Menen kosmetiikkakokemusten suhteen aika lailla tuoksu edellä, mikä on varmasti monelle blogiani pidempään seuranneelle jo tuttu juttu. Haluaisin pystyä sanomaan, etten nosta tuoksua koostumuksen ja tehon edelle, mutta kyllä se tuoksu aina vain kummasti hiipii niihin kärkikriteereihin, joita en tuotteessa osaa sivuuttaa. Pystyn käyttämään kasvovoidetta, vaikka se ei tuoksuisikaan mielestäni hyvältä, jos tiedän tuotteen olevan tehokas. Mutta sitten on niitä tuotteita, joissa tuoksu usein ohittaa koostumuksen ja tehon tärkeyden. Nimittäin sinä päivänä, kun joku tarjoaa minulle jätteeltä tuoksuvaa suihkugeeliä, kieltäydyn kohteliaasti, vaikka se olisi kunnon kollageenipommi ja pitäisi vartaloni ihon kimmoisana iät ajat. Valitsen mielummin sen vaihtoehdon, joka tuo tuoksullaan hyvän mielen jokaisena suihkuhetkenä. 

Edellisen perusteella voisi olettaa, että tänään vinkkaan suihkugeelistä, jonka koostumus on vähän niin ja näin, mutta tuoksu taivaallinen. Jälkimmäinen väittämä kyllä pitää paikkaansa, mutta ei tässä tuotteessa koostumuskaan aivan metsään mene. Kyseessä on nimittäin pehmeä kylpy- ja suihkuvaahto, joka saa tällaisen "vain" suihkun omistavan toivomaan hartaasti, että olisi kylpyamme, jotta tähän voisi upottautua oikein kunnolla. Tämä kun on sitä maata oleva tuoksuihastus, että voin sanoa suihkugeelin perusteella toivovani, että omistaisin tismalleen samalta tuoksuvan hajuveden. Iho tuoksuu niin ihanalta, ettei sitä haluaisi peittää minkään muun tuoksun alle.


Kuten hajuvesissä, en suihkutuotteissakaan innostu perinteisen raikkaista vesituoksuista, vaan kaipaan hieman makeutta, pehmeyttä ja erityisempää tuoksuelämystä. Toisaalta en kuitenkaan toivo suihkugeelin olevan tuuperruttavan voimakkaan tuoksuinen. Bottegan Verden Rosépippuri kylpy- ja suihkugeeli yhdistää kuitenkin aika osuvasti tuoksutoiveeni. Vaniljauutteen tuomalla pehmeydellä ja rosépippurin viehätysvoimalla on saatu sopivasti kiehtova sekoitus. Tuoksu ei puske liikaa päälle suihkun jälkeen, mutta kohottaa kuitenkin mieltä. Kaiken lisäksi pullokin on todella kaunis ja mukailee sitä viehättävää tuoksumaailmaa, joka sisältä paljastuu. Tämä on juuri sellainen tuote, jonka asettelee mielellään kylpyhuoneeseen esille. Pelkäksi rekvisiitaksi se ei kuitenkaan jää, sillä tästä ei kyllä malta pysyä erossa!

Bottega Verde on Italiassa kosmetiikkasarja nro 1 ja luottaa luonnollisuuteen. Edullista, eläinkokeetonta sarjaa myydään Suomessa apteekeissa sekä Helsingin ja Espoon liikkeissä. Tuotteita voi tilata sujuvasti myös verkkokaupasta. Rosépippuri kylpy- ja suihkuvaahto on saatavilla 7,05 euron hintaan täältä

Kumpi teille on suihkutuotteissa tärkeämpää: tuoksu vai teho? Onko Bottega Verde jo tuttu sarja?*Tuote pr-näyte.

20 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanalta, mä en tykkää kamalan pesevistä kroppatuotteissa, mutta tykkään kyllä, että jonkinlaista vaahtoa tulisi, jos on ihan litkua, niin jättää kyllä kylmäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, en kyllä voisi itsekään kuvitella peseytyväni jollain litkulla, joka ei yhtään vaahtoaisi! Tulisi heti sellainen tunne, että iho jää likaiseksi. Mutta toisaalta, en kyllä voisi kuvitella peseytyväni pahan hajuisella suihkugeelilläkään, vaikka se kuinka vaahtoaisi :D Nämä on näitä kosmetiikkamaailman vaikeita pohdintoja ;) Tämän kanssa saa onneksi molemmat: ihanan tuoksun ja tarpeeksi vaahtoavuutta!

   Poista
 2. Tuote ei ole tuttu entuudestaan. Kyllä mä taidan tuohon tuoksuun enemmän kääntyä :)
  Ihanaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mehän käännytään sitten samalle linjalle! :) Eipä tässä pahalta haluta tuoksua, eihän? ;)

   Poista
 3. Suihkutuotteissa ehdottomasti tuoksu :) En koe päivittäisen suihkurutiinin myötä tarvitsevani mitään lian räjäyttävää tehopuhdistajaa :D Vaan enemmän sellaista rauhoitusterapiaa ^_^

  Tuo pullo näyttää todella kauniilta! Tuoksukin kuulostaa ihastuttavalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä sanoitkin sen täydellisesti: rauhoitusterapiaa! Sitä mäkin suihkutuotteilta haluan :D Ja siihen liittyy oleellisena asiana hyvä tuoksu :)

   Poista
 4. Täällä mennään kanssa tuoksu edellä ja varsinkin suihku ja vartalotuotteissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu mulla. Kasvotuotteissa saatan pistää tehon edelle, mutta en kyllä niissäkään mitään kovin pahalta haisevia tuotteita mielelläni käytä :D

   Poista
 5. Hmm. Vaikea kysymys. Tuoksu ehkä määrittää enemmän, mutta toisaalta jos koostumus on vaahtoamatonta lirua ja tuoksuisi miten taivaalliselle niin en varmaan kuitenkaan uudemman kerran tuotteeseen tarttuisi - ihan jo senkin takia, koska tiedän, että on olemassa tuotteita jotka täyttävät molemmat kriteerit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa pohdinkin jo tuossa ylhäällä, kun Jonnan kommenttiin vastasin :D Onneksi on näitä tuotteita, joissa ei tarvitse tehdä valintaa, vaan voi saada molemmat! :)

   Poista
 6. Bottega Verde on mulle toki tuttu hehkutuksen aihe! :D Mutta tämä tuoksu on mennyt multa aivan ohi, täytyykin laittaa korvan taakse. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :D Käy ihmeessä tuoksuttamassa tätäkin. On tosi ihana! :)

   Poista
 7. Tuoksu on aina ykkönen. En ole koskaan pitänyt liian tehokkaista ja pesevistä suihkugeeleistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se tuoksu vaan loppupeleissä usein voittaa mullakin, ihme ja kumma :D

   Poista
 8. Bottega Verden tuotteita olen saanut isän vaimolta lahjaksi ja olen tykännyt. Ihanat kuvat ja onpahan mielenkiintoa herättävä suihkugeeli. Pippuri wau. Tätä pitäisi saada tuoksutella. <3

  Aurinkoista viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! <3 Tässä on kyllä todella jännä tuoksusekoitus, käypä joku päivä nuuhkimassa! :)

   Aurinkoista viikonloppua!

   Poista
 9. Tuoksu vaikuttaa ja joko mieltä piristävästi tai rentouttavasti. Liian makeahko se ei saa olla tai turhan marjaisa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin jaottelen mielessäni suihkutuotteet aina kahteen ryhmään: rentouttaviin tai piristäviin :) Mielialojen mukaan sitten tehdään ne valinnat, vähän niinkuin muutenkin elämässä, haha.

   Poista
 10. Hei hitsi, blogisi facelift on mennyt minulta ohi, näyttää todella hyvältä! :) Kuten myös tuo suihkugeeli, pitää käydä haistelemassa. Minäkin pidän tuoksua tärkeänä, mutta liika pesevyys on ehdoton no-no.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, Elina! <3 Muutaman tunnin tähän kaikkeen saikin kulumaan :D

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!