KAUPALLINEN YHTEISTYÖ – YEPPO 


Valvottuja öitä, tummia silmänalusia, stressiä ja näppylää. Siinä on alkusyksy tiivistettynä kuulumisina ihoni puolesta. Arki on ollut vauhdikasta, ja vaikka kiireisinä pitäneet asiat ovatkin omia mielenkiinnon kohteita, iho reagoi stressiin, unenpuutteeseen ja siihen mitä syöt. Onneksi olen löytänyt korealaisen kosmetiikan parista pari timanttia Yeppon verkkokaupasta.


Korealaista kosmetiikkaa ihonhoitoon ja syksyn hittituotteet Yepposta


Kun kahlaa kosmetiikkaa läpi työkseen, on hittituotteilla tapana erottua. Ne ovat niitä, jotka tuntuvat tekevän salamana jotain ongelmalle, jota niillä yritetään ratkaista. Näiden hittien potentiaali selvisikin jo alkumetreillä ennen kertosäkeistöä. Yhdeksi suurimmista hiteistä osoittautui Goodal Green Tangerine Vita C Dark Circle Eye Cream, joka valaisee väsyneetkin silmänaluset.



Apu tummiin silmänalusiin – Goodal Green Tangerine Vita C Dark Circle Eye Cream 


Olen aina ollut se, jolle silmänalusten tummuus on suurempi ongelma kuin turvotus. Vaikka nukkuisin kuinka huonosti, silmänaluset harvoin turpoavat, mutta tumma varjo kyllä löytää tiensä perille. Yli 35-vuotiaana olen myös entistä tarkempi siitä, että valitsen voiteen, joka oikeasti toimii eikä vain lupaa toimivansa.

Vaikka monesti parhaat säästetään esittelyssä viimeiseksi, en malta olla menemättä suoraan asiaan. Korealaisen Goodal-brändin Vita C Dark Circle Eye Cream on nimittäin tuote, joka ansaitsisi sen, että siitä kylillä puhutaan. Sen kohdalla kuiskuteltaisiin, miten naapurin Pirkon ilme näyttää nykyään paljon nuorekkaammalta. Liekö vaikutus uuden rakkauden vai ihonhoitoon napatun C-vitamiinia pursuavan silmänympärysvoiteen? 

Goodal Vita C Dark Circle Eye Cream tekee vaikutuksen jo pelkästään kermaisen geelimäisellä koostumuksellaan, joka sulaa silmänalusille ihanasti. Pienet rypyt ja juonteet täyttyvät välittömästi, ja voiteen pääraaka-aineena oleva vihreä tangeriiniuute pääsee aloittamaan kirkastusprojektinsa. Se tekee itsestään tärkeän jo sillä, että sisältää yli 10-kertaisen määrän C-vitamiinia mandariiniin nähden. Kollageenin tuotantoa vauhdittava voide sisältää myös arbutiinia ja niasiiniamidia, jotka molemmat tunnetaan ihoa vaalentavista vaikutuksistaan. Eikä unohdeta kurkumaa, joka rauhoittaa tulehdusherkkää ihoa!

Koodilla BEAUTYHIGH20 voit napata tuotteen -20% etuhintaan Yepposta 31.10.2023 saakka.



Kevyt öljypuhdistus arkeen – Skin1004 Madagascar Centella Light Cleansing Oil 


Öljyjen rakastajana törmään harmillisin usein siihen, että kokeilemani tuote ei vastaa odotuksia. Joko se ei onnistu poistamaan vedenkestävää ripsiväriä tai jättää iholle muuten aivan liian lähmäisen tunteen. Pidänkin ihanteellisena vaihtoehtona öljyä, joka koukuttaa keveydellään. 

Skin1004 pitää paikkaansa Yeppon etusivulla eikä syyttä: useita palkintoja pokannut korealainen ihonhoitobrändi kerää huomiota pääraaka-aineellaan Centella Asiaticalla, joka kerätään Madagascarin koskemattomasta luonnosta. Suomalaiset tuntevat lääkeyrtin tutummin nimellä gotu kola tai rohtosammakonputki. Kutsuipa yrttiä millä nimellä vain, nauttii se tällä hetkellä korealaisen kosmetiikan valtavasta valokeilasta ja on sitä myötä saavuttanut myös länsimaisten kosmetiikkabrändien huomion. 



Centellaa on käytetty itämaisessa lääketieteessä jo satojen vuosien ajan. Sillä on hoidettu onnistuneesti etenkin ihovaurioita ja ihottumia. Rohtosammakonputki rauhoittaa, vähentää punoitusta ja laskee tulehdusta, joten ihonhoidossa se on loistoaineosa myös herkkäihoisille. 

Madagascar Centella Light Cleansing Oil on kaikessa keveydessään ihastuttava puhdistusöljy. Purkin kullankeltainen väri luo mielikuvan nestemäisestä kullasta, vaikka öljy on perinteisen kirkasta ja läpinäkyvää. Tuoksultaan öljy on pehmeä ja hienostunut. Misellihiukkasilla rikastettu koostumus huuhtoo iholta onnistuneesti kaiken meikin. Rohtosammakonputken lisäksi öljyssä on muun muassa auringonkukkaa, oliiviöljyä, jojobaa ja ruusuöljyä, joista jälkimmäinen antaa öljylle mukavan hienostuneen tuoksun. Uskallan suositella, jos etsit kevyttä puhdistusöljyä!

Nappaa omasi koodilla BEAUTYHIGH20 ja saat tuotteesta -20% lokakuun 2023 loppuun saakka.


AHA BHA PHA 30 Days Miracle Toner epäpuhtaalle iholle ja aknearpien häivytykseen 


Kasvovesien suurkuluttajana kokeilin Yeppon valikoimasta kahta erilaista kasvovettä. Vain toinen niistä raivasi tiensä blogiin asti: Some By Mi -sarjan "30 päivän ihmekasvovesi" onnistui nimittäin antamaan epäpuhtauksista kärsivälle iholleni niin ihastuttavan puhdistavan ja raikastavan tunteen jo ensimmäisellä pyyhkäisyllä, että ennustin siitä hittiä jo ennen kertosäettä.

Some By Mi AHA BHA PHA 30 Days Miracle Toner on hajusteeton. Joku voisi silti sokkotestissä erehtyä luulemaan pulloa suuvedeksi, sillä taikapähkinä, teepuu-uute ja piparminttuöljy antavat sille minttuisen vivahteen. Kasvovesi jättää siis aivan ihanan raikkaan tuulahduksen iholle eikä ihastukseni perustu pelkästään ihon pinnalle jäävään tunteeseen: niasiiniamidi, hyaluronihappo sekä AHA-, BHA- ja PHA-hapot tekevät yhdessä ihmeitä ihon kirkastamisessa ja epäpuhtauksien nujertamisessa. Kasvoveden nimessä piilee siis totuuden siemen!

Ihoni ihastuikin tähän tuotteeseen niin kovasti, että päätin hyödyntää oman alekoodini ja tilata tuotetta uuden pullollisen. Tämä nimittäin vaalentaa myös näppylöistä syntyneitä arpia mukavasti samalla kun tukkeumat vähenevät ja tulehdus iholla lievittyy. 

Koodi BEAUTYHIGH20 antaa myös tästä tuotteesta 20% alennuksen 31.10.2023 saakka.




Axis-Y Spot The Difference Blemish Treatment – korealaisen kosmetiikan toimiva täsmähoito näpyille


Axis-Y oli itselleni yhtä lailla vieras korealaisen kosmetiikan tuotemerkki. Kuitenkin epäpuhtauksen luoma sisäinen hätähuuto oli niin suuri, että valitsin Yeppon tuotevalikoimasta myös Spot The Difference Blemish Treatmeant -täsmähoidon. Tuote löytyy lähes 100 asiakkaan toivelistalta verkkokaupasta, joten ajattelin sen kertovan jotain tämän pienen suloisen vaaleanpunaisen pullon maineesta. 

Päätin testata tuotteen heti tositoimissa ja antaa sille yhden mahdollisuuden. Olin tuntenut jo parin päivän ajan kulmakarvojen väliin nousevan patin, joka ei ollut millään tavoin näkyvillä, mutta tuntui sitäkin jomottavammalta ihon alla. Ehdin levittää tuotetta kulmien väliin kahden päivän ajan, kun näppylä päätti jättää visiittinsä väliin Spot The Difference Blemish Treatmentin ansiosta. Sen jälkeen tarrasin syvemmin kiinni tähän pieneen vaaleanpunaiseen pulloon ja ajattelin, että se ansaitsee paikkansa tässä postauksessa.

Vaikka pullo on pienikokoinen, on se pakattu näppylöitä ja epäpuhtauksia rauhoittavilla tehoaineilla. Teepuu-, vihreä tee-, aloe vera- sekä kamferiuute ja salisyylihappo taistelevat yhtenä rintamana bakteereja ja tulehduksia vastaan – myös niitä alkavia, jotka yrittävät tehdä tuloaan. Niasiiniamidi ja lakritsiuute ovat puolestaan hyvä lisä näppylöiden jättämien jälkien siivoamisessa, sillä ne auttavat ihoa uusiutumaan nopeammin ja kirkastavat ihoa.

Aknearpien vaalentamiseen suosittelen myös Cosrx The Niacinamide 15 -seerumia, joka sisältää jopa 15% niasiiniamidia ja lisäksi vielä sinkkiä, jotka ovat yhteiskombona erityisen tehokas pari epäpuhtauksille ja ihonsävyn tasoittamiseen. Tuote ei tuoksu juuri miltään, mutta toimii sitäkin tehokkaammin. 

Näiden hittien parissa siis todellakin viihtyy tämän syksyn – ja pidempään!

Suositukseni syksyn ihonhoitoon Yeppon verkkokaupasta:


Hyödynnä koodi BEAUTYHIGH20 ja saat -20% koko tilauksestasi 31.10.2023 saakka!

Yeppo & Sonsoo-myymälät löydät:


Helsinki: Mall Of Tripla, 2. krs
Helsinki: Forum, 2. krs
Vantaa: Jumbo, 1. krs
Espoo: Iso Omena – avataan 28.10.
Tampere: Ratina, 2. krs
Raisio: Mylly, 1. krs
Jyväskylä: Seppä – avataan 30.9.






Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!