KAUPALLINEN YHTEISTYÖ – CIRCULOVE 


Kotimaisuus on ollut pitkään luonnonkosmetiikan vaatimuslistan kärkipäässä. Suomessa kehitettyjä ja valmistettuja tuotteita halutaan ostaa ja kotimaista tukea. Kun markkinat kuitenkin täyttyvät toinen toistaan erilaisimmista purkeista, ei pelkkä kotimaisuuden korostaminen enää riitä. Tarvitaan jotain enemmän. Suomalainen Circulove näyttää mallia tehostamalla raaka-aineiden vaikuttavuutta muun muassa fermentoinnilla ja nostamalla ekologisuuden uudelle, ihailtavalle tasolle. 


Suomalainen Circulove on vastuullisuuden ytimessä ja vaikuttavuuden kärjessä


Olen aikoinaan verrannut työkseni testatun kosmetiikan määrää kuorma-auton lavalliseen kosmetiikkaa. Tuo määrä perustuu lähinnä tuntemukseen siitä millaisessa "pallomeressä" koen kosmetiikan suhteen eläneeni. Värikkääseen joukkoon mahtuu paljon, mutta sieltä erottuu harva. Nykyään otan entistä harkitummin kosmetiikkaa vastaan ja keskityn sarjoihin, jotka herättävän innostuksen jo ennen iholle päätymistä.

Circuloven tapauksessa innostusta tuki ennenaikainen ihailu siitä, että sarjan jokainen pullo on valmistettu mereen ajautuneesta muovijätteestä. Tällä tavoin Circulove auttaa kirjaimellisesti puhdistamaan valtameriä ja vähentää muovin määrää ympäristöstä sillä, että tuotteet pysyvät uudelleenkierrätyksen myötä hyötykierrossa (ns. circulaarisuus), eivätkä ajaudu takaisin ympäristön rasitteeksi. Tälle voi todellakin antaa aplodit ja hymyillä leveästi! 

Kevyet muovipullot varmistavat pienen hiilijalanjäljen ja kulkevat mukana myös käsimatkatavaroissa  


Hymyilemään saa myös pakkausten keveys, sillä näitä voi käyttää ympäristöä (ja rannetta) rasittamatta. Vaikka meristä kerätty muovi on jo itsessään huomattavasti kevyempää kuin kierrätyslasi, on Circulove valinnut tuotteiden pakkauskootkin sen mukaan, että hiilijalanjälki olisi mahdollisimman pieni logistiikassa: rahtipakkauksista voi unohtaa turhat täytteet toisin kuin lasipullojen kohdalla, jotka on vuorattava huolella särkymisen suojaamiseksi. 

Samalla Circuloven pullot kulkevat näppärästi käsimatkatavaroissa mukana myös matkustaessa!
Ainutlaatuinen teho ja maksimaalinen hyöty ihonhoitoon biofermentoinnilla 


Jos vastuullisuuden ytimeen tähtäävä toiminta ei vielä riitä vakuuttamaan, voi sisällön vaikuttavuuden kokea käytössä itse. Circulove nimittäin maksimoi tuotteidensa tehon biofermentoinnilla. 

Siinä missä korealaisessa kosmetiikassa raaka-aineiden fermentointi on lähes arkipäivää ja tuotteilla saatuja suurenmoisia tuloksia on hehkutettu Suomessakin, on Circulove ensimmäinen suomalainen, kokonaisvaltaisesti fermentoitu luomukosmetiikkasarja. Näin se erottuu taatusti luonnonkosmetiikan värikkäässä pallomeressä, sillä vaikka moni suomalainen luonnonkosmetiikkasarja hyödyntää kotimaisia kasveja ja marjoja tuotteissaan, ei niitä voi verrata fermentoitujen raaka-aineiden tehoon. 


Fermentoinnin avulla on mahdollisuus nostaa ihonhoito tehokkaammalle tasolle. Tämä perustuu siihen, että iho saa fermentoidun raaka-aineen vaikutuksista enemmän irti. Aktiiviaineosat hajoavat fermentoinnin (=käymisen) aikana pienempään molekyylikokoon ja mitä pienempi raaka-aineen molekyylikoko on, sitä paremmin ja syvemmälle se pääsee imeytymään ihoon. Samalla ihon oma suojakerros vahvistuu ja ihon vastustuskyky ulkoisia haasteita (kuten saasteita ja UV-säteilyä) vastaan kasvaa.

Tehokkuuden maksimoinnin lisäksi on fermentoinnilla muitakin etuja: ihon pH-taso tasapainottuu, mikä puolestaan vähentää iho-ongelmia. Punoituksesta tai epäpuhtauksista kärsivä voi huomata eron ihossa nopeastikin, kun iho rauhoittuu ja tulehdus vähenee fermentoitujen raaka-aineiden käytön myötä. Tässä korostuu myös Circuloven kokonaisvaltainen näkökulma ihonhoitoon: sarja haluaa luoda tuotteillaan iholle sen harmonisen ympäristön, jossa hyvät bakteerit pysyvät vallalla ja haitalliset bakteerit poissa iholta. Mikrobiomin merkitys ihonhoidossa tuleekin varmasti lähivuosina vain lisääntymään ja näkymään kosmetiikassa entistä enemmän.

Kokemuksia Circulovesta – nämä tuotteet kirivät kärkeen


Jo ensimetreillä Circulove havahdutti omanlaisella raikkaudellaan, joka kuljetti mielen hetkessä seesteisiin spa-maisemiin. Häivähdys valkoista ja vihreää teetä yhdistettynä kurkun luonnolliseen raikkauteen vahvistaa Circuloven uniikkia leimaa luonnonkosmetiikan apajilla. Circulaarisuuden suunnannäyttäjä haluaa jäädä käyttäjänsä mieleen ja iholle pysyvästi, minkä se tekee tarjoamalla helposti havaittavia tuloksia: jo muutama päivä tuotteiden parissa vahvistaa uskoa siihen, että kun valitsee tuotteet oikein, ei parasta lahjaa tarvitse odottaa seuraavaan jouluun. 

Sarjan parasta antia onkin Mikrobioottinen päivävoide, joka tarjoaa iholle suojakertoimen 20 ja suojaa myös siniseltä valolta. Suojakertoimellinen päivävoide on luonnonkosmetiikan tuotteissa hyvin harvinaista, ja tästä voikin ennustaa tulevan kesän hittiä (joskin ihon suojaaminen UV-säteiltä myös talvisilla hangilla on ensiarvoisen tärkeää). Voiteen erityisyys on myös Galactomyces ferment filtraatti (GFF), joka tunnetaan Japanin kulttiraaka-aineena. Se löydettiin Aasiassa jo 70-luvulla, kun huomattiin panimolla työskentelevien iäkkäiden työntekijöiden käsien olevan poikkeuksellisen rypyttömät ja pehmeät – niillä käsiteltiin fermentoitua sakea ja galactomyces-hiivaa.

Ihonpuhdistukseen Circulove on kehittänyt kätevät kaksi tuotetta, jotka on saatavilla myös edukkaampana yhteissettinä tai arkea helpottavana joustotilauksena, kuten kaikki sarjan tuotteet.

Circuloven 2-in-1 Puhdistusöljy on ihon lempeä puhdistaja, joka öljy-nimestä huolimatta näyttää silmämääräisesti maitomaiselta puhdistustuotteelta. Tuotteen englanninkielinen nimi  "Creamy Oil Cleanser" kuvaakin puhdistustuotetta varsin osuvasti, sillä kyseessä ei missään nimessä ole tavanomainen öljymäinen putsari, vaan tämä todella erottuu joukosta uniikkiudellaan. Tuote soveltuu vieläpä kaikille ihotyypeille – myös hormonaalisen aknen kanssa kamppailevalle. Erityiskiitoksen tuote saa hyvästä puhdistustehostaan sekä riittoisuudestaan, sillä pienestä pullollisesta riittää yllättävän pitkäksi aikaa, vaikka helposti hölväämiseen sortuvana en sitä omassa käytössä uskonutkaan.

Tuplapuhdistussetti sisältää myös Circuloven ainutlaatuisen Miselli-hoitonesteen, jolla ihonpuhdistusrutiini on helppo viimeistellä (tai käyttää tuotetta yksinään aamuisin). Tuotteen tuoksu lumoaa Circulovelle tunnusomaisella kurkun ja vihreän teen yhdistelmällä, joten myönnän, että tätä on tehnyt mieli suihkia iholle enemmän kuin tarve vaatii. Kuten kaikkien Circulove-tuotteiden, myös Miselliveden tuoksu on täysin luonnollinen ja tulee täysin luonnollisista raaka-aineista.

Circulove Calm hoitoseerumi rauhoittaa ihoa ja sisältää huikeat 1000mg hyaluronihappoa


Kuukauden testijakson aikana omakseni ehdottomaksi suosikikseni nousi Circulove CALM Hoitoseerumi. Kyseessä on erityisen rauhoittava ja tehokosteuttava seerumi, joka sisältää jopa 1000mg hyaluronihappoa ja 150mg polyglutamiinihappoa per pullo. Nämä yhdessä ovat ihonhoidossa varsinainen tehokaksikko, sillä fermentoinnin ansiosta ne pääsevät vaikuttamaan useassa eri ihokerroksessa tehden ihosta täyteläisen ja pehmeän. Tästä kertoo myös se, että iho tuntuu välittömästi sileämmältä seerumin levityksen jälkeen ja iho imaisee korkealaatuisen seerumin yhtä innokkaasti kuin minä Masterchefin valmistaman jälkiruuan. 

Mutta mikä ihme on polyglutamiinihappo?

Siinä missä hyaluronihappo on jo pitkään ollut ihonhoidon tähtiaineosa kosteutustehojensa suhteen, on polyglutamiinihappo rynnistämässä kovaa vauhtia hyaluronihapon korvaajaksi. Se kykenee nimittäin sitomaan itseensä jopa nelinkertaisen määrän kosteutta hyaluronihappoon nähden. Ja kun hyaluronihappo sitoo itseensä 1000-kertaisen määrän kosteutta, voi jokainen laskea, miten tuo kerrottuna neljällä nostaa PGA:n (eli polyglutamiinihapon) kosteustehot aivan uusiin sfääreihin. Ei siis ihme, että fermentoidusta soijapavusta saatava vesiliukoinen peptidi on ihonhoidon uusin hypetyksen aihe.

Saattaakin olla, että juuri 150mg polyglutamiinihappoa + 1000mg hyaluronihappoa tekee Circuloven CALM seerumin reseptistä iholle niin kullanarvoisen. Etenkin, kun monipuolista tuotetta voi käyttää myös silmänympärysseerumina ja se sisältää myös muita fermentoituja luonnon superfoodeja kuten vadelman siemenöljyä, ruusunmarjaa, kauraa, mustikkaa ja hamppuöljyä.


Circulove CALM hoitoseerumin ominaisuudet:

  • syväkosteuttava seerumi kaikille ihotyypeille päivittäiseen käyttöön
  • rauhoittaa ihon punoitusta ja ärtyneisyyttä – sopii myös couperosaiholle sekä rosaceaan
  • kevyt koostumukseltaan ja imeytyy nopeasti
  • luonnollisen raikas tuoksu – ei lisättyä tuoksua
  • 100% vegaaninen ja luonnollinen, jopa 93,5% raaka-aineista luomua tai villikasveja
  • 12 fermentoitua raaka-ainetta – entistä enemmän tehoa ja vaikuttavuutta iholle
  • ihoystävällinen pH, tasapainottaa ihon mikrobiomia
  • riittoisa tuote sopii myös silmänympärysiholle


Mikäli siis etsit todella ainutlaatuista, ihoa syväkosteuttavaa seerumia aivan uniikilla reseptillä, suosittelen todellakin antamaan Circuloven CALM seerumille mahdollisuuden! Suojakertoimellinen päivävoide seerumin kanssa on oikea superduo. Kiinteytystä kaipaava voi täydentää Circulove-duoa 100% öljypohjaisella SMOOTH seerumilla, jonka sisältämä bakuchiol nauttii kasviperäisenä bio-retinolina kasvavasta suosiosta. Tämäkin seerumi erottuu silkkisyydellään, joten mitä luultavammin kuulette Circulovesta täällä blogin puolella vielä jatkossakin…

Tutustu Circulove-tuotteisiin täällä ja koe fermentoitujen raaka-aineiden huikea teho!Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!