Jos joku on selvinnyt talven mylläköistä kädet pehmeänä ilman minkäänlaisia apukeinoja, saa huutaa "hep!" ja kuuluvasti. Itse olen joutunut kurottelemaan käsivoidetuubia säännöllisin väliajoin. Jos viimeinen voitelu unohtuu iltasella, kädet ovat aamulla sellaiset korput, ettei niitä meinaa tunnistaa omikseen. Kaulan ja käsien iho tunnetusti kertoo naisen todellisen iän, joten jätän mieluusti arvioinnin väliin, kun käsien rasvaaminen on unohtunut.


Käsivoiteet ovat minulle talvisin yhtä välttämättömiä kuin huulirasvat ympäri vuoden: tarvitsen niitä nyt, kohta ja myöhemmin. Päivää ilman en uskalla edes harkita. Olen myöntänyt avoimesti, etten voi huulirasva-addiktioni vuoksi keskittyä edes elokuvan katselemiseen, jos huulet ovat kuivat ja puikko liian kaukana. Oikeastaan kärsin juuri tuosta samasta asiasta käsieni kanssa talvisin. Mistään ei tule mitään jos kädet ovat liian kuivat. Siksi käsivoide kuuluu laukkuni vakiovarusteisiin huulirasvan ohella.

Vartaloni iho on myös ollut tänä talvena poikkeuksellisen kuiva ja kärsinyt rajuista lämpötilavaihteluista yhtä paljon kuin kätöseni. Jokailtaisen rasvaamisprojektin lisäksi olen turvautunut ensimmäistä kertaa jopa suihkuöljyyn, jonka ostin Berliinin reissullamme Ritualsin liikkeestä. Ostoksista ensimmäisen jo esittelinkin, ja muista Rituals-hankinnoistani on luvassa juttua myöhemmin.


Tänään on kuitenkin "hyvää halvalla" -vinkin vuoro. Tässä postauksessa esiintyvän kaksikon sain mukaani Norris Cosmetics'in blogi-iltamasta viime vuoden lopulla, ja myönnän heti, että ajattelin pelkän hinnan perusteella näiden olevan ainoastaan "ihan ok" -osastoa ja jäävän siksi blogini ulkopuolelle. Kuulun nimittäin siihen joukkoon, joka uskoo, että hyvää harvoin saa halvalla. Siksi onkin aina yhtä mukavaa, kun edullinen tuote yllättää positiivisesti.

AAA eli Aromas Artesanales de Antigua on sarja, joka on saanut inspiraationsa Antiguan arkkitehtuurista, maisemista ja tuoksuista. Guatemalassa sijaitseva Antigua on Unescon maailman perintökohde ja sillä on rikas kulttuuri, jonka juuret vievät Maya-intiaaneihin asti. Aromas Artesanales de Antigua -sarjan valikoimaan kuuluu muun muassa ylellisiä käsisaippuoita, vartalovoiteita, kylpy- ja suihkugeelejä sekä käsivoiteita. Sarjaan kuuluu myös Aromatherapy -linja, joka koostuu neljästä aisteja virkistävästä ja aromaterapeuttisesta tuoksusta: Laventeli & Kamomilla, Sitruunaruoho & Basilika, Patsuliminttu & Salvia sekä Mustapippuri & Inkivääri.


Minun goodiebagistani löytyi Patchouli Mint & Sage -vartalovoide sekä Black Pepper & Ginger -käsivoide Aromatherapy -linjasta. Molemmat ovat yllättäneet positiivisesti, mutta varsinkin käsivoide on osoittautunut aivan loistotuotteeksi, sillä talven kuivattamat kätöseni kaipaavat käsivoiteelta pitkäaikaista pehmeyttä. Monesta tuotteesta on hetken hupiin, mutta pitkäaikainen suhde vaatii jotain muutakin. 

Black Pepper & Ginger käsivoidetuubi on musta ja tyylikäs. Se ei kuitenkaan koreile pelkällä ulkokuorellaan: voiteen koostumus on hoitava ja täyteläinen, mutta imeytyy silti nopeasti. Käsivoide sisältää luonnollista karitevoita, joka hoivaa käsiä tehokkaasti. Tuoksua kuvaillaan "romanttisen mustapippurin ja viettelevän inkiväärin yhdistelmäksi". Minusta tuoksu on virkistävän mausteinen ja sopivan mieto. Alle 7 euron käsivoiteeksi Black Pepper & Ginger on erittäin mielekäs löytö! Ja näyttääpä tuubi yöpöydälläkin oikein hyvältä.  Kuivakätisille siis vinkki: tässä on harkitsemisen arvoinen tuubi, jolla tyynnyttää pehmeyden perään surevat kätösensä. 60ml käsivoiteen saa Sokokselta 6,90 euron hintaan.


Vartalovoide on selvästi samaa maata käsivoiteen kanssa: sekin kosteuttaa erittäin tehokkaasti jättämättä ihoa tahmaiseksi tai liian rasvaiseksi. Kosteus uppoaa sopivasti ihoon ja vartalovoiteen tuoma pehmeys pysyy iholla koko päivän. Voide tuoksuu hennosti raikkaan mintun, patsulin ja salvian yhdistelmältä. Hintaa 130ml tuubilla on 7,90 euroa.

Aromas Artesanales de Antigua sarjan tuotteisiin voi tutustua esimerkiksi Anttila- ja Stockmann-tavarataloissa. Tuotteita saa myös Norris Cosmetics Shopista Fabianinkatu 8 (Helsinki).

Onko AAA teille jo tuttu sarja?





*Tuotteet saatu blogia varten testiin.

12 kommenttia:

  1. Hep (ainakin melkein)! En ole tänäkään talvena tainnut käyttää käsivoidetta kuin muutaman kerran, vartalovoitådetta hieman useammin, mutta epäsäännöllisesti sitäkin. Ei vaan tunnu olevan tarvetta. Mutta onpas AAA voiteissa herkullisen kuuloiset tuoksuyhdistelmät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin ihan varma, ettei kukaan huuda hep! :D Voi että kun itsellänikin pysyisi kädet pehmeänä ilman käsivoideita. Pesen käsiä joka välissä, sekin kyllä vaikuttaa kuivumiseen. En kyllä selviäisi talvesta ilman käsivoidetuubejani!

      Ja juu, tuoksuyhdistelmät on AAA:lla kyllä erilaiset ja mielenkiintoiset :) Sitruunaruoho & Basilika voisi olla seuraava kokeilu! Meillä on wc:ssä myös pumppupullo tuota Black Pepper & Sage -nestesaippuaa ja olen tykännyt paljon. On samalla kiva sisustuselementti, pullo on hieno.

      Poista
  2. Täytyy kyllä sanoa, että tämä sarja on täydellisen kaunis. Kolahtaa ja kovaa ja niin kolahti tuoksutkin kun Sokoksella näitä testailin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vaan näissä nappaa ulkokuori ja sisältökin on kivan virkistävä erilaisine tuoksuyhdistelmineen! ;)

      Poista
  3. Hep! Mulla on kädet ollut tänä talvena yllättävän hyvässä kunnossa. Olen tainnut monestikin shoppailureissuilla kävellä nuiden AAA:n tuotteiden ohi kiinnittämättä niihin kummemin huomiota. Ehkä seuraavalla kerralla pitää käydä tekemässä lähempää tuttavuutta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen sitten tainnut kärsiä kuivista käsistä sunkin edestä :D Mutta juu, anna ihmeessä AAA:lle mahdollisuus ;) Mäkin aion mennä tuoksuttelemaan noita muita tuoksuyhdistelmiä. Tekisi mieli kokeilla myös sarjan suihkugeelejä :) Edulliseksi sarjaksi AAA on yllättävän kiva!

      Poista
  4. Ihan tuntematon sarja, myönnän, en tunne kaikkia. ;)

    Tänä talvena omat kädet on olleet ihmeen hyvässä kunnossa. Syytän asiasta kahta tuotetta, joiden kanssa olen elellyt symbioosissa loppuvuodesta lähtien. Yöksi rasvaan kädet Bakelin paksulla Efabodylla ja päivällä käytän kevyttä Jane Iredalen Hand Drinkia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä! Onnistuinko yllättämään jopa sut?! :D Ihanaa. Täytyy myöntää, että itsekin yllätyin. Mä olen jotenkin erityisen skeptinen edullisten tuotteiden suhteen. En vain usko, että ne voi olla yhtä hyviä kuin kalliimmat tuotteet :D Mutta näistä kyllä tykkäsin.

      Poista
  5. En voi sanoa hep. koska välillä kädet kuivuu, mutta tämä talvi ei ole ollut mikään paha talvi, johtuiskohan siitä, ettei ollut niin kylmä. Paperipyyhkeet kuivattaa ja joudun pesemään käsiä töissä usein. Tämä sarja oli minulle uutta ja kiitos näistä infoista:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos autoin löytämään jotain uutta! :) Minustakin on aina yhtä mukavaa törmätä blogeissa uusiin sarjoihin. Näitä kyllä kannattaa käydä tuoksuttelemassa ja testailemassa! Kauniit pakkaukset ja sisällössäkään ei ole valittamista :)

      Poista
  6. Ei ole tuttu sarja, mutta nämä kuulostavat ja näyttävät niin kivoilta, että haluan kyllä tutustua! Nuo pakkaukset ovat ihan ekstranätit. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Edullisiksi tuotteiksi on kyllä aika luksuksen näköiset tuubit! :)

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!