KAUPALLINEN YHTEISTYÖ – RIMITA GREEN 


Viimeistään nyt alkaa iskeä tajuntaan, että jouluaatto on jo ensi viikolla. Vaikka päivät ovat tähän saakka saattaneet tuntua samalta kuin muulloinkin, tapahtuu illansuussa jotain poikkeavaa: tontut hiippailevat esiin nurkistaan. Niinpä jos ajattelit toivoa jotain, on parasta jättää esille selviä johtolankoja. Varma vinkki koko kehoa hellivästä samettisesta suihkuöljystä tai vuoden parhaaksi tituleeratusta kasvovedestä voivat nimittäin helpottaa huomattavasti lahjanantajaa (siis joulupukkia) sen suhteen, mitä kääriä juuri sinun pakettiisi. 

Vai voisivatko nämä tuotteet tuoda iloa jollekin toiselle? Lahjaksi suomalaista luonnonkosmetiikkaa – kääri RimitaOats pakettiin


Olen aina rakastanut antaa lahjoja. Toisaalta en peittele, että rakastan myös saada niitä. Lahjan sisällöllä ei niinkään ole merkitystä, kunhan lahja on valittu siten, että sen takana on aito ajatus ilahduttamisesta. 

Kun sain toissaviikolla ystävältäni pienen paketin ja joulukortin, herkistyin jo pelkästään kortin tekstistä. Paketin sisältö pehmeiden sukkien ja ajatuksella valittujen suklaamakujen kanssa sai oloni tuntemaan tärkeäksi. Sitä pienellä lahjalla muistaminen voi parhaimmillaan olla: lämmin muistutus siitä, että olet ajatellut toista."Kotimaisuus kunniaan" yhdistyy monella myös joulun lahjaperinteisiin. On hienoa valita lahja juuri suomalaisten tuotteiden joukosta, kun tietää, että valitsemalla kotimaista voi tehdä tuplasti hyvää: tukea suomalaista yrittäjyyttä ja ilahduttaa samalla läheistään. Siksi haluankin vinkata sinulle kolmesta kotimaisesta tuotteesta, joista peräti kaksi palkitsen tänä vuonna "Vuoden paras 2023" -nimityksellä. 


RimitaOats Kasvosuihke – todellinen superkosteuttaja iholle, joka lumoaa tuoksullaan


RimitaOats-tuoteperheen uusin tuote ilmestyi tänä vuonna ja saapui juuri sopivasti I love me-messuille lokakuussa, jossa se niin sanotusti räjäytti potin. Kasvosuihketta suihkauteltiin messuilla innokkaasti kasvoille ihon kosteusmittausten jälkeen ja lähes jokainen tuotetta kokeillut halusi kiikuttaa sen kassalle samantien. Sille lienee syynsä: Kyseessä on nimittäin todellakin tuote, joka on suomalaisilla luonnonkosmetiikan markkinoilla ainutlaatuinen jo pelkästään tuoksunsa puolesta. Siksi tätä tuotetta niin rakastankin.

RimitaOats Kasvosuihke on kosteutta janoavan ihon pelastaja. Sen pääraaka-aineina toimivat kotimainen koivunmahla, ruusunjuuri, kauraksylitoli, hyaluronihappo sekä glyseriini. INCI-lista on siis lyhyt ja ytimekäs, mutta täyttä tavaraa. Näin ollen iho saa oikeasti raaka-aineita, joista sille on hyötyä. 
Ruusunjuuriuutetta ei tule sekoittaa ruusuveteen tai ylipäätään ruusuun millään tavalla, sillä kyseessä on "Pohjolan ginsenginä" tunnettu adaptogeeni, joka on valittu ravintolisänä Ruohonjuuren parhaaksi superfood-tuotteeksi muutamia vuosia sitten. Ruusujuuriuute on siis todellinen tähtiyrtti, joka on ansainnut maineensa perinteisen kansanlääkinnän kautta. RimitaOats Kasvosuihkeessa se antaa lisäpuhtia iholle ja auttaa sitä selviytymään ääriolosuhteissa. Kasvovedessä käytetty ruusujuuriuute saadaan Suomen Lapista.

Vaikuttavan kokonaisuuden tässä kotimaisessa kasvovesiuutuudessa viimeistelee neroliöljy. Arvokkaana eteerisenä öljynä tunnettua nerolia hyödynnetään usein rauhoittavana sekä jännittyneisyyttä ja hermostuneisuutta lievittävänä. Se edistää luovuutta ja laskee stressitasoja. Ehkä siksi olen tuntenut vetoa siihen jo vuosia ja rakastan nerolia myös perinteisissä hajuvesissä. Se tuo tyyneyttä ja kohentaa mielialaa. Ei siis ihme, että tämä kotimainen kasvovesi on noussut niin suosituksi ja tykätyksi vain muutamassa kuukaudessa!

Nappaa tuote joulutarjouksella Rimitan verkkokaupasta täältä.
Vuoden paras suihkuöljy ja samettisen pehmeä puhdistusöljy 


Niin ihana ja ainutlaatuinen kuin RimitaOats kasvovesi onkin, saattaa se olla yksinään joulupaketissa hieman orpo. Seuraksi sille voikin helposti sujauttaa mukaan RimitaOats-tuoteperheen samettisen pehmeän puhdistusöljyn tai Neroli Suihkuöljyn, jonka palkitsen tänä vuonna parhaana suihkuöljynä. 

Mutta kumpi valita – vaiko molemmat? 

Jos mielii täydellistä settiä ihonpuhdistukseen, on RimitaOats Kasvojenpuhdistusöljy varma valinta RimitaOats Kasvosuihkeen pariksi. Perustan arvioni siihen, että se poistaa myös ripsivärit – jopa vedenkestävät. 

Öljymäisyydestään huolimatta RimitaOats Kasvojenpuhdistusöljy ei suinkaan ole tahmeutta tulviva, sillä se muuntuu veden kanssa samettisen silkkikseksi maidoksi vieden mennessään meikit, liat ja pölyt. Olen käyttänyt tätä tuotetta jo useamman pullollisen ja aina vain palaan siihen yhä uudelleen, koska se hoitaa hommansa! Tuoksu tuotteessa on mieto ja lempeän kaurainen, joten se sopii myös tuoksuherkille. 


Toisaalta jos rakastat nerolin tyynnyttävää tuoksua ja RimitaOats Kasvosuihke vie sydämesi mennessään, on RimitaOats Suihkuöljy täydellinen pari yhtä tyynnyttävän tuoksuiselle kasvovedelle. Etenkin talviaikaan, kun vartalon iho tuntuu kutisevan kuivuuttaan herkästi, on suihkuöljystä apua. Se on iholle huomattavasti lempeämpi ja kosteutta sitovampi kuin perinteiset suihkugeelit ja saippuat! Lisäksi suihkuöljyn käytön jälkeen saatatkin huomatta, että iho kaipaa vähemmän rasvailuja. Rimitan suihkuöljy on myös siitä ihana, että se ei jätä kylpyhuoneen lattioita liukkaiksi tai tahmeiksi. Koostumus on todellakin huolella viimeistelty!

Lahjasettinä toimii hyvin myös Rimitan Kasvojenpuhdistusöljy sekä Suihkuöljy. Ne on saatavilla Rimitan omasta verkkokaupasta hyvin edullisena settinä, jolla on helppo ilahduttaa itseä tai lähimmäistä. Koska hei, kyllähän joululahjalla saa hemmotella itseäänkin – ja omaa ihoa. Etenkin, jos suihkuhetkestä voi tehdä entistä rentouttavamman tyynnyttävän suomalaisen suihkuöljyn voimin! 


Ilahduta itseäsi tai läheistäsi ja nappaa tuotteet Rimitan verkkokaupasta:


Rimitan tuotteet löydät myös esimerkiksi House of OrganicinTwistBe:n, Sokoksen sekä Ruohonjuuren valikoimasta


Ihanaa joulunaikaa juuri sinulle!


Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!