Muutama viikko sitten esittelin blogissani markettimeikkivoiteiden kolmen koplan, joille antaisin ääneni missä ja milloin vain. Jos kokoaisin samanlaisen kolmikon selektiiviseltä osastolta, Shiseidon uutuus saisi paikkansa hyvin suurella todennäköisyydellä, sillä se on löytänyt ihoni kanssa yhteisen sävelen nopeasti. Tällä meikkivoiteella voisi sanoa olevan aikamoisia erityistaitoja, sillä lupaa synkronoida jokaisen ihotyypin kanssa tunnistamalla ihon kunnon ja mukautumalla jokaiseen ihonsävyyn. Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta?

Jos ihonhoitopuolelta haastavimmat tapaukset ovat täydellisen silmänympärysvoiteen ja kasvovoiteen löytäminen, ehostuspuolella haastetta antaa meikkivoiteen metsästys, koska sen on oltava vähintääkin erinomainen omalle iholle, mutta mielellään aivan täydellinen. Minulle se tarkoittaa ohutta ja keskipeittävää meikkivoidetta, joka jättää ihon kuitenkin sopivasti heleäksi. Paksut naamarit eivät houkuttele, niistä sain teinivuosina jo tarpeekseni (jos muistatte tarinani kasiluokan kokeiluista). Tuntuu kuitenkin siltä, että yksi meikkivoide kaapissa ei riitä, sillä huomaan ihon kunnon vaihtelevan elämäntilanteiden ja arkirytmin mukaan. Niinä kausina, kun nukun vähemmän, syön huonommin ja liikun olemattomasti, tottakai se heijastuu myös ihoon. Puhumattakaan stressistä. Yhdellä meikkivoiteella voisi kuitenkin pärjätäkin, jos se osaisi elää ihon eri kausien mukana ja mukautua iholle sen mukaan, mikä tilanne on milloinkin. Vähän sen tyyppisesti kuin "tänään ihosi ei näytä tarvitsevan kamalasti peitettä, joten jätetään vähän enemmän kuultoa" tai "nyt ihosi näyttää sen verran väsyneeltä, että extravalo ja heleytys tulevat tarpeeseen", joten hokkuspokkus ja meikkivoide täyttäisi toiveet tilanteen mukaan.


Minun on vaikeaa uskoa meikkivoiteen olevan älykäs, vaikka haluaisin uskoa Shiseidon kuvailemaan uniikkiin teknologiaan. Sen sijaan uskon kuitenkin kestäviin meikkivoiteisiin, jotka onnistuvat tekemään ihosta kauniin ja elinvoimaisen. Shiseidon Synchro Skin Lasting Liquid Foundation on sellainen: meikkivoide, joka saa ihon näyttämään virheettömältä, mutta silti luonnolliselta. Synchro Skin on sopivan ohutta, ihonsävyyn mukautuvaa ja helposti levittyvää. Peiliin uskaltaa katsoa pitkänkin päivän päätteeksi, sillä vaikka silmät viestisivät väsymystä, iholla se ei näy. Mikrokokoinen polymeeri hylkii ihon tuottamaa talia ja vettä (eli hikeä). Puuteriainesosa imee niitä itseensä, joten pehmeä, juuri levitetyn näköinen lopputulos kestää iholla yllättävän pitkään. Oman meikkivoiteeni ennätys on 12h, johon sisältyi vesisadetta, pidempiä ajomatkoja ja ripeää liikkumista paikasta toiseen. Shiseido läpäisi testin.



Pakko jakaa myös sellainen seikka, että meikkivoiteen sisältämä puuteri on myös tehty heijastamaan optimaalinen määrä valoa suhteessa öljyn määrään. Toisin sanoen, kun iho ei ole kiiltelevä ja rasvainen, meikkivoiteen puuteri nostaa kirkkauden määrää ja heijastus luo enemmän hohdetta iholle. Kun taas ihossa on enemmän talia, puuterista tulee läpikuultavampi ja heijastukset vähenevät. Himmennystä ja hohdetta "säädellään" siis sen mukaan, miltä iho milläkin hetkellä tuntuu ja näyttää. En vieläkään malta uskoa, että joku meikkivoide tuohon pystyy, mutta toisaalta tuo ominaisuus selittäisi sen, miksi tämä meikkivoide pysyy iholla kauniina niin pitkään. Välillä olen jopa ihmetellyt sitä, miten vähän joudun puuteroimaan päivän aikana ihoani. Taputukset siis tälle! 

Shiseido Synchro Skin Lasting Liquid Foundation SPF20 30ml 55 euroa. Sävymaailmoja on kolme: viileä Rose, lämmin Golden sekä Neutral, joista jokaisesta löytyy useampi sävyvaihtoehto. Vaalein sävy on Rose 1. Kaiken kaikkiaan meikkivoidetta on saatavilla 8 eri sävyssä.

Miltäs tämä uutuus teistä kuulostaa? Vaihteletteko eri meikkivoiteita vai luotatteko aina samaan?








*Tuote lehdistönäyte.

14 kommenttia:

  1. Minähän olen siitä outo tyyppi, että en käytä meikkivoidetta ollenkaan. Tosin pikkuista ihastumista koin kerran yhteen meikkivoiteeseen, mutta eipä sitä sitten tullut kuitenkaan käytettyä.
    Tämä tuote kuulostaa kyllä älyttömän hyvältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikäs siinä, Outi! Jokainen käyttää niitä tuotteita, jotka itselleen kokee sopiviksi :) Minäkin välttelin nuorempana kaikkia meikkivoiteita, koska kasiluokan kokeiluista jäi kunnon naamio-vaikutelmat. Nyt en taas enää voisi kuvitella käyttäväni puuterimaisia meikkipohjia, vaan suosin nimenomaan meikkivoiteita, vaikka puutereita käytänkin kevyesti meikin kiinnittämiseen ja kiillon poistoon :) Tämä on kyllä aivan ihana meikkivoide. Ehkä voisit muuttaa mielesi ja ihastua?

      Poista
  2. Minäkään en pärjäisi millään yhdellä meikkivoitella. Pikaisella laskemisella sain luvuksi kymmenen tuotetta, jotka ovat säännöllisellä käytöllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täälläkään ei olisi toivoa, jos pitäisi elää yhdellä meikkivoiteella. Tosin tämä meikkivoide on kyllä ollut tosi muuntautumiskykyinen. Olen itsekin ollut ihan äimänä välillä, että mitä mun ihossa tapahtuu, kun ei tarvitse puuteroida entiseen malliin :D

      Poista
  3. Ne muutamat tuotteet mitä olen Shiseidoa käyttänyt, ovat olleen mielettömiä. mm. poskipuna. Tuoksuttelin ystävän luona ystävän Shiseido tuoksua ja aah se oli ihana! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Shiseidon Ever Bloom tuoksu yllätti kyllä mutkin! <3 Se on ihana.

      Poista
  4. Tykkään tästä peittävää, mutta silti kuultavaa jälkeä. Ihan kuivimpina ihopäivänä meinaa jämähtää kuivimpiin kohtiin vähän kiinni, mutta tasapainoisemmalle kesäiholleni varmasti napakymppi. En voisi kuvitellakaan käyttäväni vain yhtä meikkivoidetta, ne on mun heikkous, sama kuin toisille luomivärit. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä tuo "peittävä, mutta silti kuultava" -yhdistelmä on tosi vaikea toteuttaa, mutta tämä onnistuu siinä erinomaisesti :) Olen kyllä tykännyt tästä paljon!

      Poista
  5. Nyt kuulostaa todella hyvälle, mahtaisiko toimia minulla? Tarviipas tutustua paremmin tähän seuraavalla kerralla kun lähden kaupoille. Kiitos vinkista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Melkein voisin jopa luvata, että toimii. Kokeilepa! Tämä on ainakin mukautunut mun erilaisiin ihopäiviin niin hyvin, että ehken enää edes epäile tämän älykkyyttä :D

      Poista
  6. Ihan ekaksi: Wow, mikä ulkoasu-uudistus! Ja sitten, tällainen hybridi-meikkivoide kyllä kiinnostaa, jos se tosiaankin toimii eri ihopäivinä kivasti. Taidankin suunnata Shiseidon pisteelle tätä tutkailemaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos S! :) Tosi kiva kuulla positiivista palautetta blogin uudesta ulkoasusta! Tuli kyllä tuskasteltua niin monta tuntia ulkoasua työstäessä, että jos lopputulos miellyttää lukijoitakin, niin ihanaa! <3

      Ja käypä tosiaan Shiseidon pisteellä! Tässä on potentiaalia kaikenlaisille ihoille! :)

      Poista
  7. Mä oon pikkuhiljaa tähdännyt siihen, että mulla olisi max 2 erilaista meikkipohjaa käytössä (kevyempi ja peittävämpi) ja niihin molempiin vaalea ja vähän vähemmän vaalea sävy mixailua varten, mutta jos näin älykäs meikkivoide onkin jo olemassa, niin tavoite oikeasti YHDESTÄ meikkipohjatuotteesta voisi melkein onnistua :D

    Ulkoasu on todella raikas ja selkeä, tykkään tosi paljon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kiitos kivasta palautteesta! Ihanaa kuulla, että tykkäät uudistuneesta ulkoasusta :)

      Kyllä tälle meikkivoiteelle kannattaa antaa mahdollisuus, jos tykkää kevyestä, mutta silti sopivan peittävästä ja kuulaasta lopputuloksesta. Ei tämä ihan "tyhmä" tuote ole ;)

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!