KAUPALLINEN YHTEISTYÖ – BEAUTIIKKI 


Postaus sisältää mainoslinkkejä* 

Kaksi vuotta sitten laskin jalkapohjani ensi kertaa Kreikan maaperälle. Vaikka olin tuolloin jo matkustellut monenlaisissa kohteissa, Kreikassa oli silti sitä jotain, mikä lumosi välittömästi. Sen piti olla yksi maa muiden joukossa, mutta se nostikin lomaelämyksen aivan uudenlaisiin sfääreihin. Saman satumaisen tunteen sai aikaan kreikkalainen luonnonkosmetiikkasarja Soma.


Kreikkalainen Soma nostaa ihonhoidon uusiin sfääreihin


Kun kaksi vuotta sitten intoilin ihohuokoset olemattomiin blurraavasta kasvovoiteesta, aiheutti avautumiseni ryntäyksen verkkokauppa Beautiikkiin, jossa kreikkalainen Soma on yksinoikeudella saatavilla Suomessa. Hihkuin *Soma Emerald Face Cream -kasvovoiteesta "sarjan kultatuotteena" ja kuvailin sitä suorastaan maagiseksi. Myöhemmin palkitsin tuotteen vuoden parhaana kasvovoiteena, mistä kieli vahvasti myös se, että olin aiemmin kertonut kelpuuttavani sen jopa ainoaksi loppuelämän voiteeksi.

Persiljalla ja siankärsämöllä rikastettu voide antaa ensi-istumalta osviittaa luonnonkosmetiikalle ominaisesta yrttisekoituksesta, mihin voiteen vihreä värikin viittaa. Totuus on kuitenkin täysin toinen, sillä kun joukkoon lisää ripauksen täyteläistä kaakaovoita, suursuosioon noussutta retinolia sekä probiootteja ja "smaragdijauhetta" saa resepti välittömästi vivahteen, joka poikkeaa perinteisestä. Käyttökokemus vahvistaa  taivaallisen tuoksun kautta tunnetta, jonka koin astuessani Kreikan maaperälle: Soma avaa portin uudenlaiseen maailmaan.




Soma Emerald kasvovoide pitää pintansa – kullanarvoinen koostumus tekee taikojaan iholla


Vaikka kesä tekee tuloaan – ja hyvä niin – en voi olla antamatta *Emerald Creamille ansaittua aitiopaikkaa tästä postauksesta. Se on luonnonkosmetiikan voiteiden osalta niin ainutlaatuinen, että paluuni tähän muistuttaa, miksi pari vuotta sitten ihastuin siihen niin valtavasti: voiteen koostumus on kullanarvoinen. 

Argan, kaakaovoi, jojoba ja viinirypäleensiemenöljy ovat toki raaka-aineissa todella toimivia ja arvostettuja, mutta sinkki, retinoli, niasiiniamidi ja probiootit ovat ne, joiden kohdalla annan omat aplodini. Niille nimittäin kuuluu vahva kiitos siitä, että Emerald-voide tekee erityisen hyvää tasaisemman ihonsävyn tavoittelijalle. Lisäksi voide pitää huolen siitä, että epäpuhtaudet pysyvät tiessään. Tämän tuotteen arvosana on siis edelleen täysi kymppi.



Parhaat tuotteet kesään Soma-luonnonkosmetiikkasarjalta


Viime viikolla Suomessa sai jo nauttia palan kesää, kun aurinko lämmitti siihen malliin, että takin sai jättää roikkumaan henkariin. Vaikka sääkartan lämpölukemat ovat tunnetusti yhtä arpapeliä ja kieppuvat ylhäältä alas kuin huvipuiston hurjin laite, ei kesää silti ole tältäkään vuodelta peruttu. Se tarkoittaa sitä, että after sun-tuotteet ja miellyttävät aurinkovoiteet ovat yhä tarpeellisia eikä kullankimalteisesta vartaloöljystäkään ole haittaa päivetyksen korostamisessa.




Soman suklaantuoksuinen *Calendula -aurinkosuojavoide on tuntumaltaan niin miellyttävä kuin toivoa saattaa. Voidetta on helppo annostella eikä se kuumana kesäpäivänäkään tunnu tahmaavalta: koostumus niin kevyt, että sen on vaikea uskoa olevan suojakertoimella 50. Itse asiassa avokadosta, auringonkukkaöljystä ja sheavoista vispattu voide tuo mieleen suklaasmoothien, joista makea manteliöljy ja kaakaovoi muistuttavat. Tuote on vedenkestävä ja se sopii niin kasvoille kuin vartalolle – unohtamatta lapsia ja vauvaikäisiä.

Soman vahva osaaminen näkyy ehdottomasti tuotekoostumuksissa. Jopa *Chamomile After Sun Body Cream nostaa perinteisen after sunin arvon astetta ylemmäksi. Rauhoittava koostumus tuo mieleen vispatun mango- tai ananasvaahdon, sillä väri on vaaleankeltainen ja voide kuohkeaa kuin kermavaahto. Tämän purnukan rauhoittavat raaka-aineet saavat kesäauringosta punoittavan ihon rauhoittumaan ja tekevät vartalon ihosta silkkisen pehmeän!

Alennuskoodilla KESÄ20 saat molemmat tuotteet Beautiikin verkkokaupasta -20% norm. hinnasta.





Soma Oh My Gold! Summer Oil – rakkautta ensikokeilulla


Uusimman rakkaudentunnustuksen minulta ansaitsee Soman *Oh My Gold! -vartaloöljy. Tässä on nimittäin tuote, jota tulen kesän aikana lotraamaan ilolla ja antaumuksella!

Aloitan intoilemalla tuotteen tuoksusta, mikä ei Soman kohdalla sinänsä ole enää yllätys. Sen lisäksi, että brändi taitaa kullanarvoiset koostumukset, on tuoksumaailma ollut alusta lähtien täysin omaa luokkaa. Se tarkoittaa sitä, että vastaavia tuoksuja et varmasti löydä muilta luonnonkosmetiikkasarjoilta. Ne todella ovat uniikkeja!

Oh My Gold! -vartaloöljyn tuoksu on lempeän parfyymimainen. Koska kyse on kuitenkin luonnonkosmetiikasta, se ei ole lainkaan keinotekoisen oloinen, vaan pehmeä ja sensuelli. Tämä on juuri sellainen tuoksu, joka tuo mieleen kullankeltaiset auringonlaskut meren äärellä. Kyllä, kuorruttaudun tähän mielelläni – etenkin, kun öljy antaa iholle kauniin hohteen!





Koska en ole varsinainen auringonpalvoja ja tiedostan UV-säteilyn riskit, olen opetellut hankkimaan väriä iholle myös itseruskettavan voimin, vaikka aurinko antaakin jonkin verran päivetystä pintaan. Ennen itseruskettavan levittämistä on tärkeää kuoria iho huolella, johon Soman uutukainen ruusuntuoksuinen "rakkauskuorinta" osoittautuu miellyttäväksi vaihtoehdoksi. Vaikka en ole perinteisen ruusun tuoksun ylin ystävä, Soma yllättää tässäkin: *Love Vartalokuorinta tuo mieleen kylpylämiljöön ja jalatkin sujahtavat sandaaleihin pehmeämpänä rakkauskuorinnalla käsiteltyinä.


Kirsikkaa kasvoille ja parempi mieli vartaloöljyn voimin – Soman vastustamattoman öljyt


Ihon nauttii öljyistä myös kesällä, ja etenkin kevyistä sellaisista, jotka imeytyvät ihoon pikavauhtia. Soman valikoima onkin oikea öljyjen paratiisi, josta löytää niin kiiviä, kirsikkaa, vesimelonia ja persikkaa. Itse nappasin Soman uutuuksista kokeiluun *Kirsikkaöljyn, joka pursuaa ihoa uudistavaa A-vitamiinia. Odotin öljyltä vahvaa kirsikan tuoksua, mutta sen sijaan öljy on miltei tuoksuton. Johtunee siitä, että kyseessä on nimenomaan kirsikan siemenestä tehty öljy, joka on tietysti eri asia kuin kirsikka sellaisenaan. Tämä öljy sopii erityisesti kuivalle, epäpuhtaalle ja ärtyneelle iholle sekä myös hiuksille ja hiuspohjaan. Monikäyttöinen tuote siis!




Jos olet kuten minä ja lumoudut lempeän makeista tuoksuista, voisin melkein vannoa, että *Cheer Up saa sinut hullaantumaan. Tässä on nimittäin yksi maailman koukuttavimmista vartaloöljyistä, jonka nimesin jo pari vuotta sitten kaikkien Soma-öljyjen ykköseksi! 

Mieltä virkistävä vartaloöljy lupaa kääntää suupielet hymyyn. Sen se tekee ylang ylangin, vaniljan ja jasmiinin tuoksuyhdistelmällä, joka muistuttaa makeudessaan vaahtokarkkia tai hattaraa. Vaikka *Oh My Gold! -kultaöljy keräsikin minulta kehunsa ja on kimalteisena kesätuotteena varsin ihana, en voi väittää, etteikö Cheer Up kirisi tuoksullaan edelle. Onneksi kullan kimalteesta voi nauttia kesäiholla päiväsaikaan, kun taas *Cheer Up vartaloöljyä on voi sivellä iholle vaikka iltasuihkun jälkeen.

Mikäli siis vastustamaton tuoksumaailma tehosta tinkimättä on sinun juttusi, Soman luonnonkosmetiikan herkut ovat ehdottomasti sinua varten!


Nappaa suosikkisi yksinoikeudella Beautiikin verkkokaupasta:



ALENNUSKOODILLA KESÄ20 saat -20% kaikista Soman tuotteista 31.5.2024 saakka.

Tutustu siis koko *Soma-valikoimaan Beautiikissa ja hyödynnä alennuskoodi!










Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!