KAUPALLINEN YHTEISTYÖ – JALKIS 


On taas se aika vuodesta, kun pieniä yllätyksiä kääritään suloisiin lahjapaketteihin. Silmät pidetään auki laadukkaita löytöjä ajatellen, joilla lahjansaajan mieli lämpenee. Parhaat paketit tuovat myönteisen mielen lisäksi mukanaan myös jotain sellaista, mikä mahdollistaa mukavamman arjen. Voisiko se tänä jouluna olla suomalaisista Jalkis-tuotteista koostuva paketti, jolla hoidetaan koko kehoa päästä varpaisiin?


Jalkis – luonnon lempeyttä, terveysvaikutteisia raaka-aineita ja koko kehon hoivaa


Maailma on pullollaan tavaraa. Sitä on niin paljon, että monen suomalaisenkin on helppo hukkua arjessa turhaan tavaraan, jos perusteellisemmasta siivousprojektista on ehtinyt vierähtää vuosia. Ei siis ihme, että nykypäivänä moni kieltäytyy ylimääräisistä koriste-esineistä ja kaikenmaailman kapistuksista, joille ei löydä käyttöä. Sen sijaan toivotaan aineettomia lahjoja – elämyksiä ja kokemuksia – tai jotain, mikä löytää heti käyttäjänsä käsiin. Suomalaisen perheyrityksen valmistamat Jalkis-hoitotuotteet ovat juuri sellaisia; hyödyllisiä hyvän olon tuotteita.

Jalkis-tuotteiden tarina sai alkunsa yli 30 vuotta sitten Savosta. Innoitusta kotimaisiin hoitovoiteisiin haettiin luonnosta, josta apua moneen vaivaan oli saatu jo satoja vuosia ja saadaan edelleen tänä päivänä. Näin syntyi ihmisen terveyttä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia edistävät Jalkis-tuotteet, jotka löysivät vuosien saatossa yhä useamman suomalaisen sydämeen ja arkeen. Niillä hoidetaan muun muassa lihasjännitystä, lihaskramppeja, väsyneitä jalkoja ja särkeviä niveliä.

Mutta mitä kaikkea Jalkis-tuoteperheeseen kuuluu? Entä mitkä ovat tuoteperheen todelliset tähdet?Jalkis Kipux on lihaksia rentouttava hierontaöljy, joka lievittää kipua 


Kun löysin Jalkis-tuotteet viime I love me -messuilta, kiinnostuin erityisesti lihassärkyä lievittävistä ja lihasjännitystä laukaisevista tuotteista. Olen kamppaillut hartia- ja niskasäryn kanssa jo vuosia eikä selkäkään päästä vähällä, jos tietokoneen edessä on tullut tehtyä töitä pidempään. Ilman keinotekoisia haju-, väri- ja säilöntäaineita valmistettu Kipux hierontaöljy lähtikin välittömästi mukaani ja jo ensimmäisenä iltana hieroin sitä hartioille ja alaselkään pitkän messupäivän jälkeen rentouttaakseni lihaksia.

Kipux hierontaöljy on kehitetty koko kehon hyvinvointiin. Erityisesti urheilijoiden ja ammattihierojien käytössä oleva tuote on omiaan lievittämään lihasjännitystä ja tuomaan apua kireistä lihaksista johtuviin kiputiloihin. Kataja-, piparminttu-, mustapippuri- ja inkivääriöljyillä rikastettu luonnontuote tukee lymfajärjestelmän toimintaa. Antiseptinen piparminttuöljy ehkäisee kramppeja ja vilkastuttaa verenkiertoa. Se sopii myös väsyneiden jalkojen virkistämiseen. Ripaus mustapippuria on lisätty tuotteeseen sen kehoa energisoivan ja lämmittävän vaikutuksen vuoksi. Näin tuotteesta on monipuolinen hyöty mielelle ja keholle.

Jos toimisin hierojana, käyttäisin juuri Kipux hierontaöljyn kaltaista tuotetta: miedosti virkistävältä tuoksuva suomalainen tuote, joka on suunniteltu jo raaka-aineidensa osalta lihasjännitystä lievittämään olisi enemmän kuin mainio valinta asiakastyöhön, jossa lihakset halutaan saada muutenkin lämpenemään nopeasti käsien kautta. Vaikka pidän tuotteen käytöstä kotosallakin, olisi aivan ihanaa kokea ammattilaisen selkähieronta juuri tällä hierontaöljyllä. Tässä siis todellinen vinkki hierojille suomalaisesta avainlipputuotteesta!
Jalkis Nixi Inkiväärihoitovoide särkeville lihaksille, nivelille ja reumakipuihin


Inkivääriä hyödynnetään monessa Jalkis-tuotteessa ja sille on selkeä syynsä: inkivääriöljyllä on jo vuosisatojen ajan hoidettu ihmisten monenlaisia sairauksia. Se myös helpottaa nivelsairauksien tuottamaa kipua ja vammoista syntyneitä tulehduksia. Siksi myös Jalkis-tuoteperheen supersuosikki, Nixi Inkiväärihoitovoide perustuu juuri inkivääriöljyn parantavaan voimaan. Sitä täydentämään on valittu MSM sekä verenkiertoa vilkastuttava kamferi.

MSM sopii luonnon supertuotteena tunnetun inkiväärin pariksi mitä mainioimmin Nixi Inkiväärihoitovoiteeseen. Luonnollisena rikkiyhdisteenä sen teho korostuu erityisesti reumakipujen ja nivelrikon kohdalla, sillä rikistä tiedetään olevan apua näihin sekä elimistön erilaisiin kiputiloihin ja tulehdussairauksiin. Metyylisulfonyylimetaania (=MSM) löytääkin luonnostaan ihmisten ja eläinten kehosta sekä ruoasta ja juomasta. Nykyään sitä myydään myös erillisenä lisäravinteena, sillä sen hyötyä korostetaan nykypäivänä entistä enemmän. 

Jalkis-tuoteperheen Nixi Inkiväärihoitovoide onkin joululahjana varsin käyttökelpoinen, jos tietää lahjansaajan kärsivän reumasta, särkevistä lihaksista tai nivelkivuista. Ilman keinotekoisia haju-, väri- ja säilöntäaineita kehitetty tuote säilyy käytössä pitkään ja lievittää tarvittaessa kiputiloja hartioista varpaisiin asti. Olisiko tässä tuote, joka löytäisi jouluna perille läheisen ihmisen arkea helpottamaan?Lämmittävä jalkavoide ja Pihkis-Hunaja Pihkavoide – nämä Jalkis-tuotteet sopivat koko perheen hyvinvointiin 


Parhaat paketit löytävät perheessä useamman ihmisen käyttöön eivätkä taatusti jää kaappiin pölyttymään. Etenkin erilaiset pesutuotteet, kuten käsisaippuat ja muut perustarvikkeet, ovat sellaisia, jotka monella tulevat tarpeeseen. Pesutuotteissakin joutuu kuitenkin olemaan sen verran tarkkana, että ne varmasti sopivat kaikille – myös herkimmälle ja oireilevalle iholle. 

Koska Jalkis-tuotteet eivät sisällä keinotekoisia väri-, haju- tai säilöntäaineita, ovat ne siltä osin varmempi valinta pukinkonttiin. Esimerkiksi Pihkis Hunaja-Pihkavoide koostuu tasan neljästä raaka-aineesta ja sopii koko perheen yleisvoiteeksi. 

Pihkis nopeuttaa haavojen paranemista, sillä hunaja toimii luonnon antibioottina. Myös kuusenpihkalla on tutkitusti antibakteerinen sekä haavoja hoitava vaikutus. "Metsien kullaksi" kutsuttua kuusenpihkaa voikin käyttää jopa infektoituneiden haavojen hoitoon. Jalkis Hunaja Pihkavoide on siis koko perheen pieni pelastuspurkki haavoille, palovammoille ja erilaisia iho-ongelmille kuivasta ihosta kutisevaan ihoon, diabeetikon haavoihin sekä psoriasikseen – unohtamatta halkeilevia kantapäitä. Sopiipa voide myös eläimille! Voide ei tuki ihohuokosia.

Ei myöskään sovi unohtaa Lämmittävää jalkavoidetta, joka saattaa hyvinkin olla yksi joulun lämmittävimmistä paketeista – ei pelkästään mielelle, vaan myös jaloille. Kun ulkona pyryttää ja pakkanen paukkuu, on ihanaa tarttua kotimaiseen Jalkis-jalkavoiteeseen, joka tuo lämpöä väsyneille jaloille yhdessä pehmeiden sukkien kanssa! Voide hoitaa kuivaa ja halkeillutta ihoa, joka etenkin talvisin kaipaa extra huolenpitoa. Tuotetta suositellaan myös diabeetikoille ja lisäksi sitä voidaan käyttää lasten kasvukipuihin. 


Katsasta siis ihmeessä Jalkis-tuotevalikoima ja yllätä läheisesi suomalaisella tuotteella tai nappaa suosikkisi itselle!


Postauksen kuvissa näkyvät tuotteet löydät täältä:Tuotteet valmistetaan Suomessa ja niille on myönnetty Avainlippu-merkki.
Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!