellaisille tarvetta :D Mutta hiustuoteviidakossa seikkailu on välillä haastavaa, ymmärrän sun fiilikset kyllä täysin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä olen muilta bloggaajilta kuullut ja lukenut, näihin on ihastunut moni muukin! Kuohkeus on ollut se, mitä moni on kehunut. On se jännä, koska nämä on korjaavia hiustuotteita ja siksi näitä voisi luulla tosi latistaviksi, niinkuin itse näiden oletin olevan. Mutta ei yhtään lättätukkapäivää, vaan "great hair day"' päivästä toiseen :D Nämä sopi mun hiuksille siis todella hyvin. Uskon, että voisivat sopia sullekin, jos hiusten kuivuudesta kärsit. Koska näitähän suositellaan myös kuiville hiuksille :)

   Ja joo, hiustuoteviidakko voi olla aikamoinen labyrintti! Mä olen välillä kokenut oloni ihan toivottomaksi, kun on enemmän tullut vastaan just niitä tuotteita, jotka saa mut näyttämään ihan Röllin vaimolta :D Luojan kiitos, tämä vuosi on ollut ihan hyvä hiusvuosi, mitä näihin tuotelöytöihin tulee.

   Poista
 3. Kevin Murphyt vielä kokeilematta, mutta laitetaan vinkki korvan taa.

  Kiva oli nähdä sinua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevin.Murphy on yksi luottosarjoistani, mitä näihin shampoisiin ja hoitoaineisiin tulee! <3 Eli suosittelen ehdottomasti kokeilemaan. Ihanat tuoksut ja toimivat koostumukset.

   Ja juu, oli tosi kiva nähdä! :)

   Poista
 4. Ei ole kokemusta rakennepaikkaavista hiustenhoitotuotteista ;) Oli kiva nähdä Hankintatukulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylläpäs oli yllättävä kommentti sulta! ;) Oli kiva nähdä suakin!

   Poista
 5. Juuri noita en ole kokeillut, mutta paria muuta ja onhan Kevin Murphy ihan omaa luokkaansa. Kermaista ja hoitavaa ja ne tuoksut. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuoksut nappaa, pakkaukset on kivan erilaiset ja mikä parasta; sisältö toimii omallekin tukalle. Kyllä se tunne, kun voi oikeasti olla tyytyväinen omiin hiuksiinsa, on tavoittelemisen arvoinen :)

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!