Olin lukiossa, kun selektiivinen kosmetiikka alkoi vetämään minua puoleensa ja markettikosmetiikka jäi toiselle sijalle. Minusta oli mukavampi käyttää rahani yhteen selektiiviseen kosmetiikkatuotteeseen kolmen edullisemman markettituotteen sijasta. Japanilainen Shiseido ei kuitenkaan ollut selektiivisen polkuni alkupäässä olevia sarjoja, sillä kotipaikkakunnallani oli noina vuosina ainoastaan Stockmann Beauty, jonka valikoimaan Shiseido ei kuulunut. Niinpä tutustuin Shiseidoon vasta myöhemmin muutettuani pääkaupunkiseudulle. Nykyään käytän joka päivä ainakin yhtä Shiseido-tuotetta, joka kuuluu luottotuotteisiini. Tuotteen nimeä en vielä paljasta, sillä siitä tulen vinkkaamaan teille myöhemmin, joten toivottavasti maltatte odottaa. Sitä ennen hypätään Shiseidon syystuuliin, sillä sarjalta on ilmestynyt muutama kiinnostava uutuus kaunistamaan syystalven silmämeikkiä.

Shiseidon Shimmering Cream Eye Color -luomivärit ovat saaneet tänä syksynä neljä uutta sävyä. Uusia tulokkaita ovat lämpimän beigeharmaa Clay (BE728), kylmä ruskeanvioletti Garnet (VI730), syvä punertavan ruskea Kitsune (BR731) sekä harmaanvihreä Binchotan (GR732). Sävyt ovat koostumukseltaan voidemaisia, mutta pitkäkestoisia. Shimmering Cream Eye Color -luomivärit lupaavat pysyä siellä missä pitääkin, eivätkä haihdu päivän aikana tai valu luomivakoon. 


Voidemaisten luomivärien kultakausi ajoittuu muutaman vuoden taakse, jolloin itsekin käytin niitä enemmän. Myönnän, että suosion laannuttua ovat ne minullakin jääneet selvään paitsioon perinteisiin puuterimaisiin luomiväreihin verrattuna. Kammoksun vieläkin sitä, että suurin osa voidemaisista luomiväreistä tuppaa kasautumaan luomivakoon päivän aikana eikä silmämeikki pysy siistinä kauaa. Shiseidon kohdalla joudun kuitenkin syömään sanani ja vaihtamaan mielipiteeni. Jos kaikki voidemaiset luomivärit olisivat Shiseidon kaltaisia, väitän, että voidemaisten luomivärien suosio tuskin koskaan olisi laantunutkaan. Jännää, että nämä todellakin ovat voidemaisia koostumukseltaan, mutta luomella ne näyttävät "tavallisilta" puuterimaisilta luomiväreiltä. Lopputulos on siisti ja kuulas. Sävyt saa sipaistua helposti sorminkin, ja katse jää sopivan utuisaksi, kuten syksyllä kuuluukin. 


Shimmering Cream Eye Color -luomiväreissä olen ihastunut erityisesti niiden helppokäyttöisyyteen ja pysyvyyteen. Oma suosikkini arkimeikissä on lämpimän beigeharmaa Clay (BE728), johon olen pahasti koukuttunut. Sävy on luomilla yksinäänkin todella kaunis. Myönnän, että puuterimaiset luomivärini ovat näiden myötä tulleet haastetuksi. Voin ilolla suositella näitä myös voidemaisia luomivärejä arasteleville! Hintaa riittoisilla Shimmering Cream Eye Color -luomiväreillä on 37,50 euroa.


Shiseidon ripsiväreistä minulla on kokemusta jo muutaman vuoden takaa. Ihastuin aikoinaan Perfect Mascara Defining Volume -ripsiväriin, joka teki lähes kaiken: antoi volyymiä, pituutta ja vielä erotteli ripset. Shiseidon tämän syksyn uutuus, Full Lash Volume Mascaralupaa ripsille pituutta, tuuheutta ja runsautta. Tuuheutta voi säännöstellä helposti kerrostamalla. Yhdellä tai kahdella kerroksella saa todella luonnolliset, tuuheat ja pehmeät ripset. Juuri tämä yhden ja kahden kerroksen jälkeinen höyhenenkevyt, mutta silti tuuhea lopputulos on kovasti mieleeni. Kolmas kerros antaa sitten jo näyttävämmin volyymia. Full Lash Volume Mascara ei kuitenkaan paakkuunnu, vaikka sitä kerrostaa. Japanissa patentoitu harja on muotoiltu niin, että saavuttaa myös lyhyimmät sisä- ja ulkoreunan ripset. Full Lash Volume Mascara ei hätkähdä pientä sadetta tai öljyä, joten se ei myöskään suttaannu päivän aikana. Ripsiväri antaa syvän mustan värin ja kiiltoa. Hintaa Full Lash Volume Mascaralla on 34 euroa.

Yksi syksyn mielenkiintoisista uutuustuotteista on myös Full Lash Serum -ripsiseerumi, joka on tarkoitettu sekä ripsille ja kulmille käytettäväksi. Se hoitaa, vahvistaa sekä vilkastuttaa ripsien kasvua. Seerumi on läpikuultavaa ja sitä ohjeistetaan levittämään ripsille ja ripsien juureen aamuin illoin puhtaille ripsille. Kulmakarvoille voi sipaista seerumia ripsien jälkeen. Applikaattorin pää suositellaan pyyhkäisemään jokaisen käytön jälkeen. 


Shiseido Research Centren tekemän tutkimuksen mukaan ripset kasvavat nopeammin kuin kulmat ja hiukset, mutta silti niiden kasvusykli on lyhin. Shiseidon Full Lash Serum lupaa vahvistaa ja edistää ripsien kasvua. Seerumia voi käyttää myös tuuheampien kulmakarvojen tavoitteluun. Zizyphus Jujuba Fruit Extract antaa ripsille runsautta ja arginiini korjaa ja kosteuttaa karvan pintaa. Minulla on yleensä todella herkät silmät mitä erilaisiin ripsienkasvattaja-tuotteisiin tulee, mutta Shiseidon ripsiseerumi ei ole aiheuttanut silmäluomilleni minkäänlaista punakkuutta tai turvotusta. Kulmakarvat ovat tuuhentuneet näkyvästi jo muutamassa viikossa, mutta ripsien pituudessa huomaan maltillisemman eron. Näkyvämmät tulokset lupaillaan pidempiaikaisen käytön jälkeen, joten jännityksellä jään seuraamaan, olenko jouluun mennessä saavuttanut unelmaripseni. Full Lash Serum on dermatologisesti testattu ja saatavilla hintaan 52 euroa. 

Shiseidon tuotteita löytää myös eleveniltä.

Kumpi vetää teitä enemmän puoleensa: selektiivinen kosmetiikka vai markettikosmetiikka? 
Entä millaisia kokemuksia teillä on Shiseidosta?









*Tuotteet lehdistönäytteitä. Sis. mainoslinkin

20 kommenttia:

  1. Toi ripsiväri on ihana! <3 Kyllä mä olen 99% seletyyppi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Jää kyllä vakiokäyttöön. Tosi helppo varsinkin arkena, kun saa helposti luonnollisen tuuheat ja pehmeät ripset! :) Tykkään!

      Poista
  2. Shiseidon meikit ovat mulla ihan päivittäisessä käytössä. Tuo Perfect Mascara Defining Volume -ripsiväri on ollut suosikkini kohta vuoden ajan, enkä enää muita ripsivärejä ole pahemmin käyttänyt. Voisin kyllä ihan mielenkiinnosta testata tuota Full Lash Volume Mascaraakin! Shiseidon huulipunat ovat myös todella ihania :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että säkin olet tykästynyt Perfect Volume Mascaraan ja muitakin Shiseidon meikkejä on päivittäisessä käytössäsi. Perfect Mascara Defining Volume taisi muuten olla nyt Hullareillakin tarjouksessa. Uskon, että tykkäisit tästä Full Lash Volumestakin, kun oot tuota toista noin paljon käyttänyt. Perfect Volumessa ja tässä Full Lash Volumessa on paljon samaa, vaikka harja onkin erilainen. Shiseidon ripsiväreistä mulla on kuitenkin noiden kahden myötä jäänyt vakuuttunut olo :) Tätäkin tulen taatusti ostamaan lisää. Kyllä laittautuminen on aamuisin paljon mukavampaa, kun on hyvä ripsiväri käytössä :) Mulle sekään ei ole mikään itsestäänselvyys, kun on tullut tehtyä niin monta "hutiostoa". Niitä "ihan ok" -ripsivärejä löytyy paljon, mutta huiput on vähissä. Tämä menee kuitenkin selvästi yli tuon "ihan ok" -asteen. Päivä päivältä tykkään tästä enemmän.

      Poista
  3. Tosi kauniit sävyt luomiväreissä! Mä just tykkään laittaa vain yhtä sävyä luomille, koska se on niin helppoa ja nopeaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin! Mäkin tykkään. Tuo harmahtavan beige on niin ihana, että haluaisin kehua sitä vielä vähän lisää :D Olen käyttänyt sitä nyt niin monena päivänä (okei, viikkona) putkeen, että tuntuu vähän itsestäkin hassulta. Se vaan on arkimeikissä niin helppo ja pysyvyys on suuri plussa! Täytyy varmaan katsastaa vielä se neljäskin uutuus eli harmaanvihreä sävy ;)

      Poista
  4. oihh noi luomivärit näyttää ihanilta! Niin täydellisen värisiä :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on! Ja et uskoisi miten pysyviä ovat luomilla. Tämä on nyt mun ihan uusi ihastusalue! :D Suosittelen kyllä testaamaan nämä.

      Poista
  5. Hieno postaus:) Kyllä se minullakin tuo arvokkaampi kosmetiikka on vetänyt jotenkin puoleensa ja syynä aikoinaan oli se, että kesto ja laatu oli huippua verrattuna markettien valikoimiin. Mutta nyt myös marketikosmetiikka on kirinyt rinnalle ja jotkut tuotteet peittoavat kalliimmat kirkkaasti. Mutta jos itseään haluaa hemmotella kosmetiikalla, niin valitettavasti se minulla aina kirpaisee tuolla lomakossa. Kyseistä merkkiä olen käyttänyt ripsientaivuttimissa, kun nyt näin äkkiseltään muistelen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Kiva, että tykkäsit postauksesta. Samoja syitä on minullakin, miksi selektiivinen kosmetiikka alkoi aikoinaan vetämään enemmän puoleensa ja miksi lopulta jäin sille tielle: laatu ja ehkä myös se "luksuksen tuntu". En nyt tarkoita sitä, että pitäisi investoida niihin ökykalliisiin tuotteisiin saadakseen luksuksen tuntua, vaan ihan jo yksi seletuote kolmen markettituotteen sijasta voi tuntua itsensä hemmottelemiselta. Tosin niinkuin sanoitkin, markettituotteissakin on hyviä tapauksia ja välillä on saanut kovastikin äimistellä, miten joku markettituote yltää selekosmetiikan tasolle :)

      Ja juu, Shiseidolla on aivan parhaat ripsentaivuttimet! Niitäkin käytän aina kun ripsiväriä laitan, mutta vapaapäivinä kun en ripsiväriä käytä, tuo ei ole se tuote, josta alussa mainitsin ;) Pidetään siis vielä jännitystä yllä!

      Poista
  6. Shiseidolta ollut vain poskipuna, mutta se olikin wau, eli uskon kyllä Shiseidon nimeen, mutta en raaski ostella, kun on niin vieras merkki minulle, tästä sain kyllä innoitusta. .) Kivaa iltaa Mia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, Shiseido ei välttämättä ole monellekaan niitä tutuimpia merkkejä Diorin, Lancomen, Clarinsin ja muiden selebrändien rinnalla. Siksi onkin kiva jakaa kokemuksia sarjan tiimoilta :) Aiemmin ennen bloggaamista olen käyttänyt sarjalta monia luomivärejä, jotka on olleet todella laadukkaita. Nämä voidemaiset tosin yllättivät aika ryminällä! Pakko myöntää, että heräsi Shiseidoa kohtaan ihan uusi kiinnostus. Kiva jos sullakin! :)

      Poista
  7. Molemmat, markettituotteissa (erityisesti kotimaiset!) on paljon loistavia tuotteita!! Aivan helmiä. Esim. XZ:n shampoot, lumenen ja herbinan useat kosmetiikkatuotteet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi, Anonyymi! Kiva kuulla suosikeistasi. Varmasti on markettituotteidenkin joukossa helmiä :) Jotkut kiilaavat jopa kalliimpien seletuotteiden edelle. Lumenelta on minulla käytössä esim. irtopuuteri, ja vaikka olen kalliimpia irtopuutereita väliin testannut, aina olen palannut Lumeneen :) XZ:n shampoita en ole uskaltanut tähän vaativaan tukkaani kokeilla, mutta ehkä jossain vaiheessa rohkenen. Pari testikappaletta kyllä odottelisi käyttöönottoaan, mutta täytyy testata silloin, kun on vapaata tiedossa. Muuten saattaa olla tiedossa "super bad hair day" :D

      Poista
  8. Kauniita kuvia! Houkutteleva on esittelysikin.
    Ihmettelen tässä, miten olen onnistunut kiertämään Shiseidon kokonaan, yhtään tuotetta en ole kokeillut ripsentaivuttajaa lukuunottamatta. Kävelen aina sen kohdan ohi, samoin Sensain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Virpi! Kommenttisi piristi :) Toivottavasti tämä postaus innostaa pysähtymään Shiseidon kohdalla, kun seuraavan kerran poikkeat kosmetiikkaosastolla. Sarja on varmasti osalle (tai uskoisin, että monellekin) vähän tuntemattomampi selektiivisistä sarjoista. Minäkin olen tutustunut Shiseidoon ja Sensaihin vasta viimeisenä selektiivisistä sarjoista. Shiseido on kuitenkin itselleni tutumpi kuin Sensai, jolta en omista kuin yhden luomivärin. Shiseidolta olen sen sijaan käyttänyt paria ripsiväriä, useampaa luomiväripalettia, ja sarjalta löytyy myös paras ripsientaivuttaja, jonka nimeen moni vannoo. Ja sitten on tietysti se minun luottotuotteeni, jonka paljastan myöhemmin :)

      Poista
  9. Tuo ripsiväri kiinnostaa eniten. <3 Multa ei löydy VIELÄ yhtäkään Shiseidon tuotetta. :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo ripsivärihän voisi olla sulle hyvä ensiaskel Shiseidon maailmaan ;D Itse ainakin tykästyn siihen päivä päivältä enemmän. Ja jotenkin noiden luomivärien myötä heräsi ihan uusi into Shiseidoa kohtaan :)

      Poista
  10. Kyllä minullekin kiinnostavinta on selepuolen tuotteet.

    Shiseidon suhteen en ole tutustunut ihonhoitoon, mutta ripsentaivuttimet (joita käytän joka päivä) sekä luomivärit ovat tuttuja. Tykkään kovasti Shiseidon puuterimaisista luomiväreistä, jotka ovat sopivan kuulaita, mutta kerrostettavissa peittäviksi. Parin vuoden takainen Color Bar ja trio-luomivärit on vain niin toimivia. Mukavaa Shiseidon tapauksessa on myös se, että triojen väriyhdistelmät on mielenkiintoisia ja haasteellisia sieltä löytyy nudepaletti, mutta myös jännempiä yhdistelmiä.

    Merkin voidemaisia luomivärejä sen sijaan en ole kokeillut. Kyse on osittain siitä, että en vain luota voidemaisiin luomiväreihin (ne koostumukset muutaman vuoden takaa eivät olleet kestäviä vaikka lupasivat mitä). Tämä perusepäluulo sukeltaa niin syvälle, että en vain ole tarttunut ja kokeillut uusia voidemaisia koostumuksia.

    Mun kokemukset Shiseidosta on hyvin rajattuja, mutta voin hiukan omahyväisesti väittää, että tiedän aika paljon merkin puuterimaisista luomiväreistä :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Shiseidon ripsentaivuttimet taitaa olla markkinoiden parhaat :) Kuulin niistä aikoinaan niin paljon kehuja, että oli pakko ostaa ne itsekin. Huomasin kyllä heti eron halvempiin taivuttimiin verrattuna. En ole sen jälkeen muita taivuttimia käyttänyt. Multa löytyy myös tuo Shisedon Color Bar -luomiväripaletti, ja paljon olen sitä käyttänytkin. Samaa mieltä sun kanssa siitä, että Shiseidolla on kyllä laadukkaat luomivärit :) Ripsivärejä hehkuttaisin myös!

      Tuosta voidemaisiin luomiväreihin kohdistuvasta epäluulostasi huolimatta, suosittelen kyllä kokeilemaan noita Shiseidon voidemaisiakin luomivärejä. Ne on oikeasti ihan muuta maata muihin verrattuna! Mun epäluulot ainakin rapisi :D

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!