Moni asia muuttuu vuosien varrella. Intoiluni huulipunista on hyvä esimerkki siitä, miten ihmisen kosmetiikankäyttökin voi muuttua. Nuorempana nimittäin käytin enemmän huulikiiltoja, nykyään huulilla on oltava aina huulipunaa - hyvin kosteuttavaa ja mielellään myös pysyvää sellaista. Jos kaipaan jonain päivänä kiiltoa, senkin on oltava huulipunaa. Silloin valitsen kiiltopunan. Pienellä kiillolla on usein kivasti huulia täyteläistävä vaikutus. Tänään seikkaillaan Clarinsin punien parissa, sillä keväällä ilmestyi neljä pysyvään valikoimaan jäävää ihastuttavaa uutuussävyä.

Olen aina sanonut olevani enemmän selektiivisen kosmetiikan ystävä, mutta kynsilakkojen ja huulipunien kohdalla olen tarttunut useammin markettimerkkien vaihtoehtoihin. Puniin en siis ole kovinkaan usein panostanut, enkä ole ajatellut niillä kovin suuria eroja olevankaan. Mitä enemmän olen kuitenkin ajautunut selektiivisten punien pariin, olen huomannut, että kyllä koostumuksissakin on eroja. Siltikään en sano, etteikö markettimerkeistäkin löytäisi laadukkaita punia. Suurin ero on silti omasta mielestäni se pakkaus, joka selektiivisillä brändeillä on usein aivan eri tasoa kuin markettimerkeillä. Hyvänä esimerkkinä toimivat nämä Clarinsin kullatut huulipunahylsyt. 


Jos olisin hienostopiirien seurapiirirouva, juuri tällaisen punan kaivaisin kalliista merkkilaukustani. Vaikka en edellä mainittuun muottiin sovikaan, haluan silti saada kosmetiikasta ylellisyyden tuntua arkeeni. Kuten YSL:n kohdalla jo sanoin, se on se tunne, jonka saa käyttäessään kaunista tuotetta. Mieli kohoaa kummasti. Eikä näillä selektiivisillä punillakaan nyt pelkästään mieltä nostateta! Clarinsin Rouge Eclat -huulipunat ovat nimittäin myös todella hoitavia: Koostumukseen on lisätty erilaisia kasviuutteita, kuten auringonkukkaöljyä ja -vahaa, jotka kosteuttavat ja suojaavat huulia. Kasvivahoilla, kuten mimosalla, jojoballa, auringonkukalla sekä kaakaon saippuoitumattomilla osilla tuodaan huulille niiden tarvitsemia ravintoaineita. Huulipunat sisältävät myös vaikuttavia aineita, jotka ehkäisevät huulten ennenaikaista vanhenemista, ylläpitävät huulten ihon nuorekkuutta ja ehkäisevät vapaiden radikaalien haitallisia vaikutuksia. Kuka siis sanoi, että huulipunan käyttö olisi turhaa?


Rouge Eclat -huulipunien uutuussävyjä on neljä: Hot Rose 23 on kirkas pinkki, Pink Cherry 24 punaiseen taittava roosa, Pink Blossom 25 hento ruusunpunainen ja Rose Praline 26 ruskeaan taittava roosa. Kauniita sävyjä kaikki, mutta omaksi suosikikseni on noussut viimeisimpänä mainittu nuderoosa eli 26 Rose Praline. Suuren plussan annan punien hoitavuudesta, joka todellakin tuntuu huulilla. Kyllähän näillä kelpaisi soluttautua seurapiirirouvaksi!

Clarins Rouge Eclat -huulipunan suositushinta on 27,30 euroa.

Panostatteko te huulipuniin? 
Mikä on maksimihinta, jonka olette valmiita maksamaan huulipunasta?








*Tuotteet lehdistönäytteitä.

28 kommenttia:

  1. Nämä ovat niin ihania, pientä luksusta arkeen. Pidän Clarinsin punien koostumuksesta ja kiillosta. Eivät kuivata ja kuluvat nätisti pois. Clarinsin punat on siinä hintarajoilla että raaskii vielä ostaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nämä punat ei kyllä tosiaankaan kuivata! Itsekin tykkään näiden koostumuksesta todella paljon :)

      Poista
  2. Mä rakastan Clarinsin Rouge Eclat huulipunia! Multa löytyy noita kolme kappaletta eikä mulla ole niistä mitään huonoa sanottavaa. Mun mieletä hintakaan ei noissa ole ollenkaan paha, kun ottaa huomioon sen, että huulipunat ovat oikeasti hyviä ja ihan eri luokkaa kuin osa markettihuulipunista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustakin näiden hinta on todella hyvä hinta selektiivisiksi puniksi :) Jotkut huulipunathan saattavat maksaa jopa 40-45 euroa. Eli siihen verrattuna nämä on halpoja! :D Kuitenkin koostumus on tosi hyvä ja tuo kultainen hylsykin on tyylikäs.

      Poista
  3. Hot Rose on mun lemppari. Tykkään muutenkin Clarinsin punista, ne ovat niin miellyttävän tuntuisia huulilla ja se tuoksu. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hot Rose on on ollut mullakin käytössä paljon, tuon nuderoosan lisäksi :) Ja nämä kyllä tuoksuu ihanalta! <3

      Poista
  4. Clarinsin tuotteissa on myös se hyvä puoli, että vaikka kyseessä on selektiivistä kosmetiikkaa eivät hinnat ole mitään aivan järjettömiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Clarins on ehdottomasti edullisimpia selektiivisiä brändejä, ellei jopa edullisin! :)

      Poista
  5. Ihanan näköisiä värejä <3 Rakastan muutenkin Clarinsin tuotteitta, vaikka ne ovatkin hiukan hintavia :)

    http://lauraheinikki.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Markettikosmetiikkaan verrattuna Clarins on toki hintavampi, mutta jos muihin selektiivisiin brändeihin vertaa, tämän edullisemmin ei selektiivisiä huulipunia juuri saa :)

      Poista
  6. Onpa kauniita sävyjä. Kysyitpä visaisen kysymyksen, luulen, että 20€ on sellainen maksimisumma mitä maksaisin huulipunasta.
    Kivaa torstai-iltaa kaunotar!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jokaisella meillä on omat kipurajamme hintojen suhteen :) Olen kyllä maksanut kosmetiikasta sievoisia summia, mutta huulipuniin en ole hirveästi panostanut. Muutaman Diorin ja Cliniquen huulipunan muistan vuosien varrella ostaneeni ja laatu oli kyllä hyvä, mutta silloin käytin vielä enemmän huulikiiltoja, joten huulipuniin panostaminen tuntui tuhlaukselta ;) Nyt kun olen viime vuosina kallistunut enemmän punien pariin, näen markettipunissa ja selepunissakin selvän eron ja ymmärrän sen, miksi jotkut ihmiset ostavat vain laatupunia :D Tosin kyllä marketistakin saa hyviä huulipunia, sitä en kiellä. Kaikissa ei tietenkään ole niin hyvä laatu, mutta esim. Max Factorilla on mielestäni todella laadukkaita punia :)

      Aurinkoista viikonloppua, Outi!

      Poista
  7. Nämä ovat niin upeita värejä ja tuntuvat huulilla pehmoisina ja hoitavina, että kyllä minäkin yhdyn tuohon seurapiirirouva-juttuun, jos vain sellainen oisin:D
    Minä olen joskus pulittanut yli 50 e huulipunasta ja se jo kirpasi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siltä nämä nimenomaan tuntuvat: pehmeiltä ja hoitavilta! :) Ja apua; minkä brändin huulipuna on maksanut yli 50 euroa? Guerlainin? Mun kallein ostamani huulipuna taitaa olla Diorin. Se oli muistaakseni 40 euron luokkaa.

      Poista
  8. Ihanat kuvat! Selepunista olen kokeillut vain Lancomea ja Guerlainia, aika paljon olen ostanut Maybellinen punia joissa on hyvä hinta-laatusuhde, samoin H&M:n punissa. Eli aika usein pihistän, mutta tarvittaessa panostan :)Ja kyllähän esim. siinä Guerlainin huulilakassa on aivan omanlaisensa fiiliksensä, samoin se laatu erottuu tosiaankin edukseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3

      Guerlainin punissa on kyllä aina niin ihanat hylsyt. Lancomen punia en ole testannut, vaikka kiiltoja olen kyllä ostanut useita, silloin kun niitä vielä enemmän käytin :) H&M:n punia mun on niin vaikea uskoa laadukkaiksi, kun jotenkin mulla vain on aina hirveät ennakkoluulot halvasta kosmetiikasta :D Mutta niinkuin täällä blogissakin on näkynyt, välillä joudun nielaisemaan ennakkoluuloni ja toteamaan, että olihan tää sittenkin hyvä ;)

      Poista
  9. Panostan kyllä, huulipunan pitää pysyä paikoillaan, clarissilla on hyvä pohjustaja ja merkki muutenkin on edullinen. Diorilta löytyy paras huulipuna joka ei karkaile huuliryppyihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laadukas huulipuna varmasti maksaa itsensä käytössä takaisin. Diorin punia on itsellänikin muutama. Taisivat olla ensimmäisiä huulipunia, joita selektiivisiltä merkeiltä aikoinaan ostin. Clarinsin punissa on kuitenkin se hyvä puoli, että niitä saa melkein kaksi kappaletta Diorin hinnalla. Ja näidenkin koostumus on kuitenkin kehuttavan hyvä!

      Poista
  10. Mulla on yksi Clarinsin puna, ja onhan se ehdottomasti tuhat kertaa kauniimpi kuin markettien hylsyt. Mutta olen niin hidas kuluttamaan punia, että pysyn suosiolla markettien valikoimissa. Harmittaisi niin paljon ostaa arvokas puna, jota ehtisin kuluttaa vain alle puolet ennen kuin se vanhenisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä näissä selepunissa vaan on "sitä jotain". Hylsykin vaikuttaa yllättävän paljon käyttökokemukseen ;) Mulle käy yleensä niin, että jämähdän käyttämään jotain punaa viikoksi tai kahdeksikin. Eli periaatteessa lempparipunat kuluu yllättävän nopeasti, mutta sitten ne muut vähemmälle huomiolle jäävät ehtii kyllä usein vanheta... Joten tiedän mitä tarkoitat! Mutta kyllä mä sellaiseen punaan olisin valmis sijoittamaan, jota tietäisin käyttäväni paljon. Esim. nudesävyt on sellaisia, mitä syksyllä käytän paljon ja ne menee monenlaisen meikin kanssa. Kesällä taas innostun oransseista ja korallisista sävyistä. Talvella mulla alkaa usein "kylmä kausi" eli pinkkiä huuliin jne :)

      Poista
  11. Oi tuo Hot Rose - oikein nätti! Minulla ikuisesti haussa hyvät kohtuuedulliset punat joissa tämäkästi pigmenttiä ja koostumus, joka ei karkaile juonteisiin. Juuh, aikuisen naisen meikkihaasteita nämä.

    Kaunis hylsy on luksusta, mutta joskus liiallinen koristeellisuus & hylsyn mutkikkuus on myös turhaa. Pieneenkin käsveskaan sujahtava, kevyt ja nätti yllättäjä on ollut Viva la Diva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Testaa ihmeessä Clarinsin punia, jos et ole vielä kokeillut. Nämä ovat todella kosteuttavia ja hoitavia, mutta antavat myös hyvin pigmenttiä. Jos oikein pysyviä huulipunia etsit, Max Factorin Lipfinity Longwear Lipstick on äärimmäisen pysyvä tapaus! Ei kulu huulilta sitten millään! Pysyvimpiä punia, mitä olen koskaan kokeillut.

      Ja punien hylsyihin liittyen; yksinkertaisen kaunis hylsy miellyttää omaakin silmää. Tuoksupullossa saa sitten olla vähän koristeellisuuttakin. Mutta monimutkaisen näköinen huulipunapakkaus ei kyllä hirveästi itseänikään viehätä. Huulipunaa pitää voida sipaista helposti ja nopeasti! Nämä ovat onneksi kevyitä ja siroja ja toimivat perinteisellä tekniikalla ;)

      Poista
  12. Mulla on niin hirvitön vimma ostella uusia huulipunia, että olisin vararikossa, jos ostaisin kovin kalliita. Onneksi markettien puoleltakin löytyy todella hyviä ja laadukkaita punia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole koskaan kokenut huulipunahulluutta, mutta voi olla, että se vielä iskee muhunkin ;) Tottumuksethan muuttuu vuosien varrella. Innostun kyllä nykyään huulipunista paljon enemmän kuin ennen. Ja joo, markettipunissakin on muutamia tosi laatutapauksia! Täytyisikin koota niistä ihan omaa vinkkipostausta :)

      Poista
  13. Mähän olen puhunut jo vuosia Clarins-huulimeikkien puolesta. Oma suosikkini on kiiltopunalaatu Joli Rouge Brillant. Ostin äskettäin alesta neljä uutta sävyä kun käyvät nyt läpi pakkaus-uudistusta ovaalista hylsystä pyöreään. En yhtään valita muutosta, sillä punalaatu pysyy samana, mutta saan sävyt 70 % alennuksella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, että sait sun suosikkipunat noin huimalla alella! Mä olen kyllä aiemmin käyttänyt Clarinsin huulikiiltoja ja Instant Light Natural Lip Perfectoria jo vuosia, mutta punat on jääneet testaamatta. Nämä kuitenkin yllätti positiivisesti monella tapaa. Tuoksukin on ihana!

      Poista
  14. Ovatpa kauniita! Mä rakastan kauniita pakkauksia ja pakkaus onkin aina iso osa ostopäätöstä. Huulipuniin voisin varmaan enimillään laittaa sen 30€, siinä tuntuu olevan kipuraja (mut jos joku tosi ihana tulee vastaan ni ne rajat unohtuu hetkessä :D).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakkaus vaikuttaa mullakin suuresti ostopäätökseen :) Ja hei, joskus pitää rikkoa rajoja ;) Niin elämässä kuin kosmetiikassa :D

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!