Tänään haluan jakaa kanssanne yhden näyttävimmistä syksyn uutuustuoksuista. Tämä tuoksu ei ole minulle se ominaisin, mutta voisin vaikka vannoa, että mausteisten ja itämaisten tuoksujen ystävät tulevat rakastamaan tätä. Pullo on koreilevan kaunis ja sisältö niin mieleenpainuva, että en malta olla esittelemättä tätä teille. Syksyn tuoksut noudattavat yleensä samankaltaista syvää ja viettelevää linjaa, mutta Sisleyn uutuus Soir d'Orient poikkeaa näyttävästi kaavasta. Se on pysäyttävä ja puhutteleva tapaus, joka kulkee omaa tietään. Tuoksua tekee mieli seurata ihan vain kysyäkseen mikä se on. 

Jos tällä tuoksulla olisi sanoma, se kuuluisi: uskalla olla oma itsesi ja toteuttaa omat unelmasi. Soir d'Orient on hyvin mausteinen ja salaperäinen tuoksu, mutta samalla lämmin ja kauniilla tavalla kutkuttava. Näin erikoiseen tuoksuun ei tuoksuhyllyillä yleensä törmää. Vaikka ensisuihkaisulla saattaa erottaa jopa savuisia vivahteita, tuoksu on hyvin erilainen, kun se asettuu iholle. Savuisuus muuttuu utuisuudeksi. Tuoksu pysyy mausteisena, mutta samalla siitä tulee elegantti ja tyylikäs. 


Soir d'Orientiin kätkeytyy hyvin jännittävä tuoksumaailma. Ensituoksu on kiehtovan helmeilevä ja jopa hieman raikaskin, sillä se avautuu sitruunan, galbanumin ja sahramin säestyksellä. Sydäntuoksu alkaa henkiä jo tuoksun ydintä eli mausteisuutta, mutta kukkaisvivahteitakin mahtuu mukaan. Mustapippuri saa hetkellisesti tuoksun vaikuttamaan jopa hieman pöyhkeilevältä ja miettimään, vaikutanko liian itsevarmalta, jos suihkaisen tätä ylleni. Onneksi turkkilainen ruusu ja egyptiläinen kurjenpolvi tasapainottavat pippurista sydäntä. Pohjatuoksu on jo enemmän metsäisempi, kun santelipuu, nahkaiset suitsukkeet ja lämmin patsuli pääsevät valloilleen.

Tuoksu saa ajatukset kauas muille maille, itämaiseen palatsiin, auringonlaskun ja lämmön äärelle. Soir d'Orient on saanut inspiraationsa Isabelle d'Ornanon lapsuusmuistoista; kävelyistä Alcazarin puutarhassa, eteläisen Espanjan Sevillassa. Sisältö ylistää naisellisuutta aivan omalla tavallaan. Jo pelkästään pullo on niin mykistävä, että se toimisi koristeenakin. Soir d'Orient on saatavilla Stockmann- ja Sokos-tavarataloista. Tuoksun hinta on hieman yli 200 euroa.

Onko teille merkitystä tuoksupullon ulkonäöllä? Entä oletteko tuoksutelleet Sisleyn tuoksuja?*Tuoksu lehdistönäyte.

20 kommenttia:

 1. Olen tuoksutellut, mutta en kyllä tätä aivan uskomattoman näköistä tuoksupulloa. <3 Jonnalla ja täällä on kyllä tänään niin mielenkiintoiset tuoksupostaukset, että molempia tuoksuja on aivan pakko päästä tuoksuttelemaan. Ihastuttava, kuten sinä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiia, ihanaa kuulla, että tykkäät lueskella näitä mun tuoksujuttuja! <3

   Tämä on kyllä todella mykistävän näköinen tuoksu! Mieti miten upea lahjaideanakin. Esimerkiksi mies voisi tällä viestittää naiselleen, että "olet upea ja rakastan sinua". ;) Käy ihmeessä tuoksuttelemassa tätä. On tosi erilainen ja mieleenpainuva.

   Poista
 2. Upea pakkaus! Silloin harvoin kuin ostan tuoksuja, pullo vaikuttaa asiaan aika paljon.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä valitsen tuoksuni enemmän sen sisällön perusteella, mutta kyllä se pullon ulkonäkö syventää koukutusta, en voi kieltää! :) Tämä pullo on niin upea ilmestys, että on sisustuselementti jo itsessään.

   Poista
 3. Olen testaillut tätä Elokuussa, ja helteessä tämä ei ehkä päässyt oikeuksiinsa. Tuoksu on ihana, mutta supertymäkkä. Ylipäätään Sisleyn tuoksuissa on kaikissa jokin vivahde, josta en pahemmin välitä. Omalla ihollani galbanum pysyi pitkään ja peitti alleen pohjatuoksun, joka on upea. Harmi. Tai no, enemmän harmittaisi kuitenkin se, että olisin rakastuntu tähän tuoksuun, sillä hinta on supersuolainen..:D

  Pullo on upea, kuten Sisleyllä aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kommentoit, Fanni! Tämä on kyllä aika tymäkkä tapaus, mutta ei onneksi "raskas" tuoksu :) Joistain tuoksuista iskee itselleni tosi helposti migreeni. Tämä ei onneksi kuulu niihin.

   Sisleyn tuotteet on kyllä hinnakkaampia, mutta onhan niissä se oma luksuksensa. Tämäkin tuoksu on niin upea jo ulkoisesti, että esille kuuluu ehdottomasti :)

   Poista
 4. Ääh, näissä Sisleyn tuoksuissa on niin ihanat pullot. Mulla ei ole vielä Sisleyltä muuta kuin Tropical, se on täydellinen kesätuoksu itselle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ole muita tuoksuja Sisleyltä kuin tämä, mutta sitä Tropicalia olen kyllä tuoksutellut ja tykkään. Se on ehkä jopa enemmän mun tyyppinen tuoksu. Tämä on kuitenkin niin upea ilmestys ja tosi erilainen, etten voinut olla esittelemättä tätä! En ole koskaan aikaisemmin tuoksutellut tällaista tuoksua :) Käypä oikeasti tuoksuttamassa tämä! Olisi kiva kuulla mitä tykkäät.

   Poista
 5. Eau de Soir on ollut pitkään juhlatuoksuni, syvä ja hienostunut ja sopii siksi hyvin vähän vanhemmalle leidille. Hintaa on paljon, joten Sisley-hankinnat ovat vähäisiä. Tuo uutuus kyllä kiinnostaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinullahan on upea juhlatuoksu! :) Tykkäisit varmasti tästäkin. Tämä on hyvin erilainen tuoksu! Jää mieleen. Jos käyt tuoksuttelemassa, olisi kiva kuulla mitä pidit.

   Poista
 6. Onpas huikeen upea pullo ja tuoksukin kuulostaa niin mun tuoksulta, sillä pidän mausteisista tuoksuista.
  Sait kehuja Pauliinalta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano; loistokas on pullo ja tuoksukin mieleenpainuva. Jos mausteisista tuoksuista tykkäät, varmasti rakastuisit tähän. Joitain Narciso-vivahteita tästä löytyy, siitä mustasta tuoksustahan pidit :)

   PS. Onpa kiva kuulla kehuja tätäkin kautta! Kiitos terveisistä :)

   Poista
 7. Upea hajuvesipullo! :) Tämä tuoksu ei ole minulle entuudesta tuttu, mutta kuvailujesi perusteella tuoksu voisi hyvin sopia minun makuun talvisin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin näen tämän ensisijaisesti syys- ja talvituoksuna, vaikka toisaalta tuoksussa on myös sellaisia vivahteita, että sopisi kesän kuumuuteen lämpimän viekottelevana tuoksuna :) Ja pullo on niin upea, että siitä ei kyllä pääse mihinkään! ;)

   Poista
 8. Kauniit ja upeat kuvat! Mutta on tuo pullokin upea, kerta kaikkiaan. Mun on pakko myöntää, että en välttämättä voisi ostaa tuoksua, jos pullo ei olisi kaunis.

  Ja sanon vielä täälläkin, oli ihana nähdä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Tätä pulloa oli kyllä haastava kuvata. Halusin saada pullon koreilevuuden kuviin esille. Ihan ensimmäisillä otoksilla ei siis menty :D

   Samaa mieltä sun kanssa, että kyllä se pullon ulkoinen olemuskin tekee paljon. Mulla on sama juttu kosmetiikassa yleensäkin. Haluan, että myös purkki on kaunis, vaikka sisältö olisi kuinka kultaa. Vaikka loppujen lopuksihan se sisältö on kuitenkin se tärkein juttu :D Mutta tuoksuja voisi melkein ostaa jo pelkän pullon perusteella koristeeksi, kun miettii esim. tätäkin! Ja onhan kosmetiikkatuotteissakin niin paljon kauniita pakkauksia, joita katsellessa ihan sydän pakahtuu :)

   Oli tosi kiva, kun tulit moikkaamaan messuilla! :)

   Poista
 9. No nyt on upeaakin upeampi pullo. <3 Talveksi voisin kuvitella tätä itselleni tai olisiko ehkä enemmänkin syksyyn sopiva? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö olekin! Musta tämä sopii niin syksyyn, talveen kuin kesäiltoihinkin ;) Riippuu tietenkin omasta tuoksumausta, mutta tuoksun itämaisuus vie ainakin mun ajatukset auringonlaskun äärelle :)

   Poista
 10. Kävin nuuhkimassa ja testaamassa tätä loppukesästä. Todella, todella hyvä tuoksu, mutta olisin kaivannut savuisuuden ja mausteisuuden rinnalla ihan pikkiriikkisen makeutta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan aika samoilla linjoilla. Mäkin olisin kaivannut tähän pikkuriikkisen enemmän makeutta, niin olisi ollut enemmän mun tuoksu! Upea ja erilainen tämä on silti, mutta se mun rakastama makeus puuttuu ;)

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!